FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1474849505163»
sonic200523.07.2008 15:52

Cu sau fara Toja eu zic ca stam poate cel mai bine comparand cu ultimele 2-3 sezoane pentru ca in sfarsit nu mai avem jucatori de baza accidentati.

Campania de transferuri putea fi mai buna dar nici catastrofala nu este, singura dorinta pe care o am este sa il vad pe Ochirosii titular pe stanga si pe Nicolita sa il vad cat mai rar posibil, iar cei care tot spun ca Ochi nu are destula experienta vreau sa ii intreb daca le plac jucatori ca Messi , Aguero, Bojan sau pustii de la Arsenal.

s0r1n11123.07.2008 16:17

Ar fi foarte bine sa vina Toja,eu zic ca e un castig pentru Steaua.Dar nu cred pana nu vad ca semneaza.Tare ma tem sa se anuleze transferul din cauza sumei acestuia sau din cauza salariului jucatorului.

Orice e posibil din partea Becalului!

SebahSTEAUA23.07.2008 16:29

Ultras multras sau cum iti zice..intamplator...Ochirosii imi este amic..iarasi intamplator, eu ma intalnesc cu Ochirosii. nu ma trimite tu pe mine la meciuri, pentru ca nu e cazul. mai bine ai pune tu botu pe carte si ai invata sa vorbesti, pentru ca din cate observ ai fite de antrenor-manager-filozof, dar tie inca iti cade tarana din buletin. lasa harfele de obor si du te si intreaba l pe Ochirosii ce inaltime ai. cat tupeu poti sa ai...

AdrianUltras2523.07.2008 16:34

Serios?

Si mie mi-e prieten...

Fir-ar al dreq de treaba :))

Ce coincidenta!!!

Si ca sa stii si tu...l-am intrebat!

:))

P.s. vezi ca faza cu "ma intalnesc cu Ochirosii" e cam gay! :))

SebahSTEAUA23.07.2008 16:39

faza cu Ochirosii ar fi cam gay daca nu as lucra intr-un loc unde este nevoie sa te intalnesti cu fotbalisti...asa gay cum suna..voi verifica marea ta prietenie cu el...chiar il voi intreba...daca Ochirosii are 1.85 ....

Marius23.07.2008 16:43

Va rog frumos sa continuati in PM.

vlad7523.07.2008 17:34

Conform Prosport,Toja a declarat : "Am acceptat oferta Stelei".

Omul are viteza,ceea ce-i foarte bine,dar are si tehnica,ceea ce este si mai bine.

Eu sunt multumit ca Steaua i-a luat pe Szekely si Stancu.

Cel putin ma tot rugam sa vina Janos la Steaua.

MoWeed23.07.2008 23:02

Oricum chiar daca a venit Toja nu cred ca va avea loc in primul 11 de Banel....

Pe Youtube pare a fi un jucator bun, dar bine zicea cineva mai demult pe aici; poti sa faci un film si cu Banel in care sa para mare scula de jucator asa ca sa asteptam sa-l vedem la treaba.

Astept sa vad comunicatul pe site-ul oficial pana sa cred

vlad7524.07.2008 05:12

Pe Youtube pare a fi un jucator bun, dar bine zicea cineva mai demult pe aici; poti sa faci un film si cu Banel in care sa para mare scula de jucator asa ca sa asteptam sa-l vedem la treaba.

TRANSFERUL MIJLOCAªULUI DE LA DALLAS VA DEFINITIVA PRIMUL "11" ÎN Ghencea

Intrã Toja, iese Bãnel!

Titlu de pe GSP

bijoux_bz24.07.2008 06:42
Se pare ca toja va semna. Am incredere in el si in Dayro ca ne vor mai prelungi un pic agonia...

Mult succes toja!

Fa-ne sa te iubim!

ce inseamna "ne vor prelungi agonia"? taticu' daca suferi atat nu te mai chinui! schimba echipa si uita-ne! unora am impresia ca le-ar cam trebui niste "stapane", sa-i mai disciplineze!

fiule imi pare nespus de rau sa te anunt ca eu chiar sufar pentru echipa asta cand o vad in ce situatie se afla. din punctul meu de vedere la momentul actual avem cel mai haotic joc din ultimii foarte multi ani si imi e destul de frica de meciurile oficiale, tare imi e ca nu o sa mai dam gol nici macar din faze fixe. de schimbat echipa nu se pune problema. ultima fraza nu am inteles-o, e total in plus. in fond care e nemultumirea ta? ca nu sunt eu multumit de cum joaca Steaua sau ce?

strezahuzum24.07.2008 06:44

Intrã Toja, iese Bãnel!

Titlu de pe GSP

A, da, absolut, trebuie sa fie adevarat, doar s-a scris in GSP. :rolleyes:

MoWeed24.07.2008 07:40

Intrã Toja, iese Bãnel!

Titlu de pe GSP

Daca e de pe GSP nu valoreaza mai nimic....

manu7125.07.2008 12:16

victore ce varsta ai si de cand esti stelist?sper sa nu fiu indiscret.in principiu esti bine informat si ai date exacte,spune-mi crezi ca poate Dragomir si Becali sa-i rupa capul lui Sandu dupa cazul florea?pt ca e clar ca mitica este singurul care a ramas prieten cu ciobanul.lehamitea lui Jiji e cauzata de p.n.g-cd presupun,pt ca acolo investeste si nu stie daca ia 5%,la Steaua investeste si ia peste 5%...si inca ceva cine il propune pe toja asta Stelei....Ilie,Victor?

bijoux_bz29.07.2008 09:22

Se pare ca urmeaza o saptamana excelenta pentru Steaua dpdv al transferurilor. Pleaca Banel si vine Toja. cele mai reusite tranzactii din toata vara. desi am o urma de indoiala in ceea ce priveste realizarea celor 2 transferuri, imi pastrez optimismul.

DelPiero1029.07.2008 11:10

Eu stiu daca pleaca Banel...s-a mai zis si de Betis,si de rusii aia...eu tot nu vad cine poate fi atat de prost sa-l ia pe Banel?!Si sa mai dea si 4 milioane de dolari pe el,pfff,lumea asta e tare ciudata...

MoWeed29.07.2008 11:11

Probabil e vrajeala....

bijoux_bz29.07.2008 11:16

cred ca il da ciobanu si cu 2.. si cu 1,5 mil numai ca sa scape de el

s0r1n11130.07.2008 12:18

Se pare ca Toja va semna pe 4 ani cu Steaua.Eu unul sunt foarte multumit de transfer mai ales ca acesta,probabil,ii va lua locul lui Banel.S'a vorbit foarte mult de el,a fost laudat,acum urmeaza sa confirme.Abia astept sa'l vad la treaba!

MoWeed02.08.2008 09:21
FC Dallas General Manager Michael Hitchcock announced Friday that midfielder Juan Toja has been transferred to Romanian club FC Steaua Bucuresti for an undisclosed amount.

"We wish Juan all the best in Europe and thank him for his contribution to FC Dallas, on and off the field," said Hitchcock. "Juan is a special player who will have success wherever he plays. That said we're confident that we have a number of good young players who are ready to step up and fill the shoes that Juan is leaving."

Born in Colombia, Toja joined FC Dallas from Argentine-club River Plate in February 2007. In his first year with FCD, he scored six goals in 27 regular season games while playing three different positions, and was voted the team's Most Valuable Player. In 16 games this year, he scored twice and added two assists. He was also selected to both the 2007 and 2008 MLS All-Star games, starting both games and scoring once in the MLS All-Stars 2-0 win over Celtic FC last year.

"I want to thank FC Dallas for giving me the opportunity to play here, and giving me the opportunity to live my dream of playing in Europe," said Juan Toja. "I am very excited for this opportunity. I want to thank my teammates, and wish them nothing but the best for this year and beyond. I also want to thank all the fans for all of their support."

Steaua has been drawn to play Turkey's Galatasaray in the third qualifying round of the 2008/2009 UEFA Champion's League, with the first leg on August 12 -13 and the second on August 26-27.

FC Dallas will receive two-thirds of the transfer fee which may be use for development of the on-field product; a portion of which can be used as allocation money, and the rest for improvements to the first team or youth programs.

FC Dallas Media Relations

In sfarsit ceva oficial.....

Acum nu mai exista nici o scuza pentru introducerea lui Banel...

strezahuzum02.08.2008 09:43
In sfarsit ceva oficial.....

Acum nu mai exista nici o scuza pentru introducerea lui Banel...

Ei, cum sa nu :D ? Ia stai sa vezi tu scuze : "Toja e in urma cu pregatirea fizica", "Nu e adaptat la stilul de joc din Europa", "Banel s-a antrenat foarte bine si am considerat ca merita o sansa", etc, etc. Mai vrei ?

MoWeed02.08.2008 09:44

Ziceam ca nu exista nici o scuza coerenta. normal ca daca va vrea antrenorul-patron Jiji va juca Banel

IONUTZ-CIPRIAN02.08.2008 11:21

Eu unul am crezut ca Banel o sa-si revina insa mi-am dat cu tezla in c...!Tot anemic si fara imaginatie,cu pase aiurea.nu stiu ce se intampla cu el......se gandeste oare ce masina sa-si mai ia sau pe cine sa mai f...??Imi pare bine ca vine TOJA.....insa sper sa faca ce facea si in AMERICA!

SRamos02.08.2008 11:27

Eu cred ca Kapetanos e un transfer facut sa fie la numar... nu joaca nimic...

Nici cu Roma nici cu Vaslui :angry: NIMIC

Badea e cu mult peste acest Kapetanos...

Iar Arthuro e prea static cu Vaslui zici ca era lipit intr-un loc statea in fata degeaba :unsure:

In loc sa aduca acesti 2 "atacanti" mai bine il lua pe Pepe sau incerca sa il readuca pe Thereau asta atacant... :worthy:

s0r1n11102.08.2008 12:31

Si eu am aceeasi parere despre Kapetanos asta.Singurul lui atu este jocul aerian.In rest nimic,foarte foarte greoi.Parca e certat cu mingea.Despre Arthuro nu pot sa zic nimic,nu prea s'a vazut.Are un control bun al balonului,dar de la un atacant ar trebui sa ne asteptam la mai mult.

IONUTZ-CIPRIAN02.08.2008 13:55

Astia sunt adusi de ochii lumii,nici mie nu-mi place jocul si atitudinea lor,TIAGO parca ar stii ceva fotbal,insa vom vedea pe viitor!

«1474849505163»