Rezistenta chiar crezi ca ajuta la ceva caterinca asta ieftina in momentele astea? ![]()
Rezistenta chiar crezi ca ajuta la ceva caterinca asta ieftina in momentele astea? ![]()
Rezistenta chiar crezi ca ajuta la ceva caterinca asta ieftina in momentele astea?![]()
la asa posturi...asa replici raducule...
Rezistenta,cu parere de rau o spun,suntem din ce in ce mai jalnici din toate punctele de vedere.Sanatate!
pai da mai uita-te si tu cu cine vb. am dat doar un click pe blog ul ala care il are la semnatura si mi-am dat seama ca nu are nici o legatura cu vreo peluza
ULTRASDAVID
17 ani masculin Scorpion
Locația: Oradea : Bihor : România
Interese: Steaua,anti-Gigi,Top Gear
Rezistenta,cu parere de rau o spun,suntem din ce in ce mai jalnici din toate punctele de vedere.Sanatate!
stiu radule...nimic nou...suntem din ce in ce mai jalnici cu totii...unii isi fac tarabe cu pepsi in propria peluza,altii isi fac nuntile pe banii conducatorilor,mai sunt unii burtosi mai la marginea bucurestiului care interzic infiintarea unei peluze sud la ei in stadion pentru a nu lua fata actualului nord,mai sunt aia de la Timisoara care sunt 15 mii acasa si 30 in deplasare,mai sunt unii prin ploiesti care au 4 echipe in propriul oras si nu stiu pe care dintre ele sa o sustina...mai sunt si eu care beau un tuborg strong si fumez o tigara in loc sa beau laptic si sa imi fac temele pentru la scoala...mai esti si tu care imi mai dai cate o replica...cu totii niste...jalnici.
P.S:uitasem ce era mai important...sanatate si tie!
stiu radule...nimic nou...suntem din ce in ce mai jalnici cu totii...unii isi fac tarabe cu pepsi in propria peluza,altii isi fac nuntile pe banii conducatorilor,mai sunt unii burtosi mai la marginea bucurestiului care interzic infiintarea unei peluze sud la ei in stadion pentru a nu lua fata actualului nord,mai sunt aia de la Timisoara care sunt 15 mii acasa si 30 in deplasare,mai sunt unii prin ploiesti care au 4 echipe in propriul oras si nu stiu pe care dintre ele sa o sustina...mai sunt si eu care beau un tuborg strong si fumez o tigara in loc sa beau laptic si sa imi fac temele pentru la scoala...mai esti si tu care imi mai dai cate o replica...cu totii niste...jalnici.P.S:uitasem ce era mai important...sanatate si tie!
Din ce ai scris tu aici,rezulta ca noi suntem perfecti...lasa-i pe altii sa ne laude...
se simte criza si in peluze...
se simte criza si in peluze...
Eu zic ca se simte mai mult prostia decat criza... ![]()
Eu zic ca se simte mai mult prostia decat criza...![]()
mi se pare ca te crezi prea impotrant... de cat timp ziceai ca n-ai mai calcat la nord? decat sa ajuti cu o idee , ceva ai preferat sa pleci si sa "injuri "de la distanta, ia critica-i tu pe aia de la tribuna a II-a cre injura jucatorii tot meciul...
Toti suntem constienti ca trebuie facuta SCHIMBAREA la nivelul cel mai inalt, pana atunci nu vad de ce are trebuie sa va tot intepati intre voi ?
Atata timp cat va certati intre voi ca prostii nu o sa rezolvati nimic. Mentalitatea aia a voastra cu care va tot laudati ar trebui sa va faca sa va dati seama ca singurul lucru care conteaza este Steaua. Nu noi, ci Steaua. Toate coregrafiile care s-au facut in peluze nu s-au facut doar de cei din grupuri (degeaba stai 2 zile la vopsit, masurat etc daca nu te ajuta si cei care vin in peluza fara sa faca parte din grupuri). Vorba lui Azzido: sa fie pace.
P.S. Daca nu am fi avut Evul Mediu acum colonizam spatiul (nu mai stiu unde am auzit-o dar se aplica si la noi)
Am 15 ani si recunosc, nu prea am multe cunostinte despre peluzele steliste, dar totusi .. ce se intampla? Protest? Ce se intampla ca suntem slabi si josnici, si se ridica alte peluze.Coregrafii nu am mai vazut ... torte rareori, doar la Unicul derby.
Se intampla ca nu mai avem nevoie cu nimic pe stadion. Coregrafia ar fi prea greu de bagat, cum se face cu mesaje si torte si astea sunt riscant de bagat. Practic ne este interzis tot.
oare cine ne-a interzis sa mergem la Timisoara?
Si atunci de ce nu te-ai dus?
videle ..the final frontier.. ![]()
Nu a interzis nimeni deplasarea la tm .. dar nimeni nu a facut-o din din diverse motive .
Intrebarea era .. pt ce ?! pt cine ?! suntem lipsiti de motivatie .. iar ei nu cred ca ne simt lipsa ( declaratia lui cacatu ala de Lovin : " o sa jucam fara spectatori la meciu cu Craiova ? si .. " .. asta nu cred ca se lasa pana nu`l pocneste careva .)
Eu zic sa va strangeti cat mai repede multe poze cu fenomenul ultra actual .. s-a lasat cu criza si-n acest domeniu ![]()
hai sa ne mai si amuzam putin...
"ultrasii" lui Poli Timisoara in deplasare:
Pe mine unu ma doare sufletu in continuare cand vad cum am ajuns, la nivel de peluza. Stau in drumul taberei, si am vazut duminica un suporter dinamovist, plimbandu-se prin cartier cu fularul alb-rosu fluturand. Si pana la urma protestul asta impotriva cui e? Impotriva unui Gigi Becali care e interesat exclusiv de propriul buzunar ? impotriva unor mercenari de jucatori care vad in Steaua doar o posibilitate de a iesi la rampa in Europa? impotriva unor legi represive pe care nu avem cum sa le schimbam?
Cred ca am gasit bine sectia unde pot intreba si eu niste detalii tehnice.
Ce e mai bine sa folosesti atunci cand faci un banner (simplu, negru pe alb) : Sabloane? Facute din ce ? Spray ? Cu ce se fac cel mai bine ?
La vreo 15 ani asa nu prea am avut contact cu partea de munca a fenomenului ultra' si v-as ruga daca puteti sa imi explicati toti pasii care trebuie urmati.
Multumesc Anticipat ![]()
panza - se gaseste in europa sub denumire de cãptușealã la sul de 50 si 100 m ( cel de 100 costa cam 130 ron )
vopsea - orice vopsea de metal la cutie, costa cam 8 lei un litru. Nu iti recomand spray
Daca nu te pricepi la desen, iti recomand sabloanele facute din mai multe coli A4 imbinate sau, daca ai bani, te poti duce la un plotter sa scoti pe o coala A0. Pui sablonul sub panza ( care in prealabil a fost cusuta pe margini pt betele de sustinere ) trasezi un contur subtire pe panza, dupa care umpli cu vopsea tot desenul.
Spor la treaba ![]()
panza - se gaseste in europa sub denumire de cãptușealã la sul de 50 si 100 m ( cel de 100 costa cam 130 ron )vopsea - orice vopsea de metal la cutie, costa cam 8 lei un litru. Nu iti recomand spray
Daca nu te pricepi la desen, iti recomand sabloanele facute din mai multe coli A4 imbinate sau, daca ai bani, te poti duce la un plotter sa scoti pe o coala A0. Pui sablonul sub panza ( care in prealabil a fost cusuta pe margini pt betele de sustinere ) trasezi un contur subtire pe panza, dupa care umpli cu vopsea tot desenul.
Spor la treaba
Mersi mult pentru sfaturi...
As fi si eu interesat de vopsirea unui steag, si chiar am desenat ceva .. dar din pacate a esuat din cauza calitatii proaste a vopselei. Problema era ca in orice pozitie l-as fi tinut, ma umpleam de vopsea neagra pe maini si pe fata.
Poate exista, si sunt sigur ca trebuie sa existe, un tip de vopsea specific vopsirii steagului si as vrea si eu sa aflu care este si daca se poate si de unde il pot achizitiona.
Chiar nu prea conteaza calitatea vopselei. Trebuie diluata destul de bine, dar nu foarte mult. Cu grija nu te murdaresti
cel putin pe fata. Foloseste niste manusi, se gasec tot acolo de unde iei vopseaua si diluantul. Steagul il tii pe jos, intins bine, eventual pui niste pietre care sa-l tina sau orice altceva mai greu pana se usuca.