priviti partea buna; macar n-a jucat Surdu ![]()
priviti partea buna; macar n-a jucat Surdu ![]()
Da cine era ala de a injurat aici? eu i-as da afara de pe forum pe astia care injura! nesimtiti!
Bine ca nu esti moderator atunci ![]()
parca se incearca mai mult jocul din prima,sau mi se pare... ![]()
oricum, iarasi chinuri?
Nu stiu frate ce aveti voi cu Neaga si cu Badea sunt niste jucatori foarte buni . Daca Neaga nu dadea gol cu Dinamo nu castigam , si Badea da cateori a salvat si a calificat Steaua ati uitat .
Si inca ceva tampitu ala de Becali se ia de Goian degeaba , el e un jucator foarte bun
Rezultat dezamagitor la meciul FC Vaslui vs Steaua 1-0 gresala jucatorului stelist Zapata. cel mai bun jucator de pe teren a fost Kurik(portarul lui FC Vaslui)![]()
Mh
... sigur asa il cheama ?
... eu auzii de Kuciak...
Despre faza cu N'Doye... cu siguranta, rosu direct (indiscutabil), insa cred ca s'a compensat cand n'a primit Radoi nici un cartonas, cand l'a lovit pe Ljubinkovic. Per total.. Steaua a jucat execrabil, Zapata, Golansky, P. Marin, O. Petre, Thiago, Arthuro, Nicolita, D. Moreno au fost praf ieri (ca sa nu mai zic si de cei care au intrat dupa). Ceea ce am zis inainte de meci, daca este ceva ce imi aduc aminte din primul mandat Hizo, 1-0, si aparare... acum... acel 1-0, putea fi un scor ceva mai mare, avand in vedere faptul ca Steaua, in afara de sutul lui Szekely (singurul tricou ros-albastru care a aratat ca stie fotbal), nu a avut nici o ocazie (in timp ce Vasluiul putea face lejer 2-0, prin Ljubinkovic sau N'Doye.
As minti daca as spune ca nu ma bucur pentru rezultatul final, insa totodata... imi pare rau pentru Steaua, nu pentru rezultat, ci pentru ca ma gandesc ca aceeasi jucatori o vor reprezenta minim 6 luni de acum inainte. Viitorul suna rau ![]()
Te bucuri tata...poate trebuia sa pastrezi asta pentru tine,nu crezi?Ai fost la meci,apropo?Ti-a placut cum au fost tratati suporterii stelisti?Mereu se intampla asa in partea aia a tarii...prefer oricand o deplasare in Ardeal decat una in Moldova!
P.S.Sper ca Vasluiul sa nu intre in grupele UEFA!Punct!
Rezultat dezamagitor la meciul FC Vaslui vs Steaua 1-0 gresala jucatorului stelist Zapata. cel mai bun jucator de pe teren a fost Kurik(portarul lui FC Vaslui)![]()
Mh
... sigur asa il cheama ?
... eu auzii de Kuciak...
Despre faza cu N'Doye... cu siguranta, rosu direct (indiscutabil), insa cred ca s'a compensat cand n'a primit Radoi nici un cartonas, cand l'a lovit pe Ljubinkovic. Per total.. Steaua a jucat execrabil, Zapata, Golansky, P. Marin, O. Petre, Thiago, Arthuro, Nicolita, D. Moreno au fost praf ieri (ca sa nu mai zic si de cei care au intrat dupa). Ceea ce am zis inainte de meci, daca este ceva ce imi aduc aminte din primul mandat Hizo, 1-0, si aparare... acum... acel 1-0, putea fi un scor ceva mai mare, avand in vedere faptul ca Steaua, in afara de sutul lui Szekely (singurul tricou ros-albastru care a aratat ca stie fotbal), nu a avut nici o ocazie (in timp ce Vasluiul putea face lejer 2-0, prin Ljubinkovic sau N'Doye.
As minti daca as spune ca nu ma bucur pentru rezultatul final, insa totodata... imi pare rau pentru Steaua, nu pentru rezultat, ci pentru ca ma gandesc ca aceeasi jucatori o vor reprezenta minim 6 luni de acum inainte. Viitorul suna rau
ai dreptate asa il cheama kuciack ! scz am gresit
Fratilor daca continua Steaua sa joace asa sansele sa ia titlul sunt egale cu 0 ![]()
e doar un meci. nu se pot trage concluzii dupa doar atat. ![]()
in plus, ganditi-va ca echipa a avut 4 jucatori noi in primu 11. ![]()
trebuie sustinuta in continuare si mers la stadion pentru echipa, nu contra nevertebratului.
![]()
De cativa ani echipa joaca la fel , indiferent cati antrenori a schimbat ... Acelasi fotbal rudimentar , necombinativ , cu demarcari pe flancuri si bubuiala mingii in careu ... ca poate o iesi ceva ...
De la Protasov incoace nu am mai vazut un meci in care jucatorii sa joace tactic si totusi ...liber iar de la Elton incoace n-am mai vazut un jucator elegant , un dribling , spectacol ...
Multi vorbesc de jucatori inalti , puternici si defensivi , dar uita cu adevarat ca cea mai buna aparare este atacul ... Atac pe care Steaua l-a pierdut odata cu micutul Elton si cu Thereau ...
Transferurile facute sunt ca in fiecare an mediocre , inlocuind niste nume cu alte ... nume ! L-am inlocuit pe Iacob cu Arthuro , pe Zaharia cu grecul roscovan ... l-am dat pe Dica si vai ! , jucam cu Dayro ... limitat si fara viziunea jocului .
Il tinem pe Goian pe banca ... ca deh , meciurile din Liga Campionilor si cele de la Campionatul European nu au contat , dar jucam in locul sau cu Ghionea , care a fost accidentat jumatate de campionat ...
Toate acestea si multe altele la care contribuie si ,, Marele Jiji '' fac din Steaua o echipa previzibila , cu un fotbal care nu place ochiului ...
O echipa de care , din pacate , nu se mai sperie nimeni !
Meciul a fost foarte disputat, asa cum au castigat ai nostri putea sa castige si Steaua! A doua repriza stelistii au jucat totusi , zic eu bine, dar parerea mea din ce-am vazut din peluza, nu au un varf MARE ( ca valoare) Spunea bine cineva mai sus , ceva de genul Thereau, Iacob, ...Cei veniti la Steaua recent, nu prea-i cunosc, sunt sub asteptari, adica nu s=au vazut a fi periculosi pentru poarta noastra aparata de Kuciak, (bun portar , surpriza).Cel mai mult mi-au placut ( adica ca sa fiu corect , ma temeam ) de jucatorii : Szekey, Moreno, Nicolita. asa s-a vazut dintr-o alta tabara cei mai buni stelisti , binenteles pe atac, ca in aparare Steaua a fost fara greseala, exceptie P Marin plasament la gol, si de inteles ultimele ocazii ale noastre din finalul meciului cand Steaua alerga dupa egalare , macar.
S-o vedea de aici mai departe, poate are Vaslui,echipa mare , si sa-i bata la Vaslui pe CFR si Rapid , dar problema e ca nu avem rezerve la acelasi nivel !.
firar sa fie cat de prost am jucat nik nam facut!!!!!!