FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1

«1235»
fcsteaua.ro04.05.2008 21:35

In data de 4 Mai s-a disputat meciul Dinamo -Steaua, contand pentru penultima etapa a Ligii 1.

Echipa noastra favorita a avut o prestatie dezamagitoare, jocul fiind deficitar la toate capitolele.

Meciul a fost pierdut cu scorul de 2-1.

A marcat pentru Steaua, Sorin Ghionea, iar pentru Dinamo au inscris Bratu si Danciulescu.

Dupa aceasta infrangere Steaua a pierdut primul loc, fiind la un punct in urma echipei CFR Cluj.

Azzido

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

Razvypitesti04.05.2008 21:39

am pierdut și titlul nu doar meciul....

301.jpg

zoloz200504.05.2008 21:43

pacat...ramai fara cuvinte in astfel de momente..

f234567k04.05.2008 21:44

Poate evolutie partial dezamagitoare.

P.S.: Cand o sa terminam si noi sa le mai scriem pe site numele spurcatilor cu litere mari?

radoi8604.05.2008 21:46

Un articol care vine sa sporeasca amaraciunea unora.

Nu inteleg cum poti sa zici ca nu am jucat nimic. Ai ascultat pe toti frustratii de la Cluj si de la Dinamo si din presa si le dai dreptate.

Nu uita ca astazi Steaua nu a fost lasata sa castige!

Nu au fost lasati sa joace Goian si Golanski.

Ne-a arbitrat un jeg care a fost pus acolo sa incurce pe Steaua. A fragmentat jocul excesiv (NU A LASAT ECHIPA SA JOACE), nu l-a eliminat pe bratu care in prima faza nici nu a fost avertizat cu galben dupa ce si-a aratat dragostea pe care o poarta suporterilor Stelei, a aratat 4 minute de prelungire in conditiile in care si 10 erau putine si a fluierat imediat dupa ce au trecut cele 4 minute cu toate ca nu se jucase nici o secunda din prelungiri.

Intr-adevar nu a fost un meci reusit al Stelei (unii jucatori precum Mendoza si Habibou au aratat ca trebuie sa se duca de unde au venit), dar sa spui ca a fost o prestatie dezamagitoare mi se pare foarte exagerat!

PDM04.05.2008 21:51

Radoi vrea si el sa plece .... "Din pacate, da, sunt foarte dezamagit de ce se intampla in Liga I. E la al doilea sau al treilea an cand adversarii echipelor cu care ne batem la titlu baga pe teren echipa a doua. De aceea ma gandesc serios sa plec de la Steaua. Mi-as dori sa o pot face cu inca un titlu de campion. Oricum, opt ani la echipa asta imi ajung. Simt nevoia unei schimbari. Nu am vorbit inca cu nea Gigi, dar nu cred insa ca imi va face probleme. Vom gasi o cale ca sa pot pleca. Nu vrea nea Gigi sa se imbogateasca dupa mine. Hotararea de a parasi Steaua nu are nicio legatura cu deznodamantul acestui meci. Decizia mea era luata dinainte", a spus Radoi (Sport.ro)

adicontakt04.05.2008 21:51

de jucatori ce sa mai zic? un Badea care de abia daca a atins mingea ? un Neaga care alerga dar nu se stia unde? un Dica care dadea pase la adversari?

dar nu-i nimik ! ce nu ne omoara ne face mai puternici!! in tur ne rugam sa prindem locul 2 si acuma suntem acolo dar nu ne convine! sigur visam la campionat (cum ii sta bine unui stelist) dar asta e!

MINDRU CA SUNT STELIST! CAPU" SUS BAIETI INCA SE POATE!!

ullo04.05.2008 21:55

asta e pana la urma ......dar Dica sub oeice critica nu stiu dc nu l-a schimbat,in rest capul sus ,cine stie poate face u Cluj minunea.....mandru de voi

Razvan WWE04.05.2008 21:59

Mandru ca sunt stelist. Este adevarat este o infragere in fata rivalilor, dar asta e viata. In jocul de azi un singur lucru m a dezamagit. Nu am vazut acea daruire din partea jucatorilor (exceptand o parte), acea tarie de caracter care iti permite sa ramai cu capul sus chiar si la 2-0 si sa speri, acea mandrie ca porti in piept culorile ros-albastre, acea daruire care ne a ajutat sa trecem de Valencia, e adevar cu altii jucatorii. Sper ca suporterii sa inteleaga si sa sustina in continuare echipa. Sper ca se vor prezenta in numar mare miecuri mai ales ca este o data simbolica pentru noi!

P.S: Stie cineva ceva de bilete, ca pe site oficial nu e inca nimic. Ast un raspuns forzateaua

Living_Dead_Stripper04.05.2008 22:03

Dupa meciul asta m-a apucat lehamitea. De acum de cate ori va juca Steaua cu Banel sau Lovin titulari voi tine pumnii stransi echipei adverse. Daca nici acum, in ceasul al 13-lea, nu se face CURATENIE SI DEPARAZITARE inseamna ca suntem pacalicii campionatului !

Blue Scorpion04.05.2008 22:04

S-a vazut ca nu jucam nimic.Nu meritam titlul,sa fim realisti.Ce vom face in Liga?

De acum trebuie construita o noua echipa ,pana cand nu e prea tarziu.

Cine e bun sa ramana cine nu e liber sa plece.Sa se faca selectii pe valoare.Cati scouteri avea Steaua in `86 cand a luat Cupa Campionilor?

Un ochi bun ,format poate sa faca asa ceva.

Tot respectul pentru ceea ce a facut ca jucator dar Marius Lacatus nu se ridica la valoarea de antrenor pe care o cere Steaua.

Hai sa fim realisti ca nu s-au pierdut atatea milioane cat a pierdut Barca.

Domnule Gigi Bcali faceti o echipa Steaua cum era cea din anii 86-90.

Mandru ca sunt STLIST!

fortza steaua04.05.2008 22:13

intradevar baietzii azi cu Dinamo nu au jucat mare lucru,la fel ca si cu Poli t-m.de fapt de acolo,din acel meci sa rupt totul,sa pierdut 2 puncte importante.mergem mai departe,poate vom incepe urmatorul campionat mai departe cu alte fortze,mai puternici.cinste lui Lacatus a reusit sa faca ceva la echipa.sa vedem ce va face CFR in Liga camp,nu o sa faca nimika sant convins de asta fa face tara de rusine.Forza Steaua!!! :steagcruce:

strezahuzum04.05.2008 22:16

Despre rahatul asta de meci, nici nu-ti vine sa mai vorbesti. lasati dracului arbitrul, a tras pentru militieni, dar NU el a fost decisiv.

Mai curand eu l-as intreba ceva pe Lacatus. Care e sistemul nostru de joc ? Vorbesc serios, care e sistemul de joc ? Eu din februarie incoace am vazut ceva gen 4-2(1)-ceva-1. Ceva, adica 3-4 oameni care se agita fara cap si fara rost undeva intre apararea noastra si unicul atacant, de obicei Pepe Moreno.

De ce jucam obsedant cu pase pe flancuri, daca nu avem nici extreme rapide si tehnice (de Nicolita mi-e lehamite sa mai zic ceva, iar Mendoza e prea lent pentru asta) si nici cine stie ce atacant ? Pepe nu m-a impresionat in mod deosebit, nici prin viteza, nici prin saritura la cap. De ce nu se vede nici o schema, de ce jucam aproape exclusiv dupa urechea fiecarui jucator ? Ce cauta un jucator lent si in mod clar lipsit de motivatie (Dica) la mijloc, sau chiar in teren ? De ce nu i se da o sansa lui Dayro Moreno care e in mod clar muult mai dornic sa arate ce stie, sa se afirme ?

Doar Lacatus stie raspunsul, sau ar trebui. Din pacate insa, cred ca nu-l stie. Sau tare mi-e teama ca raspunsul sta de fapt in "implicarea" singurului "dusman" real : BEkkali.

CaTaLiNsm StElIsTu04.05.2008 23:28

Aratati-mi mie o echipa in Lumea asta care a fost antrenata de un simbol al acelei echipe si care a reusit in felul acesta sa infaptuiasca lucruri marete....din cate stiu eu nu exista niciuna.Gloria acestor oameni sa consumat....

Noi avem nevoie de antrenor nu de simbol...am spus-o si am s-o repet neincetat.

Iar Lacatus ca si om in ochii mei a scazut la jumatate datorita faptului ca a ajuns un pupincurist al ciobanului....JJ a spus echipa a2-a..."fiara"s-a conformat....JJ a cerut autobaza in fata portii pt un egal...."fiara" a executat.JJ nu-l vrea pe Rada....Rada a facut maxim tusa returul acesta.Io-l scuip in gura pe ala care vine si-mi spune ca Rada na-r fi meritat sa joace macar pe anumite finaluri de meci sau chiar ca si titular in anumite meciuri.

Cu asa antrenor nu ajungem noi departe.....

Singura mea parere de rau este aceea ca Clujul ne va face iar de rusine in Europa...

Kustic04.05.2008 23:29

cei mai prosti jucatori avem!!!! Dinamo trateaza orice meci cu Steaua cu seriozitate, Dinamo stie sa faca din Steaua - Dinamo un adevarat derby .. pe cand Steaua joaca mereu ca un fund!!!!!!!! stelistii nu au sange rece!!! pentru ei un meci cu Dinamo este un meci oarecare!!! dar pentru Dinamo meciul cu Steaua inseamna tot campionatul!! joaca ca si cum ar castiga campionatul daca ii bat doar pe Steaua!! bravo dinamovistilor!!! un meci foarte frumos facut de ei!!!!!!!!!!! Steaua isi merita locul 2!!!!

FELICITARII CFR-ULUI!!! sper ca cupa sa ajunga la Urziceni!!!

RUSINEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rLz04.05.2008 23:46

eu m-am apucat de microbism cam din octombrie 2007 ... inainte eram stelist dar nu puneam suflett. .. ce sa mai zic ... astazi am plecat de la terasa plangand... am fost la terasa cu 10 tovarasi(toti stelisti inraiti cica) si eram singurul care a stat in picioare tot meciul , eram singurul care tipa la fiecare faza , eram singurul care injura la fiecare pasa data aiurea ... nu am cuvinte ...

ce fel de suporter se apuca de microbism cand echipa sa trece prin cea mai proasta perioada din istoria sa ? ...cat de mult sa iti iubesti echipa sa te uiti la fiecare meci cand sti ca aceasta face o prestatie atat de slaba .... cat de mult sa iti iubesti echipa sa nu te lasi de fotbal cand aceasta practica un astfel de joc?

MANDRU CA SUNT STELIST !!!!!

AM O SINGURA Steluta IN CARE MA INCRED IAR ACEASTA ESTE IN Ghencea!

cu ochii in lacrimi trebuie sa accept adevarul ca ungurii aia spurcati vor lua titlul.

raszvan05.05.2008 00:15

mda ...sincer Lacatus a vrut sa joace la 0-0 ia iesit de minune ...pacat ca nu avem si noi un antrenor bun ....nu am nimic cu Lacatus ...doar ca din pacate nu e antrenor ...din punctul meu de vedere nici daca ieseam campioni nu era antrenor :(...

CreaTor05.05.2008 02:04

Ce poti sa spui dupa asemea meci, cand te uti ca un prost la niste impecili care nici macar sa se apere nu pot. Bai Lacatus ai avut meciuri in care ai avut inspiratie nu credeam ca tocmai acum , aceasta te va trada. Hai sa iti zic cateva schimbari care pe puteai face. In locu lu Nicolita bagat Radoi jucat cu Baciu Ghionea nesu. la mijloc Cu Dayro ov Petre Dica mendoza pepe si habib....asta era echipa care sa aduca glorie si joaca 4-4-2 . Fratilor nu avem mijloc ne trebuie oameni la mijloc urgent . Nu vedeti ca in Romania trebuie sa ai postu asigurat triplu.. da daca ii suspenda la orice declaratie .

RaDoooI05.05.2008 03:06

Asa, sariti pe Lacatus. Pe toti jucatorii. Injurati pe cine vreti, dar sa injurati miercuri pe stadion. Unii din baieti chiar merita aplauzele noastre, iar titlul inca nu este pierdut..

cavenaghi05.05.2008 03:25

Lacatus este un antrenor tipic provincial, nu are cum sa faca treaba la Steaua, este praf, nu se poate asa ceva.... Mirel a jucat un sezon fundas dreapta, nu i-a spus nimeni? Meciul s-a pierdut pe partea lui Banel in aparare si folosind "cataligele" lui Lovin in atac...

Lacatus trebuie sa plece!

qnzny8105.05.2008 03:47

S-a vazut ca nu jucam nimic.Nu meritam titlul,sa fim realisti.Ce vom face in Liga?

De acum trebuie construita o noua echipa ,pana cand nu e prea tarziu.

Cine e bun sa ramana cine nu e liber sa plece.Sa se faca selectii pe valoare.Cati scouteri avea Steaua in `86 cand a luat Cupa Campionilor?

Un ochi bun ,format poate sa faca asa ceva.

Tot respectul pentru ceea ce a facut ca jucator dar Marius Lacatus nu se ridica la valoarea de antrenor pe care o cere Steaua.

Hai sa fim realisti ca nu s-au pierdut atatea milioane cat a pierdut Barca.

Domnule Gigi Bcali faceti o echipa Steaua cum era cea din anii 86-90.

Mandru ca sunt STLIST!

Ma scuzi ca intervin , insa cine merita titlul ? Descultii aia de la Cluj? Eu ma indoiesc ......

revivo05.05.2008 04:02

Meciul a fost pierdut de un singur om: Nicolita.

Ambele goluri s-au marcat pe greselile lui (la primul gol n-a iesit la offside, la al doilea a fost driblat ca un junior in marginea careului).

Asta nu scuza jocul slab al intregii echipe (exceptie ZAPATA, care a aparat tot ce era de aparat).

endorama05.05.2008 04:14

penibil Lovin asta.. dupa victoria pe care ne-a adus-o in meciul cu Rapid a mai comis-o inca o data. ne facem de rusine cu el daca face vreo faza ca cea de ieri prin Europa... desi, cine stie.. adevarul e ca prin Europa e vorba mai mult de glorie ..si mai putin de cei 200.000 de euro promisi de Becali.

in fine no... mai, eu stau si ma intreb: care dintre suporteri nu l-ar prefera pe Dan Petrescu antrenor in locul lui Lacatus.. nu vedeti ca Steaua castiga doar cand butoanele lui Becali ne ajuta.. in fiecare derby (cu CFR, Urziceni, Rapid, Timisoara, Dinamo), fie am pierdut puncte, fie am castigat cu arbitrii.. nu ar fi mult mai bine sa avem totusi un antrenor adevarat? are sens ma mai pierdem o vara cu Lacatus doar pentru a ne da seama la toamna prin cupele europene care ii e valoarea?

si inca ceva: eu nu cred ca Pepe Moreno e jucatorul de care avem nevoie in atac. se compara el de exemplu cu Iacob din vremurile lui bune? sper sa dea Becali banii pentru un jucator mai bun.

Tupac Amaru05.05.2008 04:43

Ii multumesc lui Marius Lacatus, adica celui care a dovedit pe intreg parcursul returului ca nu e antrenor de Steaua! El a pierdut campionatul!

Daca tot e asa mare stelist, ii propun lui Becali ca macar o zecime din primele enorme pe care le promisese vedetelor impotente in materie de fotbal, sa le distribuie catre cele doua echipe care au in componenta adevarati sportivi profesionisti - este vorba despre campionii de la handbal si aproape campionii de la rugby.

Cu o prima cat ar fi luat un amator de la fotbal tii o echipa de hochei sau de polo un sezon!

Tupac Amaru05.05.2008 04:50
Aratati-mi mie o echipa in Lumea asta care a fost antrenata de un simbol al acelei echipe si care a reusit in felul acesta sa infaptuiasca lucruri marete....din cate stiu eu nu exista niciuna.Gloria acestor oameni sa consumat....

Barcelona cu Cruyff - dar asta pentru ca Cruyff, in afara de talent de fotbalist, a avut si ceva in cap. Ceea ce, din pacate, nu e cazul la Lacatus.

«1235»