FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1555657585963»
DelPiero1025.08.2008 12:39

Are timp Keseru sa ajunga la o echipa mare din Franta,are decat 20 de ani!Mie mi se pare a fi un atacant cu un sut extraodinar!Ionescu pare a fi facut din acelasi pedigree ca Sava(Marius),Lutu,N Raducan...sper sa ma insel! Acestia erau jucatori tehnici,extrem de tehnici,dar fara eficienta si inevitabil,s-au ratat!

MadFroG25.08.2008 13:08

Keseru va implini 22 de ani in decembrie .

DelPiero1025.08.2008 13:21

Da,scuzele mele!Eu in sa il vad un jucator cu potential,e doar parerea mea!Ced ca el si Stancu pot forma cuplul de atacanti ai Romaniei in viitor...

MoWeed25.08.2008 15:22
Dupa o parere personala as zice:

1.R.Stefan

2.B.Stancu

3.C.Deac

4.C.Tatarusanu

5.G.Torje

6.A.Ropotan

Cam astia sunt cei mai promitatori tineri din noua generatie care vine.

1.B.Stancu

2.R.Stefan

3.C.Tatarusanu

4.L.Sepsi

5.C.Deac

Torje si Ropotan sunt slabuti si nu zic asta pentru ca joaca la dinam0....

se7en25.08.2008 23:41

am scapat si de Vali :drunk:

FC_STEAUA_194726.08.2008 04:43

Ce numere vor avea Pedriel is Ionescu?

f234567k26.08.2008 05:27
1.B.Stancu

2.R.Stefan

3.C.Tatarusanu

4.L.Sepsi

5.C.Deac

Torje si Ropotan sunt slabuti si nu zic asta pentru ca joaca la dinam0....

Nu mi se pare ca Sepsi e mai promitator decat Torje sau Ropotan.

1)Stancu

2)Radu Stefan

3)Tatarusanu

4)Deac

5)Pantilimon

:)

SRamos26.08.2008 06:27

Mie imi place foarte mult actuala nationala de tineret, au un lot cu jucatori care joaca aproape toti titulari la echipele de club si asta e foarte bn, cred ca o daca o sa o tina tot asa o sa fie peste nationala lu "Mutu&Chivu" steagro

Lotul actual de jucãtori

Name DOB Position Current club

Ciprian Tãtãrușanul 9 februarie1986 Portar Gloria Bistrița

Costel Pantilimon 1 februarie1987 Portar FC Timisoara

Sergiu Homei 7 iunie1987 Fundaș Politehnica Iași

Cristian Sârghi 22 februarie1987 Fundaș Oțelul Galați

Cristian Scutaru 13 aprilie1987 Fundaș FCM Reșița

Alexandru Tudose 4 martie1987 Fundaș FC Steaua Bucuresti

ªtefan Mardare 3 decembrie1987 Fundaș FC Vaslui

László Sepsi 7 iunie1986 Fundaș Racing Santander

Cristian Tãnase 18 februarie1987 Mijlocaș FC Argeș Pitești

Adrian Ropotan 8 mai1986 Mijlocaș Dinamo București

Eric Bicfalvi 5 februarie1988 Mijlocaș Gloria Buzau

Rãzvan Ochiroșii 13 martie1989 Mijlocaș FC Steaua Bucuresti

Paul Tincu 26 februarie1986 Mijlocaș Poli Iași

Gabriel Torje 22 noiembrie1989 Mijlocaș Dinamo Bucuresti

Ciprian Deac 16 februarie1986 Atacant CFR Cluj

Bogdan Stancu 28 iunie1987 Atacant FC Steaua Bucuresti

Clement Pãlimaru 4 februarie1986 Atacant Poli Iași

Liviu Ganea 23 februarie1988 Atacant CS Otopeni

Claudiu Keserü 2 decembrie1986 Atacant FC Nantes

Si mai sunt si Andrei Ionescu(Steaua), Cristian Daminuta(Internazionale Milano)... si altii care nu imi vin acum in minte :thumbsup:

LeGenD26.08.2008 08:51

Sincer,mie imi plac multi jucatori de la tineret,mai multi chiar decat cei de la Nationala mare.

1.Tatarasanu

2.Bicfalvi

3.B.Stancu

4.R.Stefan

5.Ochirosii

6.Deac

7.L.Ganea

8.Sepsi

9.Keseru

Bogdan4Steaua26.08.2008 11:34

Mie unul mi-a ajuns sa aud de Radu Stefan si de Moti.

In opinia mea cei de la Lazio au scouteri cretini, altfel nu imi pot explica intentia lor de a-si construi defensiva in jurul acestui duo.

Ambii sunt supraevaluati, dar nu e prost cel care cere, ci acela care da.

Stefan nu a excelat niciodata, nici la Dinamo, nici la Lazio, nici la echipa nationala, ca si el exista multi. OK, e tanar, dar exista alti jucatori mult mai buni care joaca din pacate in esaloanele inferioare din Romania.

Cat despre Torje, acesta mai are multe de demonstrat. Nu cred ca va ajunge un jucator mare, pentru ca nu pare capabil sa progreseze.

In momentul de fata eu unul sunt incantat de:

1. Deac

2. Bogdan Stancu

3. Tatarusanu

4. Keseru

5. Ochirosii

6. Sburlea

Din fericire, trei dintre ei sunt in curtea noastra. Sper sa stim sa ii crestem.

AdrianUltras2526.08.2008 11:59

eu din cate stiu, din cele 10 meciuri jucate de marele Stefan sau radu(cum dracu l-o chema), 3 sau 4 au dus la numirea lui ca titular in echipa petardelor etapelor respective.

de bun ce e a ajuns acolo.

de bun ce e l-au umilit Del Piero si Trezeguet.

daca nu era selectionat la euro, nu il cumparau aia de la Lazio.

la fel si in cazul lui sapun si Porto.

cand am zis ca la nationala se vine in functie de impresari si de pile mi s-a zis ca am ceva cu Piti.acum dati-va si voi cu parerea.

Bogdan4Steaua26.08.2008 12:41

Defensiva "de fier" a lui Dinamo si-a dat examenul in meciul cu Tottenham de anul trecut, singurul adversar cu un atac adevarat.

Aceea era valoarea cuplului Radu Stefan-Moti.

Alt jucator supraevaluat este Ropotan, probabil unul din cei mai lipsiti de fair play jucatori. Uitati-va la faulturile pe care le comite, iar apoi uitati-va cum simuleaza la orice intrare a adversarului, cum sare in aer si se pravaleste ca un lemn.

Apropo, pe mine ma bucura venirea lui Tamas la Dinamo. Sincer consider ca este unul dintre cei mai slabi fundasi din Liga 1. In afara de sut puternic si lansari bune in adancime, vedeta dinamovista este un gafeur desavarsit.

Recitalul a inceput in meciul de sub pod.

AdrianUltras2526.08.2008 13:16

Bogdan, gandim la fel! :D

forza tamas :))

Bogdan4Steaua26.08.2008 13:33

Cand ma gandesc ca unii il doreau pe Tamas la Steaua...

Cei de la Celtic isi freaca mainile deja... ce teapa le-a trecut pe langa fund...

MoWeed26.08.2008 16:34

@Bogdan4Steaua

Mare dreptate ai! De bun ce e l-au dat afara toate echipele la care a jucat! Alaturi de Moti vor face un cuplu excelent in gafe....

mountytoma26.08.2008 19:25
Alt jucator supraevaluat este Ropotan, probabil unul din cei mai lipsiti de fair play jucatori. Uitati-va la faulturile pe care le comite, iar apoi uitati-va cum simuleaza la orice intrare a adversarului, cum sare in aer si se pravaleste ca un lemn.

Apropo, pe mine ma bucura venirea lui Tamas la Dinamo. Sincer consider ca este unul dintre cei mai slabi fundasi din Liga 1. In afara de sut puternic si lansari bune in adancime, vedeta dinamovista este un gafeur desavarsit.

ai 100% dreptate cu ropotan, e un trisor jegos care ar trebui sa ia galben de fiecare data cand se tranteste, pentru ca simuleaza cu nerusinare. si cand faulteaza el se poarta de zici ca l-a mangaiat pe adversar pe crestet si i-a spus o poveste de noapte buna, asa a ajuns respectivul la orizontala! este clar un jucator umflat artificial pentru a mai da o teapa unora din occident. ce vad aia: e tanar, e inalt, le pun astia in fata niste filmulete tip youtube si se aleg oamenii cu un valoros "inalt ca bradu' si prost ca gardu!"

in privinat lui tamas, va grabiti, e un fotbalist bun, deocamdata greseste ca inca e cu nasul pe sus, nu vrea sa alerge el vedeta pentru altii... moti a fost insa criminal cu rapidul, la golul doi trebuia decapitat, ca oricum nu pierdea nimic!

SRamos27.08.2008 05:30

Da totusi vad ca din "Transferuri in perioada verii 2008" am dato in nationala de tineret :happy:

forzateaua

Bogdan4Steaua27.08.2008 06:55

Jucatorii care evolueaza pentru nationala de tineret ar trebui sa fie tinte pentru Steaua.

Tocmai de aceea, este bine sa facem distinctie intre jucatori de valoare si jucatori umflati artificial.

steaua_gloria27.08.2008 08:14

Un jucator pe care l-as vrea la Steaua este Mitea, liber de contract in acest moment.

GOD27.08.2008 08:22

Daca vine la Steaua ceea ce nu mi-as dori e jucator curva....

2.asta nu a mai jucat de 4 ani ,nici nu stiu daca mai face 100m.

steaua_gloria27.08.2008 08:34
Daca vine la Steaua ceea ce nu mi-as dori e jucator curva....

2.asta nu a mai jucat de 4 ani ,nici nu stiu daca mai face 100m.

E talentat, insa da, e curva si profitor. In loc sa se transfere sa joace fotbal , a stat degeaba pe banii alora.

GOD27.08.2008 09:45

Mai bine Steaua ar transfera mai mult din campionatul brazilian 4-5milioane de Euro....

Si de la echipele de mijloc din campionate ca Anglia,Spania,Franta,Italia ,atunci ar face ceva....

Nu cred ca e prea scump sa cumperi un jucator vedeta de la Lille ,Nants,Catania,Samdoria,Boro,Bolton,Real Zaragoza,Espanyol,Getafe,Osasuna . . .

Insa Ciobanu vrea performanta pe bani putini....

Sincer daca toti bani din astia 3 ani de CL 13mil de euro * 3= 39 ii baga in transferuri Steaua chiar era o super echipa.....

Asa ne multumim cu Capetanos si alti jucatori anonimi.

Din 100 de transferuri dupa cum vedeti doar 4 ne-au iesit Dayro,Toja,Stancu,Golansky.

Iar daca adunam fiecare banut 300mii ,500mii,1mil etc = Luam 3-4 jucatori de SuperClasa,care faceau diferenta intr-un meci.

Marius27.08.2008 09:50

Fii atent mah. Marseille a dat vreo 6 mil. pe Mamadou Samassa, de la Le Mans, echipa mica din Franta. Stii care e faza tare? Ca asta a marcat 4 goluri in 43 de meciuri, cat a jucat in ultimii 2 ani!

Asa ca mai greu cu jucatorii astia ieftini daca nu-i iei de prin Africa, America de Sud, etc.

GOD27.08.2008 09:54

Man Chelsea a dat 10 Mil pe Deco.....

ce mai poti spune...

10 mil un an in CL ,dar omu te scoate meci de meci....

Cat poate sa ii dea salariu 2mil...

Vinzi pe Capetanos,Rada si alte scursuri si ii dai lu asta salariu care le dadeai la aia si nu faceau nimic....

Problema e ca nu se vrea,nu vrea si gata,e imputit ....

DelPiero1027.08.2008 09:56
Un jucator pe care l-as vrea la Steaua este Mitea, liber de contract in acest moment.

Fitosul ala de doi lei,un jucator terminat de la varsta asta,si cu un caracter murdar...n-are ce cauta in Ghencea.

«1555657585963»