De fapt ma gandeam la Niculescu...
De fapt ma gandeam la Niculescu...
Bai, lasati dracu' mistoul (sunteti off-topic
), Andrei Ionescu e meserie de jucator! La dracu' mi-l pun si la avatar daca vine! ![]()
Renunti tu la Dayro nebunule?
Bai,eu il stiu p-asta de talent,insa nu stiu ce sa zic...multi s-au nascut talente si au murit sperante...
Nu cred ca e mai talentat decat Ochirosii, de exemplu.
Dar daca va juca rezerva eterna ca si Razvan va ramane cu talentul
Nu-i compara...din cate stiu,Ionescu e mai mult un mijlocas ofensiv,un fel de Giovinco pt cunoscatori! :tongue: Ochirosii e extrema,Ionescu este un play-maker,din cate stiu!Si eu il stiu de bun...tin minte un meci al Craiovei de acum cativa ani,si ma tot intrebam cine e pustiul ala de 16 ani(pe vremea aia,atat avea) atat de dezinvolt!Ar putea fi o achiztie extrem de buna pt viitor...
@Pinturicchio
Am zis ca nu cred ca e mai talentat, asta nu are legatura cu pozitia din teren
Bai, Ionescu e cel mai bun tanar din Romania! Are 5 clase peste Costea si doar jegul de Mititelu l-a facut sa dea inapoi. Daca nu tinea de suma de transfer, Ionescu avea deja 2 ani la Eindhoven!
P.S. hai ca am facut topic separat ![]()
Unde?Mai speranta nu-i ca Stancu,de exemplu!
Eu nu glumeam cand am zis ca sunt sigur ca e Pulhac.
In fine, nu prea l`am urmarit pe Ionescu, sper insa sa confirme.
Eu nu glumeam cand am zis ca sunt sigur ca e Pulhac.
Bine ca nu ai nimerit-o
Ete declaratii pe Mititelu ![]()
Plange inima in Maricelu',zau,nu cred ca mai doarme in noaptea asta...
Sper sa faca treaba buna ... e tanar , are tot viitorul inainte . Eu il preferam pe Costea ![]()
Mai degraba nu...il avem pe Dayro M,pe Stancu pe postul lui...
Costea e bun, dar se cer mult prea multi bani pentru el.
Parca vad ca va pleca si ca Ionescu...
Eu stau si ma intreb pt ce aduce Jiji atatia jucatori tineri,"fara experienta",ca oricum Lacatus nu ii baga sa joace?...
Asta e cel mai mare defect a lui Lacatus:ii este frica!
Daca Lacatus avea parte la varsta la care a debutat de un antrenor cum este el acum,nu mai ajungea niciodata un mare fotbalist!
Eu stau si ma intreb pt ce aduce Jiji atatia jucatori tineri,"fara experienta",ca oricum Lacatus nu ii baga sa joace?...Asta e cel mai mare defect a lui Lacatus:ii este frica!
Daca Lacatus avea parte la varsta la care a debutat de un antrenor cum este el acum,nu mai ajungea niciodata un mare fotbalist!
Ochirosii este PRAF ! Are aproape 20 de ani , nu-l mai putem tine in brate prea mult . Ar trebui sa si arate ceva , scuza cu "e tanar" nu mai tine . Altii la 20 de ani rup pamantul !
Ionescu va fi la fel de praf , numai impresiile sunt de el
Grupul de la Buzau , are valoare......de Buzau !
B.Stancu a confirmat pana acum , sa speram ca o va face si in continuare
Nu stiu de ce dar cred ca nu e tocmai ok sa fim bucurosi. Eu am impresia ca lotul asta e plin de jucatori multi si mediocrii. Nu cred ca pronuntarea numelor Abel Moreno,Sancez Pedriel Suarez Neaga Kapetanos sau A.Ionescu impresioneaza. Sunt multi baieti in lot care nu au ce cauta in Ghencea(l-am uitat pe Lovin) Oare ce facem cu postul de fundas lateral? Golanski accidentat Emeghara lafel Nesu sold out si Petrica bate`n retragere..se mai accidenteaza vrunu,ia altu un rosu iar joaca Baciu?
Degeaba vine baiatul asta de la Craiova daca va freca banca de rezerve ca si Ochirosii...Sa vedem daca Lacatus va avea curaj si va miza pe ei in meciurile de Cupa si Campionat.Merita
In mare e ok: Andrei Ionescu Ochirosii Stancu Szekely Toja Dayro (care nu-si prea gaseste locul)
Vedem ce-o fi. Spre vremuri mai bune...
Ochirosii este PRAF ! Are aproape 20 de ani , nu-l mai putem tine in brate prea mult . Ar trebui sa si arate ceva , scuza cu "e tanar" nu mai tine . Altii la 20 de ani rup pamantul !Ionescu va fi la fel de praf , numai impresiile sunt de el
Si in tare multe meciuri l-ai vazut pana acum integralist ca sa-ti dai cu parerea....
Daca nu joaca, normal ca nu arata nimic. Altii la 20 de ani au deja vreo 100 de meciuri in Liga 1
ca sa-ti dai seama de calitatea unui jucator cred ca ai nevoie de maxim 15 minute
Altii la 20 de ani au 100 de meciuri in Liga 1 pentru ca au valoare...Ochirosii n-a aratat nimic in 2 ani de cand e la Steaua...aa ba da , golul din Giulesti pe care oricine putea sa-l marcheze ..chiar si mamaie ![]()
Dar poate l-ai vazut tu pe la antrenamente si o fi vreun Messi , cine stie ![]()
Eu stau si ma intreb pt ce aduce Jiji atatia jucatori tineri,"fara experienta",ca oricum Lacatus nu ii baga sa joace?...Asta e cel mai mare defect a lui Lacatus:ii este frica!
Ochirosii este PRAF ! Are aproape 20 de ani , nu-l mai putem tine in brate prea mult . Ar trebui sa si arate ceva , scuza cu "e tanar" nu mai tine . Altii la 20 de ani rup pamantul !
Ionescu va fi la fel de praf , numai impresiile sunt de el
Ochirosii nu este praf,ci este evitat de antrenor!Daca ar juca si el cateva meciuri titular,ne-am putea face o impresie despre el.Las' ca joaca Neaga mai bine..))
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred ![]()
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred![]()
Atunci cum iti explici utilizarea lui Lovin si a lui Banel?
Simplu, Ochirosii neavand experienta poate sa piarda anumite mingi sau sa greseasca unele executii. DAr daca nu joaca, nu va castiga niciodata experienta necesara sa joace titular la Steaua. Nu zice nimeni sa joace meci de meci, dar intr-un meci cu Otopeni de exemplu ar putea fi bagat sa castige experienta
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred![]()
Atunci cum iti explici utilizarea lui Lovin si a lui Banel?
Simplu, Ochirosii neavand experienta poate sa piarda anumite mingi sau sa greseasca unele executii. DAr daca nu joaca, nu va castiga niciodata experienta necesara sa joace titular la Steaua. Nu zice nimeni sa joace meci de meci, dar intr-un meci cu Otopeni de exemplu ar putea fi bagat sa castige experienta
Razvan n-are valoare , a spus-o si Belodedici acum 2 ani parca . Tine foarte mult capul in pamant , e firav si nici nu poseda vreo alta calitate in afara de viteza . E cert , a izbutit cateva centrari reusite dar asta nu te face titular la Steaua
La Banel e o alta poveste - e febletea lui Gigi
Iar Lovin e o solutie de compromis . N-avem altceva mai bun pentru ca lui Giginho ii plac atacantii si mijlocasii ofensivi si numai d'astia aduce..uita-te la transferurile din vara asta ca sa te convingi
E evitat pentru ca e prea bun . Voi va auziti ma ce spuneti , daca ar fi avut valoare nu l-ar fi folosit Laca ? atat de mic sa aiba IQ-ul ? chiar nu cred
E evitat pt ca Lacatus e un antrenor fricos,poate cel mai fricos din Liga1!
Nu-mi spune ca strica Ochirosii jocul daca intra o repriza in locul defunctului Neaga!...
Cum sa castige experienta daca nu e folosit?La anul pe vremea asta va avea aceiasi experienta de acum,pt ca Laca nu l-a introdus din cauza lipsei de experienta..))si tot asa pana face Razvan 30 de ani...
Pe Stancu l-a bagat fortat de imprejurari.Stai sa vezi miercuri cum va freca Bogdan banca de rezerve...