FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1141516171863»
AdrianUltras2526.05.2008 14:12

C.Ronaldo17

ma surprinde ceea ce zici.

Stiai ca Cristiano Ronaldo a inceput fotbalul ca atacant?

De asemenea, Tevez si Rooney sunt atacanti.

Nu mijlocasi.

E exact ce am zis mai sus.

S-a ajuns pana acolo incat s-a bagat in cap oamenilor ideea cum ca un atacant trebuie sa fie neaparat inalt si puternic si sa poata juca neaparat pivot.

NU E ASA!

c.ronaldo1726.05.2008 14:18

@Adrian

Putin conteaza ce juca Ronaldo la inceput. Si Radoi a fost portar.

Tevez si Rooney da, sunt atacanti, dar numai in Football Manager si Fifa. Ei nu sunt acel "VAN NISTERLOOY" avut de United acum ceva timp. Viteza si tehnica avuta de cei 2 ii fac sa joace mai mult pe parti ajutand foarte mult in fata. Ronaldo joaca ori lipit de tusa tot meciul (finala Chelsea) ori in fata tuturor mijlocasilor (campionat, sau mai exact vezi meciul Barcelona-Man.United).

Scuze de OFF-Topic.

1on26.05.2008 14:26
Cum adica sa ramana tot la Bistrita?Pai noi ce facem,pentru cine luam jucatorii? Exista meciuri de Cupa,Campionat si meciurile din UCL sau UEFA(depinde :| ).Sunt 3 competitii din care 2 ar trebui sa le castigam,ma refer la event.Se vor accidenta jucatori,se vor lua cartonase vor fi suspendati.

Astazi prosportu` scria ca Tatarusanu ar fi operat la menisc

http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_tatarusanu/

intr`adevar,Tatarusanu va ramane la Gloria Bistrita inca un an...

Pãi și tu crezi cã o sã-l scoatã Tãtãrușanul pe Zapata din poartã? O sã stea sã frece tușa, așa cum a frecat-o și Vîtcã anul ãsta. Iar Cernea este rezerva idealã (la fel ca E. Baciu). Mai bine mai stã Tãtãrușanul un an la Bistrița, unden nu e presiune mare și se mai coace.

ªi dacã tu o sã-mi spui cã același lucru e și cu Ochiroșii, o sã-ți spun cã nu e la fel. Tãtãrușanul e portar, și dacã o comite de câteva ori, toatã cariera lui va rãmâne influențatã.

AdrianUltras2526.05.2008 14:50

Rooney e atacant 100%.

Nu cred ca are rost sa intrebam lumea.

Raspunsul e destul de clar.Ronney e atacant central.

Tevez la fel.

Repet, atacanti nu sunt doar cei de peste 185 inaltime!

ex: Gigel bucur!

stelistul stelist26.05.2008 15:04
eu unu mii doresc pe tatarusanu karamian si costea

Tatarusanu a venit mai raman 2 . Sanse la doar 1 , Karamian. Am avut dreptate ca Steaua il va lua ca solutie de viitor dar nu m'ati inteles

racky26.05.2008 15:31
@Adrian

Putin conteaza ce juca Ronaldo la inceput. Si Radoi a fost portar.

Tevez si Rooney da, sunt atacanti, dar numai in Football Manager si Fifa. Ei nu sunt acel "VAN NISTERLOOY" avut de United acum ceva timp. Viteza si tehnica avuta de cei 2 ii fac sa joace mai mult pe parti ajutand foarte mult in fata. Ronaldo joaca ori lipit de tusa tot meciul (finala Chelsea) ori in fata tuturor mijlocasilor (campionat, sau mai exact vezi meciul Barcelona-Man.United).

Scuze de OFF-Topic.

Rooney, C. Ronaldo si Tevez sunt atacanti, oricum cand ai jucator cum e C.Ronaldo nu prea ai nevoie de atacanti, acum sa vedem cat o sa mai dureze ca majoritatea s-au stins dupa 1,2,3 ani. ex. Ronaldinho, Henry.

MoWeed26.05.2008 16:42
Interesant e transferul lui Tatarusanu, se pare ca Zapata s-ar putea sa plece.

Pai daca sta imprumutat inca un an la Gloria lu tata Jean ma indoiesc ca il dau pe Zapata. Oricum un transfer foarte bun, unul din putinii jucatori de viitor din Liga 1

LeGenD26.05.2008 18:43

Am si eu cateva propuneri,am si un pret aproximativ la care sunt cotati.Toti m`au imperionat si merita sa vina la Steaua:

Batuhan Karadeniz - Un jucator turc,atacant,un mare talent.Are viteza si inscrie mult.Poate face fata in Champions League.Evolueaza pentru Besiktas si este cotat la circa 600.000 euro.

Aragon Espinoza Rorys - Un portar cu mare talent.Are reflexe bune,si as putea spune ca il poate intrece pe Zapata la valoare.Nu costa mult,deci l`am putea lua usor.

Loic Remy - Un alt jucator bun.Joaca la Lens,dar am inteles ca e imprumutat de la/la Lyon.Are viteza buna,tehnica si vede bine jocul.Costa 1.600.000 euro dar i se termina contractul cu Lens la sfarsitul lunii iunie.

Interesati`va si voi si dati`va cu parerea de cei trei.

AdrianUltras2526.05.2008 19:16

Karadeniz - da, sigur, pacat ca joaca la besiktas si pacat ca e dorit de Manchester united.

pretul ala de 600de mii cred ca l-ai pus tu.

Remy e imprumutat la lens pt un motiv.

Repet, e cool FM2008 dar totusi, bine ati venit in lumea reala!

mountytoma26.05.2008 19:20

dupa seara campionilor de azi, eu parca l-as vrea in echipa pe Belodedici. Incredibil cum arata si cum joaca la varsta lui. marii majoritati a fotbalistilor din Liga I de azi ar trebui sa le fie jena langa Belodedici cel de patruzeci si de ani. ca langa Belo cel de 20 de ani nu prea puteau sta decat beckenbauer si altii ca el.

iar lui Dica i-as arata cum a jucat Tudorel Stoica la peste 50 de ani! l-ati vazut pe Tudorel cum sprinta spre poarta proprie cand echipa lui pierdea mingea, intr-un meci caritabil? de cate ori a facut asta in viata lui Dica,. intr-un meci oficial? pe Dica il doare fix in p--a...

sau cum a alergat Adi Ilie! daca pleaca Dica, Adi Ilie poate sa-i ia locul si vom avea doua viteze in plus si multa imaginatie in joc!

acum revenind cu picioarele pe pamant, miscarea cu tatarusanu este foarte buna, dar dovedeste ca editia de anul asta a CL este rampa de lansare pentru noi vanzari de jucatori. daca becakatul ia 5 milioane pe Golanski (face baiatul banii astia la o echipa mare), pe Zapata cred ca poate lua mult mai mult. conditia este sa aiba rezultate bune in CL ... asa ca pana la urma iese ceva si pentru noi!

dangeor26.05.2008 19:22

si ce gol a dat Tudorel Stoica...

mircea_zion26.05.2008 19:23

steagro :stupid::thumbsup: a fost cat de cat spectacol ..

mountytoma26.05.2008 19:25

pariu cu Banel pe 1000 (o mie) de euro ca el din 1000 de incercari nu reuseste un sut ca al lui Tudorel in seara asta!

.Ax3L.26.05.2008 19:27

deci din toata valva asta singuri care au venit la Steaua sunt SZEKELY, Bogdan Stancu, Claudiu IONESCU, NEAGOE SI TATARUSANU asa ca bine a punctat adrianultras25 vb despre jucatori pe care aiti vazut nu despre jcuatori cu, care ati jucat manager asa si mie in manager mi sa parut ca laurent agouazzi joaca bine, dar nu inseamna ca este bun si realitate deci TREZITZIVA FRATE

LeGenD26.05.2008 19:30
Karadeniz - da, sigur, pacat ca joaca la besiktas si pacat ca e dorit de Manchester united.

pretul ala de 600de mii cred ca l-ai pus tu.

Remy e imprumutat la lens pt un motiv.

Repet, e cool FM2008 dar totusi, bine ati venit in lumea reala!

Stai tu calm ca pretul nu e pus de la mine.Si jucatorii nu i iau de pe Manager ca altii.

weeezer26.05.2008 19:36

Karadeniz are valoarea de piata de 600.000 estimata de transfermarkt.de

AdrianUltras2526.05.2008 19:39

Ok, nu i-ai luat de pe Manager.

Ai stat si te-ai uitat la eurosport la turnee de juniori...

Si ce zice asta?

Nimic!

Acum 2 ani si eu am vazut la un turneu final de juniori pe un spaniol, Bojan, cum juca ca un nebun.

De ce nu l-a adus oare Steaua pe ala?

Aaaa...oare pt ca cluburile mari nu sunt conduse de idioti care sa le dea drumul copiilor talentati la prima oferta?!

Chiar, ca mi-am adus aminte.

Stiu eu un jucator, Mario Balotelli, hai sa il aducem la Steaua!

LeGenD26.05.2008 19:40

Si eu tot de acolo iau datele pe care le iau.In legatura cu vizionatul jucatorilor pe youtube,nu e o metoda chiar buna de a cauta jucatori.Pentru ca in general pe youtube sunt postate perioadele bune ale jucatorilor,deci vizionand filimulete pe youtube nu poti sa afli forma actuala a jucatorului.

AdrianUltras2526.05.2008 19:43

Weeezer

acelasi site zice ca Nicolita valoreaza 1,6 mil euro:))

si Bojan doar 9 mil :))

p.s. m-am uitat de Balotelli.costa doar 3 mil euro.eu zic sa il luam:))

LeGenD26.05.2008 19:45

Din cate stiu eu,acest site este chiar serios.Si datele acolo sunt cam 70%-80^% adevarate.Deci acolo nu cred ca sunt trecute aberatii.

AdrianUltras2526.05.2008 19:46

Legend

deci Steaua a facut o mare porcarie cand a dat 2 mil pe Dayro Moreno avand in vedere ca transfermarkt zice ca nu valoreaza mai mult de 900de mii?

axl26.05.2008 19:48
deci Steaua a facut o mare porcarie cand a dat 2 mil pe Dayro Moreno avand in vedere ca transfermarkt zice ca nu valoreaza mai mult de 900de mii?

Poate valoreaza 900 de mii ACUM, fara jocuri in picioare. La momentul in care l-am luat poate valora mai mult.

LeGenD26.05.2008 19:52

Si tu crezi ca daca Steaua l`ar da acum,l`ar da cu 2 milioane?Poate nu toate sumele sunt corecte,ca am spus ca in principiu cam 70%,cred eu.

AdrianUltras2526.05.2008 19:54

Rahat Axl!

Nimeni nu plateste pe un jucator cat valoreaza ACUM!

Pai daca copilu ala are 17 ani si e international de tineret, golgeter la turnee finale si castigator cu tara lui si cu echipa de juniori a clubului si nu are nici un meci oficial in picioare, tu chiar crezi ca o echipa serioasa il da cu cateva sute de mii?

degeaba scrie transfermarkt ca ala costa 600 de mii ca de merge cineva si intreaba cu cat il da besiktas ma indoiesc ca va primi un raspuns mai mic de 5 mil.

Legend

si normal ca Steaua nu l-ar da cu 900 de mii.Baiatul e international columbian.Are 5 goluri date in 500 si ceva minute jucate.Daca Nicolita are val de 1,6 mil cred ca iti dai seama ca Dayro e mai mult.

poate 2,9 mil!

dar in nici un caz 900 de mii.

Cand vinzi un jucator trebuie sa te gandesti si la pierdere.nu doar la castig.

OK.Castigi 600 de mii ca il vinzi pe asta.

Dar daca il ti un an si il joci si ii creste valoarea la 6 milioane, nu te feliciti ca nu l-ai dat la prima oferta?

Marius26.05.2008 19:54

Mah, scuze, dar uitati-va pe saitu ala la Fabbiani si Miranda de la Dinamo =))))

«1141516171863»