E clar,100% pleaca mendoza si habibou,a zis-o ciobanul acu' cateva minute. Daca habib nu m-a impresionat(atat cat a jucat) mendoza mi se pare o pierdere,cred ca a dat in acest retur vreo 10 pase de gol si 1 gol. Probabil ca s-a zgarcit ciobanul si nu a vrut sa-i prelungeasca acea intelegere.
Ce sa mai zici,inca o mutare penibila a ciobanului,am dat afara unul dintre putinii oameni care stiu sa dea o centrare buna,alaturi de Dica,Rica si poate Plesan. Ce formatie de top din lume renunta la cel mai bun pasator din lot? Va spun eu, Steaua Bucuresti. Stiu ca mendoza e batran si e cam lenes pe teren,dar asta macar iti pune centrarea pe cap spre deosebire de harnicul Nicolita care de 4 din 5 mingi in plopi. In fine,ce mai conteaza,mai adaugam o bila neagra celor responsabili cu transferurile,si acesta va fi inca un caz Thereau,Elton etc.
Dar sa vedem si cine a venit pana acum. Pai pana acum a venit un titular(szekely),2 rezerve(neagoe si ionescu) si probabil un bulgar talentat dar tanar. Apropo,l-am auzit pe jijel ca nu vrea jucatori tineri la echipa,ca vrea oameni experimentati in teren. Pai ciobane mendoza ce *** era?
. Sa nu fiu inteles gresit,Steaua nu sta in mendoza,dar facem iarasi o mare greseala si se pare ca nu invatam din greselile trecutului. Pepe Moreno de ce a fost pastrat? Sa ni se dea si noua o explicatie,macar de forma,ca sa vad si eu cat de "obiectiv" se judeca la club.
Surdu,Lovin,Nicolita,Badea ce mai cauta in lot? Probabil ca astia au salarii mai mici si pot sa ramana. E aiurea de tot sa tii in lot 4 jucatori care nu au aratat nimic in acest sezon si sa plece un jucator care a impresionat in acest retur si care si-a facut treaba desi nu a jucat pe postul sau obisnuit.
Ar mai trebui sa ne asiguram partea dreapta,pentru ca Petre Marin nu cred ca prinde lotul pentru sezonul viitor si nu putem sa stam numai in golanski,asa ca eu propun o intoarcere a lui Ogararu,care nu joaca la Ajax din nu stiu ce motive,si poate i-ar da aia drumul. Nu cred ca e placut pentru el sa joace doar vreo 300 de minute in tot returul si cred ca i-ar conveni o intoarecere acasa. Oricum,jenanta convocarea lui sapunel in locul lui George.
E treaba lui Laca cum se descurca el cu lotul,dar din pacate ciobanul controleaza cine pleaca si cine vine,in loc sa fie un tandem Lacatus-Adrian Ilie.
Sa speram ca totul va fi spre bine,ca mai rau nu cred ca poate sa fie(2 sezoane fara trofee,cu un titlu furat de javre anul acesta si cu o victorie a lor in sezonul trecut dupa 18 ani in Ghencea).
Off-topic: Astazi a plecat dintre noi un mare stelist,fostul portar Costica Toma. Fie-i tarana usoara si condoleante familiei.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.