1on =)) mama mama 7 pe metru patrat! ce bataie.. e penibil in acelasi timp
1on =)) mama mama 7 pe metru patrat! ce bataie.. e penibil in acelasi timp
sud vine de la teleorman,nu?
sud vine de la teleorman,nu?
da..
da..
o tenta usoara de ironie din partea albanezului, dupa intrarea ta spectaculoasa in scena de ieri de la articolul cu Lacatus!
o mica "aroganta":

Wisla Krakow

Pogoń Szczecin

![]()
lm-a strikes again
=)))))
"Tiganu', tot tigan".
Isi vand sufletul pentru un ban.
http://www.okazii.ro/catalog/44330028/tric...ta.html#galerie
Tricou de la ultima lor coregrafie din groapa.
cica, ia uite...

baietie...
aducere aminte.. episodul impuscaturilor, si coregrafia comuna din Ghencea, cu ambele peluze rivale afisand tinte, cu mesajul "trageti"
A mai fost unul ceva de genul "loviturile primite de voi, s-au simtit pana aici la noi". O atitudine normala spre deosebire de scandarile din tiganie "Afara din Giulesti" si "La revedere" tinand cont ca acestia au si un banner cu "rezistenta ultras". Poate rezistenta mirosului ar fi mai indicat.
Poate rezistenta mirosului ar fi mai indicat.
Nimeni nu poate rezista mirosului lor specific. N-ai vazut ca pana si sumudica si-a dat jos fularul ca nu mai rezista?
Frumos. Fata de ce strigau ciorile, diferenta de la cer la pamant. ![]()
Si totusi ne pisam in PCH!
esti tare..cred ca esti cel mai smecher din teleorman.
"Tiganu', tot tigan".
Isi vand sufletul pentru un ban.
http://www.okazii.ro/catalog/44330028/tric...ta.html#galerie
Tricou de la ultima lor coregrafie din groapa.
Daca cel care-l cumpara este din Bucuresti, predarea tricoului de face personal de catre cel care l-a pus la vanzare. Deci omu' e temerar si-i plac surprizele ![]()
Care ne,mah???Eu zic sa vorbesti doar in numele tau,poate ca trebuia sa iti iei niste pulane sa vezi cum te pishi instant....
@star - pulane nu am luat dar lacrimogene da.
@albanezule - mda.. am zis ca fapt divers nu era cazul sa fii ironic.
Astea's mesaje de fatada... rivalu/ii Stelei este JIGI nu PCH! pulanele vine de la ordinul lui JIGI 100%.
pazea ca vine pulanele.
vine pulane multe din toate partile.
A mai fost unul ceva de genul "loviturile primite de voi, s-au simtit pana aici la noi". O atitudine normala spre deosebire de scandarile din tiganie "Afara din Giulesti" si "La revedere" tinand cont ca acestia au si un banner cu "rezistenta ultras". Poate rezistenta mirosului ar fi mai indicat.

Ma, e un gest frumos, dar acum sa nu creada nimeni ca ia uite ce buni sunt cainii sau alte nebunii. Sunt alaturi de noi doar din perspectiva fenomenului si implicit impotriva jandarmeriei, ceea ce e o atitudine normala din punctul meu de vedere.