Steaua are nevoie amre de un jucator de creatie de un magician cum ar zice englezi playmaker ![]()
Steaua are nevoie amre de un jucator de creatie de un magician cum ar zice englezi playmaker ![]()
@Ax3L
Steaua are nevoie de mai multi jucatori nu numai de un play-maker. Are nevoie si de inca un fundas central daca va pleca Rada, are nevoie de 2 mijlocasi de banda si are nevoie de inca un atacant de careu.
ducem lipsa lui Zaharia...cred ca ar veni pe gratis la Steaua de la UTA asa ca Jiji deschide ochii
Io fiind mai putin expert nu ma voi arunca sa-mi dau cu parerea asupra postuilor care trebuie acoperite. Ma voi limita doar la a spune ca dupa parerea mea Steaua are nevoie de jucatori care
1. sa n-aiba nevoie de 7 miscari pentru a prelua o minge
2. sa fie capabili sa paseze fara sa se gandeasca o juma de ora, eventual din prim atingere
3. sa poata pasa precis macar la jucatorul cel mai apropiat, sa n-aiba al;a nevoie sa alerge 15 metri pentru a recupera
4. sa mai si traga la poarta daca sunt in preajma careului sau in careu
5. cel mai important : sa aiba capacitatea de a invata tot timpul ceva nou. nu pentru club sau pentru suporteri ci pentru propria lor cariera. ca d'aia Banelu' nostru e pe langa : jocul lui nu s-a schimbat aproape deloc in ultimii 3 ni. n-a adaugat nimic, e normal ca adversarii i-au invatat punctele slabe si-l obliga sa joace ce nu stie.
Jiji : "Repet: Golanski este netransferabil! Nu existã nicio ofertã oficialã pentru el. Tot ce a apãrut sunt numai speculații. Nici pentru Goian nu sunt oferte oficiale pe adresa clubului. Problema mea e ce jucãtori cumpãrãm pentru Steaua, nu ce jucãtori vindem".
In sfarsit o declaratie inteleapta din partea lui.
Stai linistit, maine si-o schimba. De la creditor te poti astepta la orice.
"Azi mi-a venit o ofertã pentru Golanski, chiar dacã e netransferabil, dar am zis cã la banii ãștia îl dau! "
Becali, Prosport (22.05.2008)
No comment.
Vad ca il luam si pe Goga. De la Mioveni am luat, de la U Cluj luam. Urmeaza de la UTA si Ceahlaul. Refacem Steaua '86! ![]()
De la Pepe ne putem lua gandul aproape sigur, l-au trimis pe baiat sa negocieze singur cu Independiente. Halal management!
Da...sa plece si Golanski,omu banului,nu ai ce sa-i faci,traieste numai pentru bani...Lacatus si Ilie daca raman acolo inseamna ca sunt lafel,sau mai rau.Daca te asociezi cu astfel de oameni ce pretentii sa mai ai?Ce se aduna se aseamana.
daca pleaca si golanski eu nu mai motive sa tin cu Steaua lu fecali, nu credeam ca acest om ma poate dezgusta mai mult dar se autodepaseste pe zi ce trece....
pleaca in [...] de cioban analfabet si labil psihic !!!!!
daca pleaca golanski si mai ales Radoi pot sa zic ca sezonul viitor ne batem pt locurile de Cupa UEFA, iar de intrat in Liga nici nu poate fi vorba.
ar fi totusi ceva solutii, sper sa se gandeasca cineva din club si sa il ia inapoi pe Ogararu, iar eu unul inca am incredere ca vom face macar 2-3 transferuri bune, pentru ca nu e nici-o graba pana la sfarsitul Euro.
Radoi cred ca o sa plece dupa euro , dar golansky nu cred ...
@fishu vezi ca aseara a zis Becali in direct la sport.ro ca golanski o sa plece ca are oferte .
Io fiind mai putin expert nu ma voi arunca sa-mi dau cu parerea asupra postuilor care trebuie acoperite. Ma voi limita doar la a spune ca dupa parerea mea Steaua are nevoie de jucatori care1. sa n-aiba nevoie de 7 miscari pentru a prelua o minge
2. sa fie capabili sa paseze fara sa se gandeasca o juma de ora, eventual din prim atingere
3. sa poata pasa precis macar la jucatorul cel mai apropiat, sa n-aiba al;a nevoie sa alerge 15 metri pentru a recupera
4. sa mai si traga la poarta daca sunt in preajma careului sau in careu
5. cel mai important : sa aiba capacitatea de a invata tot timpul ceva nou. nu pentru club sau pentru suporteri ci pentru propria lor cariera. ca d'aia Banelu' nostru e pe langa : jocul lui nu s-a schimbat aproape deloc in ultimii 3 ni. n-a adaugat nimic, e normal ca adversarii i-au invatat punctele slabe si-l obliga sa joace ce nu stie.
eu zic ca ii avem. cel putin unii dintre ei indeplinesc aceste conditii. numai ca nu sunt TOTI, si asa apar gaurile in echipa. e si situatia lui Elton care, daca nu era Dica prin preajma nu avea cu cine sa joace ca nu il intelegea nimeni. un mijlocas care sa aiba calitatile spuse de tine eu cred ca gasim si in lotul actual. doar ca e greu sa-si faca jocul cu Lovin sau sprijinit pe flancuri de un Nicolita strain de tactica si tehnica sau de un Neaga, jucator care numai mijlocas de banda nu e.
Nu inteleg de ce se mai numeste Steaua acest club,cred ca deja ar treb sa se numeasca Fc Steaua...ne ducem de rapa.El face echipa,el vinde,el aduce...e antrenor,psiholog,impresar...
@Victor, cum e cu Golanski, chiar are Becali oferta si vrea sa-l dea?
Saminho8
Nu vreau sa te jignesc si nu o spun cu rautate dar tu nu stii fotbal.
Golanski nu e fundas stanga iar Nesu nu e fundas dreapta.Pt ca primul nu stie cu piciorul stang iar al 2lea nu stie cu dreptul.
Linia de mijloc facuta de tine e fantezista si nu ar merge nici in FootballManager2008.
Elton e prea firav ca sa joace mijlocas central iar Dayor Moreno e atacant.Echipa care ar juca cu astia 2 asa ar avea niste bulevarde...
Cat despre atacantul propus de tine, Bustos Montoya, l-am cautat pe internet si nu am gasit pe nimeni cu acest nume la Independiente.
Lasati ideile astea de football manager acasa.
Daca vreti sa discutam , haideti sa discutam serios totusi.
am vazut ca acum il vrea iarasi pe fernandao dar de la a vrea pana la a lua e mult si acu toate siteurile scriu numai prostii, nici nu a inceput perioada de achizitii si astia pe siteuri dau ca si transferati "N" jucatori la Steaua si o sa fie ca asta iarna o sa vina pe ultima suta de metri 3-4 jucatori
Ax3L
Fernandao nu e de Steaua.
E un jucator masiv si lent iar in europa a cam dat rateuri pe unde a jucat.
Eu la Internacional Porto Alegre stiu un singur jucator de atac care ar putea ajuta in momentul de fata Steaua atat in campionat cat si in CL: Nilmar Honorato da Silva.
Fostul jucator al lui Lyon si Corinthians.
E un atacant tanar, rapid si tehnic. Problema e ca pe el sigur se vor cere sume mari de bani si va cere si jucatorul un salariu mare.
La noi nimeni nu intelege insa ca e nevoie de sacrificii ca sa si castigi ceva.
becaliii crede ca se poate face treaba cu chilipiruri...ei bine, nu se poate!
Becali se crede manager, psiholog, antrenor si impresar .... oare voi constientizati ca toti ceilalti sunt doar marionete si ca totul la Steaua e dirijat doar de un singur om analfabet, psihopat si labil psihic ??? Cei care inghit tot rahatul asta sunt si mai vinovati, de la Lacatus aveam alte pretentii dar se dovedeste ca nu este decat o carpa de om... spre deosebire de el, Hagi nu a inghitit rahatul asta .... tot respectul pt Gica.
asa ca eu nu inteleg ce tot o dati cu transferurile, vedeti si voi cum se fac transferurile la Steaua si cine le face.
declaratie de azi, MM Stoica :
Stoica: "Steaua a comis erori impardonabile"
Mihai Stoica a atacat dur managementul Stelei pe Money Channel TV. El a afirmat cã cei din conducere au fãcut niște greșeli imense.
"Cei din conducerea Stelei au fãcut o mare eroare atunci când au mãrit prețurile la meciurile din Liga Campionilor. Nu poți sã compari Arsenal cu Real Madrid. Cum sã pui preț mai mare la Arsenal și cum sã vii apoi la meciul cu Slavia sã spui cã femeile și copiii au intrarea liberã?! Greșeli ca acestea nu se pot face niciodatã", a spus Stoica.
MM a mai adãugat apoi și cã metodele pe care le folosesc cei de la Steaua pentru a transfera jucãtori sunt inacceptabile. "Este inacceptabil pentru un club de o asemenea talie sã cumpere jucãtori în baza vizionãrii unor DVD-uri".
Acum pe bune nu v-ati plictisit de cati jucatori sunt "interesati Steaua"
, eu persoanl m-am saturat sa vad in fiecare zi cate doua nume noi si ghici ce ? NIMENI NU VINE ![]()
desi s-ar putea sa am parte de o gramada de injuraturi, eu cred ca Steaua ar trebui sa caute in tara, jucatori romani, tineri, dornici de afirmare si de performanta. de vedete gen surdu, mendoza, camus, eu unul m-am saturat.
sincer, mi-ar placea sa-l vad pe todoran de la Farul la noi. pentru mine e un jucator ce poate aduce siguranta si fantezie in linia noastra de mijloc.
cel mai important transfer al verii ar fi ...transferul deciziei de la Becali la Lacatus! sa-l lase sa antreneze cum stie el, sa faca el echipa asa cum vrea. si eu sunt convins ca, daca pleaca Dica, Goian, Radoi si in primul rand Nicolita si surdu, Lacatus ar putea face o echipa buna. pusi la munca zdravan!
nu are rost sa visam la castigarea CL, nu ne-ar lasa sponsorii!, dar putem scoate capul in lume cu un fotbal frumos. as vrea sa mai vad Steaua jucand, daca nu ca in 1986, macar ca pe vremea lui Protasov. ala da antrenor, aia da echipa. avea o singura vedeta, Radoi, de care mai bine se lipsea...
Ax3L
Fernandao nu e de Steaua.
E un jucator masiv si lent iar in europa a cam dat rateuri pe unde a jucat.
Eu la Internacional Porto Alegre stiu un singur jucator de atac care ar putea ajuta in momentul de fata Steaua atat in campionat cat si in CL: Nilmar Honorato da Silva.
Fostul jucator al lui Lyon si Corinthians.
E un atacant tanar, rapid si tehnic. Problema e ca pe el sigur se vor cere sume mari de bani si va cere si jucatorul un salariu mare.
La noi nimeni nu intelege insa ca e nevoie de sacrificii ca sa si castigi ceva.
becaliii crede ca se poate face treaba cu chilipiruri...ei bine, nu se poate!
Nilmar e extraordinar, insa a dat rateu la O.Lyon din cauza vedetelor gen Elber la vremea aia. Totusi sa fim seriosi, genul asta de atacant costa undeva la 4-5 milioane(daca nu mai mult), pe langa asta intrand in ecuatie si salarul de circa 1 milion.
Nilmar avea 19 ani cand a jucat la Lyon.
L-au adus ca sa fie rezerva lui Elber.
La corinthians si-a facut treaba....
Ma rog, niciodata cat va fi becalii nu va da Steaua mai mult de 2(hai sa zicem max 3) mil pe un jucator!
Voi cititi ce scrieti? Hai frate, nu vine Fernandao, nu vine Armenteros, nu vine nici macar Javito ala si voi il vreti pe Nilmar? :laugh:
E greu sa luam jucatori consacrati din Brazilia si Argentina insa cu un sistem bine pus la punct de scouting putem aduce jucatori de mare valoare din restul tarilor sudamericane, iar pe viitor poate o sa reusim sa punem ochii inaintea tuturor pe cativa pusti minune, pe care sa ii luam la preturi derizorii.
Singura problema e ca nu sunt accidente gasirea acestor jucatori, cluburile care ii gasesc au departamente de scouting extrem de bine puse la punct. Cineva mai sus spunea ca ar fi bine sa ne bazam pe jucatori romani si are dreptate intr-o oarecare masura insa doar cu talentele din Romania nu putem face fata echipelor care recruteaza cei mai talentati jucatori din lume,
plus ca daca o sa apara un mare talent pe la noi fiti siguri ca tot la una din echipele alea mari europene o sa ajunga.
Eu cred ca in maxim 2 ani o sa avem transferuri de 5mil/jucator in Romania si salarii de
1mil/an
Stati linistiti ca pana la finalul verii o sa mai transferam 2-3 jucatori....de la Gloria Buzau evident ![]()
Voi cititi ce scrieti? Hai frate, nu vine Fernandao, nu vine Armenteros, nu vine nici macar Javito ala si voi il vreti pe Nilmar? :laugh:
Dimpotriva, am zis ca e prea scump pentru Steaua, daca ai fi citit cu atentie nu te bagai ca musca-n lapte. Pur si simplu a venit vorba despre el.