FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1101112131463»
ultrash18.05.2008 18:29

Linistiti-va!!! N`o sa mai avem o echipa competitiva in veci! Daca ciobanul nu se tireaza rapid o sa ajungem o echipa de pluton,o turma de neagoi banei surzi lovini si ionesti.

PROPOSRT il anunta pe golanski la porto pt 5 mil de euro...nu`mi vine sa cred,daca il dau pe baiatu` asta se`alege prafu de noi....prafu si pulberea...daca ne vindem talentele,valorile o sa ajungem in sapa de lemn

Gigi MORI!!!!!!!!!!!!!

racky18.05.2008 18:42

CL ? cu cine mah ? poate daca picam iar cu bate borisov si nu sunt sanse mari, mai nou vad oferta pentru Golansky, hai sa facem o retrospectiva de eventuale plecari, Golansky,Dica,Goian, Radoi vrea sa plece, Zapata, ba mai mult o rezerva care putea juca titular si anume Rada, la capitolul veniti avem asa NEAGOE SI IONESCU, Stancu care e pe moarte, Szekely care are 15 meciuri in divizia A, pai noi in loc sa urcam ne ducem grav in jos, eu zic sa nu ne mai intereseze tranferurile pentru ca oricum nu avem nici o putere si vorbim degeaba, e clar, oierul da tot ce are mai bun si cumpara ce e mai ieftin, EVENTUAL MOCA si daca se poate un salariu de 5.000 euro pe 10 ani. Daca dorim sa putem cireasa pe torn ne gandim ca il avem ca antrenor pe Lacatus, care nu e in stare sa faca o echipa mare nici cu jucatori buni, da pai cu jucatori de divizia B, pe mine personal chiar nu mai ma intereseaza, sa se spele cu echipa pe cap, sa-si ia banii sa-si faca cavou cu rame de aur.

anunnak18.05.2008 20:00

Phoaaa....daca il da si pe Golanski inseamna ca nu mai e nici o scapare pt conducerea actuala si trebuie sa plece.Altfel ne ducem de rapa.

De doi ani incoace ne luptam ca sa prindem locul 2,exista un regres de cand am jucat in CL de se vede de la o posta.Nu se aduc jucatori noi valorosi,nu se motiveaza mai mult cei ramasi si in plus se face circ la TV.Din cate vad eu nu exista nici un plan pe termen scurt macar.Toate mutarile sunt lipsite de profesionalism...nu mai inteleg nimic ce se petrece la aceasta echipa,un circ veritabil.

Sorry pt double post.

AdrianUltras2518.05.2008 21:04

Javito, omul de care zic astia ca se intereseaza Steaua, nu e atacant. In cel mai bun caz e extrema.

racky18.05.2008 21:31

lasa ca azi pe fanatik era o stire" Cristiano Ronaldo 'raman la Manchester cat timp e ferguson antrenor' " si in poza era Ronaldo :)))

Marius19.05.2008 04:32

hai sa va dau 2 bombe :))

1. Dica la Catania!

2. Rada la Timisoara!

2,5. :laugh: Vali Badea la Timisoara :)

anunnak19.05.2008 06:01

Pai nah...ei cred ca e mai bun Baciu,si il mai au si pe Radoi...evident ca-l dau pe Rada...Stai sa vedem ca poate ramane Pepe,un nou Iacob un pik mai tehnic.

MoWeed19.05.2008 06:05
1. Dica la Catania!

De la presa romana ma asteptam sa-l plimbe pe Dica la echipe mai mari:)))

Cat despre posibilitatea transferului lui Rada la Rocar Timisoara, acum se vede caracterul lui Iancu. El care ura Steaua, an de an cumpara de la noi cate un jucator

racky19.05.2008 06:42

Trist e faptul ca desi s-au vehiculat in presa peste 10 jucatori doriti de Steaua nu am adus nici unu, au venit rebuturile moca de Neagoe si Ionescu in schimb la capitolul plecari stam FOARTE bine, Rada si Dica sunt ca si vanduti, Goian , poate si Radoi dupa campionatul european, Golansky desi eu nu cred in stirea celor de la prosport si Zapata le lista de trasferari ???? si in locul lor ? np eu zic sa facem noi suporterii o selectie sa mergem noi sa jucam, liberi de contract si cu salariu mic, exact ce isi doreste Oaia care in curand o sa fie Oaia Paci, ca nu o sa bata pe nimeni.

bijoux_bz19.05.2008 08:50

bai baieti.. va dati seama? ni s-a indeplinit visul!!!!

Pleaca Dica!!!!!!!!!!!!!!

Du-te tata!!!!

Si acolo sa ramai!!

.Ax3L.19.05.2008 09:01
hai sa va dau 2 bombe :))

1. Dica la Catania!

2. Rada la Timisoara!

2,5. :laugh: Vali Badea la Timisoara :)

o precizare azi in prosport scria doar de rada la Timisoara nu si de Badea si pe golanski il vrea porto cu 5mil euro

axl19.05.2008 09:04
Dica la Catania!

Ar fi bine, ramane ros-albastru.

Marius19.05.2008 09:06

Eu nu-ti spun din prosport :thumbsup:

Intrebati-l pe Victor daca am dreptate sau nu...

marshal19.05.2008 10:05

pe site-ul sport .ro si stelisti.ro se scrie ca Steaua lar vrea pe Sepsi,Mirnes Sisici si ceva spaniol Javito. despre acel Mirnes Sisici citez:"Mirnes Sisici, 26 de ani, douã goluri în 477 de minute la Olym­piakos în acest an în campionatul grec, este vãzut ca un imens talent de cãtre ziariștii eleni. "E bun la mijloc, și pe dreapta, și pe stînga, și în centru, poate juca chiar și ca al doilea vîrf. Are toate calitãțile. Fizic, tehnic, nimic nu-i lipsește. Sea­mãnã ca stil cu Cristiano Ronaldo"

hai ma chiar aici am ajuns,cica e bun aproape tot si da in 477 de minute 2 goluri :death:

despre spaniol nu stiu nimic.deci cel mai probabil noul obiectiv va fi sa ne salvam de la retrogradare :no:forzateauafularsteaua2forzateaua

Matteo19.05.2008 10:26

Jiji : "Repet: Golanski este netransferabil! Nu existã nicio ofertã oficialã pentru el. Tot ce a apãrut sunt numai speculații. Nici pentru Goian nu sunt oferte oficiale pe adresa clubului. Problema mea e ce jucãtori cumpãrãm pentru Steaua, nu ce jucãtori vindem".

in sf o declaratie inteleapta din partea lui :)

Bogdan4Steaua19.05.2008 10:28

Stai linistit, maine si-o schimba. De la creditor te poti astepta la orice.

racky19.05.2008 10:33

hai frate mai lasati-o moale nu vedeti ca Lacatus e cauza problemei, el ca antrenor nu zice nimic, in loc sa zica il vreau pe ala am nevoie de om pe postul ala si asa mai departe el tace ca mortul, zice Becali ca il vrea el pe x si pe y, ca si la Rapid, nu mai vorbe, cumpara ei fac ei, rup ei tot si nici antrenor nu au :)) , nu ca Steaua ar avea ca Lacatus nu e antrenor, e un aghitant la fel ca si Adi Ilie.

"Il vrea FC Brasov? Si eu nu vreau sa-l dau. M-a costat 700.000, sa dea 700.000 daca il vor. Surdu e un jucator in care mai am incredere, inca nu mi-am pierdut increderea in Surdu. Golanski este netransferabil, oricum nu exista oferta oficiala", a spus Becali.

HHBAHAHABHAHABBAHAB cum e asta cu SURDU HAHAHAHAHA

Khalid19.05.2008 11:01

"Nu mi-am pierdut increderea in Surdu"(Gigi Becali). Deocamdata e perla perioadei de mercato in Romania :laugh: .

weeezer19.05.2008 11:02
hai ma chiar aici am ajuns,cica e bun aproape tot si da in 477 de minute 2 goluri :death:

2 goluri in 5 meciuri pentru un mijlocas ti se pare putin? Arata-mi unul din mijlocasii nostri care a marcat un gol la doua meciuri, si iti dau dreptate.

korynna19.05.2008 11:16

@khalid

Iti spun si de ce zice jj asta despre surdu:nu si-a pierdut increderea pentru ca surdu este singurul care se antreneaza dublu fata de ceilalti si asta ii place la el.Pacat ca nu reuseste sa-si revina caci e ceea ce-si doreste cel mai mult,n-am vazut jucator care sa-si doreasca atat de mult sa ajunga la o forma buna.Chiar nu pot sa-mi dau seama ce se intampla cu baiatul asta.Probabil acelasi lucru ca si lui Banel,este demoralizat complet.Cu asa caractere mai slabe nu prea poti sa faci o echipa.Pacat de ei ca oameni.

vlad7519.05.2008 11:49
@khalid

Iti spun si de ce zice jj asta despre surdu:nu si-a pierdut increderea pentru ca surdu este singurul care se antreneaza dublu fata de ceilalti si asta ii place la el.Pacat ca nu reuseste sa-si revina caci e ceea ce-si doreste cel mai mult,n-am vazut jucator care sa-si doreasca atat de mult sa ajunga la o forma buna.Chiar nu pot sa-mi dau seama ce se intampla cu baiatul asta.Probabil acelasi lucru ca si lui Banel,este demoralizat complet.Cu asa caractere mai slabe nu prea poti sa faci o echipa.Pacat de ei ca oameni.

Pe Banel il aplauda un stadion intreg,nu am sa inteleg niciodata de ce,pe cand Surdu este huiduit inca de la incalzire. Parerea mea este ca Surdu este mult mai tehnic decat Banel.

Sper sa faca Banel meciurile lui la CE. Sa plece cat mai curand de la Steaua!

racky19.05.2008 12:14

Becali "pe mine ma intereseaza ce cumpar, nu ce vand", pai sa analizam esenta vorbelor, il intereseaza ce cumpara, adica sa fie ieftin, eventual moca, sa nu ceara mult prima de instalare, eventual deloc, iar salariul sa fie cat mai mic, ce vinde ? vedem cu totii ce vinde, orice are mai scump si orice jucator pe care scoate bani, surdu costa 700 dar nu-i da nimeni atata, daia nu-l vinde, rada iat da un milion "pac pac" la Timisoara, daca vroia sa faca ceva zicea uite shaowrma, ti-l dau pe Rada si 1 milion dami-l pe Karamian, dar nu, el vrea cascavalul ca sa-si bage benzina la maybach, il da si pe Dica 2,3 milioane "pac pac" la catania, Goian 2,3 milioane "pac pac", Radoi pe tine nu te dau ca esdti fnul meu," pai nea Gigi dau aia 3 mil pe mine", pai in cazul asta sa dea banii si gata pac pac, cand e de cumparat "partz partza ca nu mai am gloante in portofel", hai tu Ionescule ca ai dat gol cu echipa x, hai tu neagoe ca sunt prieten cu Netoiu, hai Busarule dami-l pe Stancu ca sti ca ai datoria aia la mine.

mountytoma19.05.2008 12:48
Gresesti!

Cei de la cefere sunt varza.Transfera in masa necunoscuti pt a spala bani.Se zvoneste ca de fapt multi dintre jucatorii de peste un mil euro cumparati de catre ceferisti ar fi costat de fapt pe la 250de mii de dolari. Numai ca stiti voi, Offshoreuri, chestii.

subscriu! la CFR au venit multi jucatori, pe sume mari, dar nu gasesti acolo un jucator care sa spui ca e super-valoare. daca nu castigau campionatul era deranj mare. cei care au investit / aruncat banii acolo i-ar fi terminat pe muresica si arpica.

fara Andone si mai ales fara arbitrii, CFR-ul nu trecea de locul 9 sezonul asta! cu toate cele 50 milioane euro bagate in jucatori.

parerea mea este ca ionescu ala de la buzau stie mai mult fotbal decat toti stranierii clujului. poate ca neagoe este un fel de Badea (adica behaitul nu a cumparat Vaslui - Steaua 0-4, ci l-a transferat pe v Badea, iar acum nu a platit pentru rezultatul meciurilor daciei mioveni, ci l-a transferat pe neagoe). desi Badea este un jucator bun, la el cred ca e o pasa proasta, nu ca Banel

marshal19.05.2008 15:53

[quote name='weeezer' date='May 19 2008, 02:02 PM' post='250042

un mijlocas 2 goluri in 5 meciuri pentru ti se pare putin? Arata-mi unul din mijlocasii nostri care a marcat un gol la doua meciuri, si iti dau dreptate.

jumatate ai dreptate ,dar noi nu prea avem mijlocasi numai pe hartie,in realitate stam foarte prost ,iar 5 mciuri intr-un campionat intreg e destul de putin. parerea mea

weeezer20.05.2008 03:25
Eu cred ca vor veni Camus si Armenteros.

Steaua E FOARTE APROAPE DE A OBÞINE SEMNÃTURA PRIMULUI NUME GREU

Trag de Armenteros!

de Dan Udrea, Rãzvan Rotaru

Armenteros (stînga) a cîștigat cu "naționala" Argentinei Campionatul Mondial Under 20

Adrian Ilie a fost duminicã în Spania pentru a-l urmãri din nou pe argentinian, iar Steaua va demara negocierile cu Independiente.

Prima țintã cu adevãrat im­por­­tantã pentru Steaua în pri­­vința jucãtorilor din strãi­nã­­tate este argentinianul Emi­llia­no Armenteros. Roș-al­baștrii au re­luat tratativele pentru achizițio­na­rea lui, dupã ce în vara lui 2007, dar și în ianuarie 2008, ten­tativele de a-l cumpãra s-au soldat cu eșecuri.

Sevilla a renunțat la el

Acum însã, situația contrac­tu­alã a fotbalistului de 22 de ani este mult mai simplã. Împrumutul sãu de la Independiente la Sevilla B va expira pe 1 iunie, iar spaniolii au anunțat deja gruparea ar­gen­ti­nianã cã nu sînt dispuși sã-l cum­pere! În aceste condiții, Steaua va trata direct cu clubul sud-ame­rican, ace­lași cu care poartã ne­go­cieri și în privința lui Pepe Moreno.

A renãscut în 2008

Tocmai pentru cã s-a lansat din nou pe pista Armenteros, Adrian Ilie a fost în weekend-ul trecut în Spania pentru a-l vedea din nou la lucru. Sud-americanul a avut o a doua parte a sezonului în Segunda Division foarte bunã, cifrele lui din 2008 fiind net superioare celor din 2007. În ultimele 10 etape, a fost ti­tu­lar de fiecare datã, iar de 9 ori a fost integralist, reușind și 4 goluri, cîte o "dublã" în partidele cîștigate cu 2-1 în fața lui Ferral și Celta Vigo. Cu 4 etape înainte de final, Sevilla B e pe locul 7 în divizia secundã, din 22 de echipe.

Ce a fãcut la Sevilla B

a jucat 36 de meciuri din 38 de etape

de 30 de ori a fost titular, iar de 17 ori a fost integralist

a evoluat ca mijlocaș central sau mijlocaș stînga

a marcat 5 goluri

Cine e Emiliano Armenteros

22 de ani

are 1,84 metri și 79 de kilograme

evolueazã ca mijlocaș ofensiv

a debutat în prima ligã din Argentina în aprilie 2004, la doar 18 ani

internațional de tineret în echipa Argentinei sub 20 de ani

a fost împrumutat de Independiente la Sevilla în vara lui 2007 pentru 500.000 de euro

Ar fi al 5-lea extracomunitar

Dupã despãrțirea de Mendoza, Steaua și-a eliberat un loc și în privința jucãtorilor extracomunitari. Dacã Pepe Moreno va rãmîne în continuare în Ghencea, atunci Steaua ar avea deja 4 fotbaliști din afara UE - ceilalți 3 fiind Zapata, Emeghara și Dayro Moreno -, astfel cã Armenteros ar putea juca și el, regulamentul FRF limitînd la 5 numãrul extracomunitarilor care se pot afla într-o echipã pe teren în același timp.

Poreclit "noul Riquelme"

Armenteros este vãzut în Argentina ca una dintre marile speranțe pentru viitor. Chiar a fost supranumit "noul Riquelme", aceasta pentru cã evolueazã pe același post cu fostul fotbalist al Barcelonei, dar mai ales deoarece se aseamãnã foarte mult cu starul Bocãi Juniors în ceea ce privește pasele și șuturile la poartã. Armenteros a fost coleg cu Messi și Tevez în "naționala" Argentinei Under 20.

De ce l-a pierdut Steaua de douã ori

În vara lui 2007, atunci cînd Steaua s-a interesat prima oarã de el și chiar a fãcut și o ofertã, Armenteros a declinat propu­nerea din Ghencea, preferînd sã meargã la Sevilla , care însã l-a trimis la a doua echipã. În ianuarie 2008, Steaua l-a dorit din nou, Sevilla s-a arãtat dispusã sã renunțe, Independiente, clubul de care aparținea fotbalistul, la fel, numai cã Armenteros a refuzat din nou. De ce? Argentinianul vedea în a doua echipã a andaluzilor o mare șansã de a ajunge dupã o vreme în lotul primei echipe în vara acestui an.

Sursa: gazeta, normal :)

«1101112131463»