GKS Katowice

GKS Katowice

Górnik Zabrze

Legia Warszawa

Polonia Warszawa

GKS Tychy

Legia Warszawa

Wisła Kraków

Korona Kielce

ZagÅ'Ă'bie Lubin

Lech Poznań

Stilon Gorzów

Aia ai lui Daniel, ieri in derby. ![]()

fara cuvinte ...
Frumos, ce mai!
Aia ai lui Daniel, ieri in derby.![]()
Eeeee, asa mai merge ![]()
Superb,la fel precum joaca! ![]()
O imagine de aseara, de la crapid - Steaua.

s-au prins si astia ca nu joaca cu Steaua
de treaba tiganii astia. imi place despre ei ![]()
de treaba tiganii astia. imi place despre ei![]()
hai ma frate da-o in ma-sii de treaba daca am ajuns sa ii aplaudam pe tigani cand ne injura e grav, nu ca ii iau apararea flegmei dar nu pot sa accept ca cineva sa injure fie si indirect Steaua si eu sa ii pup in cur pe ala, ca imi e simpatic.
ieri pe acelasi sait, si daca nu ma insel chiar tu azzido ai pus un articol in care ziceai de franari cat de scarbosi sunt, acum spui ca domne ce de treaba sunt, stai sa apara iarasi un articol in care sa arunce cu pisat pe club sa vezi ce de treaba sunt.
hai ma frate da-o in ma-sii de treaba daca am ajuns sa ii aplaudam pe tigani cand ne injura e grav, nu ca ii iau apararea flegmei dar nu pot sa accept ca cineva sa injure fie si indirect Steaua si eu sa ii pup in cur pe ala, ca imi e simpatic.
ieri pe acelasi sait, si daca nu ma insel chiar tu azzido ai pus un articol in care ziceai de franari cat de scarbosi sunt, acum spui ca domne ce de treaba sunt, stai sa apara iarasi un articol in care sa arunce cu pisat pe club sa vezi ce de treaba sunt.
Esti pe dinafara complet, ma. Dar complet.
Daca il injura pe Oierul, nu injura Steaua.
pai ce altceva stiu tiganii mai bine sa faca?
Daca il injura pe Oierul, nu injura Steaua.
evident ca nu dar, ca principiu nu accept sa spun de cineva ca e de treaba cand el injura o persoana care reprezinta clubul, chiar daca persoana respectiva este detestata unanim de toti suporterii.
pt mine orice ar face ciorile nu o sa ma faca nici sa le respect nici sa am vreo mila/compasiune pt ei asa ca vorba aia
mai mult sapun ca tara are nevoie de ordine!
ma refeream strict la poza cu "**** becali" si era doar o gluma. nu am nicio simpatie pt pata de culoare a Bucurestiului. ![]()
Nu e ultra` dar mi se pare geniala

cine stie cunoaste:D
Steaua - Villareal :x
Nu e ultra` dar mi se pare geniala
Cu adevarat geniala!