fabiani si Semedo in Ghencea? asta suna a dare de mita pentru a scapa de dna-ul din Cluj...
daca Semedo a aratat ceva fotbal in trecut, fabiani mi se pare doar un tip norocos. care habar nu are de fotbal. daca are parte de un arbitru corect, 99% din interventiile umflatului ala vor fi considerate, corect!, fault.
iar Semedo a dovedit ca nu are caracter, si nici constanta.
CFR Cluj nu poate decat eventual sa intareasca Steaua II si gloria buzau cu jucatorii pe care ii are. poate doar stancioiu ar fi bun de rezerva lui zapata. atat!
daca Dica s-a plictisit de Steaua, va dati seama ce-ar face la Cluj! nu cred ca pleaca Dica la Cluj nici la 45 de ani!
lui Dica ar trebui sa-i dea drumul chiar si pe numai 1 mil euro, pentru ca a facut multe pentru Steaua, dar sa plece la o echipa mare. trebuie sa plece pentru ca nu mai are nici o motivatie sa joace fotbal aici. vrea altceva, e clar. iar lui Goe e clar ca ii sta mintea la bani multi, si lui trebuie sa ii multumim.
mi-ar placea sa ii avem la mijloc pe cernat si/sau pe cocis, mai ales pe al doilea. si sa jucam 4-4-2, cu doua varfuri, Dayro si Neaga in CL, pepe si habibou in Liga I! acum ma duc la culcare, ca iar visez cu ochii deschisi degeaba... ca si in campionatul viitor dicarbocalmul va fi prietenul meu cel mai bun!