FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«13456763»
Virgil09.05.2008 16:35
Perioada de transferuri din aceastã varã va începe la 9 iunie și se va încheia la 1 septembrie, iar cea de iarnã va debuta la 29 ianuarie 2009 și va dura pânã la 26 februarie 2009, a aprobat Comitetul de Urgențã al FRF, informeazã site-ul Federației.
Khalid09.05.2008 21:23

Prosport spune ca Steaua incearca sa il aduca pe un anume Nikolai Dimitrov de la Levski Sofia. Pustanul joaca mijlocas stanga si a fost in atentia celor de la Arsenal.

dr.adrian909.05.2008 21:40
Prosport spune ca Steaua incearca sa il aduca pe un anume Nikolai Dimitrov de la Levski Sofia. Pustanul joaca mijlocas stanga si a fost in atentia celor de la Arsenal.

pai crezi ca vine

m-am saturat de tot. de Becali de Dica de Lacatus.

vreau o pauza fara fotbal romanesc. e mult mai sanatos

7_mai_198609.05.2008 22:50
Glumesti nu? Protasov nu mai vine la noi nici cu 20 de mil :)

Nu glumesc, e ce mi-as dori. Pariu ca si asta a plecat tot din cauza oierului, ca incepuse sa se bage la echipa. dar cum asta e cu bun simt, a preferat sa se ducaaaaaaaa.

Eu nu vreau sa plece nimeni de la Steaua.In schimb vreau sa se aduca jucatori buni pentru ca Steaua sa fie mai puternica sa nu mai avem emotii la meciuri.Forza Steaua!!!! :steagcruce:

Adik vrei sa nu plece Banel? cre ca ai baut apa dupa Jiji.

alaturi de el, mai tre sa plece cativa, care s-au plafonat clar.

eu tot sper insa sa ramana Goian si Radoi. nush de ce, dar Radoi o sa ramana 90%. Mai greu e cu Goe, ca vrea oieru bani...

cristian01409.05.2008 23:12

Nici Goian nu mai e ce-a fost. E din in ce mai disperat sa plece si asta se vede si pe teren. E un fundas bun, insa ii lipseste reactia de moment si mobilitatea. La o emisiune pe sport.ro, la intrebarea moderatorului, daca ar accepta sa joace pentru Dinamo in viitor, s-a rezumat la a spune ca : "Deocamdata sunt la Steaua !"

Cu atitudinea asta poate il vad coleg cu Falemi pe la Giurgiu. Il voi respecta intotdeauna, ne-a ajutat enorm, atat in campionat cat si in cupele europene, dar ii doresc sa se transfere afara, pentru ca merita si pentru ca, asemenea lui Dica, ii lipseste motivatia.

In legatura cu alte transferuri, se pare ca la finalul sezonului, Croitoru si Cristocea vor reveni in Ghencea dupa ce au retrogradat cu Ceahlaul. Sper ca dintre cei 2, sa fie pastrat constanteanul.

De asemenea, Eric Bicfalvi al carui imprumut la gruparea buzoiana a expirat pune conditii pentru o eventuala revenire, dorind sa joace titular la Gloria decat sa frece tusa la Steaua, constient fiind probabil de "puternicii" adversari de la mijloc : Lovin, Banel, Surdu.

Adrian Ilie se va deplasa in Bulgaria sambata pentra a monitoriza un jucator ( Nikolai Dimitrov ) al celor de la Levski Sofia, in derby-ul cu TSKA.

JustBe10.05.2008 05:07

Becali da din gura si nu face nimic asa a zis cu toate transferurile......ca e cautat ala de Manchester ca bla bla bla vorbe de-ale lui si in final adusa negrii si acum ii da afara...oricum unu e imprumutat si acum Dinamo si rapid sunt interesate de el.

Cum ai zis de Goian ca a zis ,,Deocamdata sunt la Steaua' iti zic eu ca pentru uni conteaza doar bani si s-ar duce si la Dinamo...asa cum a facut-o si nonfotbalistu de Andrei Cristea care l-au ridicat in slavii ca i-a dat mingea in picior in meciu cu Valencia de a fost 2-0 in mocirla din Ghencea.

Andrei Cristea: "Am semnat cu Dinamo pe 5 sezoane si sunt foarte bucuros!"

metzzz10.05.2008 10:12

sezonul asta , in afara de jucatorii de doi lei din campionatul intern nu vom cumpara mai nimic .si o sa vedeti cum Adrian Ilie o sa plece si el frumos , si Laca o sa faca la fel ca nu au cu ce sa faca performanta , iar noi o sa ajungem o echipa de pluton. Va zis sincer , ca fara sa ne intarim puternic sezonul asta , nu trecem de turul III UCL si poate doar cu foarte mult noroc sa ajungem in grupele UEFA. In campionat un loc 5,6 cel mult :)

colaps10.05.2008 16:20

Goian ar trebui sa fie lasat sa plece, pana nu se plictiseste.. ca de mariri de salarii la nivel de CL nu cred ca se pune problema, cel putin deocamdata.. si mai sunt jucatori care ar trebui sa plece pentru ca se vede cat de colo ca nu mai au motivatie, dintr-un motiv sau altul..

as vrea sa-l vad pe Karamyan adus urgent.. este cel mai bun pasator (dupa Culio, mi se pare) din campionat, iar la determinare si daruire pe teren e acelasi tip ca si Mirel..

fularsteaua2

.Ax3L.11.05.2008 11:26

ma ne trebuie un jucator care sa exceleze la ceva bine rau nu ne trebuie jucatori cu putin din fiecare pt ca putin+putin=putin eu vreau sa exceleze macar la tehnica pase si suturi asta cred ca ne lipseste noua

bogdan11.05.2008 11:52

Nu va face niciun transfer rasunator. De ani de zile ne tot amageste cu astfel de practici. Editia viitoare chiar ca o sa o dam in bara. Dar cine stie, poate ii da minte ciobanului in pauza asta competitionala.

mountytoma11.05.2008 16:33

despre Claudiu ionescu, doar atat: nici un fotbalist din lotul Stelei nu stie sa dribleze asa de bine ca piticul buzaului. ramane de vazut daca vom scoate ceva bun din asta!

celor care spun ca Becali este cel mai bogat roman: nu este! nu este nici in primii 10! de-aia e si disperat dupa banii din Liga Campionilor! el nu are bani, are terenuri. iar piata imobiliara este aproape de prabusire si Gigi stie cel mai bine asta!

AdrianUltras2511.05.2008 17:07

mountytoma

becalii e bogat.stai linistit.problema lui e ca nu are bani lichizi.

are pamanturi si alte prostii.

cat despre Ionescu, avem dribleuri la echipa:Dayro,Golanski,Plesan. dar nu asta conteaza.degeaba stie sa dribleze daca nu se integreaza sau nu poate sa se integreze.

Surdu a venit la Steaua din postura de golgeter al cefereului.

sa nu uitam

colaps11.05.2008 23:49

pustiul minune al celor de la Levski, Nikolai Dimitrov, a fost ofertat oficial de Steaua, pretul oferit bulgarilor fiind de 1,5 milioane €

Joga Bonito12.05.2008 12:42
Nu va face niciun transfer rasunator. De ani de zile ne tot amageste cu astfel de practici. Editia viitoare chiar ca o sa o dam in bara. Dar cine stie, poate ii da minte ciobanului in pauza asta competitionala.

Ete frast. Nu l-a adus pe Dayro Moreno? Si a bagat milioane bune. Numa chestia ii ca transferurile astea trebuie facute cu cap. Si trebuie atacate posturile deficitare din lot. Janos a fost adus la timp... si iese Banel din schema.

Dica e si el pe picior de plecare. Am da dovada de o prostie rara dc l-am mai tine cu forta inca un sezon.

Karamyan ar fi un transfer excelent. Ar acoperi banda stanga. In plus de asta e si muncitor, centreaza precis si are si simtul portii, mai dezvoltat chiar si de cat alti atacanti din Romania. Ar merita fiecare cent.

Cum bine zicea colegul de mai sus, Dimitrov ala e belea. Si 1,5 milioane mi se pare cam putin. Pe de alta parte, nici Levsky nu ar vrea sa se desparta de jucatorul ei cheie. Eu dc as fi manager la Steaua, l-as vinde in secunda doi pe Dica cu maxim 2-3 milioane de euro, as mai pune inca 1-2 milioane si as face o oferta tentanta bulgarilor.

Pustiul asta minune are numai 20 de ani, poate sa creasca alaturi de Dayro si Bogdan Stancu, iar in 1-2 ani o sa putem emite pretentii si in Europa.

---------------------------Bogdan Stancu--------------------------

-----------------------Dayro Moreno-------Dimitrov-------------------

Karamyan-------------------------------------------------------------------Sekely

---------------------------------Ov Petre/Pesan-------------------------------

--------------Steaua 2008-2009------------------

Se prevede o Stea, cum bine zicea Vochin, capabila sa bata cu 4-5 la 0 echipele mici. O Stea sa joace cu pase pe jos, dintr-o atingere, un fotbal total. Cu 2 extreme percutante si cu un singur mijlocas la inchidere.

Portarul si apararea sunt chestii rezolvate.

Ramane de vazut ce se va intampla.

racky12.05.2008 12:55

sa-l pastreze oieru' pe Mendosa ca imi bag ceva in masa, Steaua nu trebuie sa vanda nimic, in schimb trebuie sa aduca jucatori de valoare, Stancu e de perspectiva la fel cum e si Habibou care ar merita crescut, Mendosa e un jucator tehnic si puternic care sta bine pe picioare, de astfel de jucatori ai nevoie in europa, nu e de Bratu care se impiedica de iarba, sau dastia facuti cu picioare de plastelina. Sa aduca mijlocasi centrali ca la ora actuala Steaua nu are nici un mijlocas ofensiv central de valoare, de fapt nu prea au deloc, mijlocasii la Steaua au fost la origine atacanti, Dayro moreno, mendosa... iar cei din centru au fost mijlocasi defensivi Lovin, Ovidu Petre, pllesan e ofensiv dar nu mai e ce a fost... cum sa joace Steaua cand are 4 fundasi,2 mijlocasi care joaca fundasi si 4 atacanti dintre care 3 joaca mijlocasi, iar Pepe Moreno este un jucator lent. Eu zic ca pe langa jucatori ne trebuie antrenor, Lacatus e Lacatus e iubit il iubim dar nu e antrenor, ne trebui un Dan Petrescu, care este la fel un stelist adevarat dar care sa stie sa faca echipa, pe unde a fost a facut treaba din nimic, la sportul, acum la Unirea... Lacatus n ua stiut sa integreze jocul strainilor cu al romanilor, uitativa ce meciuri au facut Dayro moreno si mendosa cand au jucat amandoi titulari.

mountytoma12.05.2008 15:01
mountytoma

becalii e bogat.stai linistit.problema lui e ca nu are bani lichizi.

are pamanturi si alte prostii.

cat despre Ionescu, avem dribleuri la echipa:Dayro,Golanski,Plesan. dar nu asta conteaza.degeaba stie sa dribleze daca nu se integreaza sau nu poate sa se integreze.

Surdu a venit la Steaua din postura de golgeter al cefereului.

sa nu uitam

stau linistit, doar cainele meu nu mai poate de grija banilor lui Becali :-) toata ziua are o fata de nelamurit...

surdu nu stiu de ce a venit la Steaua, stiu insa de ce trebuie sa plece.

in privinta dribleurilor din echipa noastra, sunt de acord in primul rand cu Golanski (nu stiu de ce nu juca mijlocas, acum nu mai e cazul ca a venit Szekely), si cu Dayro. dar unul e fundas, iar celalalt nu prea stie nimeni unde joaca. Claudiu ionescu e un alt fel de Elton, mult mai solid si care poate fi convins sa puna osul la treaba si in defensiva. cred ca trebuie incurajat puternic si sunt sigur ca nu ne va dezamagi. la meciul direct de miercuri Claudiu ionescu i-a facut mucii cravata lui Banel de fiecare data cand a trecut pe langa el. cred ca Banel nici acum nu si-a desfacut "nodurile"...

cam asta ne-ar trebui, ca mijlocasii sa inteleaga ca ei trebuie sa fie si fundasi cand echipa se apara, si atacanti cand echipa ataca. o echipa toti pentru unul si unul pentru toti. am revedea Steaua noastra...

amarel12.05.2008 15:06

trebuie sa ramana:

Mendoza, Dayro, Pepe moreno,,zapatta,golanski,,nesu,Ghionea, Goian,,Neaga,,

Lest de aruncat :

Banel ,,SURDU,

Dar nu stiu ce sa zic,....astept sa vad ce se intampla, ca oricum GB-ul face niste miscari de te-apuca migrenele !!!

ultrash12.05.2008 15:29

ce imensa prostie sa` plece mendoza,desi are 30 de ani nici nu se compara cu prastiile de Lovin surdu si Banel luati la un loc! cica mendoza are salariu mare si de aceea ar pleca! pai da`i ciobane afara pe Lovin surdu si Banel si sa vezi ca`i poti plati si baiatului asta un salariu demn de Steaua ca doar vrem sa revenim in elita Europei si nu ne permitem sa asiguram un salariu de 350 000 de dolari? mendoza-pai daca nu era baiatul asta in retur nu stiu cat ne`am fi luptat sa luam macar locul 2,baiatul asta a dat goluri si pase de gol cat Banel Lovin surdu la un loc in 3 sezoane! merita sa ramana la Steaua mai ales ca a aratat ca are cel putin o clasa peste multi paraziti care dorm in Ghencea! sa plece trantorii sa ramana fotbalistii adevarati! la anul cu mendoza pe stanga si szekely in dreapta,cu Dayro si un posibil Dimitrov in fata alaturi de pepe avem perspective frumusele! de ce sa plece baiatul asta? asa a plecat si Thereau,asa si Elton si uite asa dam cu picioru tuturor acelora care chiar arata ca stiu fotbal!

Fratior! Cum or gandi astia din club? OARE Lacatus N`ARE UN CUVANT DE SPUS? Ilie???CHIAR ASA LE FACE OIERUL PE TOATE? CUM IL LASA Lacatus SA-SI BATA JOC DE MUNCA LUI?

MoWeed12.05.2008 19:55

"Am vorbit la telefon cu Iuliu Muresan, mi-a spus ca il vrea pe Dica si i-am zis sa trimita o oferta, iar daca ne convine il cedam pe Dica la Cluj. Eu vreau 3 milioane de euro in schimbul lui Dica, dar i-am zis ca daca mi-i da pe Fabbiani si Semedo la schimb batem palma. Mi-a spus ca nu putem face un transfer prin telefon si ca o sa ne intalnim miercuri cand are el drum in Bucuresti, sa discutam la o cafea", a dezvaluit Becali la Special.

Gigi Becali a mai admis ca si Dorin Goian ar putea pleca din Ghencea pentru 4 milioane de euro, precizand ca in aceasta vara s-ar putea sa vina si mijlocasul ofensiv Nikolay Dimitrov de la Levski Sofia, pe care Adrian Ilie l-a urmarit la meciul cu CSKA Sofia.

"A fost Adrian Ilie sa il vada, suntem in negocieri pentru el, mi-a zis ca i-a placut. Si Giovanni a fost in Bulgaria pentru a ii negocia salariul lui Florentin Petre si mi-a spus si el ca e un jucator bun. Eu nu l-am vazut inca, dar baiatul are 20 de ani, e tanar, si eu nu stau sa cresc fotbalisti la Steaua, mie imi trebuie jucatori experimentati", a precizat patronul Stelei.

Onlinesport

E un cretin.....mai mult nu mai am ce zice.....

racky12.05.2008 20:02

Un mare cretin.

bodanelu12.05.2008 20:13

mi se pare mie sau ciobanul prin dorinta lui de ai vinde pe Goian si Dica sufera de sindromul "I need Money" (sorry mod :kisstogether: )?

amarel12.05.2008 20:16

Semedo si FABIANII, rebuturile astea ne lipseau , nu avem destule, cu Banel in frunte !!!! Sper sa il trezeasca Lacatus, sau Ilie, , ca astia 2 nu-s de Steaua ,, de CFR, da, da nu de Steaua !!!! Ar fi o mare imbecilitate sa-l dai pe MENDOZA si sa-l aduci pe FABIANI !!!!! :blink:

MoWeed12.05.2008 20:17

macar de ar suferi acelasi sindrom prin dorinta de a-l vinde pe Banel....

Acum nu mai e sigur de bulanul din CL(stie si el ca nu prea le-ar conveni 2 echipe romanesti in CL celor de la UEFA) asa ca vrea sa fie sigur ca iese si anul asta pe profit.

Oricum cinstit vorbind e clar ca celor 2 le sta mintea numai la plecare....

predatorpulse712.05.2008 20:22

Frati stelisti,singurul meu pentru sezonul urmator e sa tineti pastilele aproape si incercati sa nu va mancati prea mult unghiile. Acelasi imbecil conduce clubul si pregatiti-va pentru inca un sezon de umilinte. Dupa 2 ani fara trofee,cu un joc execrabil majoritatea timpului,cu mai multe scandaluri decat goluri, cel mai probabil va urma si un al treilea an la fel de slab.

De ce spun asta? Pai uitati-va cine are mana libera la Steaua,si anume jijel Becali. Ultimul cuvant in privinta lotului il are el,Adi Ilie momentan nu mi se pare un manager extraordinar,Lacatus mai are mult pana sa invete ce inseamna sa fii antrenor la Steaua,iar lotul trebuie remaniat din radacini. Nu sunt premize prea placute nu-i asa?

Ce face ciobanul? Vrea sa il dea pe Dica la Cluj, Bai boule daca tot vinzi un jucator blazat ca Dica vinde-l tata afara,nu intari o contracandidata. ca sa nu mai zic ca probabil mendoza va ajunge la adversari si el. In loc sa aud ca zboara Nicolita,surdu,Lovin si alte nulitati ca ei aud pentru a mia oara de la cioban ca Banel e muncitor si va fi pastrat :cursing:.

Sunt de acord cu venirea lui szekely dar doar daca vine in tandem cu plecarea lui Banel,altfel ni se va servi scuza ca janos nu s-a acomodat si bla bla,iar Banel ne va minuna din nou cu "driblingurile" sale. Lovin trebuie sa se care iar un inlocuitor nu cred ca ar fi greu de gasit,preferabil unul care sa nu se calce in picioare cu ov Petre. Surdu nu are nici un viitor in Ghencea si probabil va merge spre Brasov. Dica si Goian sunt valorosi,dar cam blazati,asa ca trebuie vanduti,dar afara,nu in tara becalule,ca sa nu intarim contracandidatele.

De asemenea,odata cu plecarea lui Goian,l-as pastra pe rada in locul lui Baciu.

Apararea e destul de buna in acest moment,iar daca am face rost si de niste mijlocasi cred ca am face o echipa bunicica. Eu unul am mari sperante in Dayro,plesan,szekely si Ochirosii daca va fi luat in lot.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer12.05.2008 20:27

Ce sa fie man Ochirosii luat in lot, n-auzi, "e jucator tanar, eu n-am nevoie de copii sa-i cresc la Steaua"...

«13456763»