FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«167891063»
mountytoma14.05.2008 15:53
Tot vad in topicuri, ca ar trebui ca Ochirosii, Bicfalvi, Tudose, Ninu sa fie luati la antrenamente, sa li se acorde 15 minute intr-un meci, sa se acomodeze cu meciuri de cupa europeana etc. Nu fratilor. Ar trebuia introdusi titulari meci de meci. Sa sacrificam un sezon, ca acesta, sa terminam pe locul 5, sa mergem in Cupa UEFA, dar sezonul urmator, dupa ce acesti tineri vor avea toti meciuri tari in picioare, va asigur ca vor castiga campionatul si vor face o figura frumoasa in Liga. Desigur, conditia este sa avem un antrenor capabil sa gestioneze relatiile intre jucatori si sa aiba experienta in a creste tineri.

am mai zis ca nu ne-ar strica sa avem o echipa de europa, si una de Liga I. pustii pot fi titulari in echipa de Liga I...

The Flyer14.05.2008 15:54

daca pleaca,dau eu o naveta! :worthy::yeahh::beer2:

metzzz14.05.2008 15:56

un butoi :yeahh::beer2:

The_Foxes14.05.2008 16:29

daca pleaca Banel sa vedeti de nu se blocheaza serveru :whistle: .legat de Dica ma asteptam la astfel de declaratii si din ce a zis el se referea de ex la Dayro moreno a dat cateva goluri si lumea tine foarte mult la el(dar acest Dica nu intelege ca asta face parte din spiritul nostru mereu sa-i primim bine pe cei noi sa-i facem sa se simta acasa chiar multi au spus ca nu au mai vazut asa ceva sa fie primiti asa bine).de ce credeti ca noi din primele randuri (in ultima vreme si multi altii) il ignoram .raspunsul exista la galati si alte deplasari cand ne-a injurat.

JustBe14.05.2008 16:52

Eu cred ca pe Dica il va lua CFR-u acum nu stiu depinde Becali acum se face nationalist (cioban nationalist) ar fi bine sa-i mai tina sa nu le dea drumu la toti stranieri....

Si cum ai zis,nu trebuie sa fim in B neaparat putem fi in A cu jucatori de B :biggrin:

manu7114.05.2008 18:03

o stie toata lumea ciobanul are fluierul cel mai puternic din Liga 1,nu e vociferare a lui sa nu fie prezenta presa si sa comenteze o ineptie,pt mine Dica inseamna ceva ca fotbalist si nu sunt pt mutarea lui la Cluj,e adevarat ca nu a facut nimic campionatul asta dar sa nu uitam ca a fost accidentat si oricum el nu face nimic intr-un meci decat ca-ti da un golazo(cand ii iese).....se poate sa bucure pe unii plecarea lui Dica,dar sa gandim logic un om de nationala la Steaua nu vine.....sincer imi pare ca o sa se repete istoria din vara trecuta,Steaua cumpara umplutura pt lot cand titularii erau varza,c.f.r cumpara in prostie din strainatate....acum o sa se intample la fel,noi cu viitorul fotbalistic romanesc(neagoe,cl ionescu??) si inca ceva de umplutura de la gl buzau...clujul o sa investeasca,pt ca au boala sa demonstreze ca ciobanul este un fals investitor ca si om politic,si poate peste 2-3 ani ii face lui Jiji oferta pt Steaua.....cand noi o sa scapam de atotstiutorul asta mioritic de Jiji(e antrenor,e manager,e fotbalist,e ziarist,si el e un vai rasa lui de 4 clase de oierit) si o sa lase pe cine cunoaste fotbal sa gandeasca o campanie de achizitii,sa lase un antrenor sa isi faca echipa dupa plac,sa angajeze un scouter pt talenta si in primul rand sa taca si sa investeasca(NU SA IMPORUMUTE CLUBUL Steaua)......intotdeauna Steaua fular-campioniifular-campionii

amarel14.05.2008 18:44

cotizez si eu !!!! cu cate o naveta pt fiecare dintre : Banel si surdu , deci cate o naveta pt fiecare din ei doi !!!

zamainmenu14.05.2008 18:52

Fernandel si-a dat toata arama pe fata:

"Nu mã intereseazã dacã întãresc adversarele, important este sã scot profit de pe urma jucãtorilor pe care îi am" - Gigi Becali, finanțator Steaua - sursa proSport

Nu mai e nimic de zis sau de comentat.

piticu8114.05.2008 19:04

da hai sa-i vindem pe toti poate cumparam si noi jucatori de la alte echipe cum ar fi dunarea giurgiu juventus Bucuresti cs otopeni..... hai sa fim seriosi poate ca prea stimatul nostru domnul beceli are nevoie de cava bani lasa ca poate inrea la jilava si scapam de el

Joga Bonito14.05.2008 19:13

Ar face o greseala incredibila ciobanul prin netransferarea lui Dimitrov. Sper sa-i bage Giovanni mintile in cap, la o partida de poker/table. Pe bune, e singura noastra sansa... :happy:

mq_messi14.05.2008 19:39

mai nou cik il vrea pe baltoi

amarel14.05.2008 19:51

Acum a intors-o , spune ca a luat la misto CFR-ul sa vada cat da pe Goian sau Dica !!!

Am impresia ca asta-i labil psihic....... :blink:

racky14.05.2008 20:30

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

asta e bomba =)))))))))

omu nu mai are sanse de scapare

dangeor14.05.2008 20:52

asta-i cam asa: schimb de "loaze"

ssinpadureacualune14.05.2008 21:43

Lu' Dica i s-a luat sa fie injurat in Ghencea.Oare noua suporterilor nu ni s-o fi luat de indolenta lui???RUSINE Dica!!!Rusine ca nu realizezi ca trebuie sa joci si cu sufletul.Rusine ca in ultimul an ti-ai batut joc de Steaua constient fiind de faptul ca esti slab.Rusine ca nu ai facut nimik in privinta asta.Rusine de la mine care te-am sustinut pana acum!!!!

vlad7515.05.2008 04:58

Ciobanul a zis ca vrea cei mai buni jucatori de la echipele adverse. Dupa Stancu, Cl.Ionescu si Robert Neagoe urmeaza Baltoi,Todoran,Catalin Multescu,Dorel Stoica. O adevarata echipa de CL!

MoWeed15.05.2008 06:06

Inca un mare talent! Tot asa Jiji ca vom ajunge departe cu astfel de jucatori....

mq_messi15.05.2008 10:09
Ciobanul a zis ca vrea cei mai buni jucatori de la echipele adverse. Dupa Stancu, Cl.Ionescu si Robert Neagoe urmeaza Baltoi,Todoran,Catalin Multescu,Dorel Stoica. O adevarata echipa de CL!

daca si aia sunt cei mai buni jucatori de la echipele adverse , eu inca sper sa se faca niste transferuri bune , iar neagoe sa fie trimis la buzau. Badea are oferta din Spania , Lovin de la Malaga , Surdu de la Brasov deci e bine , insa trebuie facute transferuri nu dinalea gen baltoi & co

victor15.05.2008 12:02

nu mai facem noi transferurile visate, caci dupa 4 mai 2008 nu mai sunt bani! cand pierzi 15 mlnE, trimisi direct la Cluj, plus cacila de bani aruncati pe apa sambetei in retur, e greu de crezut ca bugetul de transferuri va fi unul generos!

ne-a "rezolvat" antrenorul Lacatus, invinsul lui talnar! avea prea multi straini in lot si nu stia cum sa-i aseze in teren? uite ca acum scapa de grija asta! oricum la stilul lui de antrenament si joc, banuiesc ca alde ionescu si neagoe se muleaza perfect! antrenor de hei-rup, jucatori din aceeasi categorie!

c.ronaldo1715.05.2008 12:06

@Victoras

In ultimele tale 50 de posturi, 45 au fost anti-Lacatus. Esti disperat!!!

MoWeed15.05.2008 12:07

=)))))

Pe zi ce trece ma indoiesc tot mai mult de sanatatea ta mintala

Crezi tu ca idolul tau ar renunta asa usor la ciolanul CL? Este in turul 3 preliminar ca in ultimii 2 ani cand ne-am calificat. Daca de pe acum gandeste ca tine ca a pierdut calificarea are o mentalitate de "looser", ceea ce ar intra in conflict cu parerea ta despre el(razboinicu luminii).

Nu nu, acum vrea sa faca un profit cat mai mare asta e singurul motiv....

Hai sa fim seriosi. Nu dai vina pe Lacatus si pentru ca s-a aruncat fetita aia emo de la geam?

racky15.05.2008 12:13

Pai frumos lucreaza nea Gigi, vinde jucatorii de nationala pe 3,4 milioane si cumpara rebuturi retrogradate cu 100 si 250 de mii de euro, nu mai are bani sa-si bage benzina la Maybach.

Oricum Lacatus e o panarama de antrenor, un taparus, la fel ca si Adi Ilie, pacat de ei.

The Flyer15.05.2008 12:13

Victoras tata,nici acum,cind stapinul tau prezinta ultima faza de nebunie,sper sa nu se agraveze si sa duca fazele la mai mare,nu-ti dai seama ca aberezi?

omul e dus,instabil psihic,debiteaza numai timpenii si tu vii si ne spui de Lacatus!incredibil!

la ce transferuri a facut/v-a face,ar trebui sa-ti dai pumni si sa te ascunzi in debara!

strezahuzum15.05.2008 13:42

Eu nu stiu de ce-l mai bagati in seama pe Victoras baci. Omul e dus, hipnotizat pe vecie, el traieste pentru "ce zice domnu' Gigi". Probabil daca l-ar vedea pe oligofren coborand in teren inainte de inceperea meciului si dand personal un plic fiecarui jucator advers ne-ar spune senin ca "e meritul lui Gigi, el se lupta cu ungurii". In capul lui nu intra ideea ca cel mai mare dusman si cel care ne face numai rau zi de zi este chiar Becali, si ca indiferent ce face sau nu face Lacatus, chiar nu conteaza in comparatie cu bekkali. Cine ne-a transformat in echipa certata cu toata lumea ? Lacatus sau Becali ? Cine a fost prins cu valiza cu banuti ? Lacatus sau Bekkali ? Cine a fost filmat alergand dupa cei de la Gloria ? Lacatus sau Bekkali ? Cred ca nu mai e nevoie sa continui.

Ca sa mai fiu nitel si on-topic, pana la urma mai bine ratam CL iar transferuri o sa mai facem altadata.. Pentru ce sa mergem acolo ? Ca sa umplem buzunarul jegos al ciobanului ? Ca sa mai traim umilinte gen "geanta de la Cluj" si sezonul urmator ? Ce dracu, chiar nu vedeti ca am ajuns sub "mareata" conducere o echipa care de doi ani de zile nu are alt scop decat "sa intre in grupele CL" ?

mq_messi15.05.2008 14:02

oricum e clar , cu neagoe , ionescu si alti jucatori de genu nu trecem nici de turul 3 , am inteles ca Adi Ilie e in bulgaria si negociaza pt dimitrov , chiar si asa ne mai trebuie niste jucatori pt atac , si sa fim seriosi nici pepe moreno nu a jucat cum se astepta toata lumea dupa cantonamentul din iarna , cea mai mare greseala a fost nepastrarea in lot a lui habibou , mendoza nu a dat nici el randament maxim , poate a dat nush cate pase dar nu a jucat extraordinar , dar era peste ce aveam noi , cu cateva transferuri bune se poate face un "11" care sa faca fata in UCL

«167891063»