Ai dreptate omule ,nu am vazut nici o logica in atacul Stelei ,parca erau capiati ,de fapt cum au fost tot campionatul asta ,de la inceput. Avem jucatori transferati pe bani multi dar astia sunt rezerve,ori nu este meserie ori e vreun ordin de sus in privinta primului unsprezece.Va rog, intr-un mod cumpatat sa analizati pe cat se poate la rece, daca se poate....urmatorele:1. Cate meciuri am castigat cu Lacatus, in stilul Steaua....fara emotii cu siguranta : Bistrita, Otelul acasa, Farul...cam atat...
2. In cate meciuri ne-am chinuit sau am beneficiat de erori : Craiova, Rapid, Urziceni, Uta, Galati, Vaslui etc
3. Situatia derbyurilor: 0 puncte cu primele 5 clasate in afara de noi (meciul cu rapid nu l-am castigat dar nici pierdut) in deplasare...evident si Hagi apare aici...
4. Echipa:
- apararea ok, insistenta cu care a fost folosit Banel denota influente financiare "superiore" in caz contrar o lipsa de inteligenta crasa din partea
antrenorului.
- cuplul de mijlocasi centrali : atacul este sustinut de jucatori cu tehnica zero si viziune asemenea ....nu inteleg de ce ... poate voi puteti sa ma dumiriti...
- atacul- daca Steaua joaca cu un singur atacant....stil modern de altfel inseamna automat avem un mijlocas ofensiv de viteza ...Dica...cred ca scoate 17 secunde la suta... de ce nu jucam cu doua varfuri clasice? Danciulescu si Bratu cred ca ne-au ....
Il respect pe Lacatus , dar pentru ca il stiu de cand avea 23-24 de ani, pe atunci nesufland in fata unor T Stoica sau Boloni, va rog sa permiteti aceste remarci.
Poate un campionat de la zero cu Lacatus ne va lumina...pe toti.
Va multumesc.