FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1151617181963»
ultrash26.05.2008 19:57

fratilor,din cate stiu eu asta e siteul Steaua.ro.In caz ca sunteti pasionati de jocuri pc intrati pe siturile respective.E un topic despre transferurile Stelei in pauza dintre sezoane.Nu despre ce as vrea eu ,sau ce jucator am gasit la FM08.Vorbiti de Balloteli si de Bojan pe situri`le lui Inter si Barcei.Aici discutati despre Armenteros,Escudero,Perotti,Dimitrov si...Tatarusanu :)

axl26.05.2008 19:59
Rahat Axl!

Nimeni nu plateste pe un jucator cat valoreaza ACUM!

Pai daca copilu ala are 17 ani si e international de tineret, golgeter la turnee finale si castigator cu tara lui si cu echipa de juniori a clubului si nu are nici un meci oficial in picioare, tu chiar crezi ca o echipa serioasa il da cu cateva sute de mii?

degeaba scrie transfermarkt ca ala costa 600 de mii ca de merge cineva si intreaba cu cat il da besiktas ma indoiesc ca va primi un raspuns mai mic de 5 mil.

Nu stiu de ce m-am bagat eu in discutia asta.

Sa fim sobri, Dayro nu mai are aceeasi valoare mercantila ca in momentul in care l-am cumparat. Pentru ca atunci era, ca sa zic asa, in culmea gloriei, pe cand acum tocmai a iesit pe locul 2 in Romania, cu niciun meci in care sa fie titular (sau a fost cu Buzaul?) si, daca nu ma insel, cu vreo 5 goluri marcate, dintre care ultimele doua intr-un meci de tot rahatul. Nu-i neg valoarea fotbalistica, spun doar ca pe piata valoreaza ACUM mai putin decat ATUNCI, chiar daca valoarea lui fotbalistica este aproximativ aceeasi.

AdrianUltras2526.05.2008 20:01

siteul asta zice ca costea valoreaza 1,4 mil.

ia sa mearga cineva la mititelu sa ii faca oferta asta sa vedem daca il scuipa sau nu intre ochi olteanu.

mihaicc26.05.2008 20:01

AdrianUltras25

Nu sistemul actual este de vina ci jucatorii care il compun.Noi sistemul defensiv il avem ok(asta daca nu pleaca Golanski,Goian sau Radoi).La mijloc noi am suferit enorm.Mendoza,cu toate ca ne-a salvat de multe ori in acest retur, A FOST FOARTE LENT IN MAJORITATEA PARTIDELOR.Eu sunt de acord cu Lacatus(daca el a fost) ca a decis sa nu-l pastreze pe peruan.Cat despre Habib.daca fotbalul nu era sport de echipa ci unul individual poate pustiul ajungea campion mondial.Avem nevoie de jucatori tehnici si rapizi(si un alt criteriu foarte important pentru straini:sa accepte sa-i vanda Giovanni mai departe).

Eu sunt de partea lui Lacatus.Trebuie sa avem rabdare cu el si nu sunt de acord cu cei care il contesta.Ii datoram macar atat,chiar daca O SA PIERDEM INCA 3 CAMPIONATE DE ACUM INCOLO.

AdrianUltras2526.05.2008 20:03

Mendoza nu e mijlocas de banda, e atacant!

Mutarea lui acolo e o prostie!

LeGenD26.05.2008 20:04

Sunt de acord cu AXL.Lacatus i`a scazut mult din valoare prin faptul ca l`a tinut mult prea mult pe bara.Daca nu ma insel,in meciul cu CFR parca a fost titular.Oricum pentru un jucator tanar,pe care ai dat 2 milioane si de la care se asteapta multe,a fost neglijat foarte mult.Asa s-a intamplat si in cazul lui Habibou.Parerea mea e ca jucatorii Stelei ar trebui sa ruleze.Pentru ca e o echipa care joaca pe trei fronturi:campionat,cupa Romaniei si cupe europene.Si daca dai o anumita suma de bani pe un jucator strain,nu il poti tine pe bara.Adica sa il tii pe Habibou si pe D.Moreno pe bara,si sa joci cu Lovin,Banel si Dica titular,e inadmisibil.

AdrianUltras2526.05.2008 20:09

Noi ne-am cam abatut de la subiect.

Nu cred ca ar mai trebui noi sa discutam aici viitoare transferuri.

Cred ca ar trebui mai bine sa dezbatem doar transferurile facute.

Nu e de treaba noastra sa transferam jucatori.

Oricum nu ne asculta nimeni.

Sunt probabil printre noi oameni care stiu sa conduca un club mult mai bine ca cei din conducerea Stelei.

Sunt probabil printre noi oameni care stiu mai mult fotbal chiar si ca cei de la Steaua.

Dar oricum nu o sa fim bagati in seama.

Asa ca nu are rost sa mai facem transferuri doar ca sa ne suparam.Ca pana la urma tre sa recunoastem ca, cu fiecare "transfer"(de presa) ratat parca tot ne vine sa ne bagam picioarele, nu?

Mai bine lasati-l pe Adi Ilie sa transfere, sa asteptam pana apare pe siteul oficial stirea ca Steaua a facut un transfer si abia apoi sa mai dezbatem.

Restul nu isi are rostul.

mihaicc26.05.2008 20:10
Mendoza nu e mijlocas de banda, e atacant!

Mutarea lui acolo e o prostie!

Nu stiu cat de atacant e dar lent e sigur.In ultimele 13 meciuri nu a alergat deloc.

axl26.05.2008 20:10
Sunt de acord cu AXL.Lacatus i`a scazut mult din valoare prin faptul ca l`a tinut mult prea mult pe bara.Daca nu ma insel,in meciul cu CFR parca a fost titular.Oricum pentru un jucator tanar,pe care ai dat 2 milioane si de la care se asteapta multe,a fost neglijat foarte mult.

Mie prea putin imi pasa ca i-a scazut valoarea de cumparare lui Dayro, pentru ca vanzarea lui cu sau fara profit nu face parte momentan din planurile Stelei. Nu stiu de ce l-a tinut Lacatus pe bara dar inclin sa cred ca a facut-o pentru ca Dayro nu merita sa joace titular.

Adica sa il tii pe Habibou si pe D.Moreno pe bara,si sa joci cu Lovin,Banel si Dica titular,e inadmisibil.

Aici cred ca gresesti, sunt 5 jucatori care joaca pe posturi care, dupa parerea mea si privind echipa in ansamblu, nu prea se intersecteaza. Dayro si Habibou sunt atacanti, nu-i vad nici in locul lui Dica, nici al lui Nicolita, TITULARI. De Lovin nici nu mai vorbesc. Ca D. l-a inlocuit pe Banel o pun pe seama faptului ca n-avea cine altul.

mihaicc26.05.2008 20:12
Noi ne-am cam abatut de la subiect.

Nu cred ca ar mai trebui noi sa discutam aici viitoare transferuri.

Cred ca ar trebui mai bine sa dezbatem doar transferurile facute.

Nu e de treaba noastra sa transferam jucatori.

Oricum nu ne asculta nimeni.

Sunt probabil printre noi oameni care stiu sa conduca un club mult mai bine ca cei din conducerea Stelei.

Sunt probabil printre noi oameni care stiu mai mult fotbal chiar si ca cei de la Steaua.

Dar oricum nu o sa fim bagati in seama.

Asa ca nu are rost sa mai facem transferuri doar ca sa ne suparam.Ca pana la urma tre sa recunoastem ca, cu fiecare "transfer"(de presa) ratat parca tot ne vine sa ne bagam picioarele, nu?

Mai bine lasati-l pe Adi Ilie sa transfere, sa asteptam pana apare pe siteul oficial stirea ca Steaua a facut un transfer si abia apoi sa mai dezbatem.

Restul nu isi are rostul.

Perfect de acord cu tine.

LeGenD26.05.2008 20:15

Pai asta e si o problema cu formula de joc.Pentru ca de exemplu,in cazul lui Lovin,eu zic ca acest jucator e in plus.Este identic ca stil de joc cu Ov.Petre.Si pentru o echipa care vrea sa se lupte la titlu,e de ajuns decat Ov.Petre.In cazul lui Banel,ar fi putut sa joace D.Moreno.Ca mijlocas dreapta,nu ca fundas.Iar in cazul lui Dica intr`adevar Steaua nu prea are inlocuitor.

AdrianUltras2526.05.2008 20:24

Legend

Imi pare rau sa vad ca tot mai multi fani ai Stelei au ajuns indoctrinati cu aceste rahaturi de idei numite tactici de fotbal modern.

Pai fratele meu, Dayro a jucat atacant in Columbia.Atacant central.De ce sa il pui ma mijlocas dreapta?!

Nu il pui ma!

Il pui pe altu.Daca nu ai iei de la Steaua 2.

Dar nu reprofilezi.

Acelasi rahat l-a facut cu Mendoza.

Lu' ala nu i se zice Condoru si Pantera pt ca centreaza bine fratele meu!

I se zice asa pt ca are detenta si explozie si forta.

Si normal ca nu a jucat nimic ca mijlocas stanga din mom ce el era obijnuit sa joace atacant!

In meciul cu Buzaul, atat Dayro cat si Mendoza au jucat atacanti.Si s-a vazut ce pot!

Fata in fata cu fundasul advers isi pot pune in valoare calitatile.Explozia aia a lui Mendoza exista si e de durata scurta.De aia nu poate sa fuga ca un nebun sa are banda.Pt ca nu stie decat pe distante mici.

Frate, nimeni nicaieri nu face sistemul in functie de jucatori!

Daca esti profesionist adevarat iti faci un sistem si apoi aduci jucatori care sa dea max in acel sistem!

Noi am luat 4 atacanti in iarna si ca sa joace toti am facut un rahat pe bat, i-am reprofilat!

mountytoma26.05.2008 20:28
Pai asta e si o problema cu formula de joc.Pentru ca de exemplu,in cazul lui Lovin,eu zic ca acest jucator e in plus.Este identic ca stil de joc cu Ov.Petre.Si pentru o echipa care vrea sa se lupte la titlu,e de ajuns decat Ov.Petre.In cazul lui Banel,ar fi putut sa joace D.Moreno.Ca mijlocas dreapta,nu ca fundas.Iar in cazul lui Dica intr`adevar Steaua nu prea are inlocuitor.

e adevarat ca Lovin si ov Petre joaca la fel, dar daca ramane unul singur in echipa, cum mi-ar placea!, ar trebui sa alerge toti mijlocasii si in aparare.

in locul lui Banel poate juca oricine, sau putem incepe meciul fara un jucator, macar nu mai trimite nimeni mingea intr-un loc unde va fi pierduta oricum.

in locul lui Dica eu cred ca Dayro s-ar descurca mult mai bine, incomparabil mai bine. are si viteza si ambitie, chestii care lui Dica ii sunt straine de multa vreme! si fara de care in fotbalul de azi esti ZERO

LeGenD26.05.2008 20:30

Mda,ma rog.De Mendoza stiam ca a jucat atacant,dar sincer de Dayro nu stiam ce post jucase.In fine,daca se descurca atacant,asta e,greseala mea.Si in legatura de meciul cu Buzau si de ce au facut cei doi,nu ma pot pronunta din moment ce nu am vazut meciul.Si eu l`as vrea pe Mendoza atacant.Dar oricum va pleca de la echipa.

AdrianUltras2526.05.2008 20:33

Legend

Dayro venise din columbia ca golgeter la zi al campionatului Columbian cu 16 goluri in 16meciuri.

axl26.05.2008 20:35

Bun, un pic de off-topic constructiv n-are cum sa faca rau, dar ne oprim aici si continuam dincoace, daca mai e nevoie:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=120

MadFroG27.05.2008 05:37

Degeaba discutam aici despre super-jucatorii care ii tot transfera presa la Steaua.N-ati vazut ca in fiecare zi apare cate un alt jucator ? jenant...parca il si vad pe Ad.Ilie de cand s-a incheiat campionatul ,discutand in fiecare zi despre un alt jucator...deci omu nu mai are si el vacanta :rolleyes:

Maestrul Lacatus , a condus foarte prost o echipa care ar fi trebuit sa defileze in campionatul romanesc. Sa ii ai pe Radoi,Dica,Mendoza,Moreno,Golanski,Zapata si sa iesi doar pe locul 2 mi se pare de-a dreptul jenant , mai ales ca in tur doar pe Zapata si Dica ne-am bazat . Maestrul a facut o gramada de greseli , incepand cu proasta pozitionare a lui Mendoza in teren si culminand cu tinerea pe banca de rezerve a lui Dayro, pentru ca Gabonel Nicolita sa prinda si el un loc caldut la euro . Asta ca sa nu mai spun ca Fiara il mangaia pe crestet pe Dica dupa fiecare meci desi acestuia i se rupea efectiv de ceea ce se intampla pe teren . Aici as fi vrut sa-l vad pe Laca apostrofandu-l si trimitandu-l putin la echipa a doua ....da probabil s-a gandit ca trebuie sa fie prietenul jucatorilor ca numai asa poate sa tina vestiarul . Nu zic ca Hagi era un mare antrenor ,in niciun caz...dar el a adus putina disciplina la echipa si imediat madonele din echipa au dat fuguta la palat ca sunt demoralizate si joaca din amintiri , ca nu exista trasee ...vai

Revenind,parerea mea e ca din toate transferurile doar Szekely isi avea rostul si asta pentru ca cel putin acum sper, ca s-a terminat cu toata campania asta pro-Gabonel.Tatarusanu e bun pt viitor,mai ales ca sunt sigur ca in 2 ani o sa fie peste Lobont si cel mai bun portar roman.

Daca s-ar face o campanie serioasa, s-ar aduce un mijlocas stanga de MESERIE,un mijlocas central capabil sa faca ambele faze si un atacant care sa o bage in ate din juma de ocazie.Asta ca sa nu mai spun de un fundas central si de un fundas stanga pentru ca Emeghara am inteles ca sta 4 luni si nu cred ca ar fi inspirat sa ne bazam pe Nesu in CL.

La capitolul plecari : Goian pentru ca trebuie sa castigam mai multa viteza pe linia de fund,Dica pentru ca una e sa ai o perioada proasta si alta e sa iti bagi **** , P.Marin pentru ca are o varsta , Lovin pentru ca e un mare nesimtit...daca ar fi macar baiat finut in afara terenului ,n-as avea nimic cu el ..da sa stiti de la mine ca e mare taran si apoi extremele ascunse Gabonel si Surdu -care n-au jucat nimic anul asta .

Ar trebui de asemenea sa fie promovati macar Ochirosii si Bicfalvi,da' daca n-ai cu cine frate..chiar n-ai

PS: Ca sa nu uit ca tot maestrul a plecat capul la cioban si si-a batut joc de Rada,care ne-a tinut apararea in spate in tur .

Respect Laca ca jucator - fara indoiala , cel mai mare care a evoluat la clubul nostru - da te-ai facut de ras ca antrenor si o sa te faci in continuare

LeGenD27.05.2008 06:24

@Madfrog

In legatura cu transferurile deja realizate,nu sunt de acord cu tine.Dintre toti cei pe care Steaua i`a luat pana acum,decat Stancu ma incanta.E jucator tanar,talentat si stiu ca cel putin in campionat va face fata.Tatarasanu imi place si el,dar va veni de la anul la Steaua(ceea ce e bine) pentru ca are timp sa mai creasca in valoare.Pe szekely il consider un figurant p***t care atunci cand era sa ajunga la Rapid declara ca nu va ajunge niciodata la Steaua.Pe Neagoe nu il cunosc,iar de Ionescu nu stiu ce sa zic ca nu l`am prea vazut.

Si mie mi`ar placea sa i vad inapoi pe Bicfalvi si Ochirosii.Si sa mai aduca Adi vreo 4-5 jucatori de performanta!

Bogdan4Steaua27.05.2008 08:20

Incep sa cred ca nu vom scapa de Nicolita si Lovin.

In cazul lui Lovin, nu cred ca vor exista oferte, si pentru ca o vedeta ca si el nu poate juca la Buzau spre exemplu, probabil ca va fi pastrat, formand alaturi de Ovidiu Petre cea mai creativa linie de mijloc din Romania. :laugh:

Cat despre Banel, lucrurile sunt destul de clare.

Este convocat pentru Campionatul European, deci avem doua alternative.

1. Cea mai probabila: Banel joaca, dar face meciuri proaste. Presa publica doua-trei articole despre "baiatul cu inima mare din Faurei", eventual doua-trei poze din curtea parinteasca, acolo unde Banel construieste de zor(aceleasi poze care apar in fiecare articol). Piturca sare si el in ajutorul lui, dand ordin ca Banel sa fie protejat atat de suporteri cat si de conducerea tehnica, deoarece baiatul cu inima mare reprezinta viitorul nationalei. Creditorul il declara fiu adoptiv pe vecie. Argaseala face acel lucru la care se pricepe cel mai bine: aproba ce zice creditorul. Adi Ilie ne linisteste pe toti, spunand ca un geniu precum Banel nu trebuie scapat printre degete, chiar daca nu a reusit mare lucru la nationala.

2. A doua ipoteza, conform careia Banel joaca acceptabil, in singurul stil de joc in care se ridica la un maxim nivel mediocru. In acest caz, il vedem in cinci minute pe creditor la stirile sportive, sustinand ca Banel valoreaza 100 milioane euro, fiind netransferabil.

Oricum am lua-o, se pare ca nu scapam de acesti doi jucatori submediocri.

MadFroG27.05.2008 10:27
@Madfrog

Pe szekely il consider un figurant p***t care atunci cand era sa ajunga la Rapid declara ca nu va ajunge niciodata la Steaua.

Il preferi pe baiatul modest din Faurei ? eu nu ...

Neagoe si Ionescu sunt din acelasi aluat ca si Drida,Gurita si Dino Eze

razvan_stelist200727.05.2008 12:33

din surse oficiale,astazi 27 mai 2008,s-a oficializat transferul portarului gloriei Bistrita,ciprian tatarusanu la Steaua.acest lucru l-a spus si Becali,dar si vicepresedintele gloriei Bistrita.

luchian_m27.05.2008 13:10

Cred ca e un transfer reusit... E un portar tanar si poate pana la anul cand va ajunge la club va capata mai multa experienta.

dr.adrian927.05.2008 13:33

sa avem rabdare. sa treaca euro

.Ax3L.27.05.2008 19:56

trebuie sa luam inainte de euro dupa euro jcuatorilor care au fost inclusi in lot nu care au jucat le creste cota de piata 100% macar cu 1milion de euro in plus

dr.adrian927.05.2008 20:46
trebuie sa luam inainte de euro dupa euro jcuatorilor care au fost inclusi in lot nu care au jucat le creste cota de piata 100% macar cu 1milion de euro in plus

doar nu crezi ca va lua Jiji jucatori de la euro !!!!

«1151617181963»