FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua 1 - 0 (1 - 0)

«12345»
Sebi12327.07.2008 09:21

daca Steaua joaca ca in meciul cu as roma FC Vaslui ia bataie rau 4-0 =))

hai Steaua !!!

fular-campionii

ionut200027.07.2008 10:10

hai Steaua

Ionutjoss27.07.2008 10:14
Daca imi aduc bine aminte , moldovenii o sa aiba meci in Intertoto. Deci primul meci o sa fie cu Brasov acasa :smartass:

Vasluiui a jucat in Intertoto si Steaua amicalul, deci se amana meciul pt miercuri

Forza Steaua fularultras:hai_steaua:

Virgil28.07.2008 11:48

Finantatorul Vasluiului se angajeaza inca de la inceput de editie in atacuri murdare. E drept ca ele il vizeaza direct pe creditorul Becali, dar indirect se rasfrang asupra Stelei.

El de felul lui e putin mitocan, dar asa cum trebuie sa dispara butoanele si valizele la care facea referire, asa trebuie sa dispara si atacurile, aluziile ieftine si mitocania personajului vasluian.

In ceea ce priveste meciul, e de asteptat ca Marius Lacatus si echipa sa mearga pe cartea victoriei. O pot obtine indiscutabil. Jocul si scorul din partida cu Roma de vineri, ii recomanda ca favoriti.

Steaua se va duce sa joace, dar tare ma tem ca Sportingul va face antijoc.

Dar poate ma insel si vor dori sa demonstreze ca o proaspata promovata in lupta pentru obtinerea unui loc in grupele UEFA Cup, poate fi o adversara care sa poata juca de la egal la egal cu vicecampiona tarii, in fapt campioana morala.

Pronosticul meu: x, 2.

ULTRASSICK28.07.2008 12:26

Neaga e peste Ochirosii...mai are de invatat pustiul...nu e pregatit sa se infrunte cu cei din Liga 1...dar daca ar veni Toja l-ar cam scoate si pe Neaga din echipa...ce sa mai vb de Nicolita...sigur face banca...

ORICUM FORTA Steaua!

s0r1n11128.07.2008 21:54

Vai nu'l mai suport pe Porumbel asta.Sa dea domnu' sa invingem clar la Vaslui sa'i inchidem gura la prost.

dangeor29.07.2008 06:37

Si sa-si dea foc la stadion!

bijoux_bz29.07.2008 07:11

si lui si la tot orasu

Raduccio29.07.2008 09:30

Orasul sa-l lase in pace. Sunt stelisti acolo!

Gaucito29.07.2008 09:35

Meciul F C Vaslui - Steaua va incepe miercuri de la ora 20,30 si se va disputa in nocturna. Am vazut ca nu prea se stie treaba asta. La stadion vor avea acces un numar de 400 sustinatori ai echipei bucurestene. Atat a stabilit clubul vasluian.

Sper sa lipseasca piromanii ca suntem satui de *.

bijoux_bz29.07.2008 09:56
Orasul sa-l lase in pace. Sunt stelisti acolo!

sori am uitat aspectul asta.

In alta ordine de idei se pare ca nu joaca plesan, si cum Lovin a ramas acasa s-ar putea sa il vedem pe Radoi langa Ov. Petre si pe fund pe Ghionea si Goian. sper ca Goe sa aiba puterea sa se concentreze pentru acest meci si sa nu faca vreo greseala. Imi e cam frica pt ca stiu ca e cu gandu la bani acum.

Virgil29.07.2008 10:14

In niciun caz. Locul lui Mihaita va fi luat de Tiago. Goian nu mai face parte din primul 11, creditorul afirmand ca urmeaza sa fie transferat.

Pe de alta parte Golanski s-a refacut rapid dupa usoara accidentare din meciul cu Roma si e posibil sa joace contra Vasluiului.

bijoux_bz29.07.2008 10:21

de unde stii ca va fi tiago? eu nu cred. si in plus am si l-am si vazut pe situri pe Goe titular

Virgil29.07.2008 10:38

Intuitia imi spune. Dar si faptul ca pe acel post a jucat in pregatiri Tiago. Ziarele spun multe, eu incerc doar sa gandesc logic.

Adrian_7729.07.2008 11:13

Aș vrea din tot sufletul sã nu dezamãgeascã Steaua. În primul rând, sã joace iar apoi, în consecințã și fãrã a avea parte de ghinion sã câștige. Meciul cu Roma a lãsat o aroma minunatã și ar fi pãcat... Pãcat dar din experiențã, normal. Ne-am obișnuit sã ne izbim de pãmânt de fiecare datã când credeam cã ne-am ridicat acolo... acolo unde ne este locul. Pe de altã parte, îmi doresc sã scãpãm de Nicolițã... cu toate cã am tot respectul pentru el. Îmi doresc sã își gãseascã o echipã bunã dar sã lase Steaua în pace. Pe Badea... Badea a arãtat cã știe fotbal. I-aș mai da ceva șanse deși acolo unde e el, lupta este destul de aprigã și îi va fi greu sã rãzbeascã. Vreau un meci mâine, un meci care sã arate tuturor cã Steaua este cea mai bunã. Sã ne lase Clujul, și alți pretendenți. Meritãm sã râdem, sã ne vinã și nouã rândul. Sper ca acest campionat sã fie ocazia.

Gaucito29.07.2008 19:29

Tot VASLUIUL ESTE GALBEN VERDE!

danimarcu29.07.2008 20:32

Urate culori!...

Sunt sigur ca-i batem pe vasluieni.Trebuie neaparat sa incepem cu dreptul.In plus,simplul fapt ca Lovin nu face deplasarea imi da deja o stare de liniste...

fular-campionii

oanna_r3d_and_blu3_4ever29.07.2008 21:27

hmm.....

0-2 :hmmm:

sau

0-3 :hmmm:

nush ma mai gandesc :naughty:

alexynho29.07.2008 22:11

Nu te gandi prea mult, ca te apuca durerea de cap.

In cazul in care nu ati observat, Porumboiu nu ataca Steaua, ci numai pe Becali. In cazul in care ati urmarit ieri (parca) pe Sport.ro, Porumboiu a vorbit la superlativ de Steaua, insa cand venea vorba de becalot, foaia se schimba total. Si, la urma urmei, el spune ce gandeste toata lumea :-j... in fine... daca nu joaca Banel, Steaua chiar are sanse de a castiga... comparand jocurile de sambata. Insa daca este sa imi amintesc ceva de pe vremea lui Hizo, este ca numai rezultatul conteaza, si deloc jocul (cu alte cuvinte, 1-0, si aparare frate).

I.N.Money29.07.2008 22:18

" Steaua nu merita respectata " suna ca un atac la Gigi Becali ?

alexynho29.07.2008 22:31

Mh :hmmm: ... nu am auzit partea asta... in fine sa zic ceva din ce zicea Porumboiu ieri... "Steaua ramane un brand in Romania, clubul cu cel mai mare palmares".. cv de genul... si nu numai... a vorbit la superlativ... insa cand venea vorba de Becali, tot speech'ul se schimba. Chiar nu auzii faza "Steaua nu merita respectata"... o sursa cv ? :D

I.N.Money29.07.2008 22:36

A fost interventia lui de la Sport Total preluata apoi de toata media + celebrul " dau foc la stadion precum Nero daca ma fura cu Steaua " .

MoWeed29.07.2008 23:26

@alexynho

Te inteleg ca esti din Vaslui, dar Porumboiu ataca si Steaua nu numai pe Becali

Adevarata valoare a Stelei se va vedea la Vaslui. Daca meciul de miercuri se va disputa pe teren, imi voi recapta respectul pentru Steaua", a spus Porumboiu la Liga lu' Mitica.

Ca sa nu mai vorbim de declaratiile din returul trecut in care a tunat si a fulgerat la adresa Stelei(atentie zicea de Steaua nu pomenea numele Becali)

bijoux_bz30.07.2008 06:38
Tot VASLUIUL ESTE GALBEN VERDE!

Si cum va impacati voi pe acolo asa doua rase diferite: chinezi si extraterestri? Da' tu de care esti?

In alta ordine de idei porumbaru e un fel de cioban al moldovenilor. da din gura de nu mai stie nici el de fapt ce atitudine are fata de anumite aspecte si boscorodeste fara sa gandeasca exact ca o bunicuta agitata la margine de santz. Cine sa-l mai bage in seama si pe asta? hai sa ne vedem de echipa noastra...

alexynho30.07.2008 07:05

bijoux bz

Foarte corect :D... porumboiu chiar se aseamana la declaratii cu Becali, insa e o diferenta... noi nu putem sa il injuram... totusi.. dintr'o echipa ce se desfiinta in 2002, a reusit sa faca o echipa europeana.

Daca azi vad fotbal... sincer nu imi va pasa cine va castiga (normal ca totusi am o inclinatie spre galbiorii mei)... asa ca Hai Fotbalul !

«12345»