FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«15678963»
MoWeed14.05.2008 05:40
Conform GSP, jucatorul de care zicea Becali ca a semnat ieri cu Steaua este Robert Neagoe, ex Dacia Mioveni.

E clar acum avem lot destul de tare pentru a trece de grupele CL....

Cu ionescu si neagoe in lot nu ne va rezista nici o aparare....

Tinand cont ca stirea este din GSP nu stiu cat de credibila e...

amarel14.05.2008 06:10

Mai nou cica-l da si pe Goian la CFR !!!! Asta a bolanzit de tot , daca face asa ceva !!!

Sper sa fie doar de ochii presei declaratiile astea , altfel,....e groasa rau !! In iarna dupa ce i-a adus pe cei trei sud americani , am crezut ca i-a venit mintea, acum insa vad ca se apropie dezastrul.........

racky14.05.2008 06:34

Cu Ionescu si Neagoe (Stancu nici nu a semnat, daca va semna...) sigur castigam CM :))) , mai lipseste sa-l dea si pe Radoi la Cluj si le-a facut echipa.

lasane Gigi

grizzly14.05.2008 07:35
Asadar achizitii:

-rezerva portar (max 1 mil)

-rezerva Golanski(max 1 mil) mai ales ca Emeghara e accidentat si oricum sunt 3 competitii de jucat

-inchizator (deci out cu Lovin)

-Szekely(1,5 mil)

-B.Stancu/sau Goga (1 mil) desi parca nu`s astia atacantii de care avem nevoie ci e nevoie de unul gen Thereau sau chiar mai ceva daca avem pretentii

-repatriati Ninu,Tudose,Eric si Ochirosii pt ca n`au nicio sansa sa explodeze la o echipa ca Buzaul-deci astia nu costa vreun ban

-coordonator adevarat( 2-3 milioane)

cum sa dai 1 milion de euro pe o rezerva de portar? pe urma, ninu si Tudose au jucat infect sezonul asta. nici macar bicfalvi nu a aratat cine stie ce. si pe Ochirosii l-au omorat aia pe acolo, nici el nu a apucat sa creasca cine stie ce. decat sa dam banii aiurea mai bine ii tine si pe astia mici la echipa, sa se antreneze cu titularii, sa mearga cu ei in cantonamente, sa mearga la meciuri tari sa se obisnuiasca cu atmosfera de cupe europene, sa aiba o nutritie si un echipament adecvate, si antrenamente la parametri de performanta.

dr.adrian914.05.2008 07:42

in momentul de fata numai jucator la Steaua sa nu fii.

strezahuzum14.05.2008 07:56

Dupa ultimele 2 transferuri (Ionescu si Neagoe ala de la Mioveni, daca e adevarat) e clar ca luam CL sezonul urmator si castigam cu cel putin :whistle: 3-0 fiecare meci. :whistle:

unuspecial14.05.2008 08:15

Se vehiculeaza nume multe in acest mercato ca fiecare altul. Azi il luam p-ala , maine p-ala , si pana la urma nu se inteleg la bani. Eu unul pana nu vad actele semnate nu mai cred nimic. Cert este ca , daca vor pleca cativa dintre jucatori , atunci sa aduca unii mai buni pentru ca nu faci nimic daca aduci altii de aceeasi valoare cu ei. Ultima "stire" sau inventie a presei este vis-a-vis de bugaru ala. Sa vedem ce-o fi si de capul lui , ca de youtube si filmulete cu "spartani" m-am saturat.

JDERUL14.05.2008 08:25

Un coordonator de joc este imperios necesar.Cu Mirel care sa coordoneze tot pana la mijlocul terenului si cu un adevarat numar 10 care sa gandeasca fazele de atac,jocul nostru ar castiga in eficacitate si spectaculozitate.S-ar renunta astfel la stereotipia angajarilor direct pe varfuri si la eternele centrari spre niste varfuri care stiu de toate dar mai putin jocul de cap nu.

ultras_andrei_i14.05.2008 08:31

nu va mai agitati degeaba,ciobanu isi va bate joc,va aduce ce jucator vrea,care sa coste putin,la bate de joc... :sad2: ,face ce vrea,Adi Ilie,Laca nu conteaza ce vor...

ssinpadureacualune14.05.2008 08:41

Nu este atat de rau faptul ca a venit Neagoe,insa venirea lui confirma plecarea lui Mendoza.Un lucru grav pentru mine.A fost cel mai bun jucator al Stelei in acest retur.A oscilat la sfarsit pt ca era epuizat,si nu avea pregatirea cu echipa...insa el a dus tot greul acest retur.E clar ca suntem condusi de niste idioti iar scenariul din vara trecuta cand era Hagi se repeta si acum...vin multi jucatori degeaba si se vand aia buni.

mq_messi14.05.2008 10:19

daca si Neagoe e jucator de Steaua :o , nici cl.ionescu nu prea cred eu ca o sa confirme , dar deoc nu a confirmat nimeni transferul lui neagoe

bijoux_bz14.05.2008 10:27

avem cel mai tare manager si antrenor pe care a putut vreodata sa il aiba o echipa din lume: un cioban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca nici anul asta nu trecem de grupe.................poate trecem la anul..daca nu la anul alalalt...

cristi_mold14.05.2008 11:08

Tot vad in topicuri, ca ar trebui ca Ochirosii, Bicfalvi, Tudose, Ninu sa fie luati la antrenamente, sa li se acorde 15 minute intr-un meci, sa se acomodeze cu meciuri de cupa europeana etc. Nu fratilor. Ar trebuia introdusi titulari meci de meci. Sa sacrificam un sezon, ca acesta, sa terminam pe locul 5, sa mergem in Cupa UEFA, dar sezonul urmator, dupa ce acesti tineri vor avea toti meciuri tari in picioare, va asigur ca vor castiga campionatul si vor face o figura frumoasa in Liga. Desigur, conditia este sa avem un antrenor capabil sa gestioneze relatiile intre jucatori si sa aiba experienta in a creste tineri.

DelPiero1014.05.2008 11:29

Neagoe,Claudiu Ionescu...sa zicem ca scapam de Banel,surdu sau Lovin,dar astia doi sunt de acelasi nivel!Nu facem nici o afacere...

xDaJACKALx14.05.2008 12:23

Probabil avea Becali o datorie la Neagoe.

Khalid14.05.2008 12:31

Neagoe si C.Ionescu nu au venit la Steaua ca titulari, au venit sa-i inlocuiasca pe banca de rezerva pe unii dintre Banel, Surdu, Lovin, Badea care la vara isi vor lua zborul. Cei doi sunt peste Banel&co si cred ca ne vor fi de folos pe parcursul campionatului viitor. Important e ca Giginho sa aduca un mijlocas stanga de valoare, unde avem probleme de ceva sezoane, daca nu ma insel de pe vremea lui Bostina :). Pe dreapta a venit Szekely, in centru e Dayro in caz ca Dica isi ia zborul si in fata probabil va fi pastrat Pepe care se va bate cu Stancu pentru titularizare.

metzzz14.05.2008 13:19

ce echipa de Divizia B ne tragem sa moara tata daca am vazut asa ceva. Nu mai pot de nervi!!!!!

Ciobane Pleaca Din Ghencea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

predatorpulse714.05.2008 13:29

E clar,100% pleaca mendoza si habibou,a zis-o ciobanul acu' cateva minute. Daca habib nu m-a impresionat(atat cat a jucat) mendoza mi se pare o pierdere,cred ca a dat in acest retur vreo 10 pase de gol si 1 gol. Probabil ca s-a zgarcit ciobanul si nu a vrut sa-i prelungeasca acea intelegere.

Ce sa mai zici,inca o mutare penibila a ciobanului,am dat afara unul dintre putinii oameni care stiu sa dea o centrare buna,alaturi de Dica,Rica si poate Plesan. Ce formatie de top din lume renunta la cel mai bun pasator din lot? Va spun eu, Steaua Bucuresti. Stiu ca mendoza e batran si e cam lenes pe teren,dar asta macar iti pune centrarea pe cap spre deosebire de harnicul Nicolita care de 4 din 5 mingi in plopi. In fine,ce mai conteaza,mai adaugam o bila neagra celor responsabili cu transferurile,si acesta va fi inca un caz Thereau,Elton etc.

Dar sa vedem si cine a venit pana acum. Pai pana acum a venit un titular(szekely),2 rezerve(neagoe si ionescu) si probabil un bulgar talentat dar tanar. Apropo,l-am auzit pe jijel ca nu vrea jucatori tineri la echipa,ca vrea oameni experimentati in teren. Pai ciobane mendoza ce *** era? :cursing:. Sa nu fiu inteles gresit,Steaua nu sta in mendoza,dar facem iarasi o mare greseala si se pare ca nu invatam din greselile trecutului. Pepe Moreno de ce a fost pastrat? Sa ni se dea si noua o explicatie,macar de forma,ca sa vad si eu cat de "obiectiv" se judeca la club.

Surdu,Lovin,Nicolita,Badea ce mai cauta in lot? Probabil ca astia au salarii mai mici si pot sa ramana. E aiurea de tot sa tii in lot 4 jucatori care nu au aratat nimic in acest sezon si sa plece un jucator care a impresionat in acest retur si care si-a facut treaba desi nu a jucat pe postul sau obisnuit.

Ar mai trebui sa ne asiguram partea dreapta,pentru ca Petre Marin nu cred ca prinde lotul pentru sezonul viitor si nu putem sa stam numai in golanski,asa ca eu propun o intoarcere a lui Ogararu,care nu joaca la Ajax din nu stiu ce motive,si poate i-ar da aia drumul. Nu cred ca e placut pentru el sa joace doar vreo 300 de minute in tot returul si cred ca i-ar conveni o intoarecere acasa. Oricum,jenanta convocarea lui sapunel in locul lui George.

E treaba lui Laca cum se descurca el cu lotul,dar din pacate ciobanul controleaza cine pleaca si cine vine,in loc sa fie un tandem Lacatus-Adrian Ilie.

Sa speram ca totul va fi spre bine,ca mai rau nu cred ca poate sa fie(2 sezoane fara trofee,cu un titlu furat de javre anul acesta si cu o victorie a lor in sezonul trecut dupa 18 ani in Ghencea).

Off-topic: Astazi a plecat dintre noi un mare stelist,fostul portar Costica Toma. Fie-i tarana usoara si condoleante familiei.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

racky14.05.2008 14:30

Intr-adevar s-a confirmat plecarea lui Mendosa si Habibou, despre Habibiou nu-mi pare rau, poate in viitor va deveni un jucator bun, dar cred ca are nevoie de 2,3 ani , Mendosa nu e batran, nu consider ca la 30 de ani e batran, e normal sa nu faca faza de aparare cand el la origine e atacant, e o mare pierdere si nu cred ca acest Neagoe e peste Mendosa, asa cum a zis cineva mai sus cred ca avea o datorie la el, cine a zis ca a venit bulgarul sau ca vine ? nu am vazut nicaieri asa ceva, tot timpul ma gandesc la niste repratrieri gen Oragaru si Paraschiv, nu stiu cum mai joaca acum Paraschiv dar cred ca la ce mijloc avem nici nu s-ar pune problema sa nu joace, cred ca cu 2 milioane Ajax iar da drumul, o suma foarte buna avand in vedere ca a fost vandut cu 4. Insa nu eu fac tranferurile, din pacate avem cel mai cretin patron de pe tot mapamondu si doi miei carora le e frica de taiere Lacatus&AdiButelie.

Cat despre Dica vad ca cei de la CFR se cam ard in fund(a se citi fund), iar Becali ar fi cel mai prost om sa-l mai dea cfrului, pai Semedo netransferabil,Fabianni nu-l dam, de Deac nici nu se pune problema, pai mai dativan p*** mea de unguri, dupa ce ca va dadea un jucator de echipa nationala pe un rebut cu acte mai faceti si figuri. Jucati voi cu porci ca noi il avem pe Banel.

AdrianUltras2514.05.2008 14:45

Sper totusi ca Mendoza sa ramana.

Sa vedem daca Adi Ilie si Lacatus vor reusi sa convinga pavianul sa nu se mai scarpine in fund.

metzzz14.05.2008 14:52
Sper totusi ca Mendoza sa ramana.

Sa vedem daca Adi Ilie si Lacatus vor reusi sa convinga pavianul sa nu se mai scarpine in fund.

Adrian e greu sa faci dintro maimuta om...nici savantii n-au reusit mare lucru , dar poate reusesc Adi si Laca cine stie.

vlad7514.05.2008 15:09

Pana la urma lui Dica i s-a luat sa tot fie injurat de suporterii din Ghencea. Omul vrea sa plece la bani mai multi,asta-i foarte bine. Dar sa vii sa dai vina pe suporteri pentru ca tu vrei bani mai multi mi se pare lipsa de caracter. Dica ,cu siguranta,se va alatura corului de jucatori care vor insulta Steaua pe viitor. O sa vedeti!

Omul trebuie sa faca pasul spre o echipa mare,asa ca va pleca la CFR. Asta da PAS!!!!

"un pas mic pentru el,un pas urias pentru noi suporterii!!!"

Dica,du-te Dica!!!!!. Sper sa iti inmoaie cineva posmagii pe la franari ca altfel vei lesina de foame!

AdrianUltras2514.05.2008 15:20

Observa ca Dica nu a inteles nimic din ce inseamna conceptul de suporter stelist.

Un suporter stelist tine cu Steaua, nu cu Dica sau Goian sau Nicolita.

Lacatus a zis-o cel mai bine:

"Daca iti place sa fii laudat, atunci trebuie sa stii sa faci fata si momentelor cand esti injurat!"

Marius14.05.2008 15:26

Observ ca voi nu ati inteles nimic din tampeniile scrise in presa pana acum...

Sa va spun una care o sa va bucure: surdu e foarte aproape de FC Brasov... se aude ca saptamana viitoare o sa plece.

metzzz14.05.2008 15:36
Observ ca voi nu ati inteles nimic din tampeniile scrise in presa pana acum...

Sa va spun una care o sa va bucure: surdu e foarte aproape de FC Brasov... se aude ca saptamana viitoare o sa plece.

ai o bere de la mine daca pleaca. + bonus cate una pentru Nicolita , Lovin si alte perle de jucatori

«15678963»