Duceti topicul la locul lui.
Duceti topicul la locul lui.
Hmm... aproape de Dinamo ![]()
stai linistit ca nu ajunge tiago la dinam0
chiar daca ar fi sa ajunga la Dinamo, tiago va fi in continuare idolul meu. el nu are nici o vina ca Steaua este un club condus de un cioban si de niste oi
Chiar nu inteleg, Tiago nu e un jucator scump. Si e destul de bunicel...
inca un motiv sa ii arat lui jijihno degetul mijlociu, dar si o flegma intre ochi...
Tiago Gomes: "Daca nu ma critica Becali, acum eram la Steaua"
Ajuns in Liga a doua din Spania la Hercules Alicante, portughezul Tiago Gomes sustine ca singurul motiv pentru care a refuzat oferta Stelei a fost legat de criticile pe care Gigi Becali i le-a adresat.
"Nu vreau sa vorbesc despre o persoana care mi-a platit salariul, acum ca am plecat. Tot ce pot sa spun este ca, daca nu erau acele critici din partea lui Gigi Becali, eram si acum la Steaua. Mi s-au parut nedrepte acele cuvinte. Oricum, ma simt excelent la Alicante, sunt mult mai linistit aici", a spus Tiago Gomes pentru Cancan.
Chiar daca nu mai este in Ghencea, Tiago Gomes este la curent cu toate noutatile si asteapta o victorie cu 2-0 in marele derby de duminica.
"Ii felicit pe fostii mei colegi pentru parcursul din cupele europene. Sunt convins ca la meciul cu Dinamo va fi din nou o atmosfera de vis. Mi-au placut foarte mult fanii, m-au si sustinut in momentele mai grele. Derby-urile din Europa de Est au un caracter aparte. Spectacolul creat de tribune este cel mai interesant. Bate Steaua cu 2-0! Vor inscrie Golanski si Kapetanos", a mai spus Tiago.
Onlinesport
cat de util putea sa ne fie Tiago acum in perioada asta... mai ales ca vine si meciul cu javrele. fmm ciobane cretin care esti.
2 goluri astazi , in partida Hercules 3 - 2 Real Betis ...
am pierdut un titular si ne-am ales cu un mijloc subred rau ...
Jiji nu vrea performanta , vrea sa faca bisnita
@Stryker, nu am pierdut un titular, ci un fotbalist. ceva ce la Steaua nu a mai existat de foarte mult timp...
Cioban prost.
Conducerea noastra e de tot cacatul. Dupa ce ca, cu mici exceptii, nici un jucator luat in ultimii 3 ani nu a adus profit la vanzare, am si indepartat unul din putinii fotbalisti decenti cumparati de Steaua
si golurile lui Tiago de ieri:
Tiago e bucuros ca a scapat de Bucuresti
Fostul mijlocas portughez al echipei Steaua, Tiago Gomes, actual jucator al formatiei spaniole din Liga a II, Hercules CF, a declarat ca este fericit impreuna cu sotia lui la Alicante, un oras spectaculos spre deosebire de Bucuresti, noteaza informacion.es.
"Eu si sotia mea suntem fericiti la Alicante. Este un oras spectaculos, foarte diferit de Bucuresti, si stam foarte confortabil aici. Mancarea este asemanatoare celei din Portugalia si nu ne putem plange de nimic", a spus Tiago.
Tiago, marcator a doua goluri in victoria de duminica, scor 3-2, cu Betis Sevilla, considera ca a fost o seara de neuitat pentru el. "A fost o seara pe care o sa mi-o amintesc mereu si nu o pot uita. Dar in fotbal trebuie sa traiesti in prezent si acum ne gandim sa castigam meciul cu Villareal II de duminica", a mai spus coechipierul atacantului Danciulescu.
Tiago Gomes a evoluat la Steaua in sezonul precedent, 2008/2009, sub forma de imprumut de la gruparea portugheza Estrella Amadora. Tiago nu a reusit sa marcheze pentru Steaua in cele 11 meciuri din Liga I, patru din Liga Campionilor si unul in Cupa Romaniei.
onlinesport.ro
Tiago a marcat golul victoriei cu 1-0 din Copa de Rey , competitie in care echipa sa Hercules Alicante a eliminat prim divizionara Almeria.
Tiago, după ce a batut-o pe Barcelona: "Bine că am plecat de la Steaua! Becali a primit ce merita!"
Aproape in acelasi timp in care Steaua se umplea de penibil la Urziceni, Barcelona pierdea pe teren propriu cu Hercules Alicante. 0-2 a fost scorul final, la cea de-a doua reusită un aport deosebit avandu-l fostul stelist Tiago Gomez.
Contactat de ProSport, portughezul a explicat cum a câștigat echipa sa partida de pe "Camp Nou" si a aflat ce a pățit Steaua lui Becali cu Unirea. Nu si-a putut abtine o intepatură bine tintită catre latifundiarul din Pipera si l-a felicitat sincer pe amicul sau Semedo.
Salut, Tiago, cum te simti după victoria contra Barcelonei?
(rade) Salut, frate! Acum sunt un pic obosit, am avut de alergat după Messi kilometri intregi. În sfarsit, după o asemenea performanță, pot să spun că mă simt si eu un fotbalist adevarat!
Cum a fost meciul?
Îți dai seama, extrem de greu. Ne cuprinseseră emotiile incă de la vestiare, mai ales după ce i-am auzit cantand pe suporterii Barcelonei. Apoi, nu e usor să joci impotriva unor fotbalisti ca Messi, David Villa, Bojan, Iniesta, dar Mister (n.r. - Esteban Vigo) a pregatit tactic meciul foarte bine.
Ce v-a spus inainte de joc?
Ne-a incurajat si ne-a spus că este sansa noastră să aratam că suntem fotbalisti adevarati. Dacă pierdeam, nu era nicio problema eram batuti de Barcelona, dar acum, după victorie, suntem mandri de noi.
Personal, cum ai evoluat?
Sincer, nu vreau să par un erou, dar cred că am facut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Am alergat enorm, ba după Messi, ba după Iniesta. Trebuia să-i blochez, deoarece ei erau cei mai periculosi jucatori ai lor. Iar, ca să mă laud un pic, am realizat si eu faza golului doi al nostru.
Ai auzit de umilinta Stelei din această etapa
Nu. A pierdut vreun joc la care nu se astepta nimeni?!
Semedo, de la Urziceni, i-a batut de unul singur, ce spui de asta?
Cine, Semedo?! (rade cu poftă). Asa ii trebuie lui Gigi Becali dacă l-a dat afară de la Steaua. Chiar vă rog să-i transmiteti multă sanatate acestui jucator din partea mea. Totusi, Urziceni este o echipă bună in Romania, de ce vi s-a parut o umilință?
Becali a transferat cei mai buni jucatori de la Urziceni, ce spui de asta?
A, pai e altă poveste ! Eu nu am stiut nimic. Atunci, e tare de tot ce a reusit să facă Semedo. El a fost si este cel mai bun prieten al meu din perioada petrecută in Ghencea.
Ce amintiri ai de la Steaua?
Bine că am plecat de acolo! Vreau, totusi, să le multumesc fanilor acestei echipe că au fost alaturi de mine. Eu am vrut să fac treabă in Romania, dar altii nu m-au vrut acolo.
Ce probleme ai avut in Ghencea?
Multe. Patronul mă critica mai mereu in public după fiecare meci, iar ca să-mi recuperez niste bani a trebuit să mă rog de Argaseală luni in sir. I-am amenintat cu judecata ca să-mi primesc banii pentru care muncisem. Niciodată nu poti face performanță cu asemenea probleme.
"Asta e, m-am pacalit cu Tiago, dar vă asigur eu că nu o să mai stea mult la Steaua. Nu mai joacă nimic, iar eu nu sunt prost să-l platesc aiurea"
Gigi Becali, patron Steaua, anul trecut
Iar mai jos sunt secventele celor doua goluri. Atentie la golul 2, care este facut aproape in intregime de Tiago Gomes, el fiind cel care da si pasa superbului gol.
http://www.youtube.com/watch?v=8pXsWRvcV7o
VPM, cioban infect ce esti.
Pacat,pacat de Tiago,de cum s-a purtat ciobanul cu el...Ii doresc mult succes in continuare!
daca il mai aveam pe tiago acuma.. la mijloc.. aveam echipa beton
Plecat cu scandal de la Steaua la Hercules Alicante după ce a fost criticat si neplatit de Ciobanul, portughezul Tiago Gomes a prins un transfer extrem de avantajos.
Mijlocasul a fost cedat ce clubul din Spania la ȚSKA Moscova, acolo unde va câștiga aproximativ 4 milioane de euro in cei patru ani de contract. Rusii au profitat de faptul că Hercules nu i-a prelungit lui Tiago contractul scadent in acestă vara astfel că l-au inregimentat fară să platească o sumă de transfer.
600.000 de euro cerea Estrela Amadora pentru un transfer definitiv al lui Tiago la Steaua.
Ma bucur pentru el, a ajuns la o echipa destul de buna.