FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua 1 - 0 (1 - 0)

«1235»
SteauaToronto16.06.2008 03:35

Dupa cum se stie, meciul FC Vaslui - Steaua, programat a se disputa pe 26 iulie 2008, in prima etapa a editiei 2008/2009 a campionatului Ligii I, a fost amanat pentru o data ulterioara.

Cauza o constituie faptul ca in aceeasi zi FC Vaslui va disputa mansa secunda a finalei Intertoto, pentru calificarea in Cupa UEFA, cu Neftci Baku.

Nici Steaua nu sta degeaba pe 26 iulie. Ea va profita de amanare pentru a sustine un meci de lux cu vicecampioana Italiei AS Roma. Prilej pentru a-si prezenta lotul, intr-o atmosfera de sarbatoare.

metzzz16.06.2008 04:28

Daca imi aduc bine aminte , moldovenii o sa aiba meci in Intertoto. Deci primul meci o sa fie cu Brasov acasa :smartass:

c.ronaldo1716.06.2008 07:29
Ora 20:30 [/b]

Si`au pus vasluienii nocturna?

stelistul stelist16.06.2008 08:57

ultimul meci la Vaslui s'a jucat pe la 3...ca am fost si eu si "sa mor" daca am vazut vreo nocturna :D

MoWeed16.06.2008 11:03

Din cate stiu si-au pus nocturna si ideea era sa o inaugureze in meciul cu noi dar nu a fost gata la timp

Bogdan4Steaua16.06.2008 11:55

Primul meci, primul taraboi marca Porumboiu, acuze de blat, injurii, ironii, "arogante".

Una peste alta, chiar daca meciul are sanse de a fi amanat, trebuie sa fim atenti la FC Vaslui, pentru ca progreseaza de la an la an.

strezahuzum16.06.2008 13:10

Va dati seama ca daca indraznim cumva sa castigam iese cu "hotie pe fata", right ? La urma urmei vorbim de Porumbou aici. Pe el nu-l bati cand vrei, bati numai daca iti permite el. Altfel iese cu balacareala.

alexynho16.06.2008 13:13

ultimul meci la Vaslui s'a jucat pe la 3...ca am fost si eu si "sa mor" daca am vazut vreo nocturna :D

Ce vise ai avut copile ? :huh: ... ultimul meci a fost la ora 5, cand s'a terminat sezonul (si toate meciurile au fost la aceeasi ora). Nocturna este gata de cateva luni, insa meciurile Vasluiului au fost programate la orele 3,4,5 :)... asa ca nu s'a cerut reprogramarea pentru ultimele etape (exceptie: etapa 30, cu Poli Iasi, cand "cik" a fost aprinsa nocturna).

Daca se amana, este in avantajul Vasluiului.. pentru ca Haisan si Mardare (2 dintre cei mai buni jucatori) sunt suspendati 2 etape :)... dar mai este pana la ora meciului, si se pot intampla multe :dry:

stelistul stelist16.06.2008 13:59
Ce vise ai avut copile ? :huh: ... ultimul meci a fost la ora 5, cand s'a terminat sezonul (si toate meciurile au fost la aceeasi ora). Nocturna este gata de cateva luni, insa meciurile Vasluiului au fost programate la orele 3,4,5 :)... asa ca nu s'a cerut reprogramarea pentru ultimele etape (exceptie: etapa 30, cu Poli Iasi, cand "cik" a fost aprinsa nocturna).

Daca se amana, este in avantajul Vasluiului.. pentru ca Haisan si Mardare (2 dintre cei mai buni jucatori) sunt suspendati 2 etape :)... dar mai este pana la ora meciului, si se pot intampla multe :dry:

am vrut sa scriu ca nu era nici o nocturna in sensul ca nu era aprinsa

punkboy17.06.2008 17:13

am vrut sa scriu ca nu era nici o nocturna in sensul ca nu era aprinsa

E Posibil sa se joace sambata sau duminica intr-o alta saptamana care va fi programata de comun accord ,deci primul meci aks cu ardelenii FC Steaua-FC Brasov in August 2008

1on18.06.2008 09:57
Daca imi aduc bine aminte , moldovenii o sa aiba meci in Intertoto. Deci primul meci o sa fie cu Brasov acasa :smartass:

Miticã spunea cã nu se va mai amâna ABSOLUT NICIUN MECI pe motiv de cupe europene. Deci, ori vor face 2 echipe, ori vor amâna meciul din Intertoto :blink:

Dar, pentru a enșpemia oarã se demonstreazã prostia conducãtorilor din fotbalul românesc și al "comitelelor și comițiilor" care iar au programad etapã pe datã de cupe europene.

punkboy19.06.2008 14:51

Miticã spunea cã nu se va mai amâna ABSOLUT NICIUN MECI pe motiv de cupe europene. Deci, ori vor face 2 echipe, ori vor amâna meciul din Intertoto :blink:

Dar, pentru a enșpemia oarã se demonstreazã prostia conducãtorilor din fotbalul românesc și al "comitelelor și comițiilor" care iar au programad etapã pe datã de cupe europene.

Deocamdata MEciul se va juca la data respectiva,vom trai si vom vedea dk se va amana prima etapa

danimarcu19.06.2008 22:23

Ce v-ati mai grabit cu meciul asta!...

Pana la sfarsitul lui iulie se pot intampla atatea,incat toate presupunerile si parerile pot fi date peste cap.Eu mi-as dori,de exemplu,ca pana la meciul asta sa fie arestat Gigi Becali (pt orice,nu ma intereseaza incadrarea), Lovin ,Surdu si Banel sa fie "istorie",Ilie Nastase sa fie manager general la Steaua iar Lacatus sa fie responsabil cu promovarea imaginii clubului,lasand astfel locul pe banca unui profesionist.

Hai ca iar am inceput sa aberez,de la meciul cu Germania mi se trage.

Vaslui-Steaua 1-2, hattrick Banel...(vorba glumei care circula zilele astea pe net)

metzzz20.06.2008 19:26

Pretene , poate trebuie sa iti aduc aminte ca nu se amana din cauza ca au aia Intertoto miercuri. Nu se joaca miercuri ca sa amane etape , Intertoto se joaca in ziua cu meciul nostru. Deci nu amana de placere , ci pentru ca in aceeasi zi au meciul de Intertoto programat . Eu unu asa imi aduc aminte . Stiu ca anul trecut a inceput mai tarziu campionatul deci nu a fost problema.

forever_STEAUA23.06.2008 13:11

Eu nu ãnțeleg de ce vã faceți atâtea griji pentru meciul ãsta. Nu zicea agricultorul cã Vasluiul nu se mai prezintã la niciun meci în compania Stelei?

Pronostic: 0-3 :whistle:

punkboy24.06.2008 12:14

Acest meci nu se joaca ca vs are meci in Intertoto ,iar noi vom avea meci de Prezentare Steaua-as roma 23 sau 26 iulie 2008 !!!

Oficial acest meci trebuia jucat Duminica 27 iulie dar acesta va fi reprogramat la o data care se va stabili de comun acord cu cei de la vs ca ei joaca in Intertoto de asa nu jucam noi meciul cu ei asta e

Editat de Moderatori

Evita postarile consecutive. Foloseste butonul "EDIT".

LEO STELISTU27.06.2008 22:22

nu conteaza cu cine jucam orcum primu meci ie fuarte inportant pentru moralu jucatorilor sper sa batem si sa castigam campionatu ca a trecut ceva timp forza Steaua fular-campionii forza :steagcruce: teaua

1uLy4Nn01.07.2008 11:48

asa stiam si eu ca pe data de 26 vom juca cu As Roma...oricum ii batem cand vor ei

ionut200002.07.2008 09:50

Steaua va castiga campionatu asta :steagcruce:fularultrasfularsteaua2 Forza Steaua :steag_sah_mic:

ANONIM !!!02.07.2008 12:10

DE Nicolita, Neaga SI Badea CAND SCAPAM ????

ANONIM !!!03.07.2008 07:02
DE Nicolita, Neaga SI Badea CAND SCAPAM ????

IAR SURDU SI Lovin .. NU MAI PLEACA ?

CHIAR DACA AU DAT GOL IN AMICALUL DE IERI, SUNT PRAF AMANDOI ..

PACAT, CU JUCATORII ASTIA 5 AMINTITI NU O VAD PREA BINE PE Steaua, NICI IN CAMPIONAT, NICI IN Liga ..

stelistul stelist03.07.2008 10:48

ce aveti fratilor cu Neaga...eu l'as tine la echipa numai pentru ca e stelist si le da si celorlalti jucatori mandria de a fi stelist...sezonul acesta va fi alt Neaga

DelPiero1003.07.2008 11:08

Si eu sunt stelist,si tu esti stelist,inseamna ca trebuie sa jucam si noi la Steaua,nu? :yes:

punkboy03.07.2008 18:28

ce avety mah cu Jucatorii ,doar cand joaca putin mai prost vreti sa plece de la echipa,Cand joaca bine nu stiti sa i apreciati uite asa a plecat Dica ,Sper Totusi sa ramana Goian altfel se duce de rapa ECHIPA

1uLy4Nn27.07.2008 08:52

sper la un rezultat bun in meciul cu vasluiul daca se poate sa castigam si la scor ar fii perfect..nu trebuie sa ne'o luam in cap ca am batut Roma..Steaua Victorieee

«1235»