La multi ani Tiago si bafta !
La multi ani Tiago si bafta !
la multi ani si mult mai multe realizari la Steaua
la multi ani tiago , multa sanatate si cat mai multe realizari pentru Steaua
La multi ani Thiago !!!
La Tiago imi place faptul ca tine capul sus la toate fazele. Are unele pase bune, chiar geniale. In schimb, e un fotbalist fara experienta internationala, pentru care Steaua ar putea fi o panta de lansare. Nu putem trage mai multe concluzii, tinand cont ca deocamdata are putine meciuri pentru echipa ros`albastra. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca portughezul Tiago de la Juventus :smile: . Doame Ajuta !
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Pacat ca il tine Lacatus pe acest jocator pe banca si-l tine in teren pe Lovin, este mult mai bataios, mai tehnic si mai rapid decat petarda de Lovin care recupereaza dar problema lui este pasa si sutul la poarta.
Sa ne amintim de sutul lui Tiago de la Bistrita, avem nevoie de asa ceva de la mijlocasi. Probabil in meciul cu Galata s-a bazat pe Lovin din cauza experientei dar tiago isi merita locul in prima echipa
Foarte bun meciul facut de Tiago contra celor de la Ol. Lyon f multe realizari din partea sa tine-o tot asa! :wink:
se pare ca totusi am gasit inlocuitor pentru Lovin. Foarte bine a jucat Tiago aseara... (chiar daca nu i-ar strica mai multa munca ca sa se perfectioneze ( si acel perfect e departe de a fi atins de orice jucator) ). Tine-o tot asa..
si sper sa te vad si in meciul impotriva aviarelor
Imi place foarte mult, e bataios, e capabil sa faca ambele faze, are tupeu sa urce cu mingea la picior, are ceva dribiling, mi se pare peste Lovin cu doua clase si cu un plus pentru partea de ofensiva si pase fata de Ov. Petre dar cu un minus pe faza defensiva fata de acelasi jucator. Il prefer ca titular in dauna si lui Lovin si a lui Ov. Petre.
eu zic ca se va bate pe postu de titular cu Ov. Petre...
6-0 la pase lungi utile
Încercând sã ținã pasul cu tendințele din fotbalul internațional, Dorinel Munteanu insistã la antrenamente pe transmiterea rapidã a mingii cãtre linia ofensivã. "Imediat ce intrãm în posesie, vreau sã verticalizãm jocul!", este principiul de care trebuie sã ținã cont jucãtorii Stelei, mai ales "închizãtorii". La acest capitol exceleazã Tiago, un fotbalist mai creativ decât Lovin, pasele portughezului transformându-se deseori în ocazii bune de a marca pentru coechipieri.
Sugestive sunt datele furnizate de cei de la "Panini Digital" pentru ultimele douã meciuri jucate de Tiago (cu Rapid și cu Lyon, în deplasare) și Lovin (cu Dinamo în deplasare și cu Lyon acasã). Astfel, portughezul conduce cu un sec 6-0 în ceea ce privește pasele lungi utile. Chiar dacã încearcã și el aceleași procedee, Lovin suferã la precizia serviciului, pasele sale oprindu-se în picioarele adversarilor. Mai mult, "Ațã" preferã pasele înalte, în spatele fundașilor centrali, stil de joc neagreat de Dorinel Munteanu.
Mai bun și la recuperare
Lovin pare sã piardã duelul indirect cu Tiago chiar și la capitolul la care stãtea cel mai bine, cel al recuperãrilor. În meciurile prezentate mai sus, "Ațã" a câștigat mingea de 13 ori, fațã de cele 21 de recuperãri efective trecute în contul lui Tiago. În schimb, portughezul a pierdut mai multe mingi (31, fațã de 23), însã acest raport este nesemnificativ în condițiile în care Tiago își asumã mai multe riscuri, încercând sã dribleze și sã facã diferența în linia de mijloc (scor 5-1 la driblinguri în defavoarea lui Lovin) (prosport.ro)
Nu stiu cum de presa nu a vazut asta pana acum pentru ca diferenta dintre Tiago si Lovin s-a vazut de la bun inceput.
DEja ne-a aratat ca e bun....
![]()
iI doresc bafta in continuoare..si cat mai multe meciuri...![]()
![]()
Acum 2 postari avem niste statistici ale lui Tiago, din Noiembrie, anul trecut. In meciul cu CFR, el a reconfirmat valoarea lui, valoare pe care unii refuza cu incapatanare sa o vada. Si ne mai intrebam de ce stam asa de bine in clasament.
cu Toja cu Gomes in echipa sigur vom face o figura frumoasa la anul. pacat ca ciobanul asta cretin nu mai vrea sa scoata 700.000 euro pe el. adica a dat o gramada de bani pe Dayro care joaca numai cand vrea muschiu lui, iar pe acest fotbalist (care chiar este fotbalist) vrea sa il trimita acasa
Probabil cel mai bun jucator din lot la ora actuala. Pacat ca din vara il vom pierde.
Probabil cel mai bun jucator din lot la ora actuala. Pacat ca din vara il vom pierde.
Eu spun asta, tu spui asta, cativa spun asta. De ce nu spun toti asta?
pacat ca o sa plece si o sa jucam din nou cu Lovin si cand ma gandesc cati sunt pe aici care spun ca rolul unui mijlocas defensiv trebuie sa fie doar de recuperare....ati vazut ba ce pase a dat tiago aseara...pisamas pe lovinu vostru...distrusilor
Pai daca stau sa ma gandesc la ce coirba tactica a fost aseara, nu as baga mana in foc pentru postul lui Tiago. A jucat altceva, inchizator sigur nu ![]()
Si daca tot vorbim de Lovin, poate ar trebui sa-ti indrepti ura asupra celui/celor care il baga in teren. Desi si eu l-am injurat de nenumarate ori, numai un tampit ar spune "nu baga ca nu vreau sa joc, n-am nevoie nici de aia 150.000 de euro pe an din contract si nici de prime".
Sa fim seriosi. Si sa nu mai jignim atat.
Pai a jucat mijlocas central, noi am jucat foarte rar cu inchizator, in general am jucat cu mijlocasi defensivi pe post de centrali numindu-i inchizatori. Pentru mine inchizatorii sunt oamenii cu profil defensiv pozitionati intre linia de fund si cea de mijloc/
Pai a jucat mijlocas central, noi am jucat foarte rar cu inchizator, in general am jucat cu mijlocasi defensivi pe post de centrali numindu-i inchizatori. Pentru mine inchizatorii sunt oamenii cu profil defensiv pozitionati intre linia de fund si cea de mijloc/
adica care nu stiu sa dea o pasa,gen xabi alonso,fabregas,pirlo,cambiaso,xavi si multi altii.....cam putin pt un mijlocas defensiv,sa inteleg ca rolul lui in teren este sa se loveasca mingea de el?.....eu i am vazut si pe Boloni si pe Tudorel Stoica dar astia stiau sa dea pase,de aceea am luat o cupa a campionilor si de aceea suntem pe 7 ca i avem pe Lovin si Ovidiu Petre
Super jucator, cel mai complet mijlocas din Liga noastra amarata. Meci fabulos facut de el aseara. O sa il pierdem pentru 800.000 de euro, iar de la anul vom avea acelasi stil de joc mizerabil: 2 inchizatori fara aptitudini ofensive, Nicolita - mai inutil in atac decat mijlocasii defensivi - si vom ataca formatii care se apara cu 10 oameni, doar cu 2 maxim 3 oameni. Trist.
Din pacate,nu vede cine trebuie asta.Trist...
Din pacate,nu vede cine trebuie asta.Trist...
Strangem bani sa il luam
))
daca Steaua nu tine de jucatoru asta, mari fraieri suntem. da cele mai bune pase din tot mijlocul Stelei .