Mihaic
Problema nu este cand se vor face transferuri.Problema nu e nici macar daca se vor face transferuri.
Problema noastra e ce transferuri se vor face.
De aruncat bani de pomana poate oricine.Cumperi in stanga si in dreapta jucatori gen Badoi sau Surdu si apoi ii trimiti la Steaua 2.
Nu asa se face.
Din pacate, noi am plecat pe o cale total gresita.
Am inceput sa folosim tot mai mult sisteme defensive.
De la 4-4-2-ul pe care il foloseam odata, am ajuns acum la un 4-2-3-1 care ne face viata foarte grea in campionat.
De asemenea, ideea cum ca e neaparat nevoie de un varf de careu/pivot e total gresita.
Si pt ca sistemul de joc e ales gresit, asa si transferurile sunt facute gresit.
Elton a fost adus pt a iuti jocul.Problema era ca nu facea faza defensiva.
Daca il foloseai in stanga, pierdeai flancul.Daca il foloseai in centru, pierdeai mijlocul.
Elton ar fi jucat cel mai bine in acest sistem 4-2-3-1 ca mijlocas ofensiv central cu 2 oameni care sa ii asigure spatele si 2 extreme cu care sa poata intra in combinatii rapide.
Ca mijlocas ofensiv sau stanga intr-un 4-4-2 Elton ar fi facut mai mult rau decat bine.Si ma refer aici la meciurile tari de CL nu la meciurile de Liga 1.
Steaua ar trebui sa joace un sistem 4-4-2 fara varf de careu, doar cu 2 varfuri care sa atace in permanenta poarta(la fel cum joaca cainii cu bratoo si Danciulescu) sau un 4-3-3 cu 3 atacanti care sa faca mereu schimb intre ei si din care 2 cel putin sa fie in orice moment in careu.
Transferurile trebuie gandite in asa fel incat sa putem juca foarte bine atat in campionat cat si in cupele europene.
Acest 4-2-3-1 te ajuta in CL ca nu iei asa de multe goluri dar in campionat, unde tre sa dai goluri, e alta poveste.
Am vazut ca sunt propusi o gramada de jucatori la Steaua.
Presa ii propune.
Toti m-au lasat rece pana acum.
Astept sa vad ce face Adi Ilie(un om in care eu am incredere) si nu ma intereseaza ce zic ziarele.
Suby
Nu fa prostia de a transfera la Steaua toti jucatorii vazuti intr-un meci amical sau pe youtube!
Rui Duarte, Villanueva,Camus,etc
Ca is mari smecheri in campionatele lor slabe, ok, am inteles.
Dar de unde stii tu ca fac fata in CL sau macar in Romania?
Si dorsin era mare si tare in norvegia...dar aici...