FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«12345663»
mountytoma07.05.2008 08:40

e super daca a venit szekely. facem doua echipe, una de europa si una de Liga lu' Mitica.

mi-ar placea ca echipa de europa sa fie

zapata

golanski Ghionea Goian emeghara

szekely ov Petre plesan nesu

Neaga Dayro

Radoi sa joace in rusia, impreuna cu Banel si Dica! daca-l iau si pe Becali acolo, si mai bine!

glow07.05.2008 08:59
e super daca a venit szekely. facem doua echipe, una de europa si una de Liga lu' Mitica.

mi-ar placea ca echipa de europa sa fie

zapata

golanski Ghionea Goian emeghara

szekely ov Petre plesan nesu

Neaga Dayro

Radoi sa joace in rusia, impreuna cu Banel si Dica! daca-l iau si pe Becali acolo, si mai bine!

sa fii sigur ca Goian dupa Euro isi ia zborul si mai mult ca sigur o sa mai plece:

Dica, Banel, Surdu, Badea si poate si Lovin, Habibou.

Nu as vrea sa plece Mendoza, asa cum anunta inteligentii astia din presa sportiva...

.Ax3L.07.05.2008 11:14

am vazut ca majoritatea va bucurati ca a venit szekely da astaiarna cand a zis ca nu va juca niciodata la Steaua ca isi va strica viitorul deci nu uitatzi:

trebuie sa iertam dar sa nu UITAM.

dr.adrian907.05.2008 12:09

atat Stancu cat si skekely nu sunt de Steaua. nu inteleg la ce se mai incearca cu jucatori ro mani. nu inteleg de ce nu se axeaza pe piata straina. sunt jucatori mult mai ieftini si mult mai profesionisti decat la noi. in plus Stancu a ajuns din mare vedeta rezerva. sau ce a realizat skekely la otelu. mie nu mi se par mari jucatori.

cine trebuie sa plece am mai spuso. in nici un caz nu trebuie sa plece unul din noi venitii din iarna

weeezer07.05.2008 12:11

Eu n-am uitat, dar sa dea Domnu' sa dea el golul victoriei cu Dinamo, pe la anul, si sa joace bine... sa vezi ce mult mai conteaza ca n-ai uitat...

glow07.05.2008 12:12
atat Stancu cat si skekely nu sunt de Steaua. nu inteleg la ce se mai incearca cu jucatori ro mani. nu inteleg de ce nu se axeaza pe piata straina. sunt jucatori mult mai ieftini si mult mai profesionisti decat la noi. in plus Stancu a ajuns din mare vedeta rezerva. sau ce a realizat skekely la otelu. mie nu mi se par mari jucatori.

cine trebuie sa plece am mai spuso. in nici un caz nu trebuie sa plece unul din noi venitii din iarna

Imi place cum gandesti. De ce nu iti depui candidatura la functia de antrenor al Rapidului de exmplu ca tot e vacant, la cum vezi lucrurile in general cred ca Boloni e un adversar pentru tine de 2 lei.

Inainte sa te uiti in curtea altora, uita-te la ce ai !

fularsteaua2

EmySteaua199107.05.2008 16:32

In primul rand ar trebui sa plece Banel Nicolita.. sa scapam de aceasta piaza rea..prea mult ghinion aduce Stelei..

metzzz07.05.2008 16:50

stati linistit , daca pleaca Banel , vine fracsu !

mountytoma07.05.2008 17:25

sper sa nu il vedem pe dino ezze inapoi in Ghencea! dar cu Claudiu ionescu cred ca ar merita o incercare. i-a facut mucii cravata lui Banel de cate ori a vrut el!

7_mai_198608.05.2008 01:00

Am vazut pe la inceputul acestui topic pareri la kilogram cu Bikfalvi, Tudose, Iacob si Ninu. Noi vrem sa luam titlu sau sa scapam de retrogradare? Sunt tineri, dar doar de perspectiva. Nu cred ca ne putem baza pe ei in meciurile cu Rapid, Dinamo si CFR. De Liga Campionilor ce sa mai vorbim...

De Szekely ma bucur enorm. Ea bun de anul trecut, dar nu a vrut sefu de la stana. Despre Bogdan Stancu... dupa primele etape din campionatul asta s-a stins inexplicabil.

Cum as vedea eu lotul:

Portari: Zapata, Haisan, Cernea

Fundasi: Golanski, Goian, Ghionea, Rada, Emeghara, Nesu. Mai trebuie o rezerva pentru Golanski.

Mijlocasi: Szekely, Dayro Moreno, Radoi, Plesan, Ov. Petre, Derek Boateng (un excelent mijlocas defensiv, joaca la Beitar Ierusalim - l-am vazut in meciurile lui Dinamo), Karamyan,

Atacanti: Pepe Moreno, Mendoza, Habibou, Goga.

Antrenor: Oleg Potasov

Raduccio08.05.2008 06:27

Era un copil la Otelul care l-a umilit pe Banel. Ala n-are loc la Steaua. Parca il chema cojoc... Bine ca daca ar fi sa-i chemam pe toti care l-au umilit pe Banel pe teren am face 3-4 echipe da' tin minte ca baiatu ala avea potential.

bodanelu08.05.2008 06:53
Cum as vedea eu lotul:

Portari: Zapata, Haisan, Cernea

da... La portari stam bine daca nu pleaca Zapata. Haisan e greu de adus.

Fundasi: Golanski, Goian, Ghionea, Rada, Emeghara, Nesu. Mai trebuie o rezerva pentru Golanski.

Goian sigur zboara dupa europene. Radoi la fel. Deci trebuie intros Tudose, si ajutat sa creasca. Mie chiar imi place pustiul, si cu Ghionea sau Radoi langa el poate creste extrem de mult. Rezerva pentru Pawel ne trebuie sigur, sau inca un fundas lateral polivalent, care sa joace pe ambele benzi.

Mijlocasi: Szekely, Dayro Moreno, Radoi, Plesan, Ov. Petre, Derek Boateng (un excelent mijlocas defensiv, joaca la Beitar Ierusalim - l-am vazut in meciurile lui Dinamo), Karamyan,

Dayro e atacant. El mai mult ca sigur o sa fie inlocuitorul lui Dica. S-a vazut si in meciul de ieri ca-i place postul ala. Si Dica sa plece.

Atacanti: Pepe Moreno, Mendoza, Habibou, Goga.

Neaga?

Antrenor: Oleg Potasov

Glumesti nu? Protasov nu mai vine la noi nici cu 20 de mil :)

weeezer08.05.2008 09:23

Si coordonator?

Marius08.05.2008 09:26

Un politist de la trafic... un d-ala de coordoneaza intersectiile. :wall:

Am si io' o intrebare, ce facem daca vine "coordonatorul", "mintea limpede", "zidanul" si asta nu da randament? Sau se accidenteaza?

Ce mama dracu' o tot dam cu "mijlocasul de creatie"? La "creatie" poate contribui si Plesan si Ov. Petre si mijlocasi de banda (oricare ar fi ei), si varful retras...

xlmpq08.05.2008 09:34

Florin Lovin si Ovidiu Petre sunt cele mai mari cioate din istoria Stelei sa fim seriosi . Numa cand ii vezi cum alearga . Si mai sunt si figuranti . Mai bine l-ar aduce pe Paraschiv inapoi :)

weeezer08.05.2008 09:50

Eu cred ca vor veni Camus si Armenteros.

xlmpq08.05.2008 13:20

da nu tre sa depaseasca nr de extra comunitari

metzzz08.05.2008 13:53

mai vine un strain si restu numai romani . sau tu nu ai auzit ce a spus boieru ? :))))))

hai mah weeezere ca mai facut sa rad pe ziua de azi =))))))))))))))))))))

camus vine de 2 sezoane si armenteros de 3 il asteptam hai lasati vrajeala :))

glow08.05.2008 13:55

eu cred ca vine Ronaldinho si fabregas !!! :thumbsup::steagcruce:

.Ax3L.08.05.2008 15:16

acum sincer vorbind de perioada de transferuri : Szekely si Stancu sunt luati sper sa vina si un jucator de creatie si un ADEVARAT NUMAR 9

MoWeed08.05.2008 16:51

Si Sand, Vieri, etc...

forever_STEAUA08.05.2008 17:55

Corect, cu astia doi trebuia inceput topicul.

Sunt curioasa cate zile vor trece pana la prima stire conform careia Camus vine la Steaua. :hmmm:

bodanelu08.05.2008 17:59

stai sa se termine balamucul cu DNA-ul si cupa Romaniei. ca apoi nu mai au despre ce scrie :)

metzzz08.05.2008 20:06

apropo de toata chestia asta...ca tot l-a cumparat pe B. Stancu , parerea mea e ca mai bun era Goga de la "U" Cluj.

Cat despre bombe , o sa vedeti ca la Steaua ajunge iar Pancu =))

andrutziks08.05.2008 20:11

Eu nu vreau sa plece nimeni de la Steaua.In schimb vreau sa se aduca jucatori buni pentru ca Steaua sa fie mai puternica sa nu mai avem emotii la meciuri.Forza Steaua!!!! :steagcruce:

«12345663»