FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1495051525363»
MoWeed08.08.2008 07:44

@Victor

Uiti ca-l mai avem si pe Emeghara fundas stanga, in timp ce fundas dreapta este Golanski. Mai este si Nesu si uite-asa avem deja 3 jucatori indiscutabil peste Banel pe posturile de fundasi laterali.

Banel a fost bun candva, dar de 2 ani ne-a distrus complet jocul ofensiv. La nationala a jucat pentru ca tactica noastra in meciurile mari e sa ne bagam cu c**u in poarta. Dar pentru Steaua, care trebuie sa atace meci de meci nu este util.

bodanelu08.08.2008 07:45

@Victor s-a vazut cat de bun e Nicolita pe postul de fundas dreapta in meciul cu Dinamo. plus, Marin joaca pe stanga... si pana pricepe Nicolita ce trebuie facut acolo... tot in 10 jucam.

AdrianUltras2508.08.2008 08:40

Nesu e peste Petrica Marin in acest moment si poate chiar si peste Emeghara.

Ramane de vazut cum se va comporta nigerianul dupa revenire.

se7en08.08.2008 09:16

Nesu peste Emeghara? :laugh: Eme e cel mai bun fundas stanga pe care il avem, si cel mai bun din campionat probabil.

Raduccio08.08.2008 09:21

Corect... dar nici cu Nesu nu mi-e rusine.

victor08.08.2008 09:29
@Victor

Uiti ca-l mai avem si pe Emeghara fundas stanga, in timp ce fundas dreapta este Golanski. Mai este si Nesu si uite-asa avem deja 3 jucatori indiscutabil peste Banel pe posturile de fundasi laterali.

Banel a fost bun candva, dar de 2 ani ne-a distrus complet jocul ofensiv. La nationala a jucat pentru ca tactica noastra in meciurile mari e sa ne bagam cu c**u in poarta. Dar pentru Steaua, care trebuie sa atace meci de meci nu este util.

ai trei jucatori mai buni in banda decat Banel, parerea voastra, dar ajungi sa joci cu Petre Marin titular meci de meci!? asta e o prostie enorma. in mod evident, cu Petre Marin joci cu-n om in minus!

cat despre ex. ca Banel a jucat slab ca fundas cu Dinamo, repet ce am mai spus: Nicolita este prea mult repozitionat in teren, aproape la fiecare joc i se cere altceva, si de aceea pare complet debusolat tactic. parerea mea este ca Banel trebuie pregatit o vreme sa joace numai ca fundas lateral, unde se cer anumite automatisme, si utilizat ca atare. daca il folosesti intreg sezonul ca mijlocas dreapta, apoi mijlocas stanga, apoi ca atacant si sfarsesti cu el fundas, rezultatul nu poate fi decat nesatisfacator. jucatorul va fi dezorientat, nu va intelege nimic din ceea ce i se cere, iar Nicolita nu este un geniu versatil nativ, iar randamentul lui va fi din ce in ce mai slab.

azi ii reprosez lui Lacatus ca desi era clar ca refacerea lui emeghara va mai intarzia, toata vara nu a incercat sa-l foloseasca pe Nicolita ca fundas de banda si sa-l pregateasca ca atare. sa ajungi la meciul cu galata tot cu Petre Marin, e dovada de naivitate si lipsa crasa de profesionalism. Petre Marin poate fi o solutie pentru un meci, nicidecum pentru inceputul unui sezon atat de important. asa cum a demonstrat inclusiv la Vaslui, Petre Marin este printre cei mai ineficienti jucatori ai Stelei. problema lui este ca fizic nu mai poate face fata jocului de un anumit nivel: pare demodat si lipsit de forta! echipele cat de cat serioase au fundasi laterali puternici, care imping jocul permanent si fac presiune pe flancurile adversarului, blocand inclusiv prin pressing incercarile de constructie. la noi, cand mingea ajunge la adversar, Marin nu-l ataca, temandu-se ca poate fi depasit prin viteza, ci se retrage. asta duce la lungirea echipei si la cedarea initiativei. jocul mai bun din repriza II cu brasovul se explica si prin urcarile mai eficiente ale lui golanski care a creat superioritate pe dreapta. in stanga insa, Marin dormea?!

repet: jocul ca fundas in banda cere anumite automatisme pe care jucatorii trebuie sa le dobandeasca prin pregatire specifica si joc. daca nu-l pregatesti o vreme pe Banel ca fundas lateral, in mod sigur va parea ca nu este pregatit pentru astfel de sarcina (vezi jocul cu Dinamo).

c.ronaldo1708.08.2008 09:30

@Victor

Ai idee daca Toja va primi cartea verde pana la meciul tur cu Galatasaray?

ultrash08.08.2008 09:39

Scria Gazeta ca la chefereu deja au inceput frecusurile,fostii titulari de drept suparandu`se ca sunt lasati pe bara.Printre ei si Culio,care ar fi spus ca vrea sa plece daca mai freaca banca.Mie Culio asta imi place mult,ar fi o idee sa vina in Ghencea :D si sa joace pe stanga iar Toja in centru(cum a si spus ca`i place mai mult). E doar imaginatie...

bodanelu08.08.2008 09:40

@Victor, poate Banel nu mai intra in planurile lui Lacatus pentru sezonul viitor. si ca sa-l reprofilezi acum fundas STANGA din mijlocas DREAPTA, oare nu se risca prea mult? eu unul nu accept astfel de experimente, mai ales cand vine vorba de Banel

AdrianUltras2508.08.2008 10:24

Sunt de acord cu Victor in ceea ce priveste pozitia pe care ar trebui sa o ocupe Banel in echipa.

La constructie el e inexistent.In schimb se apara destul de bine.

Dar nu are cum sa dea randament(chiar asa prost cum e el) daca e mutat de pe o parte pe alta.

Baiatul din cate stiu eu a inceput ca fundas in Liga 1.

Cel putin asa juca la Poli Timisoara(chiar daca purta tricoul cu nr 11).Ca putea ara toata banda.

Bine, acolo era folosit ca fundas dreapta intr-un sistem cu 5 fundasi.

Asa ca juca un pic mai ofensiv.

Calitatile lui Nicolita il recomanda pt un post de fundas lateral.

Ganditi-va, are capacitate mare de efort, viteza cat de cat, intrari la sacrificiu.

Iar pasele scurte ii merg.

In schimb nu stie dribla, nu stie trage la poarta, centra in viteza, nu stie da pase printre.

Deci e inutil ca mijlocas.

Cu calitatile pe care le are, daca il mai inveti si cum sa stea in teren(la offside) si il obijnuiesti pe post, poate sa fie o varianta pt postul de fundas dreapta.Ca s-asa il avem doar pe Golanski.

s0r1n11108.08.2008 10:36
@Victor, poate Banel nu mai intra in planurile lui Lacatus pentru sezonul viitor. si ca sa-l reprofilezi acum fundas STANGA din mijlocas DREAPTA, oare nu se risca prea mult? eu unul nu accept astfel de experimente, mai ales cand vine vorba de Banel

Si eu cred ca Banel ne poate ajuta mai mult fundas lateral decat mijlocas.Ca mijlocas lateral trebuie sa combini,sa driblezi,sa centrezi bine(nu o centrare buna din zece incercari),ori el nu indeplineste aceste conditii.

E o prostie sa spui ca nu e in forma,ca e demoralizat ca nu stiu ce.Pur si simplu atata poate.

bodanelu08.08.2008 10:56

Adrian, Victor vorbea de fundas stanga, unde este Petre Marin, nu fundas dreapta unde este golanski. sau poate fi rezerva lui pawel. atat!

nici ca fundas nu e bun. Nu stie jocul la offside, nu stie sa faca o deposedare prin alunecare curata...

AdrianUltras2508.08.2008 10:58

Bodanel

pe stanga am precizat clar ca trebuie pus Nesu.

Banel e o solutie doar pt postul de fundas dreapta,ca rezerva.Acesta e singurul post pe care il poate ocupa in acest moment la Steaua.

Desi, personal, cred ca Bogdan Mustata e peste el.

Tehnic sta mult mai bine ca banelul si fizic il depaseste cu mult.

MoWeed08.08.2008 11:15
Desi, personal, cred ca Bogdan Mustata e peste el.

Tehnic sta mult mai bine ca banelul si fizic il depaseste cu mult.

Pai da, dar la fel ca Ochirosii nu are inca experienta, asa ca probabil il vom imprumuta la anul la Buzau in timp ce de lepra de Banel nu scapam....

Raduccio08.08.2008 15:21

Oare nu-si da seama nimeni ca avem nevoie de inca un varf? Vali Badea nu face parte din lotul de 25 trimis la UEFA si Arturo, Kapetanos, B. Stancu nu au fost convingatori.

Apropo... ce parere aveti de Curtean de la Medias? Un hat-trick si o pasa de gol cu bragadiru.

victor11.08.2008 12:28

nu stiu de ce, dar lui Lacatus nu-i place Ochirosii. cred ca greseste: nu e inca copt sa fie titular, dar imi pare a avea calitati pentru jocul in banda!

cat despre toja, i-a sosit azi si cartea verde.

DelPiero1011.08.2008 12:48
Oare nu-si da seama nimeni ca avem nevoie de inca un varf? Vali Badea nu face parte din lotul de 25 trimis la UEFA si Arturo, Kapetanos, B. Stancu nu au fost convingatori.

Apropo... ce parere aveti de Curtean de la Medias? Un hat-trick si o pasa de gol cu bragadiru.

1.Stancu ar trebui jucat in locul lui Arthuro.

2.Curtean a jucat fantastic,insa mai trebuie sa mai joace,sa confirme...am auzit insa ca tatal sau e stelist!

Fc Alin11.08.2008 13:32

Sunt bune transferurile eu il astept cu mare drag si pe tatarusanu! :yes::yes:

weber_p13.08.2008 14:34

Parerea mea sincera e ca ar trebui adus Ogararu... e bun Pawel nu sunt ca nu e! dar sincer George e peste el! ori ca varfuri nus de ce va tot certati pe motivul asta! avem un Arturo care e destul de bun... Vali Badea a fost util echipei... a prins 2-3 poate 4 meciuri mari si in rest se loveste mingea de el!

Si dak tot plangem dupa Badea de ce nu incepem sa facem noi petitii speciale sa il luam innapoi pe Raducanu? ca si el a fost bun!

Mai lasa-ti si voi de la voi cateva saptamani sa se omogenizeze lotul pe care il avem si o sa vedeti ca avem un lot bun!

LeGenD13.08.2008 15:31

Avem un lot bun?

Mijlocas dreapta nu avem,in afara de Szekely.Daca se va accidenta mai grav,o belim rau.In atac avem mari probleme.Va plangeati ca aducem numai atacanti,si iata ca acum nu avem niciun titular cert.Arthuro si Stancu mai au de munca sa ne arate ca au valoare.Pe flancul stang al apararii suferim vizibil.Cu Nesu nu stiu ce se intampla,iar Petre Marin este batran.Nu cred ca vom face fata pe 3 fronturi cu acest lot.

victor13.08.2008 16:25

cu venirea lui abel, lotul se echilibreaza si valoric si numeric (trebuie avut in vedere ca si emegara va reintra la inceputul lui sept., iar toja in 2-3 saptamani va intra in ritmul normal al echipei).

un singur post ramane relativ descoperit, in opinia mea: varful de atac, unde avem numai un varf masiv (arthuro) si un volante (Stancu), sub rezerva ca in anumite situatii ar putea juca mai in fata Dayro si szekeli. inteleg ca Gigi a promis ca daca intram in Liga, mai cumpara un atacant.

bine ar fi!

MoWeed13.08.2008 16:28

@Victor

Dayro e atacant, dar este repofilat datorita subtirimii lotului pe postul de mijlocas ofensiv....

LeGenD13.08.2008 17:56

Ne trebuie pe langa un atacant bun,in forma,care sa vina si sa se integreze repede in lot,si o rezerva care sa i faca competitie.De altfel am avea nevoie de inca un mijlocas ofensiv(daca nu vine Abel) si de ce nu si un mijlocas dreapta.

AdrianUltras2513.08.2008 17:59
@Victor

Dayro e atacant, dar este repofilat datorita subtirimii lotului pe postul de mijlocas ofensiv....

de parca daca n-ar fi lotul subtire nu tot acolo ar juca...

victor14.08.2008 15:11

lotul nu e subtire si toate posturile sunt practic dublate. nu are rost sa le iau acum sa insir jucatorii, dar verificati. sigur sunt anumite accidentari in prezent, dar in aprox. 1 luna o sa-i avem recuperati pe cei lipsa azi. nu poti sa transferi doar pe principiul ca oricum anumiti jucatori se vor lovi si deci raman mereu locuri libere. se poate si intampla ca toti sa fie valizi si atunci apar altfel de nemultumiri, legate de faptul ca sunt rezerve (vezi rada, Ghionea, nesu, Lovin, rica).

sa nu mai zic ca Steaua este inca blocata cu o serie de pietre de moara (gen Croitoru, Cristocea, etc.) care nu te pot ajuta, dar incarca binisor statul de salarii (de ex. Croitoru are E150mii pe an, iar Cristocea E120mii). de altfel balansul intre jucatorii care ii retii in lot si cei pe care ar fi bine sa-i vinzi este o problema foarte sensibila. e clar ca orice patron doreste sa limiteze cumva suma salariilor platite.

raman la parerea ca inca un varf cu lipici la gol (ati vazut ce ne-a chinuit nonda) ne-ar ajuta.

«1495051525363»