sper sa retrogradezi..cosmine..ti-am zis si in fata iti zic si pe forum..pentru ca joci mizerabil.numai cu degajari si qw...alteceva nu stii
etapa 10
ady_adinho-puricele88 2-1 am avut bulan..adversar de A...
sper sa retrogradezi..cosmine..ti-am zis si in fata iti zic si pe forum..pentru ca joci mizerabil.numai cu degajari si qw...alteceva nu stii
etapa 10
ady_adinho-puricele88 2-1 am avut bulan..adversar de A...
@ ady_adinho
Nu este nimeni de vina (sau poate gasesti, totusi, cauza), pentru care nu ti-ai creat NICI O OCAZIE cu Villareal, care are super atacanti!
Multumeste ca ai scapat cu 2-0 si concentreaza-te la etapele viitoare.
etapa 10
andrei_marius06 v meph_frumossu =2-2, frumos meci.
Etapa 9
puricele88 v blind1ro 1 - 1 .
Etapa 9 : meph_frumossu v fallenangell002000 2-1
etapa 10
rollyn09 v limited_andrey2001..4-0
Etapa 9 :pauleta_1984 v i0nutz83(2-1)
Am etapa cu zmarius_88... am aflat ca unora dintre useri le apare ca fiind On-line... In timp ce mie imi apare Off si deasemenea nu raspunde la buzz-uri.... Daca nu se joaca pana diseara la termenul limita solicit 3-0 la masa verde.
Eu nu aman!!!
zi si mie care ti-a spus ca eram online si la tine nu.... cum sa ma pun la tine pe invisible dak eu pe tine nu te-am vazut niciodata pe mess
sau stii ca sunt prea bun si nu poti sa ma bati si vrei sa castigi la masa verde nu? ![]()
@cosmin_marin
prietene am avut ocazii, am dat si bara, dar nici odata nu am dat qw ca tine..numai asa miai dat goluri si numai asa ai jucat..sa iti fie rusine
@zmarius
as vrea sa am onoarea sa joc si eu cu tine etapa ...bineinteles dak se poate..tiam dat add de 3 zile si abea azi miai dat si tu
zmarius_88 - yamasha_tusca 5-2 nuj ce etapa
Din nou e clar ca n-a jucat el... Dupa ce sezonu trecut mi-a recunoscut si nici macar nam castigat meciu la masa verde, acum nu am nicio dovada, dar e greu ca unu cu 1 punct in 10 meciuri sa mi dea 5 goluri pentru ca nici macar n-am jucat prost..... si probabil va posta ca l-am jignit, asa a si fost.... nici jignirile mele nu le merita... si e suspect ca pentru unii era ONLINE si mie probabil mi-a dat Permanently Offline o vreme pana i-a venit amicu sa joace in locul lui.... Pace si vezi-tzi de viatza, desi n-ai treaba cu ea!
etapa 10: yamasha_tusca v zmarius_88 2-5 nu cauta tu scz de anul trecut ca nu tine..., dak vezi ca ai luat bataie rpd spui ca a jucat altu, invata sa pierzi si sa vb frumos pe mess ca nu suntem la piata, nici etapa nu o stii :laugh:
etapa:9 zmarius_88 v ady_adinho 0-3 tare adversar se putea si mai bn dar asta e... ![]()
scz
deci pentru cine e 5-2?
pentru zmarius
Conflicte si in B ![]()
este competitie... este o miza... in concluzie sunt si conflicte
se poate competitie si miza fara sa balacaresti in stanga si-n dreapta.
fiecare cu parerea lui
etapa 11 meph_frumossu v rollyn09..1-4
limited_andrey2001 v andrei_marius06,a cerut limited amanare,si aman si eu in contul meu etapa cu fallenangelloo
etape.... ca sunt nervos dupa ce m-au batut pauleta si Marius:D:D
Etapa 12 s3rgyu_adriano_13 v zmarius_88 7-2 Distractie totala... am primit 2 goluri pe final...
Etapa 13 puricele88 v s3rgyu_adriano_13 0-0 Meci urat , din partea ambilor...ne-am inchis reciproc...totusi am avut vreo 2 ocazii , da le-am ratat
Etapa 14 s3rgyu_adriano_13 v cosmin_marin25 4-0 Baiatul asta daca ar sti sa se apere ar fi sus de tot...Oricum l-am dominat , victorie meritata
Etapa a 12 a buli2buli v pauleta_1984 1-2 ..legea compensatiei..nu dau in min 90 gol..se intampla in etapa cealalta sa primeasca:)
Etapa a 13 a marinescu_dani2005 v buli2buli 1-0 ..sper sa nu retrogradeze ..locul lui e mai sus si poate chiar peste al meu..la mine cu o floare nu se face primavara:)
Etapa a 14 a buli2buli v zmarius_88 6 - 0 ... avantaj eu ca asa-i in tenis
Etapa 14
badboy_steaua v puricele88 0-1 din prostia mea X(
Etapa 13
zmarius_88 v badboy_steaua 1-3