FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«16789»
Maye22.01.2011 20:18
1411-328921-b_3aeb8a3343e5fae14d66163867
David23.01.2011 07:49

Cei mai buni de la Steaua.Plus ca astia doi jucau si cand Steaua elimina Galata in preliminarii.Sper sa se impuna.

doar un fan23.01.2011 10:40

Asta e un motiv de mandrie. Respect! Totusi sper ca Stancu sa nu se intoarca peste 2 ani liber de contract si doar pentru ca a ajutat Steaua...Sau poate ca pana atunci Steaua VA DEVENI LIBERA...

butcher_6923.01.2011 14:48

Doamne ajuta !!!

Kapetan0s24.01.2011 11:45

Debut fericit pentru Stancu, la cate spatii lasa astia in campionatu turciei nu m-ar mira daca ajunge golgeter :)

Lari25.01.2011 15:07

Stancu pe din două

Adunam de fapt mere cu pere atunci cand tragem linie la transferul lui Bogdan Stancu și ne ies dintr-un condei șase milioane de euro. Suma dolofanită zdravan dă bine la imaginea Stelei, de unde de regulă se pleacă fie liber de contract, fie pe te miri ce, și e mai degrabă un pretext de comparații pentru chibiții din Cișmigiu. S-a platit peste Ștefan Radu? Dar oare și peste Sapunaru? Suma corectă in transferul lui Stancu la Galata e cea anunțată de Ciobanul.

Trei milioane de euro. Atunci cand au fost vandute Combinatul siderurgic de la Galați, Dacia ori CEC-ul a contat doar ce a mai scapat printre degete catre bugetul de stat, nu și comisionul care a imbuibat atatea conturi dosite prin Elveția. Trei milioane de euro, asta e suma care ramane in circuitul fotbalistic, in conturile Stelei și o firimitură și in cele ale Argeșului. Restul, de vreo trei milioane? Chiar nu mai contează de vreme ce oricum banii au ramas in familie. Frații, verii au și alte preocupari decat fotbalul care trebuie și ele alimentate de undeva, nu? Două observații in incheiere:

1. Paradoxal, de astă-dată e vorba de un comision de bun simț care nu sare de jumatate din suma totală a tranzacției, precum in multe alte cazuri, cand la cluburi abia ajungea de o ciorbă și de-o fasole, iar la fisc nici macat atat. Doar procesul transferurilor nu s-a starnit pentru niște marunțiș, ci pentru valize cu sute de mii de dolari sau euro vanturate pe sub nasul vameșilor. 2.Nu trei milioane, dar ceva gras trebuie să fi costat și consultanța in cazul transferului lui Culio. Altminteri, intr-un moment in care CFR-ul mai cumpanea, Paszkany nu era bozgorul ala in scurtă de piele de pe vremea legionarilor. Ioan Oierul dixit. Te pomenești că maine, poimaine aflam că și Culio, precum Bogdan Stancu, a fost taiat in două cu joagarul pe scenă de același David Copperfield dambovițean.

Mihai Ciuca

greenyes25.01.2011 15:58

Inceput promitator pentru cele 30 de minute jucate. Daca se tine de treaba o sa ajunga departe, cat de departe depinde numai de el si alti factori care apartin lumii fotbalului.

Lari27.01.2011 21:04

Rep.: Bogdan, cand ai plecat cu Steaua in cantonament, te asteptai ca lucrurile sa se intample atat de repede si sa ajungi la Galata?

B.S.: Sincer, nu ma asteptam, pentru ca mi se cam luase sa tot citesc prin ziare despre tot felul de oferte si sa aud din toate partile ca plec. A fost o surpriza uriasa atunci cand am aflat ca voi semna cu Galatasaray si sunt foarte fericit acum.

Te-ai temut vreo clipa ca nu se mai face transferul? Au fost negocieri dure, iar totul cazuse la un moment dat.

Eu nu am stiut cat si cum au negociat cele doua cluburi, eu am aflat doar cand totul era rezolvat. Am fost sigur ca voi juca la Galata doar cand am semnat. Pentru mine asa a fost cel mai bine.

Cum a fost despartirea de colegii alaturi de care erai in cantonamentul din Antalya?

A fost foarte grea. La Steaua am petrecut o perioada foarte frumoasa. Voi tine legatura cu stelistii mei si le urez mult succes in continuare, sper din tot sufletul sa isi realizeze obiectivele.

S-a vorbit ca o echipa din spatiul arab ar fi platit aceasta suma imediat pentru tine. A fost decizia ta sa alegi Turcia?

Da, auzisem si eu ca se interesa o echipa din Arabia de mine, dar nu ar fi fost o prioritate. Eu mi-am dorit mult sa ajung intr-un campionat bun, la o echipa puternica.

Care este prima ta impresie despre fotbalul turc? Cum ti s-au parut fanii, noua arena si stilul de joc la debutul cu Sivasspor?

Cel mai mult m-au impresionat suporterii, care sunt extraordinari. La meciul cu Sivasspor au fost 50.000 de oameni. Este incredibila atmosfera. Despre noul stadion pot spune ca este cel mai modern pe care am jucat pana acum. Ma bucur ca am debutat cu dreptul si imi doresc enorm sa fac lucruri mari pentru noua mea echipa si sa-i rasplatesc increderea antrenorului meu.

Vei sta singur in Turcia? Sau iti iei lua familia si iubita?

Deocamdata singur, insa va veni si iubita mea, dar si familia mea sa ma viziteze.

Ce-ti lipseste cel mai mult din Romania? Un mesaj pentru Steaua si pentru prietenul si fostul tau coleg de camera Cristi Tanase?

Imi lipseste un titlu cu Steaua, dar poate colegii mei castiga un trofeu anul acesta si imi vor opri si mie o medalie. In Tanase am mare incredere, eu simt ca va fi returul lui si ca va face fanii fericiti.

Cum se spune "Motanu'" in limba turca?

(rade) "Erkek kedi". Sincer, limba este cam grea, dar voi incerca sa o invat. Momentan ma descurc in engleza.

A fost prezentat doar pe internet

Pentru ca transferul lui Bogdan la Galata s-a perfectat cu doar cateva zile inainte de reluarea campionatului in Turcia, oficialii clubului de la Istanbul nu au avut timp sa ii faca o prezentare spectaculoasa fostului golgheter al Stelei. Acesta a dat doar o scurta declaratie in limba romana pe site-ul oficial al clubului, programul extrem de comprimat al echipei de pana la meciul cu Sivasspor dand peste cap planurile Galatei, care ar fi vrut sa-l prezinte pe Stancu chiar pe noua arena "Turk Telekom Arena".

CanCan

369006_bogdan_stancu_fanatik__jpg.jpg

Lari03.02.2011 19:16

Gol superb marcat de Stancu, pentru Galata, in deplasarea de la Gaziantep. E prima sa reusita pentru echipa antrenata de Hagi.

David03.02.2011 19:18

La primul meci ca titular.

Tot ce este/a fost bun in fotbalul romanesc a trecut pe la Steaua.

bogdinho'03.02.2011 19:21
Bijuterie...
David03.02.2011 19:23

Mai, si cand il vezi pe Zapata in poarta Galatei,dar de Steaua nu e bun..

bogdinho'03.02.2011 19:29

Asta e mah , asteapta pana gafeaza prima data , sa vezi ca nu mai e bun nici pentru sultani :) Norocul lui ca sunt altii mai gafeuri acolo :))

Adrian03.02.2011 19:39

Bah bogdinho, da' esti frustrat rau, frate!

Nici acum nu e bun Zapata? Du-te ba si impusca-te, ca vorbesti doar ca sa nu taci.

bogdinho'03.02.2011 19:42
la urmatorul post in care afisezi aceiasi atitudine de taran arogant vei lua o pauza!
Adrian03.02.2011 19:49

Bai baiatule, din pacate pentru tine, unii mai si urmaresc meciul, nu vorbesc doar de pe livetextul gsp-ului. Apararea Galatei a fost pe spate. Au fost unele faze la care chiar si Stancu s-a aparat mai bine decat fundasii Galatei, fundasi care au facut tot meciul doar marcaje aproximative, au stat la distanta de adversari, de parca le era frica, mai ales in repriza secunda. Ma si mir ca nu au luat mai multe.

Iar demonstrezi ca habar nu ai fotbal si ca vorbesti doar din frustrari, ca atata poti tu.

Ronnie03.02.2011 19:51
Mai, si cand il vezi pe Zapata in poarta Galatei,dar de Steaua nu e bun..

Are el un har al sau, le comite inca de la debut. Parca vrea sa anunte pe toate lumea ca le are cu gogoselele.

greenyes03.02.2011 19:56

Aici puteti vedea toate golurile din meciul Galatei. Nu mai vorbiti aiurea la adresa lui Zapata. Uitati-va la goluri incasate. Nu i se poate imputa nimic.

bogdinho'03.02.2011 19:56
Bai baiatule, din pacate pentru tine, unii mai si urmaresc meciul, nu vorbesc doar de pe livetextul gsp-ului. Apararea Galatei a fost pe spate. Au fost unele faze la care chiar si Stancu s-a aparat mai bine decat fundasii Galatei, fundasi care au facut tot meciul doar marcaje aproximative, au stat la distanta de adversari, de parca le era frica, mai ales in repriza secunda. Ma si mir ca nu au luat mai multe.

Iar demonstrezi ca habar nu ai fotbal si ca vorbesti doar din frustrari, ca atata poti tu.

Eu mi-am spus parerea , iar tu , ca un simplu idiot vorbesti aiurea ca sa ma provoci ! Asta e , atata poti tu , redusule...

Bravo Bogdane , ai dovedit ca esti o valoare...

Adrian03.02.2011 20:04

Nu stiu zau cine e idiotul de pe acest forum. Totusi, cred ca tu. Sa ma apuc acum sa dau copy/paste la toate prostiile pe care le-ai zis de cand esti pe site? Sa ma apuc sa arat iar cum te tot contrazici singur ca un prost? Nu cred ca are rost.

Eu mai astept un pic, sa faca Zapata cateva meciuri bune, sa vedem atunci cum o sa schimbi repede tabara si o sa il pupi iar in fund. Ca doar asa fac fetitele ca tine, se dau dupa cum bate vantul :*

Ronnie03.02.2011 20:08

@greeneyes

Cand ma refeream ca a comis-o ma refeream la iesirea aiurea din poarta de prin finalul meciului cand a provocat un penalty neacordat de arbitru. Nu gasesc momentan pe niciun site faza. La 4-2 totul era pierdut, Galata nu poate castiga niciodata la 2 goluri avans in momentul actual.

bogdinho'03.02.2011 20:13

Adriane , te rog mult de tot sa ma ignori , vad ca ma provoci aiurea tot timpul...

Mi-e sila de tine , lasa-ma sa traiesc linistit redusule...

red&blue_boy03.02.2011 20:14

Ma bucur mult pentru Bogdan Stancu,frumos gol!Cum am mai spus-o,pacat ca a nimerit la un Galatasaray aflat departe de pretentiile si forma de altadata.

Si Zapata n-a jucat rau,in afara de iesirea aia hazardata din final,cand se putea da si penalty.Insa nu cred ca i se poate imputa vreun gol,mai ales avand in vedere ce aparare are Galata acum...

bogdinho'03.02.2011 20:29

Hagi o sa plece daca mai ia vreo 2-3 batai , important e ca Bogdan Stancu incepe sa isi arate adevarata valoare...

red&blue_boy03.02.2011 20:36

Cred ca cel putin pana in vara o sa ramana Hagi.Cine stie...Oricum,la Galatasaray ar fi greu acum pentru oricine...

«16789»