O sa vedem noi la meciul cu Roma cat de bun e Arthuro
nu o sa joace in meciul cu roma pentru ca inca nu e bine pregatit fizic. de fapt arthuro a fost adus pentru retur. va fi arma secreta .
da s'a apucat Jiji Becali de terorism :biggrin:
O sa vedem noi la meciul cu Roma cat de bun e Arthuro
nu o sa joace in meciul cu roma pentru ca inca nu e bine pregatit fizic. de fapt arthuro a fost adus pentru retur. va fi arma secreta .
da s'a apucat Jiji Becali de terorism :biggrin:
@Victor: de ce nu si Dan Petrescu - Meme Stoica?
Gigi pare ca s-a cam saturat si nu prea mai are motivatie sa investeasca. cheltuie 5 mln., 10 mln., sau 15-20 mln, impactul e acelasi: tot 3-5% ia la alegeri, presa il ia la misto, suporterii il injura si mai are probleme si cu dna. campionatul l-a castigat deja, iar in in Liga a intrat. iar cand nu ai motivatie, scad si investitiile! dar voua ce va pasa? ar trebui sa fiti fericiti!
so, pana la urma Becali a investit in Steaua doar pentru politica, presa si sa-l iubeasca suporterii. Nu pentru performanta, nu pentru ca iubeste Steaua.
eu va zic ca nici nu conteaza pe cine transferam. prima problema, chiar si inaintea antrenorului (Lacatus fiind un super mediocru), este lipsa unui manager general competent. cum vad ca numirea intarzie, ma tem ca vom incepe campionatul fara conducator si astfel va garantez ca nici nu ne vom putea apropia de primele 3 locuri. un conducator experimentat iti castiga singur in jur de 10-12 pct pe sezon, doar prin propriile relatii, fara ajutorul patronului. sunt atatea meciuri care par blocate la 0-0 cand deodata se intampla ceva (un penalty, o eliminare, etc - toate cu acoperire regulamentara) care te pot ajuta sau ingropa. cluburile cu presedinti puternici (gen m.stan, dinu vama, MM) nu au probleme in prima Liga, caci stiu cand, cum, unde si cu cine sa castige anumite jocuri. la ora actuala noi nu ne putem compara cu Dinamo (care pe langa Borcea, ii mai are si pe buduru si danilescu, angajati, care se ocupa numai de culise), rapid (manea, zota, sichitiu) sau CFR (muresan si zamfir). eu ma mir cum un smecher ca Becali nu a inteles nimic din lectia de anul trecut, cand titlu s-a pierdut in spatele cortinei si a ajuns ca teia Sponte sa fie implicat direct intr-o problema banala de premiere. sau poate ca pe Becali nu-l mai intereseaza subiectul?!parerea mea este ca suntem intr-o faza de descrestere. e nevoie de noi provocari si stacheta trebuie re-inaltata. in acest sens zic ca doar venirea cuplului Razvan Lucescu - dinu vama (care istoric au multe pacate fata de Steaua, dar sunt si buni profesionisti) ar produce o noua emulatie si in mod sigur si Becali se va redestepta! sunt convins ca o astfel de mutare ar starni multe polemici, dar ea ar duce Steaua intr-o noua etapa si ne-ar repozitiona favorabil. ca sa nu mai vorbesc si de implicarea tiganului batran in sprijinul fiului?!
Pentru tine conteaza performanta cu orice scop? chiar daca furam cat putem... conteaza ca intram in cl si luam locul 1?
@bijoux_bz pentru retur ?
cred ca glumesti....cine crezi ca lua un jucator din vara sa il foloseasca in retur...asa il lua in pauza de iarna...sa fim seriosi...totusi...ce naiba ![]()
@bijoux_bz pentru retur ?cred ca glumesti....cine crezi ca lua un jucator din vara sa il foloseasca in retur...asa il lua in pauza de iarna...sa fim seriosi...totusi...ce naiba
![]()
normal ca glumesc ce dracu!! am facut o aluzie la faptul ca desi a facut o gramada de antrenamente nu a fost introdus nici macar cateva minute pana acum.
@bijoux_bz asa ma gandeam si eu ![]()
Victore , dintre toate posturile proaste , asta le intrece pe toate. Pai si acum tu ti-ai dat seama ca pe berbec il doare la salam de Steaua ??? Si ca unii dintre noi care iubim Steaua si venim de cand eram mici in Templu suferim ??? El a investit cum zicea cineva mai sus pentru politica , presa si T1 si T2 . In rest i se rupe lui de Steaua. Daca s-a saturat cum zici tu , de ce nu vinde si pleaca ??? La Steaua primeaza calitatea fotbalului spectacol si trofeele. Dar nu cum zici tu , cu balacareala si blaturi. Ai uitat de perioada 1990-2000 ??? Cand tot se foloseau metode sa ne intrerupa suprematia ?? Si au reusit doar cand Steaua a facut schimbul de generatie si odata cu el cand , Steaua si-a pierdut inima (Sfinxul). Cam de atunci a inceput decaderea Stelei.
Asta cu berbecul a investit si a facut si a dres sa io spui la aia de la T1 si T2 ca aia te cred.
Victore , dintre toate posturile proaste , asta le intrece pe toate. Pai si acum tu ti-ai dat seama ca pe berbec il doare la salam de Steaua ??? Si ca unii dintre noi care iubim Steaua si venim de cand eram mici in Templu suferim ??? El a investit cum zicea cineva mai sus pentru politica , presa si T1 si T2 . In rest i se rupe lui de Steaua. Daca s-a saturat cum zici tu , de ce nu vinde si pleaca ??? La Steaua primeaza calitatea fotbalului spectacol si trofeele. Dar nu cum zici tu , cu balacareala si blaturi. Ai uitat de perioada 1990-2000 ??? Cand tot se foloseau metode sa ne intrerupa suprematia ?? Si au reusit doar cand Steaua a facut schimbul de generatie si odata cu el cand , Steaua si-a pierdut inima (Sfinxul). Cam de atunci a inceput decaderea Stelei.
Asta cu berbecul a investit si a facut si a dres sa io spui la aia de la T1 si T2 ca aia te cred.
ca si altii ce s-au grabit sa raspunda, observ ca nu citesti cu atentie ce scriu, ba mai mult, imi pare ca nici nu va puteti desprinde de lozinci?! ii dati inainte cu banalitati de genul: "s-a dovedit", a fost demascat, "nu iubeste", "noi care iubim", etc..
am vaga impresie ca sensurile cuvantului "lehamite" va cam scapa? ca sa fiu mai elocvent, ganditi-va la "lehamitea lui Dica"! Becali azi pare a nu mai avea motivatie sa cheltuie multe milioane, dar sigur ca va ramane in continuare alaturi de echipa. o va "iubi si el la infinit" ca si voi, dar tot asa, ca si voi, va fi mai strans la buzunare. banuiesc ca asa cum multi suporteri nu au simtit nici o motivatie sa-si ia bilete pentru UCL anul trecut (si cu arsenal am fost 6000), motivand ca "nu au ce vedea" (desi tare ma mir de astfel de ganduri cand iubesti Steaua pana la moarte ?), tot asa si Gigi nu mai simte atractie sa cheltuie peste masura! cum se spune suntem "chit pe chit" si fiecare gandeste la fel, adica PROST: tineti cu Steaua pana la moarte, dar nu si pana la buzunar!
in acelasi context, ia-ti gandul ca Becali va vinde Steaua prea curand. banuiesc ca si tu te-ai plictisit de casa unde stai, dar totusi nu te gandesti sa o vinzi! asa si dumnealui: nu vinde si nu pleaca!
cat despre consideratiile legate de calitate, cinste, trofee si alte generalitati din "limba de lemn", sigur ca le aprob, dar le gasesc puerile si chiar naive. e genul de discutie pe care o poarta suporterii echipelor ratate, gen uta, Craiova, rapid sau Timisoara. in fotbal existi numai si numai daca castigi, iar ca sa faci performanta europeana trebuie intai sa-ti asiguri suprematia interna. in Romania nu izbandesti decat daca esti super tare pe toate planurile, altfel poti sa fi si Barcelona si tot nu termini primul. pai voi nu vedeti ca desi Dinamo a facut o campanie de transferari absolut ridicola, in toate analizele este cotata ca principala favorita a campionatului? asta chiar nu va da de gandit la ce se intampla prin culise?! iar in timpul acesta naivii discuta despre alba ca zapada si cum sa te joci de-a cenusareasa?!
ma intreba cineva de cuplul Dan Petrescu - MM ? nu ar fi rau fata de ce avem acum, dar pe undeva cu MM ar cam fi o ciorba reincalzita! Razvan Lucescu - dinu vama zic eu ca ar fi mult mai motivati si ar aduce o stare de febrilitate la echipa. in plus tiganu' batran pare mai capabil decat oricine altcineva sa-l ghidoneze pe Becali atunci cand e vorba de transferuri, iar dpdv media e sigur ca atacurile impotriva noastra ar fi mult mai reduse (Lucescu este un mare manipulator media si ar face orice efort pentru razvanel). oricum mie mi se pare ca Razvan Lucescu este azi antrenorul tanar cel mai cerebral si dispus sa invete. va ramane insa mereu marele pacat al trecutului sau, pe care numai mari victorii il vor putea spala!
Nu ajunge ca vulturii Victor si Giovani ne respira in ceafa ? E nevoie sa vina si Mucescu Junior cu Dinu Vama ca sa ne ingropam definitiv ?
Inteleg ca fotbalul este intr-un proces de globalizare si profesionalism , insa asta nu inseamna ca oameni cum sunt cei din neamul Lucescu au ce cauta in Ghencea , chiar am pierdut si ultima farama de stelism ?
Atat timp cat Becali o sa fie inconjurat de lingai si nu de oameni de fotbal , clubul nostru se indreapta spre colaps . Nu se pricepe la fotbal si nu o sa se priceapa vreodata , iar daca ceilalti nu il contrazic noi nu o sa jucam fotbal indiferent daca o sa fim antrenati de Olaroiu sau de Scolari .
Protasov a fost singurul care l-a ignorat , iar rezultatul ? 6 luni de fotbal spectacol si de rezultate cu doar 14 jucatori folositi in mod constant .
Noi avem cea mai patetica strategie de transferuri din toata Liga 1 , cumparam jucatori mediocrii ( Ionescu , Eze , Neagoe , Gurita ) iar dupa 2 luni nu stim cum sa scapam de ei , cand in tot acest timp puteam sa luam alti jucatori de care aveam intr-adevar nevoie .
Niciodata nu am inteles urmatoarea comparatie:
In acelasi context, ia-ti gandul ca Becali va vinde Steaua prea curand. banuiesc ca si tu te-ai plictisit de casa unde stai, dar totusi nu te gandesti sa o vinzi! asa si dumnealui: nu vinde si nu pleaca!
1. Casa lu` Jiji nu este Steaua, ci palatul ala de taran.
2. Daca este cum spui tu, Steaua este ca un apartament cu suporteri, ori eu personal, nu prea cred ca apartamentul meu din bloc ar avea suporteri, palmares si emblema.
@Victor, ok, lehamite. dar de ce mai sta? daca interes politic nu mai are, voturile fiind in numar mic, presa il f*** cum vrea, suporterii il injura, campionatul l-a luat, profit nu mai are de unde sa faca? care e motivul?
@Victor, ok, lehamite. dar de ce mai sta? daca interes politic nu mai are, voturile fiind in numar mic, presa il f*** cum vrea, suporterii il injura, campionatul l-a luat, profit nu mai are de unde sa faca? care e motivul?
ce intrebare mai este si asta? tu de ce mai stai in Romania? te pomenesti ca din cauza cuvantului "dor"?
eu v-am spus ca AZI, dupa parerea mea, Becali nu prea mai are motivatie sa faca nebunii financiare si combinatii. care sunt limitele pe care ar trebui sa le atinga in continuare?! asa cum si la suporteri, dupa zece ani de absenta, cand am revenit in europa stadioanele erau pline, dar la al doilea an de Liga interesul s-a tocit, si Gigi pare a fi oarecum demotivat! eu am spus mereu ca gesturile oricarei persoane au in spate un inters (moral sau material), o dorinta de a realiza ceva anume. dupa ratarea campionatului de anul trecut si contabilizarea rezultatelor politice, Becali pare a nu gasi o tinta care sa si-o doreasca cu adevarat, astfel incat sa cheltuie alte zeci si zeci de milioane?! intr-un fel asta e normal si de inteles dpdv uman.
oricum, la cum se prefigureaza campionatul ce vine, Dinamo a cam impartit cartile si Sandu Mircea se pregateste sa le dea toti asii. cu Constantin la carma delegarilor de arbitri si cu comisiile sub control, este clar ca vointa nasului va fi lege. cred ca de aceea a si rabufnit Gigi la adresa lui Sandu, caci stie care este strategia campionatului 2008-2009. dorinta este sa fim impinsi pe locul 4. in acest timp voi continuati sa va duceti razboaiele personale, in detrimentul Stelei! vi se parea urat locul 2? sa vedem cum va parea locul 4!
, Becali pare a nu gasi o tinta care sa si-o doreasca cu adevarat, astfel incat sa cheltuie alte zeci si zeci de milioane?!
Becali ne-a distrus, din punct de vedere moral. Nu am rabdare si mi-e lehamite de ceea ce se intampla la Steaua, te asigur ca-ti pot argumenta, mai mult, sunt sigur ca mi-ai da dreptate!!!
Becali nu a "pierdut" nici 10 milioane de cand este la Steaua. Daca, repet, DACA, a pierdut vreun leu asta s-a petrecut in primii doi ani.
Victor,
sincer, "explicatia" ta e cusuta cu ata alba. in primul rand, n-am inteles care a fost motivatia becaliota pana in vara lui 2008. daca a fost dragostea fata de echipa, "casa si familia mea" asa cum obisnuieste sa spuna, atunci aceasta nu dispare in felul acesta. daca a fost o simpla afacere, nici aici nu are de ce sa se planga. pot sa bag mana in foc ca a iesit pe profit, mai putin in vara asta (insa daca se va concretiza transferul lui Goian e mult pe plus). nici la partea politica nu tine. Steaua i-a adus becalului un viceprimar al Bucurestiului, infinit mai mult decat putea obtine un partidulet practic inexistent cum este al lui.
deci eu chiar nu pot sa-mi explic "lehamitea" aceasta pe care sustii ca o are. la Dinamo Kiev se baga bani seriosi, Lucescu ii cam bate de-i asculta cu urechea si totusi lui Surkis nu-i e lehamite. asemenea in cazul lui Tottenham, Man. City, Marseille, sau chiar Benfica si Salzburg. Nu suntem singura echipa din Europa care nu a castigat titlul doi ani, si totusi, restul nu au aceasta "lehamite".
umila mea parere, de necunoscator, nepriceput in ale fotbalului, etc. este ca becalul a gasit aceasta vaca buna muls numita Steaua Bucuresti. astfel, "investitiile" (imprumuturile, creditarile, cum vrei) sale sunt minime tocmai pentru a maximiza profitul.
dar ce stiu eu...
LE: salut Gica ![]()
Parerea mea e ca becalul nu baga bani pt ca stie ca anul asta campionatul e deja luat.
@Gica Chioru
Bine ai revenit si sper sa mai scrii.Mie imi placeau articolele tale.
@Victor
stiu ca esti un sustinator al lui Becali (pe care eu il detest) insa trebuie sa recunosc ca ai dreptate atunci cand spui ca Becali nu mai are motivatie de a investi la Steaua (financiara, politica sau de alta natura) insa una peste alta trebuie sa recunosti si tu ca Becali a cam iesit pe plus nu pe minus.
Toate bune
, Becali pare a nu gasi o tinta care sa si-o doreasca cu adevarat, astfel incat sa cheltuie alte zeci si zeci de milioane?!Becali ne-a distrus, din punct de vedere moral. Nu am rabdare si mi-e lehamite de ceea ce se intampla la Steaua, te asigur ca-ti pot argumenta, mai mult, sunt sigur ca mi-ai da dreptate!!!
Becali nu a "pierdut" nici 10 milioane de cand este la Steaua. Daca, repet, DACA, a pierdut vreun leu asta s-a petrecut in primii doi ani.
Gica sa stii ca a pierdut, dar asta are mai putina importanta, pentru ca pana la urma era alegerea lui Becali. o echipa ca Steaua are nevoie de min 10 mln. pe an doar ca sa supravietuiasca la un nivel onorabil (nu mare performanta)!
din pacate insa nici tu nu poti nega ca ne gasim intr-un moment de reflux. ratarea de anul trecut, care a fost monumentala si inacceptabila, pare ca ne-a epuizat pe toti si mai ales, a secat din resurse! alta era strategia gandita si de unde ne pregateam sa dominam multi ani campionatul, i-am facut mari pe altii si acum am intrat in defensiva! eu atat va sugerez ca acum e bine sa ne gandim la interesul Stelei si sa alegem raul mai mic! suntem chiar pe muchie!
ce ziceti voi de Sburlea?
Credeti ca are potentialul sa joace in doi trei ani la un club mare din Romania?
ratarea de anul trecut, care a fost monumentala si inacceptabila, pare ca ne-a epuizat pe toti si mai ales, a secat din resurse! alta era strategia gandita si de unde ne pregateam sa dominam multi ani campionatul, i-am facut mari pe altii si acum am intrat in defensiva! eu atat va sugerez ca acum e bine sa ne gandim la interesul Stelei si sa alegem raul mai mic! suntem chiar pe muchie!
Vina-i apartine, in exclusivitate. L-a adus pe Lacatus doar ca sa astupe gura pustimii desi stia ca nu e antrenor!!! Asta arata locul pe care el insusi il atribuie Stelei. Doi, trei, chiar patru.
ce ziceti voi de Sburlea?Credeti ca are potentialul sa joace in doi trei ani la un club mare din Romania?
E un jucator de calitate, insa numai cu Razvan Lucescu poate creste. Daca ar merge la o echipa mai mare, nu i s-ar da ocazia sa joace prea mult si ar fi greu sa confirme imediat. Lucescu stie ce poate si-l va folosi. Parerea mea e ca va fi un jucator mare.
Victore , spectatori iti vin in functie de achizitii si de cum se misca echipa. Nu pune peluzele care sunt mereu populate indiferent de meci. Gandeste-te ca T1 si T2 nu vin prea multi daca nu ai ce vedea. Peluzele vin pentru culori , la T1 si T2 sunt putini oameni de calitate.
eu va zic ca nici nu conteaza pe cine transferam. prima problema, chiar si inaintea antrenorului (Lacatus fiind un super mediocru), este lipsa unui manager general competent. cum vad ca numirea intarzie, ma tem ca vom incepe campionatul fara conducator si astfel va garantez ca nici nu ne vom putea apropia de primele 3 locuri. un conducator experimentat iti castiga singur in jur de 10-12 pct pe sezon, doar prin propriile relatii, fara ajutorul patronului. sunt atatea meciuri care par blocate la 0-0 cand deodata se intampla ceva (un penalty, o eliminare, etc - toate cu acoperire regulamentara) care te pot ajuta sau ingropa. cluburile cu presedinti puternici (gen m.stan, dinu vama, MM) nu au probleme in prima Liga, caci stiu cand, cum, unde si cu cine sa castige anumite jocuri. la ora actuala noi nu ne putem compara cu Dinamo (care pe langa Borcea, ii mai are si pe buduru si danilescu, angajati, care se ocupa numai de culise), rapid (manea, zota, sichitiu) sau CFR (muresan si zamfir). eu ma mir cum un smecher ca Becali nu a inteles nimic din lectia de anul trecut, cand titlu s-a pierdut in spatele cortinei si a ajuns ca teia Sponte sa fie implicat direct intr-o problema banala de premiere. sau poate ca pe Becali nu-l mai intereseaza subiectul?!
Acest fragment trebuie pastrat pentru posteritate. E dovada oribila a zicalei "somnul ratiunii naste monstri". Incredibil cat cinism, ce lipsa a celui mai elementar fair-play. Deci jucatorii nu conteaza, conteaza numai sa ai "un conducator experimentat" care sa "castige" meciuri "prin propriile relatii".
Victoras puiule, dupa aceasta declaratie, chiar ca nu mai ramane nimic de zis. Dar absolut nimic.
ce ziceti voi de Sburlea?Credeti ca are potentialul sa joace in doi trei ani la un club mare din Romania?
E un jucator de calitate, insa numai cu Razvan Lucescu poate creste. Daca ar merge la o echipa mai mare, nu i s-ar da ocazia sa joace prea mult si ar fi greu sa confirme imediat. Lucescu stie ce poate si-l va folosi. Parerea mea e ca va fi un jucator mare.
Da' cine aia a calului mai e si Razvan Lucescu?
Nu credeti ca il faceti prea mare antrenor?
Ia du-l pe Sburlea la Sportu, sa vezi daca nu creste mai tare!
Si la Steaua ar creste daca ar veni, mult mai mult decat la Brasov.
Pai Ochirosii nu tot in Ghencea a crescut?Nu a crescut bine sau ce?Si mai ales ca vine dupa un an accidentat.
Depinde de jucator daca ajunge mare sau nu.Nu de antrenor.Nu de nimeni.
Poti sa nu joci nici un joc si sa tragi tare la antrenamente.
Si cand ai si tu o sansa sa joci, faci ca Ochirosii, si dai gol decisiv rapidului.
Sau probabil voi credeti ca sta stralucescu jr cu el dupa antrenamente sa ii arate cum sa loveasca mingea?!
Prostii!
eu va zic ca nici nu conteaza pe cine transferam. prima problema, chiar si inaintea antrenorului (Lacatus fiind un super mediocru), este lipsa unui manager general competent. cum vad ca numirea intarzie, ma tem ca vom incepe campionatul fara conducator si astfel va garantez ca nici nu ne vom putea apropia de primele 3 locuri. un conducator experimentat iti castiga singur in jur de 10-12 pct pe sezon, doar prin propriile relatii, fara ajutorul patronului. sunt atatea meciuri care par blocate la 0-0 cand deodata se intampla ceva (un penalty, o eliminare, etc - toate cu acoperire regulamentara) care te pot ajuta sau ingropa. cluburile cu presedinti puternici (gen m.stan, dinu vama, MM) nu au probleme in prima Liga, caci stiu cand, cum, unde si cu cine sa castige anumite jocuri. la ora actuala noi nu ne putem compara cu Dinamo (care pe langa Borcea, ii mai are si pe buduru si danilescu, angajati, care se ocupa numai de culise), rapid (manea, zota, sichitiu) sau CFR (muresan si zamfir). eu ma mir cum un smecher ca Becali nu a inteles nimic din lectia de anul trecut, cand titlu s-a pierdut in spatele cortinei si a ajuns ca teia Sponte sa fie implicat direct intr-o problema banala de premiere. sau poate ca pe Becali nu-l mai intereseaza subiectul?!
Acest fragment trebuie pastrat pentru posteritate. E dovada oribila a zicalei "somnul ratiunii naste monstri". Incredibil cat cinism, ce lipsa a celui mai elementar fair-play. Deci jucatorii nu conteaza, conteaza numai sa ai "un conducator experimentat" care sa "castige" meciuri "prin propriile relatii".
Victoras puiule, dupa aceasta declaratie, chiar ca nu mai ramane nimic de zis. Dar absolut nimic.
Te inseli, ceea ce a spus Victor este valabil oriunde in lume, numeste orice campionat vrei, Anglia, Franta, nu conteaza.
Da' cine aia a calului mai e si Razvan Lucescu?
Nu credeti ca il faceti prea mare antrenor?
Ia du-l pe Sburlea la Sportu, sa vezi daca nu creste mai tare!
Si la Steaua ar creste daca ar veni, mult mai mult decat la Brasov.
Pai Ochirosii nu tot in Ghencea a crescut?Nu a crescut bine sau ce?Si mai ales ca vine dupa un an accidentat.
Depinde de jucator daca ajunge mare sau nu.Nu de antrenor.Nu de nimeni.
Poti sa nu joci nici un joc si sa tragi tare la antrenamente.
Si cand ai si tu o sansa sa joci, faci ca Ochirosii, si dai gol decisiv rapidului.
Sau probabil voi credeti ca sta stralucescu jr cu el dupa antrenamente sa ii arate cum sa loveasca mingea?!
Prostii!
1.Ai jucat vreodata fotbal?
2.Ai jucat vreodata la un club? amatori, nu Barca sau Milan.