Sa incepem cu inceputul:
1. Steaua nu prea a jucat nimic.....ne asteptam la altceva
2. Pe Goian si pe Golanski i-au suspendat aiurea, Goian a primit suspendare pt o declaratie la meciul cu Otelu (TRICA A FACUT 1000 de declaratiii si nimik) , Golanski a fost lovit la meciul cu Craiova si a primit suspendare..........
3. Domnul Arbitru.......care parerea mea cu ori ce echipa ai fii tinut ti-ai fii dat seama ca a fost PRO dinamoo
trebuia sa ne faca si pe noi compensatie meciului cu CFR multumim LUPESCU
4.BRATU trebuia eliminat cand a simulat in careu (scorul era 1-0 sunt convins ca alta fata avea meciul daca Dinamo ramanea in 10 si implicit nu mai aparea al doilea gol care stiim cu toti ca bratu a pasat).
5.In min 92 Nicolita centreaza mingea il loveste in cap pe torje( inima..p...)in momentul in care este lovit omu alearga cand vede ca mingea iese in afara terenului adica mingea revenea Stelei cade secerat...........
6. PULHAC mare femeie...la orice contact inexistent statea 1 min jos....parerea mea.....
7. DOMNE MOR ARUNC TELEVIZORUL PE GEAM NU MAI SUPORT........MA UIT CU STUPOARE LA Nicolita NU ARE NICI O TREABA CU FOTBALUL ORI CAT DE STELIST AS FIII NU ARE TREABA NU INTELEG CE CAUTA LA ECHIPA ASTA NU E INSTARE SA DEA O CENTRARE..........AM FOST LA MECIUL CU Timisoara SI IN ULTIMA FAZA TU DAI MINGEA IN PELUZA NU E POSIBIL ....ACUMA CU Dinamo TOATA ECHIPA Stelei IN CAREU SI TU NU ESTI IN STARE SA RIDICI O MINGEA DE 2 ORI LA INTERVAL DE 30 SEC............Lovin,Badea,
MA UIT LA Neaga DE MECIURI BUNE DE CAND E TITULAR NU DA O PASA LA STRAINII CARE DE BINE DE RAU MAI MISCA CU MINGEA NU E POSIBIL
Lacatus ARE TOATA STIMA MEA DAR NU E POSIBIL SA IL BAGI PE Nicolita TITULAR SI PE Dayro M. SA IL TII PE BANCA SI DOAR IL VEZI PE INAPT CA NU ARE TREABA CONTINUII CU EL........