Ghionea este cu mult peste Tamas, cuplul de fundasi centrali ai nationalei ar trebui sa fie Goian-Ghionea.
Dar, na, tre sa joace si Tamas sa obtina un transfer catre alta echipa din Europa pe care sa o aduca in pragul retrogradarii
Ghionea este cu mult peste Tamas, cuplul de fundasi centrali ai nationalei ar trebui sa fie Goian-Ghionea.
Dar, na, tre sa joace si Tamas sa obtina un transfer catre alta echipa din Europa pe care sa o aduca in pragul retrogradarii
multe injuraturi mi-am luat eu pt ca am indraznit sa zic ca tamas si contra nu au ce cauta la nationala.(ei si inca cativa)
dar daca stam acum sa analizam bine de tot, calificarea a fost ratata datorita celor 2 si lui Mutu.
tamas a gresit la golul italienilor si la primul gol al olandezilor.
contra a gresit la al 2lea gol al olandezilor.
Mutu a ratat penaltyul, zic eu, decisiv!
in afara faptului ca "sunt un pericol public", mai fac si alte lucruri: scot limba la oamenii mari, ii trag de nas pe copii neascultatori, mangai urechile fetelor frumoase si rad pe seama fraierilor!
:biggrin: tare replica asta...
Ce a fost a fost!!Am jucat slab,am pierdut!!Respect Olanda ca a jucat corect,desi in prima repriza au fost cateva faze hilare in care saracii olandezi au incercat sa nu cada in penibil,sa nu se vada ca o lasa mai moale!!In a doua, dupa ce au vazut ca nu se mai poate ne-au ars scurt si gata treaba!!
Chiar nu am fost cine stie ce suparat ca am pierdut calificarea,mai ales dupa aspectul jocului...(nu mi-au dat nici o emotie baietii,...la ai nostri me refer spre deosbire de meciul cu italienii)
Ramanem cu gandul ca poate data viitoare facem mai mult si cu o selectie ceva mai bunicica!!Pacat ca pana data viitoare mai imbatranim cu vreo 2 ani (daca nu,chiar cu 4, mai ales ca avem o grupa de preliminarii destule de greuta)
Hai Romania si pentru o linistire a sufletului merge perfect o ascultare
http://www.youtube.com/watch?v=DBl3LFRT20o...feature=related
Nu e vina nimanui... ca Piti e prost.
Nu stiu daca va amintiti dar cand era la Steaua am facut 2 egaluri la rand dupa ce am condus cu 1-0 pentru ca el a hotarat ca trebuie sa ne retragem si sa aparam acel 1-0.
Eu consider ca un om care face aceeasi greaseala de 2 ori la rand este prost, deci Piti e prost.
Aceasta concluzie poate fi sutinuta cu o gramada de argumente legate de prestatia lui la echipa nationala dar nu cred ca mai e cazul. Doar pe scurt putem spune ca nu poti castiga daca vrei sa inseli fotbalul, pentru ca asta nu e barbut.
Mutu nu are nici o vina, nu poate duce de unul singur echipa. Strategia de a juca doar pe Mutu e gresita, pentru ca permite adversarului sa-si concentreze atentia doar catre el si pentru ca omoara orice fel de initiativa a celorlalti jucatori.
Eu nu prea pot sa-l sufar pe Mutu dar am ajuns sa-l respect pentru ca practic el a fost sacrificat(aici discutia e lunga) si a avut si puterea sa afirme ca este vina lui.
In schimb adevaratul vinovat vine si zice ca am pierdut onorabil sau am murit frumos sau cum o fi zis el, in loc sa-si puna cenusa in cap si demisia pe masa.
Astia suntem...niste prosti
@AdrianUltras25
Si eu am avut ieri impresia ca olandezii parca se chinuiau sa rateze.
Probabil dupa ce au vazut ca noi ori nu vrem ori nu putem s-au saturat si ei. Culmea este ca desi depindeam numai si numai de noi, jucatorii nostri erau mai interesati de scorul de la Italia-Franta.
Ce dreptate aveai cu Tamas, s-a vazut ieri cat de talentat e.....adica sa vina huntelaar din spatele lui si sa dea in mingie in vreme ce el il privea admirativ(probabil vroia un autograf ceva)
Frate cand jucam cu Mutu Cocaina , Chivu Alcool , Contra Femei Multe , Banel Atletu , Cocis de la rusii , D. Niculae de sub pod , Tamas Visatorul ce vise sa avem ?? Cand ei insisi sunt visatori.
Parerea mea e ca , capitanul nationalei ar trebui sa fie Radoi , de departe cel mai bun capitan pe care il are Romania la ora actuala. Singuri jucatori care dupa parerea mea si-au facut treaba cu varf si-ndesat au fost Lobont , Goian , Ghionea , Radoi si Rat chiar daca in unele momente era depasit de situatie l-a salvat Goian. Cand n-a mai fost Goian l-a salvat Ghionea , dar cel putin banda lui Rat nu era bulevard. Ma rog...cu echipa nationala nu mai am pretentii de cand s-a retras Dorinel...care sa fim sinceri , ii tragea dupa el chiar si la 39 de ani , pe mult mai tinerii lui coechipieri. La a cui retragere o sa mai vedeti voi un Lia Manoliu de 70.000 de oameni strigand numele unui singur jucator ??? Cam greu pentru cei de azi. Si inca o chestie pe care am observato eu a fost ca nucleul puternic a fost dat de Steaua , chiar daca Piturca l-a folosit prost. In centru era clar ca , Goian - Ghionea e cel mai sudat la ora actuala . Radoi si-a facut mereu treaba si singurul care a fost ca de obicei , adica slab a fost Nicolita. Cand Radoi si Goian n-au mai fost s-a dus dracu toata treaba. Dar hai sa terminam cu discutiile despre nationala ca avem treburi mai importante . In cateva zile se pun abonamntele in vanzare la echipa noastra iubita , incep cantonamentele , amicale , prezentarea echipei cu A.S. Roma din cate am inteles...si un sezon greu ,in care sa ne incurajam echipa , la capatul caruia sper sa facem un event pe care il asteptam de mult timp.
Strategia de a juca doar pe Mutu e gresita
Parca ieri sau alaltaieri se discuta pe aici sa mi se dea ban sau warn pt ca sustineam aceste lucruri...
Mi se zicea ca sunt Gica Contra si ca nu vad sau nu vreau sa vad "performantele" facute de oamenii selectionati de piti.
Hmm, cum tind lucrurile sa se rezolve singure...
@metzzz
De acord cu tine, stelistii nostri au fost cei mai buni alaturi de Lobont. Singurul motiv pentru care nu au jucat Goian si Ghionea in aparare este ca Giovanni tre sa ia un comision mare vara asta si trebuia fortat Tamas.
Jucatorii o fi cum sunt ei, dar in acest meci au si fost folositi prost de Piti. Asta este l-am laudat dupa primele 2 meciuri acum trebuie si criticat cand merita. Incapatanarea de a nu folosi 2 atacanti cand totul era pierdut spune totul despre greutatea cu care el se decide sa faca schimbari
Ma uit la voi si ma intreb de unde atata verva la scris dupa acest spectacol fotbalistic jalnic pe care ni l-a oferit nationala. Sunt dezamagit de fotbalul romanesc in general (aici includ din pacate si pe Steaua care nu mai e sigur ca e Steaua adevarata) si imi voi indrepta atentia catre alte meciuri cu jucatori adevarati din echipe adevarate.....
Strategia de a juca doar pe Mutu e gresita
Parca ieri sau alaltaieri se discuta pe aici sa mi se dea ban sau warn pt ca sustineam aceste lucruri...
Mi se zicea ca sunt Gica Contra si ca nu vad sau nu vreau sa vad "performantele" facute de oamenii selectionati de piti.
Hmm, cum tind lucrurile sa se rezolve singure...
Ei hai Adriane... nu ti-a dat nimeni nimic, nici macar nu s-a discutat asta.
Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea poate fi de acord cu tine. Tu spui ca Piturca e un selectioner slab. Foarte bine, e datoria ta sa ai o parere. Doar ca eu (si ma refer strict la mine
) nu sunt de acord cu ea ![]()
... sa nu uitam totusi ca am facut egal cu italia si franta chiar daca puteam mai mult dar ce sa ii faci suntem romani si asta ne ocupa tot timpul ; parerea mea e ca cel mai mult a gresit Piti (a vazut ca Mutu nu a jucat nimic de ce nu la schimbat , sa nu uitam ca si marica a fost convocat-presupun ca putea sa jocace cu olandei chiar daca juca doar 15-20 min- , sa ne amintim de bratu care e clar peste d.niculae chiar daca e dinamovist si sa nu uitam ca il avea pe Dica pe banca si acolo la tinut oricum FORTZAAA Steaua ![]()
Ei hai Adriane... nu ti-a dat nimeni nimic, nici macar nu s-a discutat asta.
Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea poate fi de acord cu tine. Tu spui ca Piturca e un selectioner slab. Foarte bine, e datoria ta sa ai o parere. Doar ca eu (si ma refer strict la mine
) nu sunt de acord cu ea
Cam are dreptate Adrian. Gandeste-te ca Piturca a refuzat jucatori ca Streit , Ogararu sau Paraschiv care sunt titulari la echipele lor , mai putin Ogararu , dar care chiar si asa avea mult mai multe minute jucate in retur fata de Contra , si sa nu mai zic de Cocisi sau de Banel...in fine ,hai s-o lasam asa ca nu are rost.
Nu zic ca trebuia sa facem noi pe desteptii si sa atacam dar ce pretentii de la un mijloc care nu poate decat sa strice jocul adversarului fara sa contribuie la atacul propriu (oricare ar fi ei :Codrea Chivu Cocis Mirel) . Ce vina au Mirel sau Chivu la Nationala , respectiv Mirel sau Ov.Petre la Steaua ca nu merge atacul cand rolul lor este cu totul altul. Concluzia mea este ca avem jucatori de atac slabi rau ; fratii Niculae : unul mai praf ca altul. Macar Dica nu a jucat desi nush cu ce ar fi schimbat situatia. Florica si Banelul alte bombe. Insa nu trebuie sa dramatizam pt ca nu am jucat impotriva unor ecjipe de mana a doua. Sa ma scutesca toti jurnalistii lu peste ca Franta si Italia erau "de batut". Or fi fost de batut pt Brazilia sau Olanda , dar nu pentru Romania care de ce nu intelegeti ca nu este o forta. Visam mereu cu ochii deschisi si facem din vin victorii nunta si din infrangeri inmormantare. Eu zic ca nu ne am facut de ras , dar nici un turneu satisfacator nu am reusit.
Nu zic ca trebuia sa facem noi pe desteptii si sa atacam dar ce pretentii de la un mijloc care nu poate decat sa strice jocul adversarului fara sa contribuie la atacul propriu (oricare ar fi ei :Codrea Chivu Cocis Mirel) . Ce vina au Mirel sau Chivu la Nationala , respectiv Mirel sau Ov.Petre la Steaua ca nu merge atacul cand rolul lor este cu totul altul. Concluzia mea este ca avem jucatori de atac slabi rau ; fratii Niculae : unul mai praf ca altul. Macar Dica nu a jucat desi nush cu ce ar fi schimbat situatia. Florica si Banelul alte bombe. Insa nu trebuie sa dramatizam pt ca nu am jucat impotriva unor ecjipe de mana a doua. Sa ma scutesca toti jurnalistii lu peste ca Franta si Italia erau "de batut". Or fi fost de batut pt Brazilia sau Olanda , dar nu pentru Romania care de ce nu intelegeti ca nu este o forta. Visam mereu cu ochii deschisi si facem din vin victorii nunta si din infrangeri inmormantare. Eu zic ca nu ne am facut de ras , dar nici un turneu satisfacator nu am reusit.
Tu te uiti ma ce zici ??????? Cum dracu sa nu fie de batut cand toata presa zicea ca sunt de batut. SI nu o spuneau aia din Romania , ca pe aia nu-i mai crede nici dracu. O zici Marca , La Gazzeta It.
ziarele olandeze , germane etc etc...iti spun eu ca daca jucam cu Albania si ei aveau penalty in minutu 85 nu ne iertau. Atat timp cat iti tremura picioarele lasi pe altu. Cand prinzi Franta si Italia in zi proasta le dai 5 . Dar noi ne multumim cu putin. Tu draga razvan_cmi te incadrezi in categoria de care vorbea domnul Boloni , adica care se multumesc cu putin. Asta e cel mai prost campionat european pe care l-am facut in ultimii 20 de ani .
Marius nu am incercat sa impun nimanui punctul meu de vedere.
Doar am zis ce aveam de zis.
Echipa nationala si suporterii ei au pierdut datorita jegurilor de la conducere.
Asta e cel mai prost campionat european pe care l-am facut in ultimii 20 de ani .
Ar mai fi Euro 1996....
Macar in 96 aveam scuza...ca era reculul parcursului bun din 94.
Pai si acu avem "scuza" ca n-am mai jucat de 8 ani la vreun turneu final.....
tocmai de aia trebuiau sa traga mai tare...
Cam are dreptate Adrian. Gandeste-te ca Piturca a refuzat jucatori ca Streit , Ogararu sau Paraschiv care sunt titulari la echipele lor , mai putin Ogararu , dar care chiar si asa avea mult mai multe minute jucate in retur fata de Contra , si sa nu mai zic de Cocisi sau de Banel...in fine ,hai s-o lasam asa ca nu are rost.
Te inseli si tu si @Adrian. Uitati ca si Ogararu,Paraschiv sau Streit sunt tot romani,deci gandesc romaneste...Sau ati uitat deja memorabila catastrofa de la Boro,la care a participat si Ogararu?
Ba baieti,e mult de discutat,daca vrem sa gasim vinovati! Dar ganditi-va ca felul nostru de a fi, dupa cum bine spunea Boloni, nu ne va lasa niciodata sa fim o echipa mare...
Cel putin nu in viitorul apropiat...
Bine , in '96 Bulgaria si Franta au avut 3 ocazii si ne-au dat doua goluri , restul meciurilor jucandu-se in terenul lor . Nu au jucat mai slab , dar au avut ghinionul ca in primul meci Stelica sa o comita si sa iasa aiurea la Dugarry .
Nu ratarea calificarii e problema , ci nepasarea si apoi cautarea scuzelor si acuzelor intre jucatori , cum vad ca Mutu a sarit deja la gatul lui Cocis si a lui Tamas .
Poate va amintiti aseara inainte de inceperea meciului , cand cei de la TVR ne-au aratat banca tehnica a Romaniei in meciul cu Italia si am vazut clar ce bucurie era pentru un egal cu o echipa pe care am avut-o in mana . Atunci am simtit primul fior rece pe spate , deja vorbeam de acea automultumire clasica a noastra .
Nu au iesit cu capul sus , daca dupa primele doua meciuri a fost grozavi , aseara au aratat nepasare si teama . Eu nu cred ca Piturca a abordat acest meci la egal , asteptand o minune de la Zurich . Piti are multe defecte , insa sunt sigur ca nu a fost atat de bezmetic ca sa nu pregateasca bine cel mai mare meci al carierei sale .
Problema a fost selectia , iar la acest turneu final Romania a avut vreo 14 jucatori capabili , restul fiind de umplutura adusi pentru a umple unele locuri pe care alti jucatori le meritau . Trebuia sa se astepte ca nu o sa faca fata Contra si trebuie sa il inlocuiasca , dar de ce il aduci pe Sapun cand stii ca nu o sa il folosesti ?
Bine zicea cineva mai sus , daca tot traim intr-un fotbal globalizat , de ce oare sa nu incepem si noi sa adoptam asta ? Daca tot ii ignoram pe unii de la noi , macar sa naturalizam . Eu unul nu o sa fiu suparat daca o sa il vad pe un Culio , pe un Zapata ( daca nu ar avea deja selectii in nationala sa ) imbracand tricolorul nostru daca il respecta si isi da viata pentru el . Ma uitam zilele trecute la "turcul" Marco Aurelio , devenit la dorinta sa Mehmet Aurelio si dandu-si viata pe teren pentru echipa lui Terim si cantand cu mandrie imnul lor .
Il aud pe dobitocul de Mironica la Speciale , cum face el aluzii ca ne-am dus noi la Euro cu jucatori care au facut egal cu Pandurii ( in Ghencea ) , uitand ca Radoi , Ghionea , Goe au tinut apararea la acest turneu final .
Ne meritam soarta cand dam in jucatori care s-au luptat si au tras de ei , au plecat cu capu spart iar pe nucleul greu care ne-a ingropat ii lasam in pace .
Cam are dreptate Adrian. Gandeste-te ca Piturca a refuzat jucatori ca Streit , Ogararu sau Paraschiv care sunt titulari la echipele lor , mai putin Ogararu , dar care chiar si asa avea mult mai multe minute jucate in retur fata de Contra , si sa nu mai zic de Cocisi sau de Banel...in fine ,hai s-o lasam asa ca nu are rost.Te inseli si tu si @Adrian. Uitati ca si Ogararu,Paraschiv sau Streit sunt tot romani,deci gandesc romaneste...Sau ati uitat deja memorabila catastrofa de la Boro,la care a participat si Ogararu?
Ba baieti,e mult de discutat,daca vrem sa gasim vinovati! Dar ganditi-va ca felul nostru de a fi, dupa cum bine spunea Boloni, nu ne va lasa niciodata sa fim o echipa mare...
Cel putin nu in viitorul apropiat...
Cum a putut oare Protasov sa faca din romanii aia de la Steaua sa joace fara nici un complex atat impotriva marilor frnacezi de la Lens si apoi a italienilor de la Sampdoria (impotriva Parmei Zenga a spus ca fotbalul romanesc nu se poate compara cu cel italian...in teren e echipa a jucat asa cum a spus el)???? Ce le a facut Protasov???? Nu tot romani erau????
Nu mai dati in toti romanii din cauza la niste indivizi care nu merita nimic in partea noastra...nimic....doar laturi...si cand ma gandesc ca cei din tribune le au cantat IMNUL...tot respectul pentru cei 10 000 de romani din tribune.
Nemtii cand au calcat in strechini au fost facuti ou si cu otet de presa lor...la noi nu....vezi Domane....se supara si si i au jucariile...sa le ia si sa ne lase!!!!
Stiu ffff bine ce e aia o ironie.....nu consider potrivita alaturarea acelor 2 cuvinte pe acest site, cu c t deranjeaza pe tine?
mai Eduardo, asa cum pe tine te deranjeaza acele 2 cuvinte, trebuie sa intelegi si sa accepti faptul ca sunt si useri care se prind de subtilitatile lingvistice, pentru care nu e necesar o paranteza de genul : "urmeaza o ironie, va rog sa nu va enervati, citi toata fraza pentru a-i intelege sensul".
Concluzia lui Soldatino mi se pare potrivita. Modelul CFR ( importul masiv de straini) e din pacate adoptat si de alte echipe, doar e mai usor sa transferi o intreaga Liga secunda portugheza, decat sa pui bazele unui centru propriu de copii si juniori. In conditiile non-promovarii jucatorilor autohtoni, viitorul Nationalei se anunta sumbru.
Aseara a fost evidenta lipsa de valoare a jucatorului roman. Ma mir cum pot veni unii sa afirme ca 'trebuia' sa castigam cu Franta si Italia atat timp cat avem o echipa nationala formata din jucatori de duzina. Poate unii jucatori au posibilitati tehnice superioare dar in ceea ce priveste mentalitatea suntem in grupa a 5-a valoria a fotbalului mondial. Pana si aia din Feroe au mai mult sange in oo decat unii fotbaliatori romani. Deci in conditiile in care aproape toata echipa e formata din speriati iar o jumatate de echipa e are mari probleme cu tehnica si controlul mingii as zice c-ar trebui sa zicem mersi pentru cele doua puncte castigate. De-abia DUPA ce vom avea o nationala formata din jucatori avand un minim de abilitati tehnico tactice si o ambitie de nemti (sau chiar de turci) vom putea emite pretentii la victorii impotriva echipelor de top. Nu conteaza ca Franta (mai ales) si Italia sunt intr-o forma execrabila. Nici chiar in conditiile astea nu avea cum sa le invingem decat dintr-o pura intamplare.
Cine o sa puna bazele unor centre la noi in tara ? Noi nu avem nici macar un stadion de 5 stele in toata tara , ba chiar demoleaza un stadion cat de cat decent , pentru a ridica ( daca nu se mai face inca o frauda ca in cazul nisipul de pe Lia Manoliu ) o arena in cativa ani .
Nu stiu daca proiectul Stelei de a investii in centru de copii e real , insa cu o floare nu se face primavara . Atat timp cat o sa investim in valize si nu in copii nu o sa avem viitor .