FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1565758596063»
steaua_gloria27.08.2008 09:57

Spre exemplu il lua pe Belluschi cu 5 milioane , salariu 400-500 si avea inca unul bun la mijloc, insa transferuri extraordinare nu o sa vedem prea curand la Steaua. Totusi, un transfer surpriza pt mine a fost Dayro.

GOD27.08.2008 09:59
Spre exemplu il lua pe Belluschi cu 5 milioane , salariu 400-500 si avea inca unul bun la mijloc, insa transferuri extraordinare nu o sa vedem prea curand la Steaua. Totusi, un transfer surpriza pt mine a fost Dayro.

Uite un exemplu ....

Problema e ca imputitu pe cat e de bogat pe atat e de calic.....

Inloc sa le dea la aia ca stiu Crezu mai bine ii zice Belluschi crezu si il ia.

App:pe unde a ajuns Belluschi,fac pariu ca numai e la River.

steaua_gloria27.08.2008 10:01

@ GOD

Olympiakos :ce_oameni:

c.ronaldo1727.08.2008 10:02
Man Chelsea a dat 10 Mil pe Deco.....

ce mai poti spune...

10 mil un an in CL ,dar omu te scoate meci de meci....

Cat poate sa ii dea salariu 2mil...

Vinzi pe Capetanos,Rada si alte scursuri si ii dai lu asta salariu care le dadeai la aia si nu faceau nimic....

Problema e ca nu se vrea,nu vrea si gata,e imputit ....

Si eu l`am adus pe Morientes la Steaua in Fifa dom`le!

PS: Ach, ce emotii am!

steaua_gloria27.08.2008 10:04

@GOD

Grecii au dat pe el 7,4 milioane de euro.

Vezi ca e posibil sa nu se acomodeze. :laugh:

GOD27.08.2008 10:05

ce mai poti spune...

Vinzi pe Capetanos,Rada si alte scursuri si ii dai lu asta salariu care le dadeai la aia si nu faceau nimic....

Eu am dat un exemplu......

Daca esti cu fite,atunci sa nu te mai plangi ca suntem ciuca batailor in grupe.....

Si cam suferi sincer....

victor27.08.2008 10:12

ce mai poti spune...

problema este ca nu prea va pricepeti si vorbiti tot felul de enormitati!

deco are salariu de 6.5 mlnE pe an si contract pe 4 ani! asta pentru cultura generala a celor care fac planuri pe banii altora!

c.ronaldo1727.08.2008 10:12

Sufar frate, cum sa nu sufar cand vad ca Dani Alves se duce la Barcelona si Dos Santos la Hotspur?!

Ooo, viaaataaa meaaaa!

Marius27.08.2008 10:26

Mi-a luat-o Victor inainte :))))

bai GOD, pe bune, ma faci sa-i cred pe baietii de la FIFA, tu chiar ai 12 ani mah?

ce dracu', venea vreodata Deco in Romania? stii care e faza? si asta merge si cu Belluschi. la oferte salariale egale, jucatorii vor alege intotdeauna campionatele mai puternice. deci, daca Belluschi joaca la Olympiakos (parca...) pe 600.000/an, tu tre' sa-i dai cam 800.000 sa vina aici...

GOD27.08.2008 10:29

Man eu am dat un exemplu . . .

Nu se poate discuta numai glume etc etc...

si daca eu am 12 ,inseamna ca tu ai 11 crede-ma

Hai bafta,am incercat sa va dau un exemplu ca asta nu baga nici un ban.... dar nu se poae

atunci jucam cu Capetenie

Bogdan4Steaua27.08.2008 10:39

Mitea? Nu, multumesc!

Sa il ia cofetarii de la Dinamo... si asa s-au pus pe repatriat petarde sau fosti fotbalisti.

MadFroG27.08.2008 10:43

Rivaldo a ajuns in Uzbekistan !

TE URASC CIOBANE ! :))

Wally27.08.2008 11:04

Fara Mitea la Steaua!

victor27.08.2008 11:50
Mi-a luat-o Victor inainte :))))

bai GOD, pe bune, ma faci sa-i cred pe baietii de la FIFA, tu chiar ai 12 ani mah?

ce dracu', venea vreodata Deco in Romania? stii care e faza? si asta merge si cu Belluschi. la oferte salariale egale, jucatorii vor alege intotdeauna campionatele mai puternice. deci, daca Belluschi joaca la Olympiakos (parca...) pe 600.000/an, tu tre' sa-i dai cam 800.000 sa vina aici...

roberto Carlos, 34 ani, a acceptat sa semneze pe 4 ani cu fenerbahce doar pentru 6 mlnE pe an. iar roberto Carlos e la final de final de cariera si istanbulul nu e Bucuresti. jucatorii cat de cat din top nu parasesc campionatele puternice din vest decat in conditii exceptionale. asta e o regula de fier, pentru ca ulterior e mai greu sa te reintorci intr-un campionat puternic.

eu va spun din real, ca un varf de atac titular de la o echipa de locul 8-10 din franta, jucator de 23a, are un salariu in jur de 400-500miiE (net). ca sa-l aduci in Romania trebuie sa-i dai dublu si nici atunci nu esti sigur ca nu se razgandeste. nu mai zic ca si clubul proprietar doreste in jur de 3-5 mln.E.

la ora actuala politica Stelei de transferuri e clara: luam tot ce misca jucatori romani de pana in 23a, in speranta ca o vom plesni cu 1-2 dintre ei, si aducem de pe pietele sud-americane de margine, jucatori tineri care ar putea sa progreseze in fotbalul european (gen Dayro, toja, suarez). din brazilia sau argentina, piete consacrate si super-monitorizate de marile cluburi europene, e practic imposibil sa culegi ceva la preturi cat de cat rezonabile. pentru armenteros, independiente a spus clar ca nu coboara sub 2,7mln$ pentru transfer definitiv, dar jucatorul a preferat sevilla.

asta e problema de azi a Romaniei!

MoWeed27.08.2008 11:51

Mitea ar fi cel mai prost trasfer prosibil! O panarama de fotbalist....

mountytoma27.08.2008 12:27
Mitea ar fi cel mai prost trasfer prosibil! O panarama de fotbalist....

mai prost transfer decat kapetanos, r neagoe? mitea la Steaua nu si-ar gasi locul, asa cum nici Bostina nu si-l gaseste la Dinamo. il evita toti, chiar daca stie fotbal cat toti ailalti la un loc...

cand vom avea noi transferuri de 10-15 milioane de euro pe jucator si salarii de 2-3 milioane?

atunci cand si Romania va arata ca o tara civilizata, atunci cand oameni ca Becali, Borcea, tiriac, Copos, columbeanu, casuneanu etc nu se vor mai imbogati din afaceri cu statul, atunci cand la stadion fiecare isi va scuipa cojile de seminte intr-o punga si nu pe jos, atunci cand wc-urile de la stadion nu ne vor parfuma atmosfera pana la 50 m distanta, atunci cand smecherii nu vor mai trece pe rosu ca la ma-sa acasa...

adica NICIODATA :-(

sau cel putin niciodata in viata mea... poate cei care au acum 12 ani vor ajunge zilele alea

c.ronaldo1728.08.2008 20:41

Marius Lacatus a declarat azi la Telesport ca sunt sanse mari ca George Ogararu sa revina in Ghencea. Ar fi un ultim transfer excelent pentru Liga.

Ice_Angel28.08.2008 20:52

Probabil ca ar fi cel mai bun transfer din ultimul daca se intoarce Ogararu.Plus ca am reveni la acea defensiva de fier de pe vremea lui Zenga.

AdrianUltras2528.08.2008 21:25

Revenirea lui Ogararu ar fi buna in conditiile plecarii lui Nesu.

Golanski ar putea juca in stanga in acest caz.

Nu este pozitia lui dar, pana vine Emeghara, ar putea sa faca mult bine.

cRiss4Steaua28.08.2008 21:32

Doamne Ajuta! :x sper sa vina .. ar fi un transfer care ne lipseste

razvan_stelist200728.08.2008 21:34

daca vine ogarau , chiar si din aceasta grupa grea ne putem califica in primavara europeana.ar fi un transfer excelent , ar crea concurenta intre golanski si emeghara , pt ca el va fi sigur titular pe dreapta.

axl28.08.2008 21:35

Pana sa vina George imi pare c-avem o problema serioasa cu fundasii laterali. Adica nu prea avem.

adymed28.08.2008 21:37
MoWeed29.08.2008 07:16

Ce bine ar fi sa revina Ogararu.....

adidwu29.08.2008 07:26

Ogararu ar fi un transfer mai mult decat util.

«1565758596063»