FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1

«12345»
Matteo05.05.2008 05:06

Lacatus e jenant.... n-avem nici un viitor cu el

koiosul05.05.2008 05:25
:cursing: Ce pana mea de antrenor e asta? Pana cand il mai tine in teren pe Dica, Lovin si pe distrusul de bulanel. In fiecare etapa cand ii vad titulari ma rog sa castigam. Am ajuns sa jukam in 9 oameni de la inceputul meciului. Afara cu ei din Ghencea, nu au fata de Steaua, vai mama lor. Mai prinde omul un meci prost, dar nici chiar un campionat. Pacat de munca celorlalti jukatori ca isi bat joc astia de ea. Sper sa zboare cat mai curand de la Steaua, cu "antrenor" cu tot.
cavenaghi05.05.2008 05:55

Lacutus ne-ai dezamagit!!! Sau poate stiam de la inceput ca asa va fi si am inchis ochii?

Ne-a facut Becali varza cu miscarea cu Lacutus...Vreti Lacutus...luati Lacatus...7 fundasi + 2 inchizatori....

Banel si Lovin trebuie sa plece nu se mai poate!!!!!!!!!!!!!

Kappon05.05.2008 06:10

Am notat in trecut modul defectuos de formare a primului "11" a antrenorului Lacatus. Ma refer in special la incapatinarea cu care il tine pe tusa pe Dayro Moreno, jucator care aseara a schimbat in bine jocul Stelei.

Cand analizam, trebuie sa separam ce a facut in trecut Lacatus ca jucator si ce face azi ca antrenor. Ca antrenor, pina acum, nu a avut nici un rezultat notabil. Dimpotriva, a plecat cam de peste tot cu coada intre picioare din cauza rezultatelor negative pe care le-a obtinut. Uneori se uita un lucru esential: un antrenor trebuie sa fie si un pic intelectual pentru a-si exprima clar ideile si pentru a putea castiga stima jucatorilor. Desigur nu este de ajuns, masinaria fotbalului este ceva mai complicata.

Prezenta lui Gigi Becali in tronul Stelei este un eveniment nefericit. Steaua a castigat Cupa Campionilor, si apoi a avut o finala, fara el. Aducerea lui Lacatus dupa plecarea lui Hagi, a fost o graba nejustificata care a demonstrat nestiinta despre fotbal a celui care isi baga nasul prea mult in intimitatea echipei Steaua. In fond, ce daca baga banii, daca nu era el, ar fi fost altul, fiti siguri de asta.

Steaua are nevoie de un antrenor cu PALMARES, unul care a demonstrat ca are amunitia necesara sa faca o echipa. Sa ne uitam la Dick Advocaat ce a facut cu Zenit Leningrad. Mereu injurat, cu multe esecuri in trecut, iata ca a ajuns la maturitate.

M-as contrazice totusi, acceptind o exceptie, si l-as pune pe Tudorel Stoica antrenor, alaturi de Pedrazzini, care are si el destule calitati in bagaj.

glow05.05.2008 06:35

Voi ati innebunit cu plecarea lui Laca ?!?

Nu sunteti Normali....?????????!!!!!!!!!???

Laca a adus speranta si mandria in Ghencea mai bine zis au readus-o si voi acum aruncati cu noroi in simbolul nostru. Habar n-aveti cat iubeste acest om Steaua, cred ca mai mult ca el nimeni.

In plus se vede de la o posta ca sunteti romani, toti care il contestati pe Laca, de ce? pentru ca numai romanii sunt capabili sa nu isi respecte valorile atunci cand le au aproape de ei.

Incercati sa fiti mai cumpatati, mai rationali, mai responsabili cu cuvintele pe care le scrieti, cu felul in care va exprimati si RESPECTATI-L mai mult, mult mai mult pe Lacatus, nu merita niciun cuvant urat dimpotriva trebuie sustinut si respectat.

Lacatus cel mai adevarat stelist - iubiti-l si respectati-l nu va mai bateti joc de valorile noastre, gasiti-va alt site unde sa scrieti porcarii.

Vom castiga campionatul, vorbim joi dimineata ... fular-campionii

armin05.05.2008 06:42

Nu regret deloc acest titlu pierdut, pentru ca nu vreau sa port in spate toata viata povara unei brichete !

Un singur lucru regret, ca n-am luat bataie la Craiova sau altundeva, si am ajuns sa dam satisfactie javrelor, care sunt niste nulitati si erau o echipa de batut, era suficient DOAR SA JUCAM FOTBAL!

De ce nu regret altceva? Pentru ca daca castigam campionatul, eram cei mai buni, ramaneam cu ce avem, adica cu Lovin, Nicolita, Dica etc, cu un antrenor mediocru, si la anul luptam pentru locul 4.

Asa, daca se mai intareste CFR, poate mai cumpara ciobanul vreo 2-3 oi, ca sa aiba mai multe decat unguru si ca sa trecem de turul 3.

Oricum, CFR-ul, daca terminau pe 2, nu treceau de turul 2 preliminar CL.

Jiji, grija mare la anul, o sa fie alt Dinamo, alt CFR si alt rapid. Daca nu aduci un antrenor BUN, bye bye podium.

il_scorpio05.05.2008 06:54

Cea mai trista zi din viata mea daca nu punem la socoteala returul cu Boro....

glow05.05.2008 06:57

Dar de finala cu Milan ce zici? sau poate esti mai mic si nu ai prins-o...?

Totul va fi bine, totul e sa fim cumpatati si atenti mai mult la noi decat la ceilalti fularsteaua2

MoWeed05.05.2008 07:13

Asa atacati-l pe Laca...In fond si la urma urmei daca nu era el probabil ne bateam si acum pentru un loc de Cupa UEFA...

Cand vad atatia "stelisti" pe aici care zic tampenii cum ca sunt multumiti ca n-am luat campionatul sau ca CFR-ul merita mi-se face sila!! Dragi suporteri de rezultat, cu Steaua tineti si la bine si la rau, si dupa 10 victorii consecutive si dupa ce pierdem titlul in penultima etapa pe Dinamo

glow05.05.2008 07:17
Asa atacati-l pe Laca...In fond si la urma urmei daca nu era el probabil ne bateam si acum pentru un loc de Cupa UEFA...

Cand vad atatia "stelisti" pe aici care zic tampenii cum ca sunt multumiti ca n-am luat campionatul sau ca CFR-ul merita mi-se face sila!! Dragi suporteri de rezultat, cu Steaua tineti si la bine si la rau, si dupa 10 victorii consecutive si dupa ce pierdem titlul in penultima etapa pe Dinamo

Felicitari !

Subscriu in totalitate.

Lasati-l pe Lacatus in pace

NU MAI ARUNCATI CU NOROI daca iubiti Steaua

fularsteaua2

Getodacu05.05.2008 07:32

E usor sa stai in fata calculatorului si sa arunci cu acuze in stanga si-n dreapta, ba ca Lacatus nu e antrenor ba ca nush c jucator n-alearga destul...dar cati dintre voi vin la stadion sa incurajeze echipa? ca scaune goale au fost destule la ultimele meciuri...C pretentii poti sa ai ca Dica sau Banel sa-si dea sufletul p teren atata timp cat tu care t consideri stelist adevarat preferi sa stai acasa ca sa nu t ude ploaia? poate nu sunt numai ei singurii vinovati

FUNky TechNo05.05.2008 07:34

iar isi dau cetatenii cu parerea despre Lacatus...

cum sa ceri plecarea lui???!!!

Laca E UNIC!

@getodacu

...

"Forumurile plesnesc de potenta

Dar la meci... p... prezenta"

...

(un mesaj al celor de la Honor Et Patria la meciul Bulgaria-Romania, potrivit situatiei de aici)

il_scorpio05.05.2008 07:35

Totul va fi bine, totul e sa fim cumpatati si atenti mai mult la noi decat la ceilalti fularsteaua2

N-am decat 16 ani si sunt dependent de meciurile Stelei de 8 ani de zile. Oricum aseara a fost o suferinta extraordinara sa vad cum pierdem titlul pe terenul javrelor spurcate.

Sa vad in continuare cum un jucator de 5 stele Dayro Moreno e tinut pe banca in timp ce prastia de Nicolita joaca titular. Sa vad cum jegul de Tudor a venit cu tema facuta de acasa....eram sigur de dinainte de meci ce o sa se intample ca o sa dea doar pentru Dinamo..

Nu zic nimic de penalty, de neeliminarea lui Bratu, dar finalul a fost penibil, jenant....in minutul 92 nesimtitul de Tudor ii explica lui Lobont de ce ii da galben si apoi fluiera finalul. E incredibil....asa ceva nu vezi nici in divizia c( am vazut meciuri si de pe acolo cand era gloria buzau in C).

metuzu05.05.2008 07:36

Saptamana trecuta alexmk17 si-a spus parerea despre Lacatus-antrenorul si toti i-ati sarit in cap. Am tinut minte asta pt ca si eu as fi postat acelasi lucru si am fost surprins de modul in care ati reactionat unii la postul lui.

Vreau sa va aud acum opiniile si scuzele.(sa nu-mi spuneti ca el ne-a adus pe primul loc pt ca stim toti imprejurarile:mult noroc+banii ciobanului care in loc sa-i bage in jucatori ii imparte prin campionat)

Lacatus e un simbol dar nu orice simbol e si antrenor.

bancila05.05.2008 07:53
Saptamana trecuta alexmk17 si-a spus parerea despre Lacatus-antrenorul si toti i-ati sarit in cap. Am tinut minte asta pt ca si eu as fi postat acelasi lucru si am fost surprins de modul in care ati reactionat unii la postul lui.

Vreau sa va aud acum opiniile si scuzele.(sa nu-mi spuneti ca el ne-a adus pe primul loc pt ca stim toti imprejurarile:mult noroc+banii ciobanului care in loc sa-i bage in jucatori ii imparte prin campionat)

Lacatus e un simbol dar nu orice simbol e si antrenor.

iar se baga in seama samantari mai lasati l in pace pe Laca fularultras

alin1605.05.2008 08:01

Nu va inteleg de ce il contestati atat de Laca? Ati uitat cumva la cate puncte eram de CFR in tur? Pe atunci nici prin gand nu ne mai trecea ca mai avem sanse la titlu. Se pare ca cei care il contesta pe Marius sunt copii si nu au prins perioada in care Steaua alaturi de Marius ne-a adus numai bucurii. Eu cat o sa traiesc nu o sa il blamez nicioadata pe Marius, pt ca stiu cat de mult tine Marius la aceasta echipa si cred ca si-ar da si viata pt ea. Si va intreb cu ce a gresit Marius in meciul cu Dinamo? ca Dica si-a batut joc de 2 faze clare de a marca, ca Tudor nu l-a eliminat pe bratu in doua faze in care a simulat? ca rapid, Dinamo, gloria b-ta au facut noncombat cu CFR?

Lacatus trebuie respectat si nu blamat!!!

Daca tot va bateti cu pumnii in piept ca sunteti stelisti adevarati atunci respectati-l pe Marius Lacatus-SIMBOLUL Stelei.

ZeulRa05.05.2008 08:01

Nu va mai suparati atat...Steaua NU A PIERDUT TITLUL IN groapa....Steaua a pierdut titlul in alte meciuri....buzau, urzceni, Iasi, u Cluj etc....asa ca sa lasam javrele sa se bucure ca au casigat impotriva Stelei...atata bucurie si obiective au si ei saracii...daca mai mult nu pot...bucuria este asa de mare pentru ca au batut o echipa care joaca frecvent in Champions League...deci este o mare realizare pentru ei....sunt frustrati pe Steaua pentru ca ei nu au un asa palmares!

Fruntea sus...nu tre sa le aratam ca suntem oficati sau deprimati pentru ca le hranim fericirea!

FORZZA Steaua :steagcruce:

Ciofu T Dumitru05.05.2008 08:09

La urma urmei este un loc 2 pe deplin meritat.

Ce urmeaza...? SALVATI BUZAUL !

Sa-i facem in ciuda hipopotamului.

alin1605.05.2008 08:11
Aratati-mi mie o echipa in Lumea asta care a fost antrenata de un simbol al acelei echipe si care a reusit in felul acesta sa infaptuiasca lucruri marete....din cate stiu eu nu exista niciuna.Gloria acestor oameni sa consumat....

Noi avem nevoie de antrenor nu de simbol...am spus-o si am s-o repet neincetat.

Iar Lacatus ca si om in ochii mei a scazut la jumatate datorita faptului ca a ajuns un pupincurist al ciobanului....JJ a spus echipa a2-a..."fiara"s-a conformat....JJ a cerut autobaza in fata portii pt un egal...."fiara" a executat.JJ nu-l vrea pe Rada....Rada a facut maxim tusa returul acesta.Io-l scuip in gura pe ala care vine si-mi spune ca Rada na-r fi meritat sa joace macar pe anumite finaluri de meci sau chiar ca si titular in anumite meciuri.

Cu asa antrenor nu ajungem noi departe.....

Singura mea parere de rau este aceea ca Clujul ne va face iar de rusine in Europa...

Pai unde vrei sa joace Rada???

Rada a putut demonstra in tur si in Liga Campionilor ce poate, dar din pacate se pare ca Radoi, Ghionea si Goian sunt mai buni ca el.

ZeulRa05.05.2008 08:15

Corect...si eu as face la fel...daca in min 90 la Cluj nu e egal sau INFRANGERE CFR...as baga mingea intentionat in poarta sa castige Buzaul !!

Si inca un lucru de care am uitat sa zic...se duce fratilor titlul la unguri....asta da dezastru...daca Dinamo are grauntze in cap...creerul e cat nuca...ce sa facem...suferim noi Romanii...numai scapam de ungurii astia odata...acum ar fi culmea sa le mai dea si autonomie si gata e totul complet...sa castige ungurii titlul de campioana in Romania...inadmisibil!!!

VaSsY05.05.2008 08:17

O mare vorba, adevarata in aceste clipe: " Steaua e ca scoala de soferi, cat mergi cu instructorul nu faci accidente, cand ia picioarele de pe pedale, e mai greu" :(( Din pacate e adevarat, Steaua nu a jucat nimik aseara, a fost nevoie sa primeasca 2 goluri ca sa inceapa sa atace, nici la 1-0 nu atacau, cand totul erea pierdut...sa nu mai zic de Nicolita titular care nu are treaba cu defensiva..si lasa mereu partea dreapta descoperita..:((

VaSsY05.05.2008 08:19

Corect...si eu as face la fel...daca in min 90 la Cluj nu e egal sau INFRANGERE CFR...as baga mingea intentionat in poarta sa castige Buzaul !!

Si inca un lucru de care am uitat sa zic...se duce fratilor titlul la unguri....asta da dezastru...daca Dinamo are grauntze in cap...creerul e cat nuca...ce sa facem...suferim noi Romanii...numai scapam de ungurii astia odata...acum ar fi culmea sa le mai dea si autonomie si gata e totul complet...sa castige ungurii titlul de campioana in Romania...inadmisibil!!!

Ba tu esti neam cu Becali ??? Tu ai fi fost deacord ca, intr-o situatie inversa, Steaua sa piarda cu Dinamo doar ca sa nu ia CFR campionatu ?? Tu ti cu Steaua, sti ce inseamna un derby??? Respect Dinamo ca au jucat pe teren, si au facut-o mult mai bine, SUNTEM CU TOTI STELISTI, dar cel mai bun sa castige ;)

cavenaghi05.05.2008 08:20

Va rog, intr-un mod cumpatat sa analizati pe cat se poate la rece, daca se poate....urmatorele:

1. Cate meciuri am castigat cu Lacatus, in stilul Steaua....fara emotii cu siguranta : Bistrita, Otelul acasa, Farul...cam atat...

2. In cate meciuri ne-am chinuit sau am beneficiat de erori : Craiova, Rapid, Urziceni, Uta, Galati, Vaslui etc

3. Situatia derbyurilor: 0 puncte cu primele 5 clasate in afara de noi (meciul cu rapid nu l-am castigat dar nici pierdut) in deplasare...evident si Hagi apare aici...

4. Echipa:

- apararea ok, insistenta cu care a fost folosit Banel denota influente financiare "superiore" in caz contrar o lipsa de inteligenta crasa din partea

antrenorului.

- cuplul de mijlocasi centrali : atacul este sustinut de jucatori cu tehnica zero si viziune asemenea ....nu inteleg de ce ... poate voi puteti sa ma dumiriti...

- atacul- daca Steaua joaca cu un singur atacant....stil modern de altfel inseamna automat avem un mijlocas ofensiv de viteza ...Dica...cred ca scoate 17 secunde la suta... de ce nu jucam cu doua varfuri clasice? Danciulescu si Bratu cred ca ne-au ....

Il respect pe Lacatus , dar pentru ca il stiu de cand avea 23-24 de ani, pe atunci nesufland in fata unor T Stoica sau Boloni, va rog sa permiteti aceste remarci.

Poate un campionat de la zero cu Lacatus ne va lumina...pe toti.

Va multumesc.

colaps05.05.2008 08:23

ce bine ai zis-o aici...

mi-ai trezit amintiri cu finala aia... pentru ca iubirea mea pentru Steaua a inceput atunci, cu o portie buna de plans... hehe, ce vremuri...

bodanelu05.05.2008 08:51

Dupa ce am citit prima pagina.. m-am plictisit sa vad aceasi placa: Lacatus in jos, Lacatus in sus, comentarii acide la adresa lui facute de baietii cu 2-3 posturi si proaspat inregistrati pe forum.

La toti astia care aveti ceva cu el, va doresc sa aveti parte de atatea suturi in coie cate goluri a dat Lacatus pentru Steaua :chair:

«12345»