raman la parerea ca inca un varf cu lipici la gol (ati vazut ce ne-a chinuit nonda) ne-ar ajuta.
De ce n'ar fi Bogdan Stancu acel varf?Eu raman la parerea ca e un jucator de valoare si ca ar trebui jucat mult mai mult..
raman la parerea ca inca un varf cu lipici la gol (ati vazut ce ne-a chinuit nonda) ne-ar ajuta.
De ce n'ar fi Bogdan Stancu acel varf?Eu raman la parerea ca e un jucator de valoare si ca ar trebui jucat mult mai mult..
Ne trebuie un golgeter REPEDE!
@Victor pana cand mai au contracte Cristocea si Croitoru? Neagoe ce e cu el?
Dar Victor cine e?Argaseala?
Eu stiam ca`i MM Stoica. ![]()
Bun rau Ghencev asta de la Vaslui. Ce sut are! Si cu aia de la Baku a dat tot asa, o torpila.
Aveam si noi nevoie de un jucator cu un asemenea sut.
N'Dooye ar fi un transfer mai bun. La 30 de ani e de cateva ori mai bun decat Lovin si chiar decat Ovidiu Petre. Daca vreti sa va convingeti sa va uitati duminica la Farul - Vaslui.
Curtean ala e bun, si cica s-ar fi interesat Argaseala de situatia lui...
@Raduccio
Nu sunt de acord cu N`Dooye. L`am urmarit si eu azi foarte atent in meciul cu letonii, a miscat intradevar in fata, dar a pierdut foarte multe mingi simple in aparare si nici la recuperari nu a excelat. Repet, dpdv ofensiv, ar putea fi mai bun decat Lovin, dar in spate, categoric NU.
Curtean ala e bun, si cica s-ar fi interesat Argaseala de situatia lui...
Daca il ia si pe Curtean ca pe Ionescu de la Buzau, adus ca mare urmas a lu Dica si ca talent asemanator lu Hagi este clar...
Intradevar Curtean este tanar din ce am nteles eu, dar daca este adus trebuie pastrat in lot nu doar perioada de cantonament, pregatire... si pe urma sa plece inapoi la echipa de unde a venit. ![]()
Curtean ala e bun, si cica s-ar fi interesat Argaseala de situatia lui...Daca il ia si pe Curtean ca pe Ionescu de la Buzau, adus ca mare urmas a lu Dica si ca talent asemanator lu Hagi este clar...
Intradevar Curtean este tanar din ce am nteles eu, dar daca este adus trebuie pastrat in lot nu doar perioada de cantonament, pregatire... si pe urma sa plece inapoi la echipa de unde a venit.
Nu m-ar supara sa-l cumpere si sa-l imprumute inapoi la gaz metan ca sa prinda cateva meciuri. Sa stiu ca nu ajunge la rivali. L-ati vazut pe rusescu de la Unirea? La fm rupe tot. In realitate e un jucator destul de bun, cu mult potential, are 20 de ani. A reusit pana acum sa inscrie un gol si tot el a obinut penalty si rosu la portar in meciul din etapa trecuta. Nici ieri n-a jucat rau, a pasat perfect pentru tibi Balan. E un jucator de urmarit, ar trebui sa-l ajunga si la nationala de tineret.
Curtean ala a facut un meci bun si deja il vreti la Steaua?
fiti ma seriosi!
Oricum nu prea vad ce rost are sa discutam despre jucatori tineri, cand toti tinerii nostri joaca la Buzau sau sunt rezervele terminatilor de Lovin si Banel...
Oricum nu prea vad ce rost are sa discutam despre jucatori tineri, cand toti tinerii nostri joaca la Buzau sau sunt rezervele terminatilor de Lovin si Banel...
Dap ai dreptate este cam trist, dar Lacatus nu prea vrea sa riste din cate vad......
EXCLUSIV / Steaua l-a transferat pe Pedriel, noua speranțã a Boliviei!
gsp
Un filmulet cu el :
Pe site-ul oficial nu scrie absolut nimic si, tinand cont ca e de pe gsp tare mi-e sa nu fie inca un transfer fantasmagoric...
Si cei de la Pro Sport au scris asta...deci poate e posibil tinant cont ca in afara de Arthuro si Stancu nu prea avem varfuri asa bune...
se pare ca l-am furat de la genoa
acum o luna era dat ca si luat de ei
acum nush de ce a cazut
Ricardo Pedriel Suárez (born January 19, 1987 in Santa Cruz de la Sierra) is a Bolivian football striker currently playing for FC Lugano.
Pedriel was picked to join Bolivia in the 2007 U-20 South American Championship held in Paraguay. In 2008, he made his debut with the senior Bolivia national team in a friendly match against Peru on February 6 in La Paz scoring his first international goal.
His transfer to Genoa from Italy was announced on July 25th, 2008 [1], but he will be out on loan to FC Lugano from Switzerland for one season until he gets the European citizenship.
Buey,lipsesc si eu nitel si uite ce aflu!Cine-i pustiul?E bun?Sper ca e peste Arthuro...ca poeste Kapetanos si eu sunt...
Sper sa fie adevarat , ca joc vad ca arata foarte bine...astept o confirmare oficiala din partea clubului Steaua
Din filmulet pare mult peste Arthuro,Kapetanos sau Badea.Acum sper sa se realizeze transferul.De foarte mult timp ne lipseste un golgeter adevarat.
e bine ca ii creeaza concurenta lu arthuro si Stancu.Neaga si Badea sunt buni si ei , dar nu se poate pune problema titularizarii lor.kapetanos ar trebui vandut sau bagat la Steaua II
Nesu la FC Utrecht. (gsp)
Nu imi vine sa cred..
Mihaițã Neșu la FC Utrecht , 1,5 milioane de euro
Sper sa fie vrajeala cu Nesu ca altfel se complica situatia. Adica in conditiile in care nu avem decat 2 fundasi laterali valizi, noi il vindem pe cel mai bun dintre ei???
SA VINA Ogararu!!!