in cel mai rau caz sa amani meciul cu el.....
in cel mai rau caz sa amani meciul cu el.....
imi cer scuze pentru problemele avute...am reinstalat windowsul si totul , am rezolvat totul , insa fifa nu merge ... cer amanarea primelor 3 etape pentru ca nu pot juca..... imi pare rau... sper sa o rezolv si pe asta si sa imi joc etapele.
Etapa 3
pauleta_1984 2 v 2 fallenangell002000
Salutare. Dupa cum probabil stiati sunt noul moderator al acestei divizii. Etape din cate am vazut aveti deocamdata. Am sa vorbesc cu ionutz sa stabilesc si ultimele detalii.
Sper sa aveti un campionat cat mai placut si fara probleme. (o sa incerc sa va ajut pe cat posibil)
un clasament, ceva ?
ETAPA 4: limited_andrey2001 v puricele88= 0-0 >am nimerit un jucator foarte bun am avut noroc mare bft !!
un clasament, ceva ?
cred ca vineri... atunci e si termenul si sa fac rost de schita de excel pt 18 echipe si de restul etapelor.
bine ai venit... numai bine moderatorule ![]()
@bubutza: mult succes, sper sa reusesti sa te descurci ![]()
Etapa 4: blind1ro v badboy_steaua 5-1
Etapa 4
marseillais_666 v cosmin_marin25 2-1. Un pik de noroc pt prima victorie.
Etapa 5:
cosmin_marin25 v limited_andrey2001 ( 3 - 1 )
Etapa a 5 a buli2buli v blind1ro 2-2 .. meci de meci.. ai jucat bine la ce echipa ai ![]()
Etapa 4
fallenangell002000 1 v 0 marinescu_dani2005
Etapa 4
blind1ro v badboy_steaua 5 - 1
Etapa 5
buli2buli v blind1ro 2 - 2 . Multumesc buli, dar am avut noroc la golul 2 chiar daca putea sa fie orice alt rezultat in urma ratarilor de ambele parti. Succes !
Etapa 5: puricele88 v meph_frumossu 2-1
Etapa 5: puricele88 v meph_frumossu 2-1
Etapa 4: meph_frumossu v zmarius_88 2-2
Stiu ca am cauzat o gramada de probleme , iar intarzierile mele fac munca mai grea supervizorului , insa as vrea sa cer 2-3 zile in plus fata de termenul limita.Adica daca nu rezolv problema cu fifa o sa incerc sa joc in weekend meciurile de la altcineva. Daca supervizorul este de acord bineinteles...multumesc anticipat.
Etapa 5: badboy_steaua v ady_adinho 0-6
ma bine nu dadeai de el dupa scor:)))
E5:marinescu_dani2005 v andrei_marius06=0-1
nu dau de pauleta_1984, i-am tot lasat msj pe offline , nu l-am vazut deloc pe mess pana acum.
Etapa 4 :andrei_marius06 v pauleta_1984 (1-2).
Solicit amanare et 5 :pauleta_1984 v rollyn09. MS
Am tot incercat sa rezolv problema cu fifa , insa nu am reusit... imi pare rau... ma retrag , insa nu este din vina mea...pur si simplu nush ce are...imi pare rau ca nu am dat posibilitatea altora sa joace in acest sezon si am tinut un loc ocupat.
Ce problema e, nene ? Cum sa nu-ti mearga ? Eu unul am windowsul de un an, fifa din septembrie, si nu am avut vreodata vreo eroare sau problema de orice fel. Pe unii zau daca va inteleg...