FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1234563»
Marius06.05.2008 10:35

@ Vlad

:laugh:

De acord cu tine!

bodanelu06.05.2008 10:45

si eu :)

MoWeed06.05.2008 10:52

@vlad 75

:laugh: :laugh:

Corect! Asa trebuie facut

MIREL6RADOI06.05.2008 11:05

Vlad...:))

Plecari:mendoza,Goian,Vatca,Nesu,Badea,Baciu

Veniri:Tatarusan,Szekely,Bogdan Stancu,Tudose,Bicfalvi(asta daca pica Buzau)

Incerti plecari:Neaga,Banel,Lovin,Dica,Radoi

ultras_andrei_i06.05.2008 11:42

ce o tot dati cu bicfalvi? in momentul de fata ,sa fim seriosi nu are loc la Steaua.sa mai creasca la buzau...

MoWeed06.05.2008 11:45

ultras_andrei_i

Joaca pe postul lui Lovin....normal ca are loc la Steaua...

.Ax3L.06.05.2008 12:25

MoWeed

cu tot respectu pt bicfalvi inca nare fata de Steaua si aiurea zici de Lovin ca de multe ori nea scos din kkt

ultrash06.05.2008 13:37

Sa plece: Vatca,P Marin,Lovin,Surdu,Nicolita,Pepe Moreno( eu nu vad ce vedeti voi la baiatu` asta), Dica (daca ies bani buni pe el,dar sa se cumpere alti jucatori de ei), Radoi( daca vrea),V.Badea

Sa nu plece: Rada,Goian,Rica,Plesan,Nesu(e super bataios,mie imi place mult)

Ne trebuie: o rezerva de portar(bun),o rezerva pt Pawel(bun),un inchizator solid,care sa poata alerga si pasa( nu gen Lovin si Ov Petre-desi mie imi place mult,deci nu slabi si inalti si solizi,bine facuti,sa alerge mult si eficient),Szekely,B.Stancu(eventual Goga). Ar trebui readusi in Ghencea pustii dati Buzaului,in special Eric si Ochirosii,baieti carora cred ca ar fi perfect sa li se acorde o sansa,mai ales Razvan pe care mi`ar placea sa`l vad titular pe stanga. Ninu si Tudose,buni si ei,un coordonator adevarat gen Elton.

Ce mai zic eu ca e necesar: schimbarea sistemului de joc intr`unul cu 2 varfuri pentru a da posibilitatea lui Dayro sa joace acolo unde`i e locul adica in atac, si pentru ca nu sta in firea Stelei sa joace cu un singur varf(mai ales ca Pepe mi se pare sarit din schema) ,mai zic ca Lacatus ar trebui pastrat pt continuitate si pt returul facut. Sa nu vina in niciun caz Karamyan(un jeg)

Asadar achizitii:

-rezerva portar (max 1 mil)

-rezerva Golanski(max 1 mil) mai ales ca Emeghara e accidentat si oricum sunt 3 competitii de jucat

-inchizator (deci out cu Lovin)

-Szekely(1,5 mil)

-B.Stancu/sau Goga (1 mil) desi parca nu`s astia atacantii de care avem nevoie ci e nevoie de unul gen Thereau sau chiar mai ceva daca avem pretentii

-repatriati Ninu,Tudose,Eric si Ochirosii pt ca n`au nicio sansa sa explodeze la o echipa ca Buzaul-deci astia nu costa vreun ban

-coordonator adevarat( 2-3 milioane)

-si cam atat,eu zic ca ar fi un lot echilibrat,cu potential enorm,in Cupa cu echipele mici ar trebui jucat cu baietii astia mai tineri si in meciurile de campionat cu echipe slabe tot cu ei;am putea castiga eventul cu lotul asta,un loc 3 in grupele Ligii si`un parcurs lung in UEFA ar fi super OK!

IN CONCLUZIE: campania de achizitii,daca va fi facuta cu mult cap si chibzuinta,nu ar fi deloc costisitoare. Cu ce am lua pe Banel( le`am da supertzeapa englezilor daca ne`ar da 3 4 milioane le petarda asta) si pe Dica (tot asa vro 5) + banii de pe restul eu cred ca din banii astia ar trebui refacuta echipa asa ca nu ar trebui sa-si faca probleme creditorul.Maxim 8 milioane pe achizitii cand noi am lua vreo 10 pe vanzari eu zic ca e rezonabil.

Steaua Bucuresti:

Zapata(rezerva)

Golanski(rezerva,Ninu) Goian(Rada) Ghionea(Tudose) Nesu(Eme)

Radoi(Ov Petre,Eric Bicfalvi)

Szekely(Rica Neaga) Ochirosii(Mendoza,Plesan)

( coordonator nou sau Dayro)

B.Stancu(Habibou,Goga,altul) Dayro Moreno

Antrenor: Marius Lacatus

--->altfel e greu de crezut ca vom aduce trofee cu Lovin,Banel,Surdu,Vatca,Badea si restu` lumii

---> un manager competent,un Emerich Ienei,ar trebui Stelei pentru ca am impresia ca Sfinxul ofteaza de acolo de sus ori se rasuceste`n mormant

---> linistea indispensabila mediului propice performantei (adica fara Becali omniprezent in media,fara scandaluri,fara brichete,fara strategii si butoane)

---> Lacatus antrenor ci nu Jiji

---> sa inlocuiasca scaunele decolorate de pe Ghencea si plexiglasul spart din coltul dinspre PN de la T1 :biggrin:

--->departament puternic de scouting in tara,in ligile inferioare,in Europa de Est(un vis);jucatorii nu trebuie adusi la recomandarile impresarilor,la forma de moment,la liber de contract sau pe dvd,cd,ori internet

---> trebuiesc achizitionati jucatori supervizati,urmariti in prealabil,care sa fie utili echipei,adusi pe posturi deficitare,nu la umplutura,jucatori atent monitorizati care sa se muleze pe modulul echipei

---> centru puternic de copii si juniori crescuti in "spiritul Steaua" de foste glorii

---> oare visez???

:steag_sah_mic:

fiskeR4SteauA06.05.2008 14:31

pai ziceti si mie exista la ora actuala in Romania portar mai bun ca zapata si fundas mai bun ca Goian ?

c.ronaldo1706.05.2008 14:58

Se pare ca Bogdan Stancu este sigur la Steaua. Vreau doar sa ii urez un "Bun Venit!" acestui jucator de mare perspectiva.

dangeor06.05.2008 15:00
pai ziceti si mie exista la ora actuala in Romania portar mai bun ca zapata si fundas mai bun ca Goian ?

Mie mi se pare ca Goian a cam obosit. Poate i-ar prinde bine o schimbare de atmosfera.

MoWeed06.05.2008 18:06

Am vazut azi la stiri cum MM zicea ca 99% Bogdan Stancu va veni la Steaua(se pare ca este doar o chestie de completare a actelor). Sper ca golurile din debutul campionatului sa nu fi fost un foc de paie si sa ne ajute la anul...

Intr-adevar este un jucator de mare perspectiva, dar tot atacanti luam? Avem lotul plin de atacanti...mijlocasii unde sunt?

razvan_stelist200706.05.2008 18:30
pai Stancu ar fi bun,pt ca e un jucator de viitor(joaca in nationala u21 a Romaniei);cred totusi ca daca Steaua ar vrea un jucator tanar ori ar promova talente de la juniori,ori i-ar lua pe deac/Keseru.szekely este bun,a aratat ca este un jucator valoros si m-as bucura sa joace in Ghencea.tony,desi este de la CFR Cluj,cred ca ar fi un transfer bun.ar fi o rezerva excelenta pentru golanski :yes: .cred totusi ca cel mai mult am avea nevoie de un mijlocas coordonator,cei mai buni in acest caz ar fi Cristea sau un jucator strain.

din ce am auzit astazi(6 mai) Steaua s-a intelesc cu Unirea Urziceni pentru transferul lui Bogdan Stancu la Steaua pentru 1 milion,singurul lucru ramas-sa se stabileasca cu jucatorul obligatiile contractuale;s-a inteles cu Otelul galati(1.5 milioane) pentru janos szekely.

FC_STEAUA_194706.05.2008 19:58

Achizitionarea lui Stancu cred ca inseamna ca Habibou nu v-a ramane. Totusi dupa mine lotul e plin de atacanti si patru mijlocasi cu detende ofensive dintre care unu este varza (Nicolita),altu ester fortat sa joace o pozitie defensiva (Plesan) si un al treilea (Ochirosii) nici macar nu prinde banca.

Atacanti:

Pepe Moreno

Dayro Moreno

Vali Badea

Bogdan Stancu

Andres Mendoza (este atacant care e fortat sa joace la mijloc)

Andrian Neaga (aceeasi situatie)

Romeo Surdu (si el tot atacant este, nu jucator de banda)

Mijlocasi cu detente ofensive:

Dica

Nicolita

Plesan

Ochirosii

Restul lotului e plin de fundasi si mijlocasi defensivi si lumea se intreaba de ce nu joaca Steaua fotbal spectaculos :rolleyes:

ov.petre06.05.2008 20:33

hmmm....sper sa fie bune transferurile... :hmmm:

bai ma Becali esti gadfather pe bune ejti cel mai tare om

SOS06.05.2008 20:34

in aceasta seara szekely a semnat cu Steaua. Argaseala a spus la fanatik. sa speram ca va disparea Banel de acolo.

ov.petre06.05.2008 20:38
Achizitionarea lui Stancu cred ca inseamna ca Habibou nu v-a ramane. Totusi dupa mine lotul e plin de atacanti si patru mijlocasi cu detende ofensive dintre care unu este varza (Nicolita),altu ester fortat sa joace o pozitie defensiva (Plesan) si un al treilea (Ochirosii) nici macar nu prinde banca.

Atacanti:

Pepe Moreno

Dayro Moreno

Vali Badea

Bogdan Stancu

Andres Mendoza (este atacant care e fortat sa joace la mijloc)

Andrian Neaga (aceeasi situatie)

Romeo Surdu (si el tot atacant este, nu jucator de banda)

Mijlocasi cu detente ofensive:

Dica

Nicolita

Plesan

Ochirosii

Restul lotului e plin de fundasi si mijlocasi defensivi si lumea se intreaba de ce nu joaca Steaua fotbal spectaculos :rolleyes:

bag **** in mata romeo si habibou e un cacanar nu la lasat pe Dayro sa suteze daca suta Dayro luam campionatu si Dica bag **** in morti lui de tehnic ce e na sutat din prima astepta sa ia **** nu steau a castigat puncte de la arbitri Steaua a ajuns aici datorita arbitrajului meciu cu Craiova a fost cumparat Becali ai apasat multe butoane mai apasa si data asta si luam campionatu te rugam Becali?
se7en06.05.2008 20:40

calmeaza-te Ovidiu, de la anul scapi de Florinel.

metzzz06.05.2008 20:42

Poate unii nu v-ati prins dar , prin aducerea lui B.Stancu la Steaua e clar ca lumina zilei ca

Badea va fi unul din cei care v-a pleca , iar Habibou nu stiu daca v-a fi achizitionat dupa faza

din meciul cu cacatzelandri. Si nu stiu nici daca Pepe sau Mendoza vor fi pastrati.

Cat despre Dayro imi doresc foarte mult sa ramana la echipa si sa inceapa sezonul viitor

ca titular. Transferuri e nevoie la mijloc , unde cred ca Janos Szekely ar fi o achizitie buna ,

dar si reintoarcerea lui Ochirosii si Bicfalvi ar fi foate bine venite.

Boierul a zis clar ca vrea echipa de romani la Steaua , deci nu visati chiar asa departe.

In schimb A.Ilie a spus ca se orienteaza spre piata din estul Europei , deci Bulgaria , Grecia , sper

sa se uite si spre Serbia si chiar prin Polonia. In felul asta am gasi si noi niste jucatori sper

cel putin la fel de buni ca Golanski si poate si mai buni. In schimb imi doresc sa nu cumpere

jucatorii portughezi de mana a 15 a.

Flaviu8606.05.2008 21:07

in sfarsit...szekely!

Matteo06.05.2008 22:25

Bun venit Szekely !!!!! Mi s-a indeplinit dorinta scapam de Nicolita pe dreapta si aducem si un jucator de reala valoare, !!!!

SUCCES SI BINE AI VENIT IOANE ! :)

metzzz07.05.2008 04:09

se pare ca Habibou si Mendoza nu vor fi opriti in lot pentru sezonul urmator.

In schimb va ramane Dayro si Pepe.

Janos e un jucator bun , ramane de vazut cum va juca la noi.

FC_STEAUA_194707.05.2008 05:24

Voi va fericiti ca am adus un mijlocas dreapta bun dar pe stanga de cand nu mai avem un jucator capabil? Nu degeaba urca mereu Nesu si Emeghara pe banda aia tot timpul si lasa spatiu in aparare. Daca Ochirosii si Bicfalvi nu or sa devina ceva atunci trebuie adus un mijlocas de banda stanga neaparat.

Si nu spuneti Surdu sau Neaga ca vorbiti degeaba. I-am dat pe Croitoru si Cristocea si nu am adus pe nimeni.

bodanelu07.05.2008 08:01

se pare ca actuala campanie de transferuri a inceput exact cu jucatori pe pozitiile unde stateam cel mai prost, mijlocas dreapta, un atacant.

Daca ma iau dupa gazeta, Habbibu si Mendoza pleca. Sper sa`i urmeze Lovin, Nicolita, Badea si Surdu.

Marius07.05.2008 08:22

Nu trebuie sa punem botu' la prostiile gesepiste. Treabuie sa fii TAMPIT si BOU sa-l dai afara pe Mandoza, om liber de contract (trebuie sa te intelegi DOAR cu el, sa-l dai bani DOAR lui), cel mai bun jucator din retur (parerea este personala)!

Habibou... un sfert de repriza buna si alt sfert dezastruos...

«1234563»