Despre rahatul asta de meci, nici nu-ti vine sa mai vorbesti. lasati dracului arbitrul, a tras pentru militieni, dar NU el a fost decisiv.
Mai curand eu l-as intreba ceva pe Lacatus. Care e sistemul nostru de joc ? Vorbesc serios, care e sistemul de joc ? Eu din februarie incoace am vazut ceva gen 4-2(1)-ceva-1. Ceva, adica 3-4 oameni care se agita fara cap si fara rost undeva intre apararea noastra si unicul atacant, de obicei Pepe Moreno.
De ce jucam obsedant cu pase pe flancuri, daca nu avem nici extreme rapide si tehnice (de Nicolita mi-e lehamite sa mai zic ceva, iar Mendoza e prea lent pentru asta) si nici cine stie ce atacant ? Pepe nu m-a impresionat in mod deosebit, nici prin viteza, nici prin saritura la cap. De ce nu se vede nici o schema, de ce jucam aproape exclusiv dupa urechea fiecarui jucator ? Ce cauta un jucator lent si in mod clar lipsit de motivatie (Dica) la mijloc, sau chiar in teren ? De ce nu i se da o sansa lui Dayro Moreno care e in mod clar muult mai dornic sa arate ce stie, sa se afirme ?
Doar Lacatus stie raspunsul, sau ar trebui. Din pacate insa, cred ca nu-l stie. Sau tare mi-e teama ca raspunsul sta de fapt in "implicarea" singurului "dusman" real : BEkkali.