FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1515253545563»
Raduccio22.08.2008 04:41

N-are rost sa il vindem pe nesu inaintea returului cu galata. El deja a jucat in tur si oricum nu mai poate juca in competitiile europene pentru alta echipa. Ricardo asta pare sa fie bunicel, sa il vedem cum joaca. Se pare ca pe Badea il trimitem la plimbare.

mq_messi22.08.2008 06:37

nesu pleaca dupa meciurile cu gloria si galata,posibil odata cu venirea lui pedriel Steaua sa schimbe sistemul de joc in 4-4-2(putin probabil), se pare ca Kapetanos va fi trimis la echipa a 2-a, Badea va trece la Gloria Buzau si se pare ca si Lovin ar avea cateva sanse sa plece . fular-campionii

Bogdan4Steaua22.08.2008 06:45

Conform Gazetei, Nesu va mai juca in returul cu Galata si in meciul cu Gloria.

Oricum, avem nevoie urgenta de un fundas stanga de valoare. Mihaita merita un transfer afara.

1on22.08.2008 07:06

O variantã pe stânga ar putea fi, poate, Rada. La Rapid juca centru-stânga.

MoWeed22.08.2008 07:25

Sper sa fie alt transfer ratat asta a lu nesu. Merita sa plece afara dar totusi la o echipa mult mai buna ca Utrecht.

Daca e adevarat, nu inteleg strategia asta, ramanem doar cu emeghara, golanski si Petre Marin fundasi laterali de meserie in lot. Cumva se pregateste reprofilarea lui Banel?

DelPiero1022.08.2008 07:33

Daca pleaca Nesu,cine o sa joace pe flancuri cu Galata?Marin poate sa joace pe ambele benzi,insa poate s-a inteles gresit,e doar unul singur,nu poate juca pe doua benzi deodata...

MALDINI22.08.2008 07:36

Sper sa mai vina un fundas acum dupa plecarea lui Nesu :sad2: mie chiar imi pare rau de nesu ... imi placea mult de tot ... avea determinare...punea osu ' la treaba cum se spune.. :noexpression:

MoWeed22.08.2008 07:37
Daca pleaca Nesu,cine o sa joace pe flancuri cu Galata?Marin poate sa joace pe ambele benzi,insa poate s-a inteles gresit,e doar unul singur,nu poate juca pe doua benzi deodata...

Probabil, dupa cum joaca in ultimul timp Toja si Szekely, trebuia sa-i gaseasca un loc de titular si lu Banel...

Macar de ar folosi banii sa-l aduca inapoi pe Ogararu....

AdrianUltras2522.08.2008 08:07

O mutare total negandita!

Nu mai avem flanc stang!

SRamos22.08.2008 08:16
O mutare total negandita!

Nu mai avem flanc stang!

Sa nu il uitam pe Emeghara, ptru ca a inceput antrenamentele alaturi de echipa si in scurt timp va putea sa joace.

Da imi pare rau ca va pleca Nesu :sad2:

O variantã pe stânga ar putea fi, poate, Rada. La Rapid juca centru-stânga.

Asta ar fi o idee geniala, sa joace Rada pe stanga, pentru ca este un jucator care mie imi place mult, si asa s-ar gasi un loc de titular si pentru el.

Sau poate Banel Nicolita... :confused:

AdrianUltras2522.08.2008 08:22

Macar inca o luna, Emeghara nu va putea juca.

Dj22.08.2008 08:23

eu cred ca vor aduce un fundas stanga sigur...

pe la buzau cine joaca pe flancul ala? :D

MoWeed22.08.2008 08:25

Mda, mai bine vindem un fundas stanga de meserie si incercam reprofilari. Doar asta e trendul la Steaua in ultima vreme....

Nesu a fost vandut pentru ca Jiji nu-si scoase banii din transferuri. Nici asa nu i-a scos dar se aproprie, astfel crescand profitul din Liga Campionilor...

steaua_gloria22.08.2008 08:29
eu cred ca vor aduce un fundas stanga sigur...

pe la buzau cine joaca pe flancul ala? :D

Nu cred ca vrei fundasii buzaului ? vreo 3 sau 4 autogoluri pana acum , asa ca mai bine fara decat cu ei.

MALDINI22.08.2008 08:56

Sper sa aducem cat mai repede un fundas stanga...

victor22.08.2008 09:00

eu v-am spus ca mai aducem un varf de gura portii! Gigi crede ca arthuro e bunicel, dar nu prea are noroc la gol.

emeghara reintra la jumatatea lui sept. nesu este de aproape 8 ani la Steaua. mai mult decat atat nu putea sa creasca, asa ca miscarea e oarecum normala. ma indoiesc ca-ti dadea cineva mai multi bani, iar jucatorul vroia si el o schimbare. opinia lui Lacatus este ca nesu e un jucator dezordonat si ca se pot gasi pe piata jucatori mai utili. sa vedem?! oricum se doreste inca un fundas lateral pana la sfarsitul lunii.

daca trecem de hopurile cu Bistrita si galata ne facem echipa puternica!

DelPiero1022.08.2008 09:07

Gata,am gasit solutia:Dayro Moreno fundas stanga!Pai da' ce are? :hmmm:

Dj22.08.2008 09:14

ca tot vorbim de reprofilari, nu?

AmuntBoy22.08.2008 09:15

iar nu gandesc baietii la echipa

Marin - are 34 de ani (sa fim seriosi el trebuia sa nu mai fie in lot in acest sezon)

Nesu - vandut la Utrech

Emeghara - in refacere - posibil 1-2 luni pana sa intre in forma

Golanski - 1 luna out

Cu cine jucam Marius pe laterale? dupa Galata?

strezahuzum22.08.2008 09:17
iar nu gandesc baietii la echipa

Marin - are 34 de ani (sa fim seriosi el trebuia sa nu mai fie in lot in acest sezon)

Nesu - vandut la Utrech

Emeghara - in refacere - posibil 1-2 luni pana sa intre in forma

Golanski - 1 luna out

Cu cine jucam Marius pe laterale? dupa Galata?

Pai nu plangeam noi pe-aci de zor ca nu se da o sansa tinerilor ? Mustata ala nu venise si in turneele de pregatire ? Parca are vreo 20 de ani. Daca nici la 20 de ani nu e gata, n-o sa fie niciodata.

Dj22.08.2008 09:18

decat sa l bage pe mustata ... Lacatus o sa l reprofileze pe Baciu

nu are curaj si nici mana libera la experiente din astea ...

AmuntBoy22.08.2008 09:31

ok mustata merita incercat in campionat

dar vrei sa joace mustata in Liga sau UEFA din prima? cand el nu a fost bagat in divizia A

Dj22.08.2008 09:33

nu .. iti dai seama ca nu poate juca in meciuri din alea.

dar vroiam sa intep un pic curajul lui Lacatus...care de altfel e o fiara, nu?

AmuntBoy22.08.2008 09:35

lasa-l pe Lacatus :))

zi cum rezolvam primul meci dupa galata fie el in Liga sau turul 1 UEFA

ca emeghara si golanski nu cred ca vor fi gata pana atunci

jucam cu Baciu sau rada? 2 jucatori greoi pentru benzi

vom avea un fel de maftei care e praf la lebede

MoWeed22.08.2008 09:38
ok mustata merita incercat in campionat

dar vrei sa joace mustata in Liga sau UEFA din prima? cand el nu a fost bagat in divizia A

Pai sa-l bage in Liga 1 cu Pandurii sau Otopeni ca sa castige experienta. Daca nu are curajul sa-l bage, niciodata nu va avea experienta...

«1515253545563»