Ca sa fiu un pic cinic:
"In data de 4 Mai s-a disputat meciul Dinamo -Steaua, in urma caruia clubul de fotbal din Bulevardul Ghencea, a raportat pierderea a 2 milioane de suporteri."
Ca sa fiu un pic cinic:
"In data de 4 Mai s-a disputat meciul Dinamo -Steaua, in urma caruia clubul de fotbal din Bulevardul Ghencea, a raportat pierderea a 2 milioane de suporteri."
multi dintre voi sa iau de Lacatus, dece nu inteleg??
Lacatus o fost un mare jucator un fotbalist extraordiar nimeni aktual dela Steaua, poate sa se compare cu iel "niciodatat".
si niste si****i ca voi sa iau de iel mah??
tu sti ce o facut Laca pt Steaua, ba p*** ? si tu il injuri ca pe ultimul rahat.
Jiji ce investiti mari o facut??
nimika habmar nu ia mah...
jucatori Stelei joaca de atatia ani inpreuna si tot nu joaca fotbal, egal cine o sa fie antrenor la Steaua.
Steaua nu are faza nici de Cupa UEFA. nici o echipa din Romania adica nu are faza de Cupa UEFA.
esti genul de suporter care crede ca daca il sustii pe Laca esti are stelist..omule...a fost mare nu contesta nime..dar antrenor nu e...e asa greu?
Bine ca esti tu mare antrenor.
Niciun antrenor nu poate sa faca minuni peste noapte si daca stau sa ma gandesc bine totusi, sa recuperezi 11 pct. e aproape o minune. Sa ne aducem aminte de jocul haotic cu antrenorul Hagi.
Hagi intr-adevar nu va fi niciodata un antrenor de valoare, in schimb Laca e cu cel putin 10 clase peste el.
Cu jucatori noi nu poti avea rezultate si un joc inchegat imediate, trebuie sa ai rabdare. Aceasta reprezinta marea problema a noastra a suporterilor tineri, a suporterilor chiar romani nu stim sa avem rabdare, nu stim sa ne respectam valorile si nu stim sa pierdem.
Orice infrangere te face mai puternic trebuie sa ai demnitate si capacitate mentala sa o intelegi si sa treci peste ea. Daca nu reusesti... nu poti avea performanta, deci va sfatuiesc pe toti cei care il contesta acum pe Laca sa fie mai chibzuiti, sa incerce sa gandeasca mai mult inainte de a arunca cu noroi, asta daca pot sa o faca si sa-l sustina pe Lacatus.
Priviti in alte campionate, suporterii stiu ca in momentul in care vine un nou antrenor trebuie sa aiba rabdare cu rezultatele. Deci, daca vreti binele Stelei si daca sunteti mari fani atunci sustineti-l pe Lacatus si terminati cu tampeniile.
Maine vom fi campioni !
prietene am avut rabdare...dar la meciul cu Timisoara m-am convins...cu schimbarile alea,fara reactie dupa ce am luat gol etc..apoi mai e acest Banel care imi scoate peri albi...daca e antrenor bun il scoate din echipa,daca Becali ii cere sa il bage at inseamna ca nu are sange in intalatie => nu e mare antrenor...cand ma gandesc cum am castigat...cum am dat de o echipa mai buna,rapidu,am luat-o,am avut arbitrii pt noi returu asta in multe meciuri...cu Dinamo am jucat ca niste cizme...daca asa a pregatit el meciul decisiv pt campionat e clar cat e de valoros..e un mare simbol dar antrenor inca nu e...se vede dupa ce rezultate a avut la celelalte echipe...daca avea Protasov sau Petrescu lotu asta...mama ce faceau....eu nu is antrenor ca am numa 17 ani..dar daca as fi in domeniu fotbalului 40 de ani cu sigurantza Dayro nu ar sta pe banca si nici Banel in teren;)
Ca sa fiu un pic cinic:
a 2 milioane de suporteri de rezultat ![]()
Cu Steaua pana la moarte...Si la bine si la rau
firfirel
Nu stiu cum poti sa spui asa ceva,stau si ma minunez de spusele tale.
Nu te jignesc,nu iti critic nivelul de cultura, dar nu cred ca iubesti Steaua.
Dinamo a jucat in stil propriu........jegos.
Tind sa cred ca Tudor a influentat rezultatul prin a nu-l scoate afara pe Bratu.
Sunt dezamagit de atitudinea lui Tudor la meci.
sa fim sariosi. nu am jucat mai nimic returul asta. punctele au fost recuperate asa cum au fost.adica nemeritate 2 cu CFR, 2 cu Urziceni, 3 cu rapid, 3 cu mioveni.Norocoase 2 cu craova, 2 cu TimisoaraBlat 3 cu gloria 3 cu mioveni. BIneinteles ca nu am fost singurii. Coalitie necoalitie, nu am jucat
Iar Steaua nu a jucat nimic tot campionatul in afara de 3 meciuri- cu Dinamo tur si CFR ambele
Iar antrenor nu avem . Rolul lui e sa duca mingea in careu. Sa creeze scheme de joc din care sa se traga la poarta. Iar Steaua , da gol numai din corner, datorita calitatilor native a jucatorilor.
Cel mai mult desi a jucat f putin a sutat Dayro in tot returul. Rateaza? Macar are ce.
Cu Laca antrenor ....
Esti firfirel si la nivelul de inteligenta dar pai la modul de gandire, inexistent.
Te sfatuiesc sa taci sa nu te mai exprimi in acest hal, jalnic sau daca vrei sa te exprim te sfatuiesc sa te plimbi printr-un parc si cauti acolo o mica casuta albastra de unde vin o duhoare de caine si sa iti descarci ceva din cutia craniana ..., daca ai ce.
RESPECTATI-L pe Lacatus si iubiti Steauanu mai fiti prosti si inculti !
vreau sa stiu si eu cate clase aveti voi bha?cu ce medii ati promovat?lasa'ti'l pe firifel in pace ca are dreptate baiatu in ce a zis...hai sa fim realisti.sa luam de exemplu meciul cu Rapid.pai daca nu era tot tam-tamul ala cu brichta si rezultatul s'ar fi decis pe teren,doar printr'un noroc chior am fi scos un egal.in meciu cu CFR ,astora trebuia sa le dea un penalty si altfel s'ar fi jucat de la 2-2...la galati abia am castigat...iar cu Dinamo..."praf-tzandari" vorba lui Becali.
dupa asemenea prestatii ti se pare normal sa faci acte de pupincurism cu Lacatus?faptul ca am recuperat 11pcte se datoreaza mai ales lui Becali,care a recunoscut ca "va umbla la butoane"...a meciurilor castigate cu noroc pe final, a perioadei slabe prin care a trecut CFR,si doar in mica masura se datoreaza prestatiei bune a baietilor...asa ca..cum spunea si cineva de pe forum de aici:nu il mai pupati in fund pe Lacatus...In acest moment,pentru postul de antrenor ,Steaua nu are nevoie de un FOST MARE JUCATOR si de un ACTUAL MARE ANTRENOR.singurul post pe care il poate detine Lacatus la Steaua pentru ceea ce a facut pentru acest club e acela de presedinte onorific!asa.....ia sa ne gandim...ce'ar fi sa'l punem antrenor pe Bumbescu doar pentru trecutul sau stelist...mai meditati ianinte sa postati toate aberatiile..
-------------STELIST PANA LA MOARTE!!-----------------------------------------------------------------
va rog mult care poate si are meciul sal incarce pe tracker. mersi
@stelist2,
E si normal sa-ti aperi confratele de suferinta. Pun pariu ca nu ai terminat liceul si ca ai ramas "corijent" la cel putin 2 materii: limba si literatura romana, respectiv matematica.
@stelist2
mi-e mila de tine. sincer.
@stelist2
Invata sa scrii mai intai ca nu am inteles absolut nimic. Niciodata nu am atacat alt user pentru cum scrie, dar chiar nu inteleg nimic din ce ai scris. Sincer nu iti dau mai mult de 4 clase
asa cum a scris stelist2 cu cele x clase cati ziceti ca are a transmis un mesaj corect si anume (augumentat putin):
Steaua in ultimii anii a avut un singur antrenor Protasov(!), restul... antrenori mediocrii sau antrenori marionete sau ambele.
@stelist2,
E si normal sa-ti aperi confratele de suferinta. Pun pariu ca nu ai terminat liceul si ca ai ramas "corijent" la cel putin 2 materii: limba si literatura romana, respectiv matematica.
nu pune pariu ca'l pierzi
vreau sa stiu si eu cate clase aveti voi bha?.....
Daca te macina acest aspect pot sa-ti spun ca am masterul in economie, asa ca, chiar te-as sfatui si ruga in acelasi timp sa mai deschizi o carte nu numai ca sa stii cum sa te exprimi dar sa stii si cum sa gandesti, de fapt sa gandesti!
Revenind la echipa noastra tot ce am dorit sa comunic colegilor de forum este ca:
- nu se poate critica un antrenor atata timp cat a recuperat 13 puncte (daca mai statea Hagi, oare unde eram azi... ?)
- oare nu credeti ca schimbarea rapida a antrenorului dauneaza echipei? (jocului si rezultatelor)
- nu realizati ca Lacatus spre deosebire de Hagi chiar are reale calitati de antrenor
- oare noi suporterii nu ar trebui sa devenim mai inteligenti si sa invatam sa accpetam si o infrangere (de ce in Anglia se canta chiar si cand echipa favorita este batuta mar, de ce in alte campionate antrenorii stau multi ani la rand pe banca chiar daca imediat ce sunt instalati nu au rezultate extraordinare)
- nu realizati sa Steaua este sinonima cu Lacatus !!! si ca Laca chiar este un bun antrenor!, poate nu are valoarea lui Protasov, pe care si eu il consider dupa maestrul Ienei cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua vreodata, dar dragostea pe care o are Lacatus fata de culorile ros albastre nu o are nimeni, deci inca o data vin cu rugaminte:
RESPECTATI-L pe Lacatus si iubiti Steaua !!!
![]()
![]()
sa fim sariosi. nu am jucat mai nimic returul asta. punctele au fost recuperate asa cum au fost.adica nemeritate 2 cu CFR, 2 cu Urziceni, 3 cu rapid, 3 cu mioveni.Norocoase 2 cu craova, 2 cu TimisoaraBlat 3 cu gloria 3 cu mioveni. BIneinteles ca nu am fost singurii. Coalitie necoalitie, nu am jucat
Iar Steaua nu a jucat nimic tot campionatul in afara de 3 meciuri- cu Dinamo tur si CFR ambele
Iar antrenor nu avem . Rolul lui e sa duca mingea in careu. Sa creeze scheme de joc din care sa se traga la poarta. Iar Steaua , da gol numai din corner, datorita calitatilor native a jucatorilor.
Cel mai mult desi a jucat f putin a sutat Dayro in tot returul. Rateaza? Macar are ce.
Cu Laca antrenor ....
Esti firfirel si la nivelul de inteligenta dar pai la modul de gandire, inexistent.
Te sfatuiesc sa taci sa nu te mai exprimi in acest hal, jalnic sau daca vrei sa te exprim te sfatuiesc sa te plimbi printr-un parc si cauti acolo o mica casuta albastra de unde vin o duhoare de caine si sa iti descarci ceva din cutia craniana ..., daca ai ce.
vreau sa stiu si eu cate clase aveti voi bha?cu ce medii ati promovat?lasa'ti'l pe firifel in pace ca are dreptate baiatu in ce a zis...hai sa fim realisti.sa luam de exemplu meciul cu Rapid.pai daca nu era tot tam-tamul ala cu brichta si rezultatul s'ar fi decis pe teren,doar printr'un noroc chior am fi scos un egal.in meciu cu CFR ,astora trebuia sa le dea un penalty si altfel s'ar fi jucat de la 2-2...la galati abia am castigat...iar cu Dinamo..."praf-tzandari" vorba lui Becali.
dupa asemenea prestatii ti se pare normal sa faci acte de pupincurism cu Lacatus?faptul ca am recuperat 11pcte se datoreaza mai ales lui Becali,care a recunoscut ca "va umbla la butoane"...a meciurilor castigate cu noroc pe final, a perioadei slabe prin care a trecut CFR,si doar in mica masura se datoreaza prestatiei bune a baietilor...asa ca..cum spunea si cineva de pe forum de aici:nu il mai pupati in fund pe Lacatus...In acest moment,pentru postul de antrenor ,Steaua nu are nevoie de un FOST MARE JUCATOR si de un ACTUAL MARE ANTRENOR.singurul post pe care il poate detine Lacatus la Steaua pentru ceea ce a facut pentru acest club e acela de presedinte onorific!asa.....ia sa ne gandim...ce'ar fi sa'l punem antrenor pe Bumbescu doar pentru trecutul sau stelist...mai meditati ianinte sa postati toate aberatiile..
-------------STELIST PANA LA MOARTE!!-----------------------------------------------------------------
bravo tata , prin obictivitate si corectitudine se castiga respectul, sunt intru totul de acord cu tine, doar asa putem sa spalam imaginea care a lasat-o ciobanul!
Cu Laca antrenor ....
bravo tata , prin obictivitate si corectitudine se castiga respectul, sunt intru totul de acord cu tine, doar asa putem sa spalam imaginea care a lasat-o ciobanul!
vai de obiectivitatea si corectitudinea voastra !!!
Corect si obiectiv e sa nu arunci cu noroi in Lacatus, scurt si . ![]()
vai de obiectivitatea si corectitudinea voastra !!!
Corect si obiectiv e sa nu arunci cu noroi in Lacatus, scurt si . ![]()
pardon,a aruncat cineva cu nori in Lacatus?eu am spus faptul ca Lacatus nu are rezervare la postul de antrenor doar pentru trecutul sau.pai asa cum am mai spus'o:hai sa'l punem si pe Bumbescu antrenor,doar a jucat la Steaua nu?
multi dintre voi sa iau de Lacatus, dece nu inteleg??
Lacatus o fost un mare jucator un fotbalist extraordiar nimeni aktual dela Steaua, poate sa se compare cu iel "niciodatat".
si niste si****i ca voi sa iau de iel mah??
tu sti ce o facut Laca pt Steaua, ba p*** ? si tu il injuri ca pe ultimul rahat.
Jiji ce investiti mari o facut??
nimika habmar nu ia mah...
jucatori Stelei joaca de atatia ani inpreuna si tot nu joaca fotbal, egal cine o sa fie antrenor la Steaua.
Steaua nu are faza nici de Cupa UEFA. nici o echipa din Romania adica nu are faza de Cupa UEFA.
esti genul de suporter care crede ca daca il sustii pe Laca esti are stelist..omule...a fost mare nu contesta nime..dar antrenor nu e...e asa greu?
dar tu ce gen esti bai lupitica? nu este asa greu da? m-am referit la injuraturile la adresa lui dar este greu de inteles nu??
ce metalitate este aia bai "ADEVARAT STELIST" sa injuri cand lucruile nu merge bine numa pe antrenor??
si cand merge totul bine sai lauzi pe jucatori nu?
nu am spus niciodat ca Laca este un antrenor de superclasa, numa meritat respectat, pt cea ce o facut la Steaua.
macar atata.