tocmai de asta Amuntboy e nevoie de inca 1 fundas lateral...preferabil polivalent, pe ambele benzi...
tocmai de asta Amuntboy e nevoie de inca 1 fundas lateral...preferabil polivalent, pe ambele benzi...
asa..si?
mai cautam si un fundas lateral!
Era bun acum Laszlo Sepsi ,mai ales ca Nesu a plecat.
Alt fundas lateral tot din America de Sud cred ca o sa vina,asta daca mai vine cineva.
Intr'un moment mai prost decat acum nu'l puteam da pe Nesu.Pai practic acum il avem doar pe Petre Marin.Cred ca cel mai bine era daca se facea transferul inaintea campionatului,pentru ca am fi avut mai mult timp sa acoperim postul..
Ar trebui adusi 1-2 fundasi laterali,si asta cat mai repede..
bai!
Mustata e fundas dreapta.
Noi avem nevoie de fundas stanga.
Petre Marin e varza.Nu mai poate.Trebuie trecut in rezerva.
Golanski si Emeghara sunt rupti.
Golanski inca 2 sapt nu joaca.3 etape sigur nu o sa joace.
Emeghara inca o luna sigur va lipsi.
Nu avem fundasi laterali!
trebuie sa aducem cit mai repede un fundas stanga
Mi`e imi place foarte mult de Dan Matei, stiu ca a fost si pe la nationala odata. Acum nu mai stiu exact cati ani are, am impresia ca a trecut de vreo 28,29.
O alta solutie ar fi Ogararu.
sa fie cumva sepsi pe teava? dupa cum a jucat cu tara galilor, parca n-as vrea sa-l vad la noi! daca tot fabulam cu reprofilari, ce ziceti de Ochirosii? ca un fundas lateral trebuie sa stie sa centreze! eu tot cu rada as incerca pe stanga, iar pe dreapta cred ca merge Baciu. in zilele cand p Marin si golanski nu pot juca!
de sepsi stiu ca l`au imprumutat prin spania..pe la nush ce real ..zaragoza parca...
Ar trebui adus Ogararu inapio, ca tot nu mai prinde echipa pe la Ajax, si este un jucator foarte bun.
Alta solutie ar fi sa il aducem inapio pe Ninu de la Buzau, si sa joace P.Marin-Ninu... pana cand revin Emeghara si Golanski, ca oricum Ninu are mai multa experienta decat Bogdan Mustata, si el este iprumutat la Buzau... asa ca poate sa il ia Steaua imediat.
de sepsi stiu ca l`au imprumutat prin spania..pe la nush ce real ..zaragoza parca...
Sepsi a fost imprumutat la Racing Santander :tongue:
Baciu si rada nu sunt solutii pt postul de fundas lateral. nici unul nu are viteza necesara acestui post.
dupa meciul cu galata, daca ne calificam mai departe, ne trebuie neaparat un fundas stanga de meserie, asta daca nu vrem sa luam prea multe goluri...
imi aduc aminte ca acum cativa ani Radoi a jucat cateva meciuri fundas dreapta, si nu a facut-o deloc rau. pe termen scurt ar putea fi o solutie...
Trebuie insa si o solutie pe termen lung. Chiar daca isi revine Emeghara, noi nu avem rezerva pe postul lui. Ar trebui si un fundas dreapta, rezerva pentru Golanski.
Trebuie insa si o solutie pe termen lung. Chiar daca isi revine Emeghara, noi nu avem rezerva pe postul lui. Ar trebui si un fundas dreapta, rezerva pentru Golanski.
Din cate imi amintesc Emehara, a trantit vreo 3 meciuri inainte sa se "rupa" iar golansky imi pastrez parerea despre el ca ar fi mai bine sa-l urce la mijlocul terenului ca nu prea apuca sa se reprieze, noi facem cea mai mare porcarie ca-l vindem pe Nesu, pentru ca era foarte bun, Petre Marin nu stiu cat va mai putea juca, iar de golansky nu se stie cum se accidenteaza iar, o sa avem o criza de fundasi in curand, mai ales ca nici Ghionea nu prea mai este sigur pe el ....de cad i-a intrat in cap ca vrea sa plece in strainatate.
Baciu ar merita sa joace mai mult decat Ghionea din punctul meu de vedere.
Becali a declarat azi, dupa remiza (2-2) de la Bistrita, ca Steaua a mai achizitionat un jucator roman. Conform speculatiilor prosport.ro, sanse mari sa fie vorba despre Alexandru Curtean, jucatorul celor de la GM Medias.
Da,si acum zic ca-i vorba de Andrei Ionescu...
Daca vine Andrei Ionescu promit aici si acum ca in secunda 2 dupa prezentare imi iau tricou cu el!
acum incep speculatiile. Parca Mititica nu vindea jucatori in Bucuresti....
LE: Marius, dupa prezentare astept pozele puse aici pe site:))
Am impresia ca-i liber de contract...nu?Sau cum?E tanar Ionescu,n-ar fi rea achizitia lui...
P.S.S-a indragostit Marus! ![]()
A confirmat oierul acum la GSPTV. Alt tanar talent care probabil va fi rezerva
Bai, daca as putea v-as pune pe sait discutii cu prietenii de acum 2-3 ani... Cred ca-s cel mai mare fan in viata al lui Ionescu. Deci baiatul asta e super, super jucator.
Dar mai intai sa-l vad la Steaua...
LE: Nu-i liber, are contract cu Mititelu pana prin 2011
Stai ma adica a confirmat ca e vb de Ionescu??
LE: a, da, apare si pe gsp.ro
Al dracu`, si eram sigur ca e Pulhac.
Io chiar ma gandeam la Trica ![]()