FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«123463»
Raul198803.05.2008 16:32

doua "transferuri" bune care am putea sa facem ar fi Tudose si Ninu

au jucat foarte bine astazi (Buzau- Craiova), si cam in toate meciurile care le-am vazut

eu sper sa nu il transferam pe Claudiu ionescu findca nu ii jucator de Steaua

Plesan ii mult mai bun ca asta

Ionescu ar avea aceasi soarta ca Eze

astazi m-am lamurit si eu de ce nu la tinut Lacatus pe Dino Eze in lot

stelistul stelist03.05.2008 16:41

au jucat foarte bine astazi (Buzau- Craiova), si cam in toate meciurile care le-am vazut

de acord intru'totu cu tine

FUNky TechNo03.05.2008 17:32
tiganu' de karamian la Steaua???

Niciodata!

karamian este in primii 5 jucatori din Liga 1.

poate sa fie si intre primii... doi

acum ceva timp injura Steaua, iar acum vrea la noi...

nu avem nevoie de inca un Nicolita :cursing:

dr.adrian903.05.2008 19:10

Bogdan Stancu e acuma rezerva la Urziceni. si sa aiba loc la Steaua. hai ma ce draq!!! o facut si el 2-3 meciuri bune sezonul trecut si si iau urcat fitele de roman prost si arogant la cap.

MoWeed03.05.2008 20:12

Sunt de acord cu tine ar trebui sa le dam mai multe sanse tinerelor talente sub contract cu Steaua. Tudose, Ninu, Bicfalvi, Ochirosii ar fi buni macar ca rezerve, sau sa joace in meciuri cu echipe mai slabe...

.Ax3L.03.05.2008 20:28

eu zic ca pustanii nostri de pana in 20 de ani sa joace la steaua2 sa o duca in Liga a2-a

razvan_stelist200704.05.2008 09:25

Sunt de acord cu tine ar trebui sa le dam mai multe sanse tinerelor talente sub contract cu Steaua. Tudose, Ninu, Bicfalvi, Ochirosii ar fi buni macar ca rezerve, sau sa joace in meciuri cu echipe mai slabe...

asa este...decat sa luam gunoaiele gloriei buzau,doar ca sa laudam jucatorul respectivmai bine ii aducem inapoi pe cei imprumutati,mai ales bicfalvi si Ochirosii care sunt foarte valorosi

pai Stancu ar fi bun,pt ca e un jucator de viitor(joaca in nationala u21 a Romaniei);cred totusi ca daca Steaua ar vrea un jucator tanar ori ar promova talente de la juniori,ori i-ar lua pe deac/Keseru.szekely este bun,a aratat ca este un jucator valoros si m-as bucura sa joace in Ghencea.tony,desi este de la CFR Cluj,cred ca ar fi un transfer bun.ar fi o rezerva excelenta pentru golanski :yes: .cred totusi ca cel mai mult am avea nevoie de un mijlocas coordonator,cei mai buni in acest caz ar fi Cristea sau un jucator strain.

un bun mijlocas coordonator,cu calitati ofensive excelente(strain)este alessandro rosina(ac torino).a jucat in nationala italiei la campionatul de tineret u 21,si din cate imi aduc aminte a facut-o bine.puteti citi mai multe despre rosina aici: http://it.wikipedia.org/wiki/Alessandro_Rosina

se7en04.05.2008 10:26

fii serios, crezi ca-ti vine un jucator tanar din Serie A cand are toate sansele sa prinda un transfer la o echipa din primele 4 de acolo?

noua ne trebuie un fundas dreapta (rezerva pt Golanski, va fi ultimul sezon al lui Petre Marin), un mijlocas stanga (+Ochirosii), un mijlocas dreapta (oricine numai sa nu fie Banel pe teren, de Surdu nici nu mai zic) si un mijlocas ofensiv, de creatie (Dayro e atacant, Neaga la fel, iar Dica poate va pleca). situatia ar sta un pic altfel daca s-ar intoarce Cristocea si Croitoru, care nu cred ca trebuiau imprumutati, dar in fine.

Bogdan Stancu ar fi un transfer bun, dar asta ar insemna ca Vali Badea ar trebui sa-si gaseasca alta echipa.

MoWeed04.05.2008 10:30

@razvan_stelist2007

Ma indoiesc ca ar veni in Romania din Serie A. Eventual sa aiba un salariu foarte mare, mult mai mare decat ce au jucatorii nostri

Raul198804.05.2008 10:39

@razvan_stelist 2007

Alessandro Rosina nu o sa vina la noi findca are cota de 10 millioane plus ca joaca in Seria A

Szekely cred ca ar fi un transfer bun

si Bogdan Stancu cred ca ar fi un transfer bun dar eu nu cred ca el il va putea inlocui pe Dica daca acesta se va transfera in strainatate

ar fi o mare greseala daca l-am cumpara pe Stancu sa joace pe postul de coordonator findca el ii atacant

eu nu stiu ce sa zic de Karamian

jucatorul asta ii bun dar are deja 28 de ani si ii extracomunitar

dupa parerea mea Adrian Ilie trebuie sa incerce sa cumpere pe postul de mijlocas stinga un jucator din strainatate care nu ii extracomunitar

pe postul de fundas dreapta si fundas central nu cred ca m-ai avem nevoie de jucatori daca se vor intoarce Tudose si Ninu

pe postul de fundas stanga cred ca m-ai trebuie sa transferam un jucator

o intrebare interesanta va fii daca o sa-l transferam definitiv pe pepe moreno s-au nu

pe mine nu m-a impresionat ca merita sa platim 2 millioane pel el dar poate o sa ma convinge in urmatoarele doua meciuri :rolleyes::hooray:

c.ronaldo1705.05.2008 12:29

Conform creditorului, Bogdan Stancu e in proportii de 99% al Stelei.

Bogdan4Steaua05.05.2008 13:52

Degeaba mai aducem atacanti. Pentru numele lui Dumnezeu, nu avem mijlocasi.

Nu ma incanta transferul lui Bogdan Stancu. Este un jucator de perspectiva, insa nu are experienta. Daca dorim un atacant de profilul lui, de ce nu il aducem pe Keseru? Are un plus de experienta.

Poate Szekely merita, dar cand ma gandesc la declaratiile conform carora vrea numai la Rapid, in nici un caz la Steaua, ma cam lasa rece acest jucator. In plus, daca Taher nu abereaza si vine Boloni, probabil ca Janos va ajunge in curtea giulestenilor, asa cum si-a dorit.

Avem nevoie de doi fundasi laterali care sa dubleze posturile pentru Emeghara si Golanski.

In plus, avem nevoie urgenta de doi mijlocasi de banda. In lot i-as pastra doar pe Mendoza, Ochirosii si Neaga.

Cea mai arzatoare problema este aceea a unui coordonator de joc, unul de calitate. Creditorul se bate cu pumnul in piept ca nu suma de transfer este problema, ci salariul jucatorului, care ar destabiliza, vezi doamne, vestiarul. Ok, am inteles! Transfera-l, da-i o prima de instalare de 2 milioane de euro, si ai rezolvat si aceasta problema. Poate sa aiba si un salariu de 300.000 euro pe an, nu cred ca l-ar deranja la o astfel de prima de instalare.

Curatenia de vara nu trebuie sa ii excluda pe: Nicolita, Lovin, Surdu si Vatca.

In conditiile in care Radoi va pleca(eu cred ca o va face), echipa ar fi creionata asa:

------------------ Zapata ----------------------

-- Golanski - Goian - Ghionea - Emeghara --

----------------- Ov. Petre ----------------------

------ ?/Mendoza --- ??? ----- ?/Ochirosii -----

-------------- Dayro - Pepe/Neaga ------------

bodanelu05.05.2008 15:21

@Bogdan Dica, Goian si poate Ov. Petre dispar dupa euro. Se face loc pentru Rosu, Mitea...

dr.adrian905.05.2008 16:39

plecari : Dica Goian Lovin Badea Banel Radoi. Lacatus

veniri: Petrescu.jucatori vreau numai straini. cel mai bine nu extracomunitari. de asta e Adi Ilie acolo el se pricepe la fotbal. plus imi doresc ca juniori imprumutati sa revina.

Tudose lar fi tinut pe bratu in lant ieri. la meciul cu buzaul atat bratu cat si Danciu nau miscat in front.

al.Iacob si bicfalvi sunt inlocuitorii perfecti al lui Lovin. si in plus sunt amandoi cu 2 clase peste el.

avem nevoie de vreo 5-6 jucatori noi fara astia imprumutati.

bodanelu05.05.2008 17:14

avem nevoie de reconstructie ;)

dr.adrian905.05.2008 17:16
avem nevoie de reconstructie ;)

corect este al 2 lea an sec al Stelei. inacceptabil din punctul meu de vedere

bodanelu05.05.2008 17:23

vanduti sigur:

P Marin (sau pastrat la club), Goian, Radoi, Lovin, Nicolita, Dica, Cernea

vanduti partial: Ov. Petre, Plesan, Baciu, Rada.

Cumparaturi:

2 Jucatori de banda dreapta, Unul de banda stanga(mijlocasi)

Un fundas lateral polivalent.

Un mijlocas de creatie.

Return home:

Tudose, Ninu, Bicfalvi.

MoWeed05.05.2008 17:28

@bodanelu

nici pe Badea nu-l vad bine

Raduccio05.05.2008 17:32

Al doilea an sec este si al doilea an in grupele ligii campionilor. Nu e o coincidenta.

La plecari: Goian, Blanel, Dica, Lovin, Mendoza(nu imi place), Vatca, Surdu.

La ramaneri: Radoi sau Rada sa ramana, la fel si Ov Petre

La veniri: B. Stancu(nu e inca jucator de Steaua da' are potential), Szekely, Karamyan(nush daca mai are mai mult de un an pana ia cetatenie), Bicfalvi, Ochirosii, rezerva pentru golanski si altii din afara de care nici nu am auzit inca.

As prefera niste sarbi, cu toate ca sunt extracomunitari. I-am urmarit anul' asta pe Marko Ljubinkovic si pe Petar Jovanovici de la Vaslui. Mi-au placut, sunt foarte bataiosi.

bodanelu05.05.2008 19:04
@bodanelu

nici pe Badea nu-l vad bine

adaug la plecari: Badea si Surdu! :D

uitasem de ei doi...

Kristy_Cj05.05.2008 21:46

plecari:Dica,Radoi,Goian si sigur rada pleaca si se poate si surdu desi eu u-mi doresc pt ca e jucator de moral si Danciulescu a fost injurat 2 ani de dinamovisti si acuma ii pupa si hainele

veniri:goga,mardare,sekely...nimic de la Craiova,zicu ar fi foarte bun si daca se poate Mutu,Chivu,fabregas,tores si inca 2 trei jucatori din astia de mana a doua

weeezer06.05.2008 08:25

Am impresia ca nu va ganditi prea mult cand scrieti transferurile astea. Pai imaginati-va ca intr-adevar ar pleca Radoi si Lovin. Iar la nivel de mijlocas central, ar veni un coordonator, asa cum ati cerut multi. Nu va dati seama, am ramane intr-un singur inchizator de meserie, Ov. Petre. Si nu neaparat ca as prefera eu sa jucam cu 2 inchizatori in teren, dar ce randament ar mai da Ovidelu' daca ar fi singurul din lot pe postul sau? Sau vom juca iarasi cu improvizatii? Ar mai fi Plesan, care a dat oarece randament atunci cand a jucat ca inchizator, insa, sa ne aducem aminte cum s-a remarcat in fotbalul mare, mai degraba ca si conducator de joc, in nici un caz ca mijlocas la inchidere. Si Bicfalvi, care, 1 la mana, nu mi se pare inca destul de copt pentru Steaua (atat cat l-am vazut la nationala de tineret si la Buzau nu mi s-a parut a avea mari realizari, ba dimpotriva, deseori era primul inlocuit). Iar 2 la mana, chiar si Eric, daca va aduceti aminte de epoca Jiul, juca mai degraba ca numar 10 decat ca numar 6. Asadar, vreti o campanie de transferuri solida, dar omiteti un post cheie pentru meciurile cu adevarat importante, cel de inchizator. Mai stiti ce zicea Vochin, ca Steaua a pierdut meciul cu Dinamo deoarece Margaritescu si Ropotan i-au facut muci pe Petre si Lovin.

Sa nu mai zic daca ar iesi Ov. Petre din forma (ceea ce am impresia ca se si intampla de vreo 2 meciuri). Sau, mai rau, sa se accidenteze.

Nu cadeti in aceeasi capcana in care a cazut Adi Ilie asta vara, cand a transferat atacanti pe banda rulanta, uitand de centrul terenului, acolo unde se castiga majoritatea meciurilor.

In cazul in care Radoi si Lovin ar pleca, mi l-as dori in Ghencea pe Ropotan, il consider printre cei mai buni 2-3 inchizatori din tara. Dar cum va fi greu sa se realizeze acest transfer, am putea sa ne orientam, pt acest post, pe jucatori cu adevarat "bataiosi" (il tineti minte pe Sorin Paraschiv?). Gen sarbi, poate chiar si argentinieni....

Ca mijlocas dreapta, Szekely ar fi un transfer bun, insa si aici sunt oarecum sceptic, sunt multe exemplele in care fotbalisti "de clasa" la echipe mici nu au dat randamentul scontat la cluburi de top. Szekely e obisnuit sa joace pt Galati, o echipa fara mari pretentii, o echipa care in general primeste spatii (adversarii lor, desi aceiasi cu cei ai Stelei, adopta stiluri diferite de joc. Sa ne gandim ca, impotriva Stelei, 80% din echipele din campionat se cantoneaza in 40 de metri de poarta, ca deh, e Steaua, un 0-0 ar fi ideal. In timp ce, impotriva Otelului, isi permit sa se descopere, sa lase spatii, de unde si randamentul bun al lui Szekely. Repet, nu stiu cum s-ar descurca in fata unor aparari supraaglomerate, fara spatii de manevra, de sprinturi, etc. Oricum, este totusi, la momentul actual, peste Nicolita)

Karamyan mi se pare un jucator si muncitor, si tehnic, si cu o buna conditie fizica, si cu sut, are sanse mari sa-si pastreze la Steaua evolutiile bune de la Rapid si Timisoara.

Mijlocas de creatie, nu vad pe cine am putea aduce din campionatul intern. Nu prea avem pe cineva si cu "pasa filtranta", si cu viteza, si cu dribling, si cu sut. Asta trebuie cautat afara.

Portar avem.

Fundasi laterali, avem pe Golanski, Nesu, Emeghara, eventual daca vine si Ninu, am fi cat de cat acoperiti.

Mijlocas stanga, trebuie jucat Ochirosii. Daca ramane si Mendoza, suntem acoperiti si aici.

Iar varfuri avem cacalau.

As mai puncta si faptul ca, inainte de toate, cu tot regretul o spun, avem nevoie de un antrenor :(

.Ax3L.06.05.2008 08:40

ma parerea mea ca ne trebuie un mijlocas de creatie bun si un atacant in adevaratul sens al cuvantului nu pepe moreno care are momente cand joaca unul care sa joace constant

DelPiero1006.05.2008 09:52

Plecari:Goian,Dica,Lovin,Nicolita(la astia doi sper),Badea,Surdu...si a vedem ce va face Radoi!

Reveniri:Ninu,dar in special Bicfalvi

Veniri:2 mijlocasi de banda si un coordonator(foarte bun)!Si un fundas central in cazul eminentei plecari ale lui Goian...cred ca atacanti avem,Pepe Moreno,Mendoza,Dayro,toti sunt atacanti,sper sa fie jucati pe postul lor originar din sezonul viitor...

P.S.La capitolul plecari,cea mai mare dorinta va ramane plecarea acestui circar(cica Elton era circar,Jiji ce-o fi?),acestui incult pe nume Jiji Fekali!Jet din Ghencea!

vlad7506.05.2008 10:18

Plecari

-Bucatarul de la club ,nu stiu ce dracu le pune in mancare la baietii nostri ca brusc le-a disparut pofta de joc.Si stiti cum se zice: pofta vine mancand!

-Vanzatoarea de bilete de la casa 4 de bilete ,cred ca ii poarta ghinion lui Lovin

-IT-ul de la Clubul Steaua care n-a fost in stare sa blocheze porturile catre video-chaturi,drept consecinta Nicolita a reusit sa acceseze site-ul in care si-a cunoscut marea dragoste.Dragoste care l-a dat peste cap.

-Antrenorul de sah al clubului pentru ca si-a facut prea bine meseria si l-a invatat niste miscari tactice pe Dica !

-Tigancile care vand seminte prin tribune.

-Struto-camilele,surzii ,baditele

Veniri:

-orice jucator care nu poarta nume de bani,euro,dolari,OP,file CEC,carti de credit (sigur il intereseaza doar banii,motivul pentru care a fost botezat asa de catre nasul sau)

-jucatori care vad mai sus de 1,30 m (indicat pentru lovituri libere atunci cand in fata au un zid format din Torje) .

-toti jucatorii de la echipele adverse,care sunt dati afara din cluburile la care activeaza in suturi si cu scandal. Poate asa vom avea si noi in meciurile din campionatul viitor jucatori motivati,plini de revansa fata de fostele echipe.

-Jucatori care au abonamente pe liniile de tramvai,metrou,autobuzuri,rate,etc. Vor avea mai multa daruire fata de colegii cu multi cai putere.

-Jucatorii care vin trebuie sa fie doar Don Juani unul si unul,nu urati ca Banel,Lovin sau Surdu.

Singurul lucru dupa care vor trebui sa alerge sa fie mingea si nu femeile! Sa alerge femeile dupa ei!

-Jucatorii sa fie cheliosi pentru a nu fi mai preocupati de gelul din par decat de meci,gen Vali Badea.

Daca vom reusi asemenea transferuri sigur vom fi campioni pe viitor!

«123463»