Degeaba discutam aici despre super-jucatorii care ii tot transfera presa la Steaua.N-ati vazut ca in fiecare zi apare cate un alt jucator ? jenant...parca il si vad pe Ad.Ilie de cand s-a incheiat campionatul ,discutand in fiecare zi despre un alt jucator...deci omu nu mai are si el vacanta 
Maestrul Lacatus , a condus foarte prost o echipa care ar fi trebuit sa defileze in campionatul romanesc. Sa ii ai pe Radoi,Dica,Mendoza,Moreno,Golanski,Zapata si sa iesi doar pe locul 2 mi se pare de-a dreptul jenant , mai ales ca in tur doar pe Zapata si Dica ne-am bazat . Maestrul a facut o gramada de greseli , incepand cu proasta pozitionare a lui Mendoza in teren si culminand cu tinerea pe banca de rezerve a lui Dayro, pentru ca Gabonel Nicolita sa prinda si el un loc caldut la euro . Asta ca sa nu mai spun ca Fiara il mangaia pe crestet pe Dica dupa fiecare meci desi acestuia i se rupea efectiv de ceea ce se intampla pe teren . Aici as fi vrut sa-l vad pe Laca apostrofandu-l si trimitandu-l putin la echipa a doua ....da probabil s-a gandit ca trebuie sa fie prietenul jucatorilor ca numai asa poate sa tina vestiarul . Nu zic ca Hagi era un mare antrenor ,in niciun caz...dar el a adus putina disciplina la echipa si imediat madonele din echipa au dat fuguta la palat ca sunt demoralizate si joaca din amintiri , ca nu exista trasee ...vai
Revenind,parerea mea e ca din toate transferurile doar Szekely isi avea rostul si asta pentru ca cel putin acum sper, ca s-a terminat cu toata campania asta pro-Gabonel.Tatarusanu e bun pt viitor,mai ales ca sunt sigur ca in 2 ani o sa fie peste Lobont si cel mai bun portar roman.
Daca s-ar face o campanie serioasa, s-ar aduce un mijlocas stanga de MESERIE,un mijlocas central capabil sa faca ambele faze si un atacant care sa o bage in ate din juma de ocazie.Asta ca sa nu mai spun de un fundas central si de un fundas stanga pentru ca Emeghara am inteles ca sta 4 luni si nu cred ca ar fi inspirat sa ne bazam pe Nesu in CL.
La capitolul plecari : Goian pentru ca trebuie sa castigam mai multa viteza pe linia de fund,Dica pentru ca una e sa ai o perioada proasta si alta e sa iti bagi **** , P.Marin pentru ca are o varsta , Lovin pentru ca e un mare nesimtit...daca ar fi macar baiat finut in afara terenului ,n-as avea nimic cu el ..da sa stiti de la mine ca e mare taran si apoi extremele ascunse Gabonel si Surdu -care n-au jucat nimic anul asta .
Ar trebui de asemenea sa fie promovati macar Ochirosii si Bicfalvi,da' daca n-ai cu cine frate..chiar n-ai
PS: Ca sa nu uit ca tot maestrul a plecat capul la cioban si si-a batut joc de Rada,care ne-a tinut apararea in spate in tur .
Respect Laca ca jucator - fara indoiala , cel mai mare care a evoluat la clubul nostru - da te-ai facut de ras ca antrenor si o sa te faci in continuare