FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2 - 1

«12345»
MoWeed05.05.2008 08:54
La urma urmei este un loc 2 pe deplin meritat.

Ce urmeaza...? SALVATI BUZAUL !

Sa-i facem in ciuda hipopotamului.

Cum poti gandi asa?

Ce e mai important pentru tine? Ura pentru jabba sau iubirea pentru Steaua? Niciodata n-o sa imi doresc sa piarda Steaua.

Mai da-i incolo de Buzau, ca daca erau "Steluta" cum ii zice toata lumea acum aveam 1 pct in fata franarilor. Asa ca mi-se pare normal sa jucam cinstit in retur...

w3bmaster05.05.2008 09:05

Eu ma oftic ca sar putea sa se duca titlu la Unguri atat

In r4est AM FOST PENIBILI nu exista scuze asta nu e echipa pe care o vreau/o vrem

Forza Steaua si la bine si la rau ...

Getodacu05.05.2008 09:19

ar trebui sa aratati mult mai mult respect acestei echipei si lui Lacatus.Doare a naibii d tare infrangerea de aseara dar eu unu sunt mandru si de locu asta 2, unul obtinut pe bune fara sa stam capra pt nimeni sau sa asteptam ca altii sa o lase mai moale.

Getodacu05.05.2008 09:26

@mariusmihet

n-ai inteles nimic.tu esti genu care dak echipa nu castiga iti vrei banii de pe bilet inapoi

kop05.05.2008 09:28

Abia astept sa-i retrogradam pe Buzau. Sa se mai bucure asa cum s-au bucurat cand a egalat Mamae ala! In plus Steaua nu e echipa sa astepte ajutor de la o Steaua II. Nu-i asa Jiji?

Edit: - adica noi de ce sa ajutam o echipa care tocmai pe noi nu ne-a ajutat? asta ar fi culmea!

DelPiero1005.05.2008 09:38

O zic acum,am m-ai zis-o de atatea ori de-a lungul acestui retur:nu meritam titlul!Revenirea in clasament se datoreaza unui hazard,unei conjucturi extrem de favorabile,din toate punctele de vedere!In meciul de ieri,am intrat cu frica,cu gandul la un 0-0 ce ne poate aduce titlul!Mentalitate tipica pentru o echipa mica!Jucatori ca Dica sau Banel trebuie sa plece la sf acestui campionat!Habibou nu-i de Steaua si nu e singurul,in frunte cu antrenorul!Trebuie pastrati jucatori precum Dayro(baiatul asta a fost atat de neindreptatit,in locul lui as pleca,sincer),Golanski,Zapata,Goian(desi si el ar merita sa plece pentru tot ce-a facut pentru Steaua) si ar mai fi cativa...cert e ca,acum,nu avem ce cauta in CL!Imi e teama pentru orice adversar din turul 3...

Getodacu05.05.2008 09:43

Si suporterii sunt responsabili pt rezultate.Iti dau ca exemplu meciul cu Timisoara.Dupa c ne-au egalat nu s-a mai auzit nici pas in tribune.poate impulsionati de incurajarile suporterilor Dica&co ar fi reusit mai mult in meciul ala.Sau poate cu un stadion arhiplin Timisoara nici n-ar mai fi ajuns sa egaleze...dar multi au optat sa stea acasa ca sa nu-i ude ploaia

neaalecu05.05.2008 09:56

nu exista respect pentru jucatori fara valoare,dar mai grav e ca unii nu au nici onoare! sa plece Banel,Badea,Neaga,Lovin,multumim pt tot dar nu aveti valoare de Steaua. Dica nu a aratat a barbat in meciul cu Dinamo.

lupi05.05.2008 10:18

Lacatus antrenor?o gluma proasta

sile-jardel05.05.2008 10:28

SA PLECE PRIMUL Lacatus!!!!cel mai slab antrenor pe care l-am avut si nu va spun asta acum dupa infringerea asta!!v-am spus de acum citeva etape chestia asta.abia astept meciul de miercuri si incepind din primul minut de acolo de la tribuna zero de unde stau o sa-l contest incontinuu si nu o sa fiu singurul,va asigur.

STRUT05.05.2008 11:56

dinamovistii aia au tras de timp ce m-am enervat aseara.....imi venea sa faram televizorul :cursing: si arbitrulul ala in ultima faza a fluierat :wall: Dica a jcuat cel ma prost ..... :chair: imi pare rau ca nu au castigat ......ca aveau sanse cu toate ca nu au jucat prea bine.....la cat ma asteptam... :death::steagcruce:

bobochyka1705.05.2008 12:06
Abia astept sa-i retrogradam pe Buzau. Sa se mai bucure asa cum s-au bucurat cand a egalat Mamae ala! In plus Steaua nu e echipa sa astepte ajutor de la o Steaua II. Nu-i asa Jiji?

Edit: - adica noi de ce sa ajutam o echipa care tocmai pe noi nu ne-a ajutat? asta ar fi culmea!

O echipa ca Steaua ar trebui sa bata lejer pe Buzau si restul echipelor din Romania, nu sa astepte sa ne ofere aia meciul, nu crezi? Ce suporteri suntem daca vrem sa ne dea meciul sau ne suparam ca nu ne-au dat meciul in tur. Orice suporter ar trebui sa creada cu adevarat ca echipa lui favorita poate sa bata si sa nu astepte de la adversar sa-i puna meciul pe tava. Eu una chiar cred ca Steaua are capacitatea necesara din punctul de vesdere al lotului de exemplu (avem cel mai valoros lot) sa castige orice meci si ma deranjeaza cand vad ca toata lumea vorbeste de blaturi si "Stelute". Mai exista si exceptii ca aseara cand Steaua nu a aratat nimic, dar asta nu inseamna ca ea nu capacitatea sa bata Dinamo sau alte ecipe. Si pana la urma cine e Buzau sa-i cersim noi meciul cand Steaua are toate atuurile sa o bata pe bune.

Stelisimul05.05.2008 12:13

Lacatus, Du-te Lacatus!!

Ramai un idol, o emblema, un spirit, DAR spre binele Stelei, du-te! Ia-i si pe Dica, Lovin, Nicolita, Nesu..

Unde a fost aseara spiritul jucatorilor nostri? unde a fost daruirea extrema in cel mai important derbi? unde a fost interesul pentru cei 200000 de dolari? unde-s toate astea? Fiara, cum i-ai motivat? De ce ne-ai lovit pe NOI, de ce NOI sa suferim, de ce nu am MURIT FRUMOS?? Laca, te rog ai bun simt si pastreaza-ti cuvantul "..daca nu iau titlul plec singur!!" Ce joaca echipa asta in afara unor faze fixe? de ce Laca accepti sa iti aduca 4 atacanti pe care sa-i reprofilezi?? esti vreun Ferguson? Ai fost un mare, mare jucator STELIST.. atat!! Ne-ai ingropat! Esti f slab ca si antrenor.. uite doua ipoteze: una- Becali iti face echipa si accepti astfel te murdaresti, a doua: daca erai antrenor, aveai oua si ai fi facut o echipa in teren care sa lupte din minutul 1 pana la sfarsit pentru VICTORIE! Raman cu un gust amar in acest an Laca si tu esti unul din cei ce au contribuit. Un Becali, un Hagi.. si TU! Pacat!

borcescu_coposan05.05.2008 12:13

Sunt de acord cu ce a zis DelPiero10!

Eu cred ca jucatorii care ar trebui pastrati, sunt: Zapata, Golanski, Emeghara, Goian, Nesu, Rada, Dica, Dayro si Mendoza.

Si atat!

Nu trebuie alti jucatori straini, trebuie sa gasim talente in Romania!!!! Nu suntem ungurii sa luam titlu cu o echipa de portughezi!

valdrag05.05.2008 12:45

Sunt foarte trist, Steaua a pierdut ! Parerea mea este ca strategia si echipa a fost dictata de Jiji. Chiar nu intelege cat de mult rau poate sa faca? Degeaba cumpara jucatori daca nu investeste si intr-un antrenor adevarat. Doamne ce mult tanjesc dupa Protasov. Chiar si cand pierdeam pierdeam frumos. Asa, acum parca am un gol in suflet. Suntem victimile unui oier.

carbone05.05.2008 13:06
Si suporterii sunt responsabili pt rezultate.Iti dau ca exemplu meciul cu Timisoara.Dupa c ne-au egalat nu s-a mai auzit nici pas in tribune.poate impulsionati de incurajarile suporterilor Dica&co ar fi reusit mai mult in meciul ala.Sau poate cu un stadion arhiplin Timisoara nici n-ar mai fi ajuns sa egaleze...dar multi au optat sa stea acasa ca sa nu-i ude ploaia

ma lesi? maine o sa spui ca suntem de vina ca ne-am nascut stelisti. mai bine intrati peste ei cum au intrat alti"ultrasi",si le incingeti o mama de bataie lu' Lovin, Neaga si celor care n-au fata de Steaua. eu propun sa plece Lovin, Baciu, Banel, Petre Marin si sa vina ceva mult mai valoros, caci daca ne-a batut Dinamo, o echipa facuta din ****, inseamna ca psihicul lor e tipic romanesc. n-ai putut sa faci un egal....joci tur preliminar...si sa ia prin gura si prima aia de 200000 de euro, ca altii mor de foame si fura pt 10-15 euro in tara asta.curatenie frate, vrei performanta? cei mai slabi 4-5 jucatori sa fie schimbati macar la final de campionat, daca nu si in iarna si atunci sa vezi determinare. asa s-a format Steaua 1986....tot mentalitatea noastra de ...ne-a oprit in semifinala.

pentru a face performanata macar la nivel de Romania, tb sa scimbam cei mai slabi 4-5 jucatori la fiecare final de sezon. ar trebui sa plece Lovin, baciul, Petre Marin, nesul, Banel, Neaga, poate si Dica pt ca nu se mai concentreaza.. si revigorata ehipa. asa s-a format echipa in 1986.

DjKoSo05.05.2008 14:03

Steaua cu echipele mari nu are valoare!!!Tin minte acum un an si ceva 4-2 pentru Dinamo acum 2-1 pentru Dinamo!!Iar Steaua in Ghencea ii bate cu 1-0!!Ce se intimpla?

metuzu05.05.2008 14:12
Saptamana trecuta alexmk17 si-a spus parerea despre Lacatus-antrenorul si toti i-ati sarit in cap. Am tinut minte asta pt ca si eu as fi postat acelasi lucru si am fost surprins de modul in care ati reactionat unii la postul lui.

Vreau sa va aud acum opiniile si scuzele.(sa nu-mi spuneti ca el ne-a adus pe primul loc pt ca stim toti imprejurarile:mult noroc+banii ciobanului care in loc sa-i bage in jucatori ii imparte prin campionat)

Lacatus e un simbol dar nu orice simbol e si antrenor.

iar se baga in seama samantari mai lasati l in pace pe Laca fularultras

:)) daca atat te duce capul !!! n-are rost sa intru in polemici cu tine ca esti limitat !

bogdan05.05.2008 14:29

"FC Steaua nu a intentionat niciodata sa ia masuri drastice impotriva reprezentantilor presei, considerand ca cel mai bun mod de a colabora este acela bazat pe respect. Cu toate acestea, ne vedem nevoiti de a ridica acreditarile cotidianului Gazeta sporturilor, care, in urma partidei Dinamo - Steaua, pe care echipa noastra a jucat-o cu maxima seriozitate si responsabilitate, a tratat clubul nostru intr-un mod lipsit de respect, publicand, pe prima pagina, un titlu de-a dreptul jignitor. Astfel, incepand cu ziua de luni, 5 mai 2008, FC Steaua ridica acreditarile ziarului mai sus amintit, urmand ca reprezentantii acestuia sa nu mai aiba acces la conferintele de presa si partidele disputate de Steaua pe teren propriu."

FC Steaua Bucuresti

Era si timpul, pacat ca s-a pierdut campionatul

Red-Blue Shark05.05.2008 15:38

Sa incepem cu inceputul:

1. Steaua nu prea a jucat nimic.....ne asteptam la altceva

2. Pe Goian si pe Golanski i-au suspendat aiurea, Goian a primit suspendare pt o declaratie la meciul cu Otelu (TRICA A FACUT 1000 de declaratiii si nimik) , Golanski a fost lovit la meciul cu Craiova si a primit suspendare..........

3. Domnul Arbitru.......care parerea mea cu ori ce echipa ai fii tinut ti-ai fii dat seama ca a fost PRO dinamoo

trebuia sa ne faca si pe noi compensatie meciului cu CFR multumim LUPESCU

4.BRATU trebuia eliminat cand a simulat in careu (scorul era 1-0 sunt convins ca alta fata avea meciul daca Dinamo ramanea in 10 si implicit nu mai aparea al doilea gol care stiim cu toti ca bratu a pasat).

5.In min 92 Nicolita centreaza mingea il loveste in cap pe torje( inima..p...)in momentul in care este lovit omu alearga cand vede ca mingea iese in afara terenului adica mingea revenea Stelei cade secerat...........

6. PULHAC mare femeie...la orice contact inexistent statea 1 min jos....parerea mea.....

7. DOMNE MOR ARUNC TELEVIZORUL PE GEAM NU MAI SUPORT........MA UIT CU STUPOARE LA Nicolita NU ARE NICI O TREABA CU FOTBALUL ORI CAT DE STELIST AS FIII NU ARE TREABA NU INTELEG CE CAUTA LA ECHIPA ASTA NU E INSTARE SA DEA O CENTRARE..........AM FOST LA MECIUL CU Timisoara SI IN ULTIMA FAZA TU DAI MINGEA IN PELUZA NU E POSIBIL ....ACUMA CU Dinamo TOATA ECHIPA Stelei IN CAREU SI TU NU ESTI IN STARE SA RIDICI O MINGEA DE 2 ORI LA INTERVAL DE 30 SEC............Lovin,Badea,

MA UIT LA Neaga DE MECIURI BUNE DE CAND E TITULAR NU DA O PASA LA STRAINII CARE DE BINE DE RAU MAI MISCA CU MINGEA NU E POSIBIL

Lacatus ARE TOATA STIMA MEA DAR NU E POSIBIL SA IL BAGI PE Nicolita TITULAR SI PE Dayro M. SA IL TII PE BANCA SI DOAR IL VEZI PE INAPT CA NU ARE TREABA CONTINUII CU EL........

dogaru laurentiu05.05.2008 15:51

Nu Lacatus e de vina,ci jucatorii.Hai sa nu mai fim tristi.FORZA Steaua,FORZA Lacatus. Banel e la furat dar asta nu inseamna ca Lacatus nu este un bun antrenor.daca nu era el cred ca prindeam locul 4 sau 5.In afara de P si D Moreno, Mendoza , Habibu si Zapata toti au fost la furat.Au fost cu oile la pascut.Dar suntem pe locul II.Sa speram la o minune..........................UNIV Cluj-CFR Cluj=0-0sau

1-0. fularultrasfularultras:steagcruce:forzateauafular-campionii

AM FOST SUNTEM SI VOM RAMANE STELISTI!

TINU05.05.2008 16:19
fular-campioniiforzateauafular-campionii ASA SE LUPTA PT 200000 DE EURO?????? PAI TREBUIA SA ARE TERENUL DAR CU CINE?AVEM PRETENTII DE CHEMPIONS LEAGUE???? PAI DACA N-AM REUSIT UN EGAL MACAR ,CU Dinamo ?????VREM SA FACEM PEFORMANTE?????CU Neaga,Lovin SAU Badea??? PACAT CA LASAM STRAINII DE LA CFR SA NE IA TITLUL!!!!! RUSINE LA TOATA EHIPA!!!! NOROC CU ZAPATA,DAR CINE STIE CAT MAI STA SI EL LA Steaua.DAR NU-I NIMIC MERGEM INAINTE POATE LA ANUL SAU SE INTAMPLA VREO MINUNE LA UCLUJ.Forza Steaua
BLACK_ANGEL05.05.2008 16:24

f forzateaua Cand Steaua castigi toata lumea a zice ca a fost blat!!!!Sa vazut clar ca albitrul a tras la Dinamo acuma na fost blat??Inca din prima repriza BRATU trebuia sa fie dat afara!!!!!Da tot noi o sa castigam titlul!!!!!!! :steagcruce::hooray:

BLACK_ANGEL05.05.2008 16:29

Degeaba a castigat Dinamo ca nu va juca niciodata un Liga campionilo!!!!FORZZA Steaua!!!!!FORZZA Steaua!!!!!!!!HE!!!!!HE!!!!!!!!!!!!!!!

puiu mordasan05.05.2008 16:31
:steagcruce: Pacat....ne-am innecat la mal...
«12345»