FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«14567863»
mountytoma12.05.2008 20:35

fabiani si Semedo in Ghencea? asta suna a dare de mita pentru a scapa de dna-ul din Cluj...

daca Semedo a aratat ceva fotbal in trecut, fabiani mi se pare doar un tip norocos. care habar nu are de fotbal. daca are parte de un arbitru corect, 99% din interventiile umflatului ala vor fi considerate, corect!, fault.

iar Semedo a dovedit ca nu are caracter, si nici constanta.

CFR Cluj nu poate decat eventual sa intareasca Steaua II si gloria buzau cu jucatorii pe care ii are. poate doar stancioiu ar fi bun de rezerva lui zapata. atat!

daca Dica s-a plictisit de Steaua, va dati seama ce-ar face la Cluj! nu cred ca pleaca Dica la Cluj nici la 45 de ani!

lui Dica ar trebui sa-i dea drumul chiar si pe numai 1 mil euro, pentru ca a facut multe pentru Steaua, dar sa plece la o echipa mare. trebuie sa plece pentru ca nu mai are nici o motivatie sa joace fotbal aici. vrea altceva, e clar. iar lui Goe e clar ca ii sta mintea la bani multi, si lui trebuie sa ii multumim.

mi-ar placea sa ii avem la mijloc pe cernat si/sau pe cocis, mai ales pe al doilea. si sa jucam 4-4-2, cu doua varfuri, Dayro si Neaga in CL, pepe si habibou in Liga I! acum ma duc la culcare, ca iar visez cu ochii deschisi degeaba... ca si in campionatul viitor dicarbocalmul va fi prietenul meu cel mai bun!

strezahuzum12.05.2008 20:50

Tampenii tipic becaliote ... avem vagoane pline cu atacanti (bine, vreo cativa ar cam trebui sa ne paraseasca, e adevarat). Ce sa mai caute Semedo si Fabbiani la noi ? Nu de alta, dar pe dreapta tocmai l-am luat pe Szekely de la Galati. Si nu-l vad eu pe portughez sa accepte sa faca tusa (nici pe romano-ungurul de Janos ). Iar Fabbiani e praf, dupa 6 luni l-au citit mai toti fundasii din Liga lui Mitica, nu mai merge cu datul din coate. Oricum din categoria "stalp de careu" l-am avut pe Iacob si nu ne mai trebuie, mersi.

Pe Semedo l-am fi putut lua inainte de a veni la CFR, dar multumita "geniului" lui Stoica ne-am ales cu Banel. Multumiri din inima .... managerului.

metzzz12.05.2008 21:25

iar v-ati uitat ma la Speciale , Fanatikuri si alte mizerii de emisiuni , unde a venit ciobanul si a vomat ca el vrea nush ce jucator =))))))))))))))))

Becali nu-l vrea pe Dimitrov!

Gigi Becali spune cã la Steaua nu vor mai veni fotbaliști strãini decît dacã au valoare foarte mare, nefiind în­cîn­tat de bulgarul Nikolay Dimitrov, pe care Adrian Ilie l-a urmãrit în mai multe rînduri. ?Nu vreau sã mai vãd la echipã jucãtori strãini care sã stea pe banca de rezerve. Am dat mili­oa­ne de euro pe Szekely și pe Stancu ca sã am în lot numai jucãtori adevãrați?, a spus patronul Stelei.

V-am zis sa nu va agitati prea tare :))))))

Fotbalistii nu au ce cauta la noi .

colaps13.05.2008 05:17

metzzz, undeva s-a strecurat o neintelegere, dar eu am ramas cu impresia - din ce am citit, nu din ce nu am vizionat :-) - ca Becali l-ar vrea pe Dimitrov..

pe de alta parte, sincer, la ora asta, pe Semedo + bani eu l-as lasa pe Dica la Cluj.. Fabbiani - eventual la un concurs de slabit cu premii..

mai e insa un aspect.. Semedo l-a rupt pe Plesan.. nu stiu ce viata va avea la noi, credeti ca Rada a fost uitat de Mirel?

racky13.05.2008 06:13

Ma cand Becali a zis ca face Arsenalul Romaniei, m-am gandit ca o sa aibe jucatori tineri cu viteza si de valoare, acum vad ca el nu il vrea pe Dimitrov(marturisesc ca habar nu am cum joaca si nu l-am vazut niciodata) ca e tanar si nu are experienta, pai si atunci cum faci tu Arsenal ? ca deja ne apropiem cu pasi repezi de un Milan al Romaniei. Atata prostie intr-un singur om rar sa mai vezi.... Imi place Semedo, e un jucator foarte rapid, dar l-as lua pe bani nu cu Dica la schimb. Personal eu vreau sa ramana si Dica si Goian la Steaua, macar pana in iarna, cred eu ca cu ceva jucatori care sa inlocuiasca rebuturile din primi 11 ar incepe si Dica sa joace si echipa ar merge binisor, dar avem nevoie si de antrenor. Am sa fiu multumit cand o vina Dan Petrescu, atunci o sa vedem cine nu are valoare, jucatorii sau antrenorii care au fost.

Schimbul Semedo, Fabbiani - Dica nu o sa aiba loc niciodata, spune Muresan, care crede ca totul a fost o inventie data de Becali: "Dica este un jucator bun, dar nu se pune problema sa ii dam pe Semedo si Fabbiani pentru el. Niciodata doi dintre primii 14-15 jucatorii ai nostri nu vor pleca la schimb pentru un altul din Liga I. Negocierile despre care a vorbit Gigi Becali nu au avut loc, cred ca sunt inventii ale presei", spune Muresan in ProSport

De cascadorii rasului, insa eu merg pe mana ciobanului, cred ca el are dreptate pentru ca el a spus cu gura lui la special, deci nu e o inventie de presa.

Fishu13.05.2008 06:21

e foarte bun are o tehnica extraordinara, o viteza f buna ,si un sut napraznic pot spune ca-i mai bun ca Dica !

bodanelu13.05.2008 07:23

Semedo e bun. atat.

Pustiul minute din bulgaria (l-am vazut intr-un filmulet pe youtube) chiar isi merita bani. dar... te pui cu supremul cioban...

@Victor... asteptam lamuriri cu transferurile. Macar in privinta asta nu am ce comenta, intodeauna ai spus lucrurile asa cum sunt!

MoWeed13.05.2008 07:25

@bodanelu

Iti dai seama ca daca intra ni-i tranteste iar pe Armenteros si Camus:))))

Marius13.05.2008 07:26

Armenteros si Camus :punk::punk::punk::punk:

axl13.05.2008 07:59
"Negocierile despre care a vorbit Gigi Becali nu au avut loc, cred ca sunt inventii ale presei", spune Muresan

Deci sa ma lamureasca si pe mine careva mai luminat unde-i logica acestei fraze.

metzzz13.05.2008 08:35
Armenteros si Camus :punk::punk::punk::punk:

si mai e ala de a ajuns la Olympiakos da am uitat cum ii zice...de zicea ca da 7-8 milioane de Euro pe el....stiu ca era parca la River...ma rog , nu mai conteaza , nu ne alegem cu nimic , afara de vorbe , vom cumpara iar Lovinei si Banei si vom face iar rahatu prastie si doar locul 2 si atat.

racky13.05.2008 12:11

La Steaua tranferurile nu se fac cu cap, lucru care contribuie la deglingolada din jocul Stelei, in iarna s-au adus 4 atacanti, desi se stia ca mijlocul e buba, acum vad ca e probabil sa se mai aduca un atacant Stancu, Janos e de banda, Claudiu Ionescu habar nu am, avem nevoie de tehnica,viteza si creativitate in centrul mijlocului, ce ma doare cel mai tare e ca se aduc jucatori mediocri pentru ca eu nu-i consider de mare valoare si o sa se vanda exista stalpi Stelei, daca Dica nu a stralucit eu sunt convins ca isi va reveni, in aparare sa vazut experianta lui Goian si Radoi, oricum echipa a fost trasa in spate de 4,5 jucatori Zapada,Radoi,Goian si Mendosa cu centrarile + un jucator care prindea cate un meci mai bun, pentru ca din actiune..(PAUZA).. din astia da doar Zapata are cele mai mari sanse sa ramana, Becali e prea prost ca sa faca vreodata o echipa puternica, pacat ca ceilalti nu spun nimic, Lacatus si Adrian Ilie ar trebui sa stie mult mai mult fotbal si ar trebui sa-i zica o data pentru totdeaua sa ii lase sa-si faca treaba, am inteles ca transferul lui Karamyan a cazut pentru ca au cerut 3 mil, sansele sa-l aduca pe Dimitrov sunt 1% din punctul meu de vedere, dupa parerea mea Steaua va aduce un singur jucator in aceasta perioada de tranferari si ala o sa fie de umplutura, mie groaza cand ma gandesc cat o sa vanda si ce o sa aduca, dar incet incet incepe sa nu-mi mai pese pentru ca nu ai cu cine, la urma urmei nu am nici un castig din asta, cu asa om prost si caruia ii se termina banii n-ai cum sa faci treaba. Pentru prima oara de cand a venit imi doresc sa plece de la echipa, m-am saturat de atata prostie si bataie de joc.

Khalid13.05.2008 12:43

Dupa meciul cu Dinamo l-ati facut pe Dica in toate felurile si acum plangeti daca il da la CFR. El este un jucator cu executii remarcabile si atat, in rest viteza nu are si nici dribling stralucit. Recunosc ca timp de cativa ani a dus Steaua in spate si ne-a facut mandrii insa cred ca e timpul sa schimbam placa. Pe de alta parte plecarea lui Goian i-ar face loc unui Mardare, fundas tanar care cu o titularizare la Steaua l-ar propulsa la echipa nationala si i-ar creste nivelul de joc.

Acest Dimitrov e peste Dayro din ce am vazut, posibil sa ma insel, insa ar fi extraordinar pentru noi sa ne bucuram din tribune vazandu-i pe cei doi la lucru.

Virgil13.05.2008 15:47

"Astãzi cred cã va mai veni un jucãtor, dar nu vã pot spune care. Joacã în România, nici nu vã dați seama, n-aveți cum sã-l ghiciți, nu-l nimeriți nici dacã înnebuniți", a declarat Becali, conform site-ului Mediafax.

ultrash13.05.2008 15:51

daca nu ati inteles inca va mai spun o data: ciobanul se foloseste de clubul asta,de puterea imaginii Stelei. Asa a luat viata brand`ul fecali. El nu face decat sa fie un parazit pe spinarea glorioasa a acestui club! Deunazi il auzeam spunand "ca nu vii tu ungur sa `ti bati joc in tara romaneasca de simbolul Romaniei" iar acum isi scuipa`n palma si`si freaca palemele de fericire asteptand banii clujului pe Dica,ba mai mult, ar da toata echipa (Goian-4 milionae sa`mi dea si e al lor). Ce dovada mai buna ca asta vreti? Becali are imaginea unui om superbogat si generos!FALS-e un avar la fel sau poate mai rau decat coposu` N`ati sesizat ca face orice pt bani? Nu vedeti ca ii cade mana sa`i dea salariul lui mendoza,sa`l cumpere pe Pepe Moreno si abia asteapta sa`i vanda pe astia pe care o sa ia banii... e un jeg! Steaua Bucuresti este in mainile unui jeg,unui corupt,unui incult,analfabet,unui demon care se apara cu masca lui Dumnezeu. Asta e adevarul .Trist.Dar asta e :|:|:|

:steag_sah_mic:

Off-topic! E un topic despre transferuri!

Moderatorii

marshal13.05.2008 16:51

ce repede a apus soarele lui Carlos villanueva printre suporteri Stelei,eu inca sper sa mai arunca o privire Adi Ilie si pe el,speranta moare ultima :sad2: :sad2: :steagcruce:fularsteaua2:steagcruce:

weeezer13.05.2008 17:24

Argaseala, Ilie si Lacatus sunt niste mascarici. Nu pot sa cred ca nimeni de-acolo nu ii zice lui Becali sa nu-l dea pe Dica la adversari. E incredibil.

bodanelu13.05.2008 17:31

Dica trebuie vandut. Dar nu la CFR.

Virgil13.05.2008 17:37

Dica vrea sa plece de 2 ani de la Steaua, asa incat parerile de rau nu-si au rostul. Are nevoie de o echipa noua, de orizonturi noi, altfel se plafoneaza.

LARI13.05.2008 17:49

Vad ca acum negociem pentru unu' de la Duisburg, Klemen Lavric: http://www.tvr.ro/articol.php?id=37358&c=726

Ce dreaq, bah, astia nu-s sanatosi la cap? Aduc un jucator de acelasi profil ca Pepe Moreno?

In loc sa-i crestem pe Habib, pe Bicfalvi, pe Ochirosii, pe Dayro, ca-s tineri si au o groaza de calitati, stam sa alergam dupa tot felu' de ratati de prin ligile inferioare din Europa...

racky13.05.2008 20:32

Unde e jucatorul de care zicea azi ? N{M}U E, sunt de acord sa-l dea pe Dica, dar clujul nu vor sa-l dea pe Semedo, in viata vecilor nu l-as da pe Dica pentru FAbianni si in plus ala nici nu vrea la Steaua, nu dorim mercenari in Ghencea, anuntul cu Lavric e o intoxicatie de presa, la fel si Dimitrov si multi altii.

Becali, LASANE

metzzz13.05.2008 20:35

daca il da pe Dica pentru obezul ala o sa il huidui mereu. E inacceptabil sa dai un jucator bun pe un rebut social!

colaps13.05.2008 23:29
daca il da pe Dica pentru obezul ala o sa il huidui mereu. E inacceptabil sa dai un jucator bun pe un rebut social!

stai linistit, norocul nostru ca huiduma are printzipii... nu vine nici mort la Steaua... sa si-l ia Becali sa-l aiba de bun la impins maybachu' daca vrea... n-are careva inspiratia sa-i arate la padrone niscai poze cu nevasta-sa lui Fabbiani, ca se lecuieste cuviosul de febletea lui... pacat ca nu putem pune mana pe Semedo... dar cica a aparut varianta Deac, care n-ar fi rea deloc...

weeezer14.05.2008 03:52

Conform GSP, jucatorul de care zicea Becali ca a semnat ieri cu Steaua este Robert Neagoe, ex Dacia Mioveni.

vlad7514.05.2008 03:57
Conform GSP, jucatorul de care zicea Becali ca a semnat ieri cu Steaua este Robert Neagoe, ex Dacia Mioveni.

In sfarsit ,primul transfer mai tare! M-am mai linistit. Pacat ca nu vine si cu Frasineanu.

«14567863»