FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1

«12345»
Jon_steaua05.05.2008 16:38
Va rog, intr-un mod cumpatat sa analizati pe cat se poate la rece, daca se poate....urmatorele:

1. Cate meciuri am castigat cu Lacatus, in stilul Steaua....fara emotii cu siguranta : Bistrita, Otelul acasa, Farul...cam atat...

2. In cate meciuri ne-am chinuit sau am beneficiat de erori : Craiova, Rapid, Urziceni, Uta, Galati, Vaslui etc

3. Situatia derbyurilor: 0 puncte cu primele 5 clasate in afara de noi (meciul cu rapid nu l-am castigat dar nici pierdut) in deplasare...evident si Hagi apare aici...

4. Echipa:

- apararea ok, insistenta cu care a fost folosit Banel denota influente financiare "superiore" in caz contrar o lipsa de inteligenta crasa din partea

antrenorului.

- cuplul de mijlocasi centrali : atacul este sustinut de jucatori cu tehnica zero si viziune asemenea ....nu inteleg de ce ... poate voi puteti sa ma dumiriti...

- atacul- daca Steaua joaca cu un singur atacant....stil modern de altfel inseamna automat avem un mijlocas ofensiv de viteza ...Dica...cred ca scoate 17 secunde la suta... de ce nu jucam cu doua varfuri clasice? Danciulescu si Bratu cred ca ne-au ....

Il respect pe Lacatus , dar pentru ca il stiu de cand avea 23-24 de ani, pe atunci nesufland in fata unor T Stoica sau Boloni, va rog sa permiteti aceste remarci.

Poate un campionat de la zero cu Lacatus ne va lumina...pe toti.

Va multumesc.

Ai dreptate omule ,nu am vazut nici o logica in atacul Stelei ,parca erau capiati ,de fapt cum au fost tot campionatul asta ,de la inceput. Avem jucatori transferati pe bani multi dar astia sunt rezerve,ori nu este meserie ori e vreun ordin de sus in privinta primului unsprezece.
Puscau05.05.2008 16:44
si inca ceva: eu nu cred ca Pepe Moreno e jucatorul de care avem nevoie in atac. se compara el de exemplu cu Iacob din vremurile lui bune? sper sa dea Becali banii pentru un jucator mai bun.

in locul lui Pepe nu crezi ca ar fi mai indicat....Thereau? singurul atacant veritabil......din cati a cumparat JJ

Jon_steaua05.05.2008 16:49
penibil Lovin asta.. dupa victoria pe care ne-a adus-o in meciul cu Rapid a mai comis-o inca o data. ne facem de rusine cu el daca face vreo faza ca cea de ieri prin Europa... desi, cine stie.. adevarul e ca prin Europa e vorba mai mult de glorie ..si mai putin de cei 200.000 de euro promisi de Becali.

in fine no... mai, eu stau si ma intreb: care dintre suporteri nu l-ar prefera pe Dan Petrescu antrenor in locul lui Lacatus.. nu vedeti ca Steaua castiga doar cand butoanele lui Becali ne ajuta.. in fiecare derby (cu CFR, Urziceni, Rapid, Timisoara, Dinamo), fie am pierdut puncte, fie am castigat cu arbitrii.. nu ar fi mult mai bine sa avem totusi un antrenor adevarat? are sens ma mai pierdem o vara cu Lacatus doar pentru a ne da seama la toamna prin cupele europene care ii e valoarea?

si inca ceva: eu nu cred ca Pepe Moreno e jucatorul de care avem nevoie in atac. se compara el de exemplu cu Iacob din vremurile lui bune? sper sa dea Becali banii pentru un jucator mai bun.

Petrescu ESTE BETON

Jon_steaua05.05.2008 16:59
Nu va inteleg de ce il contestati atat de Laca? Ati uitat cumva la cate puncte eram de CFR in tur? Pe atunci nici prin gand nu ne mai trecea ca mai avem sanse la titlu. Se pare ca cei care il contesta pe Marius sunt copii si nu au prins perioada in care Steaua alaturi de Marius ne-a adus numai bucurii. Eu cat o sa traiesc nu o sa il blamez nicioadata pe Marius, pt ca stiu cat de mult tine Marius la aceasta echipa si cred ca si-ar da si viata pt ea. Si va intreb cu ce a gresit Marius in meciul cu Dinamo? ca Dica si-a batut joc de 2 faze clare de a marca, ca Tudor nu l-a eliminat pe bratu in doua faze in care a simulat? ca rapid, Dinamo, gloria b-ta au facut noncombat cu CFR?

Lacatus trebuie respectat si nu blamat!!!

Daca tot va bateti cu pumnii in piept ca sunteti stelisti adevarati atunci respectati-l pe Marius Lacatus-SIMBOLUL Stelei.

PAI SI CUM DRACU AM RECUPERAT ATITEA

Sunnyblack05.05.2008 17:00

multi dintre voi sa iau de Lacatus, dece nu inteleg??

Lacatus o fost un mare jucator un fotbalist extraordiar nimeni aktual dela Steaua, poate sa se compare cu iel "niciodatat".

si niste si****i ca voi sa iau de iel mah??

tu sti ce o facut Laca pt Steaua, ba p*** ? si tu il injuri ca pe ultimul rahat.

Jiji ce investiti mari o facut??

nimika habmar nu ia mah...

jucatori Stelei joaca de atatia ani inpreuna si tot nu joaca fotbal, egal cine o sa fie antrenor la Steaua.

Steaua nu are faza nici de Cupa UEFA. nici o echipa din Romania adica nu are faza de Cupa UEFA.

Jon_steaua05.05.2008 17:09
Nu va inteleg de ce il contestati atat de Laca? Ati uitat cumva la cate puncte eram de CFR in tur? Pe atunci nici prin gand nu ne mai trecea ca mai avem sanse la titlu. Se pare ca cei care il contesta pe Marius sunt copii si nu au prins perioada in care Steaua alaturi de Marius ne-a adus numai bucurii. Eu cat o sa traiesc nu o sa il blamez nicioadata pe Marius, pt ca stiu cat de mult tine Marius la aceasta echipa si cred ca si-ar da si viata pt ea. Si va intreb cu ce a gresit Marius in meciul cu Dinamo? ca Dica si-a batut joc de 2 faze clare de a marca, ca Tudor nu l-a eliminat pe bratu in doua faze in care a simulat? ca rapid, Dinamo, gloria b-ta au facut noncombat cu CFR?

Daca tot va bateti cu pumnii in piept ca sunteti stelisti adevarati atunci respectati-l pe Marius Lacatus-SIMBOLUL Stelei.

NU II CONTESTA NIMENI CALITATEA LUI DE STELIST ,DAR OMULE CHIAR NU STIE MESERIE SI CE FACI IN CAZUL ASTA ?HAIDETI SA PIERDEM TOATE MECIURILE DOAR SA FIE Laca ANTRENOR.SI APROPO NU SUNT CHIAR TINAR ERAM DESTUL DE MARE CIND UMBLAM LA MECIURILE LUI Laca ,NU SPRE SFIRSITUL CARIEREI CI ATUNCI CIND AVEA COECHIPIERI PE LOTI ,Stoica, Majearu, Balint,Iovan SI ALTI

catalinMLK05.05.2008 17:29

nesimtitilor.....mi-e scarba de voi....de toti care dupa aceasta infrangere il criticati pe Laca...sunteti niste prostituate deghizate in mari cunoscatori de fotbal, de strategii de joc.

sincer...mi-e rusine ca sunteti suporteri ai Stelei...nu meritati aceasta onoare....

FORZA Steaua...MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!!!!!!!

Sorin Camner05.05.2008 17:34

Am trait aseara una dintre cele mai mari deziluzii ale vietii mele de stelist. Si nu sunt putine:

1. Intre 1971 si 1976 nici un titlu de campioni, culminand cu un 2-5 in fata lui Dinamo in 1975 pe 23 August;

2. In 1978, in august, intr-un amical la Atena am invins Panatinaikos cu 4-1, intr-o vineri. Dupa 4 zile, in preliminariile CCE, jucam la Monaco si luam bataie cu 3-0. La retur, pe Ghencea, invingem cu 2-0, cu o ratare monumentala a lui Marcel, bara din 14 metrii perpendicular pe poarta, singur cu portarul;

3. In 1979, meci cu Standard Liege, 1-1 la Liege, 1-0 la pauza, Standard in 10 oameni, cu un eliminat si ne bat in repriza a II-a cu 2-1, ne-a invins Tahamata;

4. In 1981 ne bate Poli Timisoara in finala Cupei;

5. Intre 1978 si 1985 nici un titlu de campioana, cu 3 ani: 1981-1983 in care schimbam cantr-un carusel al nebunilor, antrenori si jucatori;

6. Eliminarea din 1984 din fata Romei.

7. Pana in 1985 nu am trecut niciodata de turul I in CCE.

Despre restul nu mai vorbesc: Anderlecht in octombrie 1986, Benfica 1988, Milan 1989, Eindhoven 1989, Montpellier, Paris St. Germain, semifinala de UEFA.

Ce vreau sa spun? Intotdeauna am plans si m-am intors in Ghencea cu aceeasi dragoste pentru echipa. Intotdeauna am sperat si am crezut. Cine poate sa-si aduca aminte de o finala CCE la handbal, in 1976 parca, in care la pauza eram condusi de nu mai stiu ce echipa ruseasca cu 17-9 si am castigat cu 22-20, cred. Nu ma injurati ca nu mai tin minte exact. Cert este ca nu avem alta solutie decat sa ne iubim echipa, cu bune, cu rele. Si sa ne reamintim ca-n urma cu 10 saptamani, dupa ce ne inbvinsese Iasiul, nu mai speram nimic. Baietii astia au meritul de-a ne fi permis sa visam. Sa le multumim pentru asta si sa le tinem pumnii la anul, cu speranta ca-n sfarsit se va face ceea ce trebuie, ca vor fi adusi jucatorii necesari si ca in 2009 vom izbandii.

HAI Steaua, pentru totdeauna.

mateo05.05.2008 17:44

foarte frumos...o echipa de portughezi condusa de unguri ia campionatu` in Romania...ce sa mai zic...Steaua??!?!? am scris cu litere mici pentru ca asa am fost...mici..lasand banii, cei 200mii promisi, era un joc cu titlu pe masa, era un joc cu Dinamo (ei merita litere mari), trebuiau sa moara, sa alerge pana nu mai se ridicau de pe teren (aici mi-l amintesc pe Paraschiv, rosu in obraji, care alerga ca un nebun, aproape degeaba, dar macar se sufoca pe teren, sau pe CLAU-gol, analfabet, anagramat, dar isi rupea paru` din cap cand nu lovea mingea sau cand rata), ati vazut aseara cumva pe Dica facand asa ceva cand singur cu Lobont a tras in singuru` fundas DINAMOVIST care venise in careu`..patetic, rusinos, sau pe Banel care la faza golului doi (el a fost fundas dreapta..nu???) era in atac??? iar patetic, rusinos...sau pe Lovin care mai bine si-ar face debutu` la teatru..ar fi mai castigat...ce sa mai zic de restu` jucatorilor...poate daca ar fii jucat si Neaga, sau Badea sau PEPE M (aaaaaaaa ei chiar au jucat :):):):):):)...marfa...nu i-am vazut)...in rest numai de bine...poate la anul`...sau peste 2 ani...sau 3 ...e timp...noi sa fim sanatosi....

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FII PANA VOM MURII...Steaua Bucuresti...

CELINEE05.05.2008 18:06

in afara de meciul cu boro a fost cea mai urata seara din viata mea.asa joc penibil ce am avut.ce draq au avut in piceoare jucatorii astia plumb/?ce a avut Dica?ca nu l-am recunoscut aseara.umilinta mare.dar pe de alta parte o sa ma bucur cand o sa vad umilrea CFR-ului in UCL.in fine tot Steaua e cea mai tare :steagcruce:fularsteaua2

FUNky TechNo05.05.2008 19:21
"Forumurile plesnesc de potenta

Dar la meci... p... prezenta"

asta e un citat....

ma rog...

era o parte dintr-un banner...

Forza Steaua!

ThereauRistul05.05.2008 20:37

fratilor cum sa joci pe contraatac cu pepe moreno care se misca ca bunica-mea??? cum sa-l bagi pe Lovin in teren la 1-1 acasa cu Poli?? cum sa-l tii pe rada rezerva la nesfarsit? dar pe Dayro?? eu nu mai inteleg nimic...dar hai sa-l sustinem in continuare pe Lacatus ,la nesfarsit,sa-l idolatrizam..corect..dar tot nu e antrenor de Steaua

valentin2day05.05.2008 20:44

eu nu inteleg de ce toti antrenorii Stelei de la Protasov incoace nu au tupeu, curaj sa joace ofensiv

nu inteleg de vreo doi ani de ce Steaua joaca cu 2 mijlocasi la inchidere

mai ales ca unul e PRAF(bineinteles Lovin)

si de ce atacantii nostri sunt IMPOTENTI, ajung in fata portii dar parca nu stiu ce sa faca cu ea

Danciulescu din juma de ocazie da un gol,Dica si ceilalti invers

eu cred ca avem jucatori buni dar nu apar p teren, nu il inteleg p Laca la faza asta

alin1605.05.2008 20:45

PAI SI CUM DRACU AM RECUPERAT ATITEA

Pai am recuperat datorita lui Lacatus, datorita fortei de grup si a atmosferei foarte bune din vestiar.

Decat sa il cotestati atata pe Marius ar fi mai bine sa veniti la stadion si sa incurajam echipa, asa cum o faceam pe vremuri, acum 5-6 ani.

Situatia actuala din clasament se datoreaza si galeriei, deoarece spre ex la meciul cu Pandurii in loc ca echipa sa fie incurajata a fost fluierata din min 10..... de cativa ani toate galeriile din fotbalul romanesc incurajeaza echipele doar la bine ci nu la rau cum ar fi normal. O echipa are nevoie de public la greu si nu la bine.

FortuneTeller05.05.2008 22:51

Exista viata si dupa acest campionat si tot noi avem cu ce sa ne mandrim cand vine vorba de palmares. Indiferent de finalul campionatului mi-e sila de ce mi-a fost dat sa vad si sa aud. Cu mandrie: Hai Steaua!

firfirel05.05.2008 23:05

sa fim sariosi. nu am jucat mai nimic returul asta. punctele au fost recuperate asa cum au fost.adica nemeritate 2 cu CFR, 2 cu Urziceni, 3 cu rapid, 3 cu mioveni.Norocoase 2 cu craova, 2 cu Timisoara

Blat 3 cu gloria 3 cu mioveni. BIneinteles ca nu am fost singurii. Coalitie necoalitie, nu am jucat

Iar Steaua nu a jucat nimic tot campionatul in afara de 3 meciuri- cu Dinamo tur si CFR ambele

Iar antrenor nu avem . Rolul lui e sa duca mingea in careu. Sa creeze scheme de joc din care sa se traga la poarta. Iar Steaua , da gol numai din corner, datorita calitatilor native a jucatorilor.

Cel mai mult desi a jucat f putin a sutat Dayro in tot returul. Rateaza? Macar are ce.

Cu Laca antrenor ....

hypno06.05.2008 02:10

Lacatus o fost un mare jucator un fotbalist extraordiar nimeni aktual dela Steaua, poate sa se compare cu iel "niciodatat".

tu sti ce o facut Laca pt Steaua, ba p*** ? si tu il injuri ca pe ultimul rahat.

jucatori Stelei joaca de atatia ani inpreuna si tot nu joaca fotbal, egal cine o sa fie antrenor la Steaua.

Steaua nu are faza nici de Cupa UEFA. nici o echipa din Romania adica nu are faza de Cupa UEFA.

si nici faza lunga nu prea bate .... las' ca tot ii bine

Forza Steaua !!!

punkRipper8706.05.2008 08:17

O vorba veche spune ca intr-un derby indiferent de pozitzia din clasament a combatantelor,de forma de moment de istorie etc...se poate intampla orice.Meciul de la Cluj este un derby si prin urmare avem dreptul sa speram pana la capat.

STRUT06.05.2008 10:13

mias fi dorit moolt sa castige Steaua......dar din cauza lui jj care le da multi bani pe mai nimik din cauza lui am pierdut ca daca nu le dadea la fiecare egal 25.000de euro...

jucau mai bn ca sa castige sa le dea salariu.... :thumbsup: euz ikc a din vina lui jj a pierdut Steaua si din cauza jcuatorilor ca nu vad aceea vointa de joc.....ei joaca sa se afle in treaba.......mai stiti mecil atuncea cand a batut Steaua ..standard liege cu 4la 1 atuncea au avut vointa ......si au castigat....

CU RESPECT, STRUT

INTOTDEAUNA STELIST

ACEASTA FRAZA IO DEDIC Stelei

Steaua sus rasare, Ca Dinamo moare, Moare de oftica,Ca n-are echipa. Rednic e in coma, Becali ranjeshte, Parazitii canta, Dinamo boceste. Ciobanu de Rednic Printre tomberoane, Cauta mancare , Ca Dinamo moare. Dinamo se fereshte, Steaua se mandreste, Ca are echipa Ca o dinamita... :steag_sah_mic:

ACEASTA FRAZA TOT Stelei IO DEDIK ..

Steaua ====> S - superiori ? T - teribili? E - eroi ? A - adevarati? U - uniti? A - artisti ||| RAPID ====> R - ratati? A - analfabeti ? P - prosti ? I - idioti ? D - distrusi ||| Dinamo ====> D - dementi ? I - infecti ? N - nashpeti ? A - aurolaci? M - **** ? O - obositi

HAIDE Steaua :steagcruce:

1. Nu mai abuza de de Caps!

2. Nu mai posta consecutiv in acelasi thread.

3. Mai usor cu steguletele.

lupi06.05.2008 11:34

esti genul de suporter care crede ca daca il sustii pe Laca esti are stelist..omule...a fost mare nu contesta nime..dar antrenor nu e...e asa greu?

glow06.05.2008 11:48

esti genul de suporter care crede ca daca il sustii pe Laca esti are stelist..omule...a fost mare nu contesta nime..dar antrenor nu e...e asa greu?

Bine ca esti tu mare antrenor.

Niciun antrenor nu poate sa faca minuni peste noapte si daca stau sa ma gandesc bine totusi, sa recuperezi 11 pct. e aproape o minune. Sa ne aducem aminte de jocul haotic cu antrenorul Hagi.

Hagi intr-adevar nu va fi niciodata un antrenor de valoare, in schimb Laca e cu cel putin 10 clase peste el.

Cu jucatori noi nu poti avea rezultate si un joc inchegat imediate, trebuie sa ai rabdare. Aceasta reprezinta marea problema a noastra a suporterilor tineri, a suporterilor chiar romani nu stim sa avem rabdare, nu stim sa ne respectam valorile si nu stim sa pierdem.

Orice infrangere te face mai puternic trebuie sa ai demnitate si capacitate mentala sa o intelegi si sa treci peste ea. Daca nu reusesti... nu poti avea performanta, deci va sfatuiesc pe toti cei care il contesta acum pe Laca sa fie mai chibzuiti, sa incerce sa gandeasca mai mult inainte de a arunca cu noroi, asta daca pot sa o faca si sa-l sustina pe Lacatus.

Priviti in alte campionate, suporterii stiu ca in momentul in care vine un nou antrenor trebuie sa aiba rabdare cu rezultatele. Deci, daca vreti binele Stelei si daca sunteti mari fani atunci sustineti-l pe Lacatus si terminati cu tampeniile.

Maine vom fi campioni !

fular-campionii

corado4STEAUA06.05.2008 12:35
sa fim sariosi. nu am jucat mai nimic returul asta. punctele au fost recuperate asa cum au fost.adica nemeritate 2 cu CFR, 2 cu Urziceni, 3 cu rapid, 3 cu mioveni.Norocoase 2 cu craova, 2 cu Timisoara

Blat 3 cu gloria 3 cu mioveni. BIneinteles ca nu am fost singurii. Coalitie necoalitie, nu am jucat

Iar Steaua nu a jucat nimic tot campionatul in afara de 3 meciuri- cu Dinamo tur si CFR ambele

Iar antrenor nu avem . Rolul lui e sa duca mingea in careu. Sa creeze scheme de joc din care sa se traga la poarta. Iar Steaua , da gol numai din corner, datorita calitatilor native a jucatorilor.

Cel mai mult desi a jucat f putin a sutat Dayro in tot returul. Rateaza? Macar are ce.

Cu Laca antrenor ....

Cred ca tu nu esti stelist mah de spui asa ceva mai pui de caine!! Ai tu dovada ca a fost blat? Tun nu faci greseli mai perfectule? Dute mah pe site la catei, la ceferei nu aici la Steaua Bucuresti unde e numai faima si splendoare!! Stiu ca ti-ar placea sa fie si cateii tai asa ca Razboinicii nostri dar sunteti catei si noi va imblanzim repede! Fara Lacatus probabil retrogradam ca nici o echipa nu poate juca fara antrenor, nici Real Madrid mah! Sa ma mai anunti si pe mine cand mai au astia de gand sa faca blat ca vreau sa pun la pariuri sa ma imbogatesc si promit ca iti iau o lesa noua daca se intampla asta!

glow06.05.2008 12:49

Cu Laca antrenor ....

Esti firfirel si la nivelul de inteligenta dar pai la modul de gandire, inexistent.

Te sfatuiesc sa taci sa nu te mai exprimi in acest hal, jalnic sau daca vrei sa te exprim te sfatuiesc sa te plimbi printr-un parc si cauti acolo o mica casuta albastra de unde vin o duhoare de caine si sa iti descarci ceva din cutia craniana ..., daca ai ce.

RESPECTATI-L pe Lacatus si iubiti Steauanu mai fiti prosti si inculti !

darii_a06.05.2008 15:10

jocul cu Dinamo a fost unul slab. Steaua nu a jucat mare lucru, iar Dinamo din punctul meu de vedere a fost si mai slaba. Nush dc nu a observat nimeni prestatia arbitrului nr. al Romaniei, Tudor. Daca faceti o statistica veti vedea ca

Tudor a fluierat intr-o singura directie - spre poarta Stelei. Cum vreti sa joace Steaua cu daruire cand dinamovistii intra la rupere din primele minute si marele arbitru nu da nici macar fault. Dinamovistii au intrat de cel putin doua ori la rupere, iar Tudor n-a dat nici macar fault, in schimb la intrarea lui Nesu a dat galben cand n-a fost nici macar fault ca sa nu mai zic de "faultul" lui Radoi- era la cel putin 10 cm de Bratu(o simulare)+simularea din careu pe care Tudor nu a sanctionat-o + un hentz.Bun, mai departe hentz la Habibou(sa fim seriosi am vazut reluarea)+ o gramada faze pe care "prietenii" nostri de la canalD nu au binevoit sa le arate. Una peste alta Steaua a pierdut pe mana ei ca a avut ocazia de a egala. Daca are cineva meciu inregistrat l-as ruga sa mil dea si mie ca sa fac un cd cu toate greselile sa il pun in bot lui Lupescu si Craciunescu- arbitrul Tudor a arbitrat de 10

Forza Steaua

amarel06.05.2008 16:28

firfirel

cand ai scris postul ala precis erai beat !!!!!nu vrei tu sa faci o cura de dezintoxicare ????

«12345»