e 2-1 pt Urziceni si 2-0 pt Brasov! deja nu mai conteaza meciul nostru cu Urziceniu!!!
e 2-1 pt Urziceni si 2-0 pt Brasov! deja nu mai conteaza meciul nostru cu Urziceniu!!!
Goian n-a luat galben etapa trecutã, cu Urziceni?
@1on
La Dinamo la 34 de galbene primite se sta. ![]()
Toti cei care v-ati luat de Lucescu si l-ati numit dinamovist sau blatist duceti-va la baie si dati-va doua palme.Asta e omul pe care vreau sa-l vad intr-o zi pe banca Stelei!
Nici chiar asa!NU vreau sa-l vad nici in poza pe banca Stelei! NU-l suport pt ca este fiul lui taica-su,cel mai mare antistelist in viata!
Urziceni aproape campioana OLEEE OLEEE OLEEE
Ei si uite asa se rezolva si marea noastra problema - daca cedam meciul Urzceniului ori ba. Aia echipa campioana. Nu au nevoie de asa ceva. Acuma o sa ne traga Dan Petrescu o bataie pe bune ![]()
Se terminara meciurile? Ce scoruri fura?
azii a fost ce'a mai frumoasa zii de la incepera campionatului:)LALALALALA M**E Dinamo\M/
Cap de Zmpulã e prost tare.... sãracu....
Urziceni e intr-adevar pe merit campioana.
Ii doresc sa cada in grupe cu Chelsea. Ce frumos ar fi ca Dan Petrescu sa joace impotriva fostei sale echipe! ![]()
Multumesc Razvan Lucescu !
M U I E jj pentru cã pentru Steaua n-am mai avut un asemenea sentiment de nu mai țin minte când... Cred cã de la meciul cu GS.
Sa dea Dumnezeu sanatate familiei Lucescu ![]()
**** d.inamo!
bravo unirii!sa crape Borcea,turcu si toti maidanezii!
MORI CIOBANE!iar delireaza cretinul la sport.ro!
Ce pot face oamenii cand sunt alesi pentru calitatile lor si sunt lasati sa lucreze in pace. Respectele mele si lui il muce jr . pentru ca nu a stat capra .
Unirea Urziceni campioana Romaniei ! ![]()
S-a TERMINAT visul lui butelie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urziceniu este campioana!
)))))))))))))))))))))))))))))))
Unirea Unirea Unirea
Cum sa nu fi simtit ca stelist sentimentul victoriei? Pai "Free Jiji" ce a fost? ![]()
gataaaaaaaaaaaa sa terminaaaaaaaaaaaaaat Unirea ESTE CAMPIOANA:x:x:x:x LA ROMANCIERILOR SAU DAT ARTIFICII:)):x
Dinamo , multumim ca existi
"Ziua judecatii Neclarifica de ce in Liga nu joaca idiotii"
Vine vine Borcea cu spartanii....
M U I E jj
Deci aplaud si eu si ma bucur la fel ca suporterii lor!!! Bravo Unirea! Borcea inca se mai pregateste : ))
iar se pregateste "P"ORCEA pt sampions lig
))))
Felicitari Urziceni, felicitari Petrescu, felicitari pana si Stoica !
Dincolo de povestea asta cu "bine ca a ratat Dinamo", ramane o isprava fantastica a lui Petrescu. Uitati-va ce jucatori a avut Petrescu (nu e nici o jignire) : Galamaz, Onofras, Bilasco, Brandan, samd. Daca-i aducea Steaua pe astia, s-ar fi strigat in gura mare : "petarde", "second-hand", etc, etc. Dar Petrescu a facut din jucatorii astia o echipa care a castigat campionatul. Fara urma de indoiala, Petrescu este cel mai bun antrenor din campionat ! Ceea ce dovedeste pentru a 1000-a oara ca SISTEMUL conteaza in primul rand la o echipa, si de-abia dupa aia vedetele.