FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1131415161763»
sonic200523.05.2008 18:59

nu se poate face un salt imediat la salarii dar cred ca ar fi timpul sa dea macar 5-600k salarii ca s-ar gasi destui jucatori sa vina pt suma asta. nu ai sa vezi 2 mil salariu in Romania cel putin 5 ani, nu vezi ca ei se cramponeaza cand vine vorba de un salariu de 35k sau 40k.

Din pacate pentru noi tarile mentionate de tine ne vor depasi in clasament si intr-un fel as vrea asta, pentru ca m-am saturat sa tintim doar locul 2.

Sper sa scapam de cioban pentru a putea privi si noi global cum zici tu.

AdrianUltras2523.05.2008 19:04

Sonic2005

Nu cred ca ar trebui sa existe o astfel de gandire la noi.De ce sa nu se sara instantaneu la salarii mari?

Daca vrei performanta instantaneu bagi mana ACUM!

Ce conteaza daca se supara unu si altul ca ei au salarii mai mici.

Sa traga si ei mai tare si sa te determine sa le dai salarii la fel de mari.

racky23.05.2008 23:26

Dicã, Goian, Nicolițã și Rãdoi sunt fotbaliștii pe care Steaua sperã sã ia bani frumoși dupã turneul final dacã România va face o figurã frumoasã în Elveția și, sã sperãm cã și în Austria. Dar Steaua se gândește sã vândã și jucãtori care nu merg la Euro, precum Neaga, Lovin, Badea, Surdu.

Iar pe Croitoru și Cristocea, jucãtori care au fost cedați pe durata returului la Ceahlãul și cãrora le-a expirat împrumutul, nu dorește sã-i pãstreze.

Joi am primit o ofertã pentru Golanski de la o grupare importantã din campionatul Portugaliei", a spus Becali. sursaprosport

Dica,Goian,Nicolita,Radoi,Neaga,Lovin,Badea,Surdu,Rada,Croitoru,Cristoce

a,Golans

ky,Mendosa,Habibiou,Pepe Moreno(probabil) = 15 jucatori (jumate titulari sau posibili titulari)

Veniri Stancu,Szekey,Cl. Ionescu,Neagoe = 4 jucatori (1,2 posibili titulari)

Champions League sau divizia b ? Cu cine o sa mai joace ? ca de vandut vrea sa vanda, dar de adus ?

MoWeed24.05.2008 15:04
Steaua il vrea pe Sforzini

Atacantul Ferdinando Sforzini de la gruparea de Liga secunda italiana Ravenna se afla pe lista de achizitii a Stelei, potrivit tuttomercatoweb.

Fotbalistul in varsta de 23 de ani se afla sub contract cu Udinese din 2005, insa de fiecare data a fost imprumutat, la Verona, Modena, Vicenza si Ravenna.

Nascut la Roma, masivul atacant ar putea fi interesat de o venire in Romania, unde ar avea sansa sa evolueze in Liga Campionilor.

Onlinesport

Am ajuns la "ziua si jucatorul"

Nu pune vreunu si din Liga a 3-a belgiana?:))

weeezer24.05.2008 15:19

11 goluri in acest sezon de Serie B (in 33 de meciuri jucate, dintre care 26 din postura de titular). Din cele 33 de meciuri, 14 au fost pentru Vicenza si 19 pentru Ravenna. In cele 19 meciuri jucate in tricoul Ravennei, a marcat de 9 ori. In final, echipa sa a retrogradat in Serie C.

Ca sa ne facem o idee, golgeterul Seriei B a marcat de 26 de ori.

Bogdan4Steaua24.05.2008 15:27

Asta e din categoria Roberto Stellone. :laugh:

De data asta, din Liga a doua italiana. Totusi, tinand cont de faptul ca ne orientam spre echipe retrogradate, s-ar putea sa existe un sambure de adevar, avand in vedere ca Ravenna are mari sanse de a retrograda in Serie C.

Doar ne facem lot de Champions League si vom defila in campionat, nu?

P.S.: Poate gasim ceva interesant la AS Pizzighettone(ultimul loc in Serie C). La banii multimiliardarului din Pipera...

Parca in 2-3 ani ne luptam de la egal cu Abramovici. S-a cam dus dracului discursul ala.

Becali, suporterii Stelei iti doresc 1% la alegeri, iar restul pana la 100% ani de puscarie.

manu7124.05.2008 16:52

nu-i ziulica de la d-zeu fara sa apara ciobanu' pe prima pagina(vinde jucatorii cu 40-50 mil euro,idiotas stie ca nici tot clubul nu face atat,in spania se vindea un club cu tot cu baza la 40 mil de euro),nu-i ziulica fara un sau doua transferuri la Steaua(inventie pur gazetareasca,e simplu Steaua cumpara jucatori la maxim un mil euro sau preia jucatori liberi de contract cu prima de instalare pana in 1/2 de mil de euro,sau cumpara cu plata in rate,adica 3-4 transe si aici maxim 1,5 mil de euro,plateste salariu pana in 300.ooo de dolari,cam asta este potenta financiara a marelui cioban),nu-i zi in care Steaua sa nu-l vanda pe Dica,Goian,Radoi si a celor care dezamagesc....sincer sa fiu daca nu citesc presa si nu ma uit la TV o luna,sunt sigur ca nu am pierdut decat o gargara continua......ciobanu' se pregateste de campania electoral,nu cred ca poate sa-si permita investitie in club,sa vedeti ce tam-tam iese daca nu se califica in grupe,pt ca nu are fraierul monetar pt campania marelui partid :notangel::thumbsup: ........Steaua e in inima mea pt vesnicie,dar sincer sa fiu astept cu nerabdare momentul in care cineva o sa faca o propunere de cumparare a clubului,sa-l vedeti pe marele patriot de muhaia cum isi freaca euroiul de barbie....intotdeauna Steaua forzateaua

mir8624.05.2008 16:55

?Sforzini? Nu stiu, nu zic nimic! Nu vreau sa mai vorbesc despre jucatorii de pe lista noastra sau pe care ii urmarim. Scrieti ce vreti voi, faceti liste, eu nu mai zic nimic pina nu semneaza jucatorul. Sa va spuna Gigi Becali, daca vrea, eu nu vreau!?, a spus Adrian Ilie pentru Fanatik.

Intarim Steaua sau Gloria Buzau?! inventii ale presei.

Raul198824.05.2008 17:41

eu cred ca ar fi bun italeanu asta daca vom juca si anul viitor un 4-2-3-1

el are doar 23 de ani

are 1,93 m

in 32 de meciuri el a reusit sa inscrie de 10 ori in seria b

AdrianUltras2524.05.2008 18:11

nu v-ati obijnuit cu ziua si jucatorul?

o sa vina in curand titluri senzationale gen "Steaua a ratat pe x si pe y" ca in iarna desi probabil ca respectivii nici nu sunt pe lista de transferuri.

Asta e...

Romania....

AdrianUltras2525.05.2008 22:23
Unul dintre cei mai mari jucãtori din istoria Stelei, Tudorel Stoica, a expli­cat ce le trebuie roș-albaștrilor pentru a rezolva criza din ofensivã. "Steaua are nevoie de un atacant de 15-20 de milioane de euro, care sã dea gol meci de meci. Un astfel de «vîrf» nu trebuie sã fie nici masiv, nici pitic. Trebuie sã aibã o staturã medie, sã știe bine de tot cu mingea, sã aibã vitezã, sã nu se piardã la finalizare. Sã fie complet, ce sã mai vorbim E greu de gãsit un asemenea vîrf, însã nu imposibil", a spus Stoica.

Se pare ca am avut dreptate cand am zis ca Steaua are nevoie de un atacant ca Nilmar.

1,80, tehnic, rapid, golgeter innascut.

Daca nici Tudorel Stoica, om care a lucrat ca si scouter in Belgia pe langa ceea ce a facut pt echipa noastra, nu stie de ce are nevoie Steaua atunci cine?

Vrei performanta?

Investeste!!!

bodanelu26.05.2008 01:02
Vrei performanta?

Investeste!!!

Cuvant necunoscut la echipa noastra!!

AdrianUltras2526.05.2008 06:05

Bodanelu

Din pacate....

Pai de 4 ani incoace Steaua se autofinanteaza. Creditorul da...doar din gura!

mihaicc26.05.2008 07:05

Eu zic sa avem rabdare.Cum s-au facut transferurile in iarna asa o sa se faca si acum,cred ca o sa vedem ceva concret abia la reunirea lotului

SUBY26.05.2008 11:24

PROPUN UN JUCATOR... NU AM CITIT TOPICUL , POATE S-A MAI DISCUTAT DE EL , DAR MIE MI-A PLACUT ENORM JUCATORUL PEDRO MORALES.MERITA VAZUT SI IMI DORESC F MULT SA-L VAD LA Steaua. Joaca la UNIVERSIDAD DE CHILE , ARE 23 ANI. Si ar mai fii si PIATTI

Corneliiu26.05.2008 11:36
nu cred ca ar strica sa vedem in sezonul viitor doua echipe ale Stelei: una in Champions League si in meciurile tari din campionat, si o alta in meciurile celelalte din campionat.

in cl si meciurile tari

Zapata Golanski Goian Ghionea Nesu Neaga Ov Petre Plesan Mendoza Dica Pepe

in rest

Cernea/Vatca P Marin Rada Baciu Emeghara Habibou Lovin Dayro Szekely Badea Stancu/Ochirosii

in meciurile cu echipele mici (u Cluj, Poli Iasi, buzaul etc) unora li se urcase la cap ca sunt vedete de Champions League si au tratat meciul cu c...l

astfel si jucatorii obisnuiti sa stea pe banca sau in afara lotului vor avea ocazia sa joace pentru Steaua, si sunt convins ca o vor face cu multa ambitie, poate chiar mult mai bine decat titularii!

pe Rada cica il da la timisioara dar sa vedem

AdrianUltras2526.05.2008 12:51

Mihaic

Problema nu este cand se vor face transferuri.Problema nu e nici macar daca se vor face transferuri.

Problema noastra e ce transferuri se vor face.

De aruncat bani de pomana poate oricine.Cumperi in stanga si in dreapta jucatori gen Badoi sau Surdu si apoi ii trimiti la Steaua 2.

Nu asa se face.

Din pacate, noi am plecat pe o cale total gresita.

Am inceput sa folosim tot mai mult sisteme defensive.

De la 4-4-2-ul pe care il foloseam odata, am ajuns acum la un 4-2-3-1 care ne face viata foarte grea in campionat.

De asemenea, ideea cum ca e neaparat nevoie de un varf de careu/pivot e total gresita.

Si pt ca sistemul de joc e ales gresit, asa si transferurile sunt facute gresit.

Elton a fost adus pt a iuti jocul.Problema era ca nu facea faza defensiva.

Daca il foloseai in stanga, pierdeai flancul.Daca il foloseai in centru, pierdeai mijlocul.

Elton ar fi jucat cel mai bine in acest sistem 4-2-3-1 ca mijlocas ofensiv central cu 2 oameni care sa ii asigure spatele si 2 extreme cu care sa poata intra in combinatii rapide.

Ca mijlocas ofensiv sau stanga intr-un 4-4-2 Elton ar fi facut mai mult rau decat bine.Si ma refer aici la meciurile tari de CL nu la meciurile de Liga 1.

Steaua ar trebui sa joace un sistem 4-4-2 fara varf de careu, doar cu 2 varfuri care sa atace in permanenta poarta(la fel cum joaca cainii cu bratoo si Danciulescu) sau un 4-3-3 cu 3 atacanti care sa faca mereu schimb intre ei si din care 2 cel putin sa fie in orice moment in careu.

Transferurile trebuie gandite in asa fel incat sa putem juca foarte bine atat in campionat cat si in cupele europene.

Acest 4-2-3-1 te ajuta in CL ca nu iei asa de multe goluri dar in campionat, unde tre sa dai goluri, e alta poveste.

Am vazut ca sunt propusi o gramada de jucatori la Steaua.

Presa ii propune.

Toti m-au lasat rece pana acum.

Astept sa vad ce face Adi Ilie(un om in care eu am incredere) si nu ma intereseaza ce zic ziarele.

Suby

Nu fa prostia de a transfera la Steaua toti jucatorii vazuti intr-un meci amical sau pe youtube!

Rui Duarte, Villanueva,Camus,etc

Ca is mari smecheri in campionatele lor slabe, ok, am inteles.

Dar de unde stii tu ca fac fata in CL sau macar in Romania?

Si dorsin era mare si tare in norvegia...dar aici...

c.ronaldo1726.05.2008 13:23
De la 4-4-2-ul pe care il foloseam odata, am ajuns acum la un 4-2-3-1 care ne face viata foarte grea in campionat.

Aici nu sunt de acord cu tine, Adrian.

4-2-3-1 care l`am folosit in acest RETUR, ne`a adus in mare numai bucurii. Au fost doar 3 meciuri necastigate in acest sistem, si daca facem un mic calcul, am marcat mai mult decat in tur. Nu au mai fost acele clasicuri 0-1, 1-0, 2-0 samd. Am vazut in sfarsit un 4-0, 5-0, 1-3 (in deplasare), 3-1 (in derby`uri) etc. E adevarat ca am dat multe goluri din faze fixe, dar totusi.. Grecia a castigat campionatul european marcand 5 din 6 goluri din faze fixe.

Ideea este ca atunci cand juca Plesan acest 4-2-3-1 se transforma chiar intr`un 4-1-4-1. Tot adevarat este ca in orice formula nu am excelat dpdv al calitatii jocului, dar in ultima perioada nu am mai vazut nici`un meci extraordinar (si aici includ campionatele mari ale Europei + Liga Campionilor).

weeezer26.05.2008 13:38

Mie imi place jocul in 4-2-3-1, nu jocul nostru, ci jocul in general in acest sistem. Barcelona a dat cele mai mari satisfactii in.. mileniul asta, jucand cu un singur varf impins, Eto'o, nicidecum un varf de careu, cel putin din punct de vedere al fizicului. Jucand cu un singur varf, el trebuie sa stie sa dea si o pasa, pentru cei care vin din linia a doua, in special pentru cei care il sustin din flancuri. Iar Pepe nu a demonstrat ca e capabil de lucrul asta.

Mi se pare un sistem echilibrat, poti sa ai si siguranta defensivei, cu 6 oameni cu sarcini defensive, si poti face si spectacol, atunci cand cei doi mijlocasi laterali se pot transforma in varfuri. Sa ne amintim ca Roma a facut furori in campionatul Italiei, multa vreme, fara sa joace cu vreun varf de meserie. In meciul de la Madrid, cu real, ofensiva italienilor a fost alcatuita din Taddei, Perotta, Mancini si Totti cel mai impins, care numai varf de careu nu e...

Khalid26.05.2008 13:49

Interesant e transferul lui Tatarusanu, se pare ca Zapata s-ar putea sa plece.

ultrash26.05.2008 13:56
Interesant e transferul lui Tatarusanu, se pare ca Zapata s-ar putea sa plece.

Doamne fereste sa plece Zapata!!! Sa plece Cernea sau Vatca nu Rufay. Tatarusanu ne va ajuta in Cupa(exista si acest trofeu domnilor) sau Campionat

1on26.05.2008 13:57

Nu cred cã va pleca Zapata. Cel puțin, pânã acum, nu s-a auzit nimic legat de acest lucru. Cel mai bine ar fi sã-l lase pe Tãtãrușanul tot la Bistrița, împrumutat, cã dacã-l ține pe bancã îl ține degeaba. Dar, probabil cã va pleca Vîtcã. Cernea este peste el.

ultrash26.05.2008 14:02
Nu cred cã va pleca Zapata. Cel puțin, pânã acum, nu s-a auzit nimic legat de acest lucru. Cel mai bine ar fi sã-l lase pe Tãtãrușanul tot la Bistrița, împrumutat, cã dacã-l ține pe bancã îl ține degeaba. Dar, probabil cã va pleca Vîtcã. Cernea este peste el.

Cum adica sa ramana tot la Bistrita?Pai noi ce facem,pentru cine luam jucatorii? Exista meciuri de Cupa,Campionat si meciurile din UCL sau UEFA(depinde :| ).Sunt 3 competitii din care 2 ar trebui sa le castigam,ma refer la event.Se vor accidenta jucatori,se vor lua cartonase vor fi suspendati.

Astazi prosportu` scria ca Tatarusanu ar fi operat la menisc

http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_tatarusanu/

intr`adevar,Tatarusanu va ramane la Gloria Bistrita inca un an...

AdrianUltras2526.05.2008 14:03

4-2-3-1 nu e un sistem de Steaua.

Acest sistem a adus victorii, dar victorii chinuite din cauza faptului ca lipsesc oameni in ofensiva.

Cand te numesti Steaua trebuie sa joci neaparat cu cel putin 2 varfuri.

De aia castigam noi greu, pt ca nu existau oameni in atac care sa o bage in ate.

Pai daca voua vi se par spectaculoase golurile din faze fixe, eu zic ca nu e asa.

P.s. Nu confundati 4-3-2-1 Barcelonei cu 4-2-3-1 nostru.

Acolo e altceva.Jucatorii de banda nu activeaza ca extreme ci mai mult ca varfuri retrase(intra cu sut in careu, nu dau doar centrari) iar cei 3 mijlocasi sunt centrali nu defensivi.Fac amandoua fazele.

c.ronaldo1726.05.2008 14:05

@weezer

Manchester United a castigat Liga Campionilor anul acesta fara nici`un varf clasic.

«1131415161763»