Ti-ai dreaq de "atarnatori" nu va mai ajung banii lu` Jiji...vreti si banii lu` Adda acum.
Ti-ai dreaq de "atarnatori" nu va mai ajung banii lu` Jiji...vreti si banii lu` Adda acum.
Calibra 1995, motor 2000 cmc, turbo, kit sport din fibra de carbon, rosie
![]()
Vrajeala, ia uite aici:
Beneteau KERLOUAN
Features:
Boat Ref No 1194V
Year Built 1975
LOA (Metres) 6.38m
Draft (Metres) 0.95m
Description:
Ideal day sailer/weekender with deep cockpit great for fishing. The interior accommodates four people.
@Axl
N-ai cu cine bah...niste tzarani :biggrin:
ADDA, printeso, un cuvant am: CALIBRA! ![]()
Addo, printeso, principeso, balerino cu talent, in Calibra nu poti sa te dai in barci.
LE: Fane, genial.
ADDA, regino, in barca nu poti sa te dai pe A2 (spre mare
) cu 220 kmh! ![]()
v-a dat P@ ![]()
Probabil sunt inca euforic, sub influenta celor 3 boluri cu cereale si lapte pe care le-am halit de dimineata asa ca imi voi alege cu grija cuvintele: svf!
Asemenea individului verde care vrea bani de barca, in starea de euforie generata de "actiunile autoritatilor" si de faptul ca in 10 min incep tura la servici, ii urez un SMS!
La munca!!! Eu-s liber pana miercuri. Da, da, da, da, copacii infloriti.
Bai, lasati fata in pace! Ati speriat-o!
Ideal day sailer/weekender with deep cockpit great for fishing. The interior accommodates four people.
Deci Adda, poate n-ai inteles, tu poti fi una dintre cele 3.
Printeso, in Calibra intrati si 5 daca va inghesuiti!
Cine e Adda asta mah? Visul vostru erotic?
Pleaca ma de-aici.
Mariuse vezi ca e o fata din galati.. tot emo ![]()
poate poate te lipesti ![]()
Alo, alo, ati deviat de la ideea de baza a acestui topic care este:
Da-ti-mi voie sa ma prezint,ma numesc Adda:sunt noua in forum dar stelista de cand ma stiu.Locuiesc in Germania si imi lipsesc foarte mult meciurile Stelei si felul cum am sarbatorit de fiecare cand a castigat.Ar fi dragut daca mi-ati da un semn cand aveti timp!
(un semn)
(acum astept si eu semnul de la tine, printeso, un sms)
Addaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kisstogether:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]()
![]()
![]()
Bai supermoderatorule, tu ma mai editezi mult? ADDA, printeso, talentato cu talent, eu sunt materialist si-ti vreau doar banii!
Nu exista Adda fratilor. E o inventie a lui axl. Ati pus botul!tz tz tz tz... forumusiti emo-hetero-gay ce sunteti...
Adda spreichen zie deutch, meine frau? Ich wollen jener geld! Und der stockdumms anreichen nichts! Guten abend...
(cam precara germana mea, mai ales la acorduri, dar ideea de baza ramane...
)
V-a tras tzeapa cred.....era mai bine daca ii punea numele Adda Senzual o cautau mai multi :biggrin:
pfoai....
topicul asta e mai discutat decat multe articole ![]()
ADDA , un semn de la tine ? ![]()
![]()
Adda asta a voastra e mai ceva ca Adreea aia cu reclamele de ne indemna la alte religi , si chesti erotice .... ![]()
PS : Unde a disparut Andreeeeeaaa ??
(