FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«18910111263»
Bogdan4Steaua17.05.2008 11:25

Mentalitate de tampit, sustinuta frenetic de cei doi "aghiotanti", Argaseala si Ilie.

racky17.05.2008 11:59

Becali "e greu sa faci ce a facut CFR", pai normal ca e greu cand tu vinzi jucatori de 3 miliaone si cumperi de 100.000. Pai cumparal tu pe Dimitro,Lavric, Karamian, tinel pe mendosa, Dica, goia, zapata, vindel pe Lovin si mai adu 2, 3 jucatori de valoare si vedem atunci daca e greu si cine mai iti face fata in divizia A. Aia 2,3 jucatori ar putea fi Ogararu si Paraschiv.

MIREL6RADOI17.05.2008 12:00

Sper sa-l luam pe bulgar.

Bogdan4Steaua17.05.2008 12:02

Si pe Camus, Armenteros... :unsure:

racky17.05.2008 13:54

aia sunt scosi din tratative de mult, slabe sanse sa mai trateza eventuale tranferururi cu cineva

cristian01417.05.2008 14:33

Nici nu s-a sfarsit bine campionatul si deja sunt satul (scarbit) de asa zisele "transferuri". Nu ma pot abtine si citesc in presa asta de rahat despre sloveni, bulgari si altii. Pai ce sa caute un jucator valoros in Ghencea, cu asemenea patron ? Cu atat mai mult cu cat prezenta in Champions League e conditionata de turul 3 preliminar.

Cand ma gandesc la Mendoza pe care l-am lasat sa plece, la Dica, Goian care sunt pe picior de plecare, la Zapata care e pus pe lista de transferuri si chiar la Pepe Moreno, care mai mult ca sigur va fi cedat datorita pretului piperat, nici mai mult, nici mai putin de 1 milion 700 de mii de euro. Va e cunoscuta cifra asta ? In loc sa tina valorile in Ghencea imbeciulul asta prefera sa dea bani altor echipe. Cu suma respectiva, confiscata (sper) de DNA, putea sa-i plateasca peruanului salariul pe 3 ani si tot ii mai ramaneau bani de cinspe mii de kg de telemea, sau sa-l cumpere definitiv pe columbian.

Nu mai are rost sa ne agitam pentru niste cauze pierdute.

mq_messi17.05.2008 14:44

eu inca mai sper , din cate am citit Adrian Ilie urmeaza sa se duca la niste finale de cupe(prima din grecia) sa urmareasca jucatori , avem aparare buna , la mijloc ii avem pe o.Petre , Dayro moreno , szekely etc, iar in atac Bogdan Stancu , pepe(dak il cumpara) + rezerve, nu i-am pus pe cei care s-ar putea sa plece dupa campionatu european(Dica,Goian),

PS: am uitat sa il trec pe Radoi la mijloc(dak nu va juca in aparare),am luat in calcul 11 pt UCL, deci dak s-ar face niste transferuri bune am face fata sigur in UCL

racky17.05.2008 16:55

De fapt pepe moreno costa 1mil 700 de dolari :)), adica 1.150.000 euro

Oricum stirea cu Zapata nu am vazut-o decat pe sport online sau ceva de genul, cred ca ar fi trebui sa apara pe gsp sau prosport, aia nu scapa nimic chiar daca e minciuna.

AdrianUltras2517.05.2008 17:31

Am auzit ca Steaua l-ar vrea pe Zoran Tosic, mijlocasul lui Partizan.

Vad ca iar au jucat pseudoziaristii astia FM.

Eu inca astept sa il vad pe dimitrov la Steaua.

ca daca vine in real life, inseamna ca il pot transfera si in joc :))

racky17.05.2008 20:03

Il vrea pe Amoroso de 37 de ani =)))

ce joc ? :D

Raul198817.05.2008 20:10

REVIN "STELUTELE"

Bicfalvi, Ninu, Dino Eze, Tudose, Litu si Simion sunt jucatorii imprumutati de Steaua la Gloria Buzau. In aceasta vara, cativa dintre ei ar putea reveni la echipa "mama", in cazul in care Marius Lacatus va considera ca are nevoie de serviciile lor.

"Inca nu stim exact pe cine vom chema inapoi. In primul cantonament al Stelei, ar putea merge mai multi dintre ei, dat fiind faptul ca avem si foarte multi jucatori la lotul national pentru Euro. In functie de cum se vor descurca, unii vor ramane in Ghencea, altii se vor intoarce la Buzau", a declarat Adrian Ilie pentru FANATIK.

Eu cred ca Bicfalvi, Tudose si Ninu pot sa ne ajute sezonul viitor in Liga 1

c.ronaldo1717.05.2008 20:16

Eu cred ca niciunu` nu va putea sa ne ajute macar in Liga 1 anul acesta.

Joga Bonito18.05.2008 00:38
1.) la Zapata care e pus pe lista de transferuri

2.) Pepe Moreno, care mai mult ca sigur va fi cedat datorita pretului piperat, nici mai mult, nici mai putin de 1 milion 700 de mii de euro. Va e cunoscuta cifra asta ?

1.) nu mai citi presa.

2.)intre meciul de la Iasi si meciul cu Urziceni, Pepe era desfiintat de 80% iuzerii de pe fcsteaua.ro. Ba ca era lent, ba ca e in contra-timp, mai bine ea cu mendoza atacant, nu .... sa-l bagam pe Habibou in locul columbianului! etc....

ok, sa zicem ca il cumparam.... joaca 2-3 meciuri sters... sare lumea cu curu'n sus:

Adi esti praf! ai dat aproape 2 mil. de dolari pe nulitatea asta, mai bine il cumparai pe X, de ce nu joaca Stancu? etc...

De multe ori uitam rolul nostru de suporteri... Adica acela de motiva jucatorii si a fi langa echipa in momentele dificile. Am reluat idea asta de enspe mii de ori...

Cat despre cefere si managementul lor ireprosabil: Hirsfeld (Carlos), Dorsin (Saban) adusi pe bani grei si exemplele pot continua. Iar cineva de aici il considera pe Tony mare achizitie, pai amice... in afara de figura lui fioroasa si determinare individul nu are nimic cu fotbalul.

Mie cel putin, managementul cefereului mi se pare ciudat. Multi jucatori adusi pe banda rulanta si urmariti de un singur ins (Muri). Vedem cum rezista managementul asta, in fata celor 3 bucurestene la potential maxim si unui sezon chinuitor si scurt in CL. Cum cefere o sa inoate pe locul 4-5 in campionat.

Iar cei care ii laudau acum o sa zica atunci, pai ce echipa cu management praf... v-am zis eu ca nu sunt buni de nimic

si la sfarsit: Forza Steaua! Cine e pe primul loc? hahahaha

Bogdan4Steaua18.05.2008 07:15

Momentan cei de la CFR au un management mai bun decat avem noi.

Sigur, au rulat jucatori, dar au rezultate si se intaresc constant.

La capitolul rateuri, stam mai bine decat CFR.

Dorsin a venit liber de contract, si a primit doar o prima de instalare pentru a veni in Romania. In plus, pot sa isi scoata banii daca il vand, si crede-ma, multi doresc un jucator cu experienta internationala, chiar daca nu s-a adaptat la Cluj.

Dar ce-ar fi sa vorbim de bombele noastre. Surdu la 1 milion euro si Plesan la peste 1 milion de euro. Mai vorbim de Vatca la 500.000, Badoi tot pe la 500.000.

Dezamagirea provocata de pierderea campionatului ii face subiectivi pe unii. Hai sa ne legam de CFR, de campania lor de achizitii... cert este ca au luat campionatul, asa cum l-au luat.

Daca vom continua sa criticam CFR-ul si nu ne uitam in propria ograda, vom sfarsi noi pe locurile 4-5.

Oricum, vad ca mergem pe aceeasi linie: schimbam atacantii, dar neglijam mijlocul. Trebuie sa ai un IQ subunitar sa nu iti dai seama ca degeaba aduci atacanti de valoare(cum este Pepe Moreno) daca acestia nu primesc pase utile de la mijloc. Continuam cu playmaker-ul "miLOgVIN", cu el la mijloc sigur defilam in campionatul urmator. Mai avem nevoie doar de vreo 4 varfuri si ecuatia e rezolvata.

Marius18.05.2008 08:10

O sa ajung ca in curand sa nu mai citesc topicul asta. Ma simt ca in decembrie 2007!

Oameni buni, o sa vina si "pleimeicheru" mult dorit, o sa vina si mijlocasi... Dar nu ACUM! Cefereul l-a adus pe Alcantara LIBER DE CONTRACT si ii da 140.000 pe an, prima de instalare de 200.000. Pai ce super-jucator vine pe banii astia? Hai sa terminam cu "menegimentul" cefereului...

Nu inteleg un lucru. Toti suntem de acord ca ciobanul nu-si baga banii lui la Steaua, ca asteapta EURO sa vanda 3-4 jucatori si apoi va transfera, dar vad ca sunt unii care ii vor acum pe Kaka si Cr. Ronaldo...

mq_messi18.05.2008 08:29

am citit ca Adi Ilie l-a urmarit pe Amoroso , nu inteleg ce ar putea cauta ala la noi:\

dr.adrian918.05.2008 08:39

aveti dracului rabdare oamenilor. sunteti ca niste zdrente baute.

amarel18.05.2008 08:45

bogdan4steaua

chiar ai timp sa c rezi ca a dat JJ 1 000 000 de euro pe surdu si tot atat pe Plesan ???

sunt convins ca sumele sunt umflate, scopul imi scapa,dar oricum sunt de ochii nostri, ,

sa vedem noi suporterii ce de bani baga el in echipa , abureala ieftina .......

Si apoi in iarna, totul s-a facut datorita lui HREBENCIUC care s-a dat la cioban , si care

am impresia ca-i singurul care-l poate pune cu botul pe labe pe JJ,probabil il are cu ceva la mana .

Daca JJ nu intra in parlament ....ii suna ceasul cat de repede ,numai asa scapam de el !!!

Fishu18.05.2008 08:53

nikolay dimitrov ar fi un transferreusit !

Bogdan4Steaua18.05.2008 09:16

In afara de Elton(care a plecat in conditiile in care a plecat), nu am adus nici macar un coordonator de joc.

@amarel: de obicei, sumele vehiculate prin presa sunt mai mici decat cele reale, pentru a fenta statul la impozit. De aici si scandalul Meme-Becali in cazurile Andrey si Elton: s-a platit o suma mica de transfer, impozabila, iar restul de bani pana la pretul corect urma sa ajunga la anumiti impresari prin diferite offshore-uri, bani "neimpozabili".

Chestia cu Euro este praf in ochi. Un jucator care va confirma la euro nu va ajunge la Steaua! De ce?

1. Prioritate au cluburile mari

2. La Steaua, si in general in Romania, salariile nu satisfac jucatorii de valoare.

Prin campionatul european, creditorul doreste sa vanda mai scump, nu sa cumpere.

Asa am asteptat si campionatul mondial din 2006 si pana la urma nu am luat nimic pentru ca Becali nu a bagat mana adanc in buzunar. Tin minte ca se vorbea de aducerea ecuadorianului Valencia, dar creditorul nu a vrut sa ofere mai mult de 1 milion euro(daca tin bine minte). Iata ca jucatorul in cauza a ajuns la Wigan, s-a facut remarcat, iar acum se vorbeste de oferte cifrate la 10 milioane de euro din partea cluburilor Liverpool si Manchester.

Eu unul nu mai inghit galusca stricata cu Adi Ilie monitorizand talente la Euro 2008.

V-am mai spus: creditorul a ajuns la un asemenea nivel de inconstienta incat are impresia ca e antrenor, ca un campionat se poate castiga doar prin indirecte si scandaluri.

metzzz18.05.2008 09:21

@Marius , aprob tot ce zice Bogdan . Noi sa asteptam Euro ? Pai hai sa fim seriosi , noi nu il Pastram pe Mendoza ca are salariu prea mare si tu zici de Euro ?? Pai aia cer de la 1milion in sus , iar ciobanul nu scoate mai mult de 200 mii ...concluzia o tragi tu. Iar vom "defila" cu lovinei si banei.

Marius18.05.2008 09:41

Asteptam Euro ca sa vanda! Sa aiba bani! Ce e asa greu de inteles? Ia intrebati-va voi asa linistiti, in ce perioada au venit la lot Dayro, Mendoza, Pepe, Rada, Badoi, etc? Nu cumva in finalul mercatto?

Ok, it's useless... lamentati-va...

Bogdane, ce nu intelegi? Asteptam euro sa-i vanda pe Dica, Goian, etc. si o sa cumparam tot din Argentina, Columbia, Grecia, etc. Nu jucatori de nationale...

Iar despre "coordonatorul" Elton, omul de un metru juma' si 20 de kile, omul care cadea pe jos numai la adierea vantului... ce ar fi de spus? Si oricum, nu pe topicul asta :)

MoWeed18.05.2008 10:16

Asta e o gandire tampita sa asteptam ultimele zile de transferuri...

Iar vin jucatori cu 2 saptamani inainte sa inceapa campionatul si iar le trebuie vreo jumatate de tur sa se adapteze..

Dica si Goian este clar ca vor pleca. De ce nu investeste bani in jucatori de pe acum ca sa aiba timp sa se obisnuiasca unul cu altul. Apoi isi recupereaza banii din vanzarea celor 2 sau din participarea in CL

AdrianUltras2518.05.2008 10:22

Haideti sa va intreb ceva pe toti cei care propun aici transferuri.

Pe cati din jucatorii propusi de voi i-ati vazut jucand un meci macar?

Si eu am gasit cativa jucatori pe YouTube dar o sa ii transfer doar la FM08

Bogdan4Steaua

Gresesti!

Cei de la cefere sunt varza.Transfera in masa necunoscuti pt a spala bani.Se zvoneste ca de fapt multi dintre jucatorii de peste un mil euro cumparati de catre ceferisti ar fi costat de fapt pe la 250de mii de dolari. Numai ca stiti voi, Offshoreuri, chestii.

S-a vazut cat de bine pregatita e campania de transferuri a cefereului in iarna.Doar dubarbier ala ce a reusit sa se impuna.In rest insucces total.si daca e sa ii analizam in totalitate: tonii,cadu,culio,Semedo,dubarbier.De 3 ani de cand face cefereul transferuri doar astia 5 au reusit sa se impuna.Restul ori au inceput bine si s-au stins repede, ori au fost petarde.

I.N.Money18.05.2008 10:23

Pai si "coordonatorul" Claudiu Ionescu ce are ? De cam 1,63 si 55 de kg ? Nu e acelasi lucru ca si in cazul lui Elton ? Ma mir ca nu mai aud niciun expert pe la TV ca asta nu face faza defensiva , ca e prea mic si slab pentru fotbalul din ziua de azi .

Daca ar fi sa analizam perioada de transferuri din 2004-2006 , adica perioada de varf a Stelei din ultimul deceniu o sa observam ca am adus maxim 2-3 jucatori pe posturile deficitare , fara sa luam fotbalisti care au facut 2 jocuri bune pana acum .

Dintre toate aducerea lui Szekely e cea mai buna , poate chiar si a lui Neagoe daca ar fi sa ne uitam un pic la meciurile cu echipele mari de la noi cand s-a miscat destul de bine .

Aducerea lui Stancu ( atentie nu a marelui fotbalist din Manager sau mai stiu eu ce , ci fotbalistul trecut pe bara de vreo 20 de etape si scos in finala Cupei dupa vreo 25 de minute de Dan Petrescu pentru indolenta sa si superficialitate ) inseamna cam ar fi al 9 lea atacant de meserie al Stelei .

Probabil o sa vina jucatori dupa turneul final , insa nu cred ca o sa fie oameni de baza al nationalelor prezente in Austria si Elvetia .

Piata sud americana este inchisa aproape 100 % asa ca probabil o sa ne trezim cu vreun bulgar,grec,austriac asta bineinteles daca vin banii pe Goe sau Dica .

Un club int-adevar mare incepe cautarea de jucatori pentru urmatorul mercato imediat dupa incetarea altuia , sper insa ca Ilie sa se fi dus in Grecia la acea finala de Cupa pentru a urmari un jucator analizat de clubul nostru de o buna bucata de vreme .

In loc sa pastram jucatorii pe care ii avem acum , jucatori care au pierdut doar 8 puncte intr-un retur si au recuperat vreo 15 puncte din decembrie pana acum , refacand "raul" facut de Surdu , Badoi si alti mari jucatori care s-au facut de ras in acest tur , noi incepem sa cautam "n" jucatori la echipa si asteptam iar o lunga perioada pana se leaga jocul .

«18910111263»