FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1545556575863»
MadFroG23.08.2008 22:02

Cred ca are o frica Laca in el , tremura noaptea cu gandul la Razvan :(

Daca avea valoare , juca pana acum

danimarcu23.08.2008 22:18

OK,fie cum vrei tu.Ai si tu doua fixuri,nu-i capatul pamantului.

Vise placute!

Raduccio24.08.2008 06:07

Cati jucatori <20 ani joaca meci de meci la MU, Real sau Chelsea? Si au totusi tinerei buni. Nici o echipa care are nevoie de 3 puncte in fiecare meci nu introduce copii in joc decat poate la 3-0. Ochi e rezerva lui Toja. Prinde tot timpu' lotul de 18. Inseamna ca anul' asta o sa-l vedem tot mai des in teren. Macar atunci cand Toja e indisponibil sau cand scorul ne permite.

Daca tot transferam tinerei poate ar trebui adus si Hora. Aduce ceva din Bratu la viteza.

c.ronaldo1724.08.2008 08:22

Hai sa nu comparam tinerii din Romania cu tinerii de la MU, Real sau Chelsea, chiar si pastrand proportiile.

Raduccio24.08.2008 08:48

La cat de buni is tinerii de la Chelsea, MU si Real ei tot nu joaca prea des. Asta era ideea mea. La MU joaca doar Anderson mai mult. De asta nu ma ingrijoreaza pe mine faptul ca la 19 ani Ochirosii nu e titular pe postul lui. Daca Steaua ar fi avut obiectivele Unirii Urziceni atunci Lacatus ar fi avut mai mult curaj, dar ne trebuie cate 3 puncte meci de meci.

MoWeed24.08.2008 08:54

@Raduccio

Da, dar acei tineri joaca in meciurile cu echipe mai slabe, nu ca Ochirosii care este rezerva lui Neaga. Toate echipele mari din Europa incearca sa-si creasca proprii tineri pentru a chletui mai putin pe transferuri in viitor, iar noi avem unii din cei mai talentati tineri romani dar ii jucam rar(Ochirosii, Bicfalvi, Iacob ,Mustata ,Tudose)

Asta e diferenta dintre noi si ei, noi nu-i bagam nici in meciurile cu echipe mai slabe pentru ca vezi-Doamne nu au experienta. Nu se gandeste nimeni ca numai jucand pot capata experienta

DelPiero1024.08.2008 10:11
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred :))

Dar pe Stancu cum de nu-l vede inca titular(ieria jucat ca i-a zis patronu').Si oricum Ochirosii e peste Neaga...

fansteaua4624.08.2008 12:56

"Eu am încercat orice ca sã îl țin. L-am trimis în Olanda, i-am dat variante sã se împrumute și sã dea mai tîrziu banii, dar nu a vrut nimic. Mi-a zis cã nu îi place orașul etc. Era o situație fãrã ieșire. M-am gîndit sã nu fie vreun eșec și i-am dat drumul. Mai multe cluburi l-au vrut, dar el a vrut la Steaua. Craiova a scãpat de un caracter de...nici nu știu ce sã mai spun. Claudiu Niculescu a fost înger pe lîngã Andrei Ionescu. El a fost un om pentru care mi-am dat sufletul și m-a trãdat. Alții, pe care i-am neglijat, mi-au dat o palmã moralã. Au fost mai sufletiști ca Ionescu și au demonstrat cã sînt adevãrați ostași ai Craiovei", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

MadFroG24.08.2008 15:53
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred :))

Dar pe Stancu cum de nu-l vede inca titular(ieria jucat ca i-a zis patronu').Si oricum Ochirosii e peste Neaga...

Stancu nu e varf impins , Lacatus se foloseste la Steaua de o formula in care figureaza un varf impins . Stancu joaca mai retras , adica pe postul lui Dayro - tocmai de aceea nu e titular . Cand a ramas in postura de varf impins(dupa inlocuirea lui Arthuro si premergator intrarii lui Kapetanos) a fost degeaba

Ochirosii l-a avut concurent pe post pana cand a venit Toja , pe Nicolita pe care nu l-a putut depasi ! Pe Nicolita !

Nu e de mirare ca Belo nu l-a mai vrut la selectionata de juniori(nu mai stiu care) .

Credeti-ma , daca Razvan incepe sa joace fotbal o sa fiu primul care o sa recunoasca lucrul acesta si tare mi-as dori ca lucrurile sa stea asa . Din pacate , in acest moment n-a demonstrat nimic - nici la Steaua si nici la tineret

sonic200524.08.2008 16:49

Din pacate jucatori ca Ochirosii, Stancu si Bicfalvi sunt vedete in echipa de tineret a Romaniei dar nu isi gasesc locul deloc la Steaua.

Ochirosii e mult peste Nicolita Madfrog dar asa cum ai spus si tu tiganul e febletea lui Gigi si asta e motivul pentru care inca joaca titular cel putin pana la revenirea lui Szekely.

Probabil daca o sa ne calificam in CL vom vedea in campionat si jucatorii tineri titulari, e bine si pentru viitorul junioorilor nostri ca unul din tinerii astia sa devina titular cat mai curand le va da alt aplomb.

Ochirosii a inceput sa fie rezerva la nationala de tineret mai ales pentru ca e rezerva si la echipa de club in timp ce concurentul direct Torje e titular la Dinamo, si nu pentru ca Torje ar fi cu ceva mai bun decat Ochirosii.

MadFroG24.08.2008 17:41

Torje e si mai slab ,iar faptul ca a semnat cu di namo nu o sa-l ajute .

Din actuala echipa de tineret , Tatarusanu , Deac si Bogdan Stancu reprezinta singurii jucatori care pot ajunge cu adevarat mai sus si pot face pasul catre nationala mare chiar de anul acesta

c.ronaldo1724.08.2008 18:06

Fiti ma seriosi, Torje e super-jucator la varsta lui, doar pentru ca e spurcat nu trebuie sa fiti milogi.

cRiss4Steaua24.08.2008 18:28

Imi plac foarte mult N'Doye si Tewanjera sau cum se scrie .. au viteza .. tehnica .. sut bun..

mai bine ar incerca Becali sa`i cumpere p`astia decat pe tiago Gomes daca tot vrea viteza la echipa..

MadFroG24.08.2008 18:53
Fiti ma seriosi, Torje e super-jucator la varsta lui, doar pentru ca e spurcat nu trebuie sa fiti milogi.

Vedem si in seara asta ce super-jucator e ...de 3 ori a atins mingea in prima repriza

A avut faza in careu si a dat in primul aparator

Colac peste pupaza ,adversarul acestui Messi mioritic este Danut 'chifla' Perja..

c.ronaldo1724.08.2008 18:57

@MadFrog

Nu e primul meci al lui Torje acesta cu Rapidul. Nu am zis ca e Messi, dar e un jucator foarte bun pentru varsta lui, peste Ochirosii.

MadFroG24.08.2008 18:59

Un jucator bun iese in evidenta in meciurile mari . Mi-a fost de ajuns in cate meciuri l-am vazut , nu e nimic special si nici nu merita atata atentie. N-am zis Messi , am zis "Messi mioritic" pentru ca e comparat de catre altii cu cel autentic

Bogdan4Steaua25.08.2008 07:54

Prosport da ca sigur transferul lui Bicfalvi la Craiova. Deocamdata nu cred nimic, dar nu cred ca ar fi o solutie buna.

Reiterez ideea unui satelit in Liga secunda, care sa poarte numele de Steaua 2, nu penibili gen Gloria Buzau.

MoWeed25.08.2008 09:21

Torje e slab; adica nu face 2 miloane de euro cat au dat spurcatii pe el...

DelPiero1025.08.2008 09:42

Avem in generatia asta jucatori mai buni decat Torje,uite,de exemplu Deac...sa nu zic de ai nostri...

c.ronaldo1725.08.2008 10:07

Dupa o parere personala as zice:

1.R.Stefan

2.B.Stancu

3.C.Deac

4.C.Tatarusanu

5.G.Torje

6.A.Ropotan

Cam astia sunt cei mai promitatori tineri din noua generatie care vine.

Ochirosii inca nu joaca, asa ca nu ma pot pronunta asupra lui. Repet, e o parere personala.

DelPiero1025.08.2008 10:11
Dupa o parere personala as zice:

1.R.Stefan

2.B.Stancu

3.C.Deac

4.C.Tatarusanu

5.G.Torje

6.A.Ropotan

Cam astia sunt cei mai promitatori tineri din noua generatie care vine.

Ochirosii inca nu joaca, asa ca nu ma pot pronunta asupra lui. Repet, e o parere personala.

1.Keseru

2.Stancu

3.R Stefan

4.Tatarusanu

5.Deac

...restul e can-can...

AdrianUltras2525.08.2008 10:25

Torje e varza.

E florentin Petre 2.

Niciodata nu o sa ajunga un fotbalist mare.

Se vede foarte clar ca are probleme tot mai mari cu fiecare an care trece.

Cand l-a promovat Hagi acum 2 ani juca mult mai bine decat acum.De ce?

Pt ca era un copil si nu intrau adversarii tare la el ca sa nu il rupa.Mai era si subestimat de ei.

Si atunci isi putea pune in valoare tehnica si viteza.

Anul urmator nu a mai jucat la fel de bine.Nu de prost l-a tinut Uhrin rezerva sezonul trecut.

Si la dinam0 nu vedeti ca mai mult nu se vede pe teren?

La tineret joaca bine dar la echipa de club e mediocru.De ce?

Pt ca joaca impotriva unor adversari cu experienta.

Iar faptul ca e mic de statura e o lovitura decisiva.

De aia nu era nici Elton de Steaua.

torje nu e un jucator atat de bun incat sa compenseze pt faptul ca e mic.

De ce credeti ca nu l-a luat nici o echipa mare pana acum?

Marius25.08.2008 10:27

1. Ionescu ( :blush: )

2. R. Stefan

3. Tudose/Stancu

4. Tatarusanu

5. Deac

Pot sa spun ca torje e vai de el, n-are fizic, tehnica e aproximativa, etc.

**alex**25.08.2008 11:21
6.A.Ropotan

Ropotan? Poate l-a plonjat si simulari grosolane.

MadFroG25.08.2008 12:33

In sfarsit v-ati dat seama ca Torje nu e "super-jucator" cum am auzit pe aici

De obicei avem tendinta sa ne supra-evaluam conationalii ..o privire obiectiva n-ar fi tocmai rea...imi aduc si acum aminte de meciul nationalei de tineret disputat acum 2 ani in Germania , super-generatia de "aur" care se vehicula ca va face mari performante la un turneu final dedicat echipelor de tineret si-a luat-o in mana de la nemti cu 5-1 ...si in echipa aia erau Moti,Sapunaru,M.Constantin,R.Stefan,Prepelita,Keseru, Torje si alte talente mioritice...am spus-o din actuala generatie doar 3-4 au sanse sa ajunga jucatori valorosi si sa activeze in campionate puternice . Ma refer aici la Tatarusanu care fara indoiala ca in 2 ani e titular si in nationala mare , B.Stancu pentru ca are un simt al portii deosebit si Deac care e cel mai tehnic jucator din generatia lui . In rest ,umplutura - umplutura

A da si Radu Stefan care totusi joaca in Italia

De Keseru sa n-aud , trebuia pana acum sa faca pasul spre o echipa mai buna din Franta

Ionescu va ajunge Narcis Raducan 2

«1545556575863»