FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1464748495063»
rareeslh21.07.2008 18:43

Ce a facut Victor a fost sa spuna lucrurilor pe nume, si ii multumesc pentru asta. Desi multi "suporteri" cred ca un conducator baga bani la echipa doar ca i place sau doar ca vrea sa stea la oficiala sau doar ca "tine cu echipa X de cand mergea in 4 labe", ei bine, adevarul e altul. Taher. Iancu, Borcea, Porumboiu...toti fac din fotbal o afacere. Si pana la urma, is banii lor, ii pot folosi in orice scopuri. Inteleg oarecum faptul ca Gigi este demotivat, dar nu inteleg de ce nimeni din club nu incearca sa-l motiveze. Sa-l jupuiasca de bani, sa traga cat mai mult posibil, sa-l convinga ca TREBUIE sa investeasca in club. Nu sa stea si sa zica ca "asta este, n-am avut bani, jucatorii au plecat, etc"

Ce nu reusesc eu sa pricep e de ce nu vine Gigi si ii zice la manager(sau ma rog, la Lacatus sau Argaseala sau oricui): uite bai, atatia bani ai de transferuri, atatia de salarii, daca intr-un an nu reusesti obiectivele astea, te dau afara.

Ii ft simplu si nu cred ca l-ar acuza careva de insuccesele Stelei.

Eu personal as face la Steaua o mare sedinta, as face o lista cu lotul de jucatori, as vedea care-s punctele slabe ale echipei, as vinde acei jucatori, as ridica salariile la cei care au ramas si as completa echipa cu jucatori cu salarii peste media de salarii actuala. Asa creste media salariilor de la an la an(mai bine zis din 6 in 6 luni) si ar ramane doar jucatorii valorosi la echipa. Si intr-un mercato as vinde unul MAXIM 2 jucatori de valoare, iar din banii aia as lua pusti talentati. Dar ma rog, asta e doar o propunere...

iar ultima dorinta nu este cv nou pentru nimeni: un departament de scouting bine pus la punct

Numai bine si Haide Steaua...la bine si la rau!

steaua_gloria21.07.2008 20:43
ce ziceti voi de Sburlea?

Credeti ca are potentialul sa joace in doi trei ani la un club mare din Romania?

E un jucator de calitate, insa numai cu Razvan Lucescu poate creste. Daca ar merge la o echipa mai mare, nu i s-ar da ocazia sa joace prea mult si ar fi greu sa confirme imediat. Lucescu stie ce poate si-l va folosi. Parerea mea e ca va fi un jucator mare.

Da' cine aia a calului mai e si Razvan Lucescu?

Nu credeti ca il faceti prea mare antrenor?

Ia du-l pe Sburlea la Sportu, sa vezi daca nu creste mai tare!

Si la Steaua ar creste daca ar veni, mult mai mult decat la Brasov.

Pai Ochirosii nu tot in Ghencea a crescut?Nu a crescut bine sau ce?Si mai ales ca vine dupa un an accidentat.

Depinde de jucator daca ajunge mare sau nu.Nu de antrenor.Nu de nimeni.

Poti sa nu joci nici un joc si sa tragi tare la antrenamente.

Si cand ai si tu o sansa sa joci, faci ca Ochirosii, si dai gol decisiv rapidului.

Sau probabil voi credeti ca sta stralucescu jr cu el dupa antrenamente sa ii arate cum sa loveasca mingea?!

Prostii!

Jucatorii la Steaua sunt aruncati ca niste masele stricate ;) . Bicfalvi, Ochirosii anul trecut... Asa ca mai gandeste-te cu crescutul la Steaua in conditiile de fatza.

PS: Nu stiu de ce am eu impresia ca Brasovul o sa ne cam lase cu gura cascata...

LeGenD21.07.2008 22:33
ce ziceti voi de Sburlea?

Credeti ca are potentialul sa joace in doi trei ani la un club mare din Romania?

E un jucator de calitate, insa numai cu Razvan Lucescu poate creste. Daca ar merge la o echipa mai mare, nu i s-ar da ocazia sa joace prea mult si ar fi greu sa confirme imediat. Lucescu stie ce poate si-l va folosi. Parerea mea e ca va fi un jucator mare.

Da' cine aia a calului mai e si Razvan Lucescu?

Nu credeti ca il faceti prea mare antrenor?

Ia du-l pe Sburlea la Sportu, sa vezi daca nu creste mai tare!

Si la Steaua ar creste daca ar veni, mult mai mult decat la Brasov.

Pai Ochirosii nu tot in Ghencea a crescut?Nu a crescut bine sau ce?Si mai ales ca vine dupa un an accidentat.

Depinde de jucator daca ajunge mare sau nu.Nu de antrenor.Nu de nimeni.

Poti sa nu joci nici un joc si sa tragi tare la antrenamente.

Si cand ai si tu o sansa sa joci, faci ca Ochirosii, si dai gol decisiv rapidului.

Sau probabil voi credeti ca sta stralucescu jr cu el dupa antrenamente sa ii arate cum sa loveasca mingea?!

Prostii!

1.Ai jucat vreodata fotbal?

2.Ai jucat vreodata la un club? amatori, nu Barca sau Milan.

Da,eu am jucat.Am 7 ani si jumate de fotbal si 5 ani si ceva am jucat pentru Steaua.Nu va ganditi la echipa mare sau a doua echipa,am jucat la juniori.

Antrenorul te ajuta mult,foarte mult.Un bun antrenor stie sa scoata ce e mai bun nu neaparat prin fotbal.I da lectii de viata,sfaturi unui jucator,mai ales cand acesta este tanar,iar acest lucru ajuta mult.Eu il consider pe Razvan Lucescu un mare antrenor,cel putin mai mare ca Lacatus.

Sincer,Victor are dreptatea lui.Exista jocuri aranjate in multe campionate puternice,defapt "jocul de culise" este un element important al fotbalului.Echipele mari au finetea lor,iar aranjamentele nu se observa asa de usor.Insa acestea exista la oricare nivel.Exista/au existat zvonuri cum ca accidentarea lui Eduardo nu a fost intamplatoare.Nu stiu cat de adevarate sunt,dar exista un pic de adevar in toate.

Parerea mea e ca toti jucatorii talentati,tineri care vor fi adusi la Steaua,ar trebui imprumutati un sezon la o echipa mai slaba din Liga I unde vor fi titulari,pentru a vedea ce si cum.Se pot urmari asa,mai multe lucruri: valoarea jucatorului,cum se adapteaza la joc,cum face fata la derby`uri etc.Asa stii daca sa pastrezi un jucator sau nu,si asa poti sa eviti destul de usor experimente precum Kapetanos,Tiago,Arthuro.

Raul198822.07.2008 02:02

se pare ca Goian va ramane la Steaua cel putin pana la iarna

Argaseala a declarat ca transferul lui la Sunderland a picat

eu nu inteleg de ce Goian nu are oferte (poate le ascunde Becali)

4 millioane ii un pret mult sub valoarea lui fular-campionii

victor22.07.2008 07:05
eu va zic ca nici nu conteaza pe cine transferam. prima problema, chiar si inaintea antrenorului (Lacatus fiind un super mediocru), este lipsa unui manager general competent. cum vad ca numirea intarzie, ma tem ca vom incepe campionatul fara conducator si astfel va garantez ca nici nu ne vom putea apropia de primele 3 locuri. un conducator experimentat iti castiga singur in jur de 10-12 pct pe sezon, doar prin propriile relatii, fara ajutorul patronului. sunt atatea meciuri care par blocate la 0-0 cand deodata se intampla ceva (un penalty, o eliminare, etc - toate cu acoperire regulamentara) care te pot ajuta sau ingropa. cluburile cu presedinti puternici (gen m.stan, dinu vama, MM) nu au probleme in prima Liga, caci stiu cand, cum, unde si cu cine sa castige anumite jocuri. la ora actuala noi nu ne putem compara cu Dinamo (care pe langa Borcea, ii mai are si pe buduru si danilescu, angajati, care se ocupa numai de culise), rapid (manea, zota, sichitiu) sau CFR (muresan si zamfir). eu ma mir cum un smecher ca Becali nu a inteles nimic din lectia de anul trecut, cand titlu s-a pierdut in spatele cortinei si a ajuns ca teia Sponte sa fie implicat direct intr-o problema banala de premiere. sau poate ca pe Becali nu-l mai intereseaza subiectul?!

Acest fragment trebuie pastrat pentru posteritate. E dovada oribila a zicalei "somnul ratiunii naste monstri". Incredibil cat cinism, ce lipsa a celui mai elementar fair-play. Deci jucatorii nu conteaza, conteaza numai sa ai "un conducator experimentat" care sa "castige" meciuri "prin propriile relatii".

Victoras puiule, dupa aceasta declaratie, chiar ca nu mai ramane nimic de zis. Dar absolut nimic.

atunci taci! astfel eviti sa te faci de ras! citesti putin si nu intelegi nimic! in plus iti inchipui ca tot ce zboara se mananca!

ps:

pentru Gica chioru':

ai dreptate si eu sunt de parere ca Becali este principalul vinovat pentru situatia de anul trecut, avand in vedere amatorismul incredibil instaurat pe banca tehnica si la nivelul conducerii administrative. Hagi si Lacatus, pe care i-am iubit atat ca jucatori, nu pot sa aduca nici un plus pe banca tehnica a unei echipe cat de cat serioase, iar Ilie e doar un "baiat bun", fara anvergura ca manager general

strezahuzum22.07.2008 07:27
Te inseli, ceea ce a spus Victor este valabil oriunde in lume, numeste orice campionat vrei, Anglia, Franta, nu conteaza.

O fi valabil, insa in nici un caz nu se plange dupa asa ceva. Ce dracu, aplicand logica asta inseamna ca am putea sa plangem dupa Borcea, exemplu ff bun de "conducator puternic", in stare sa "aduca" 15-20 de puncte per sezon prin "relatii".

mountytoma22.07.2008 14:50

cu alte cuvinte, daca toti fura, hai sa furam si noi. dar noi trebuie sa o facem profesional :-) daca cfrul si raipdul si Dinamo au refacut cooperativa, ce-ar fi sa infiintam si noi, in fine, una?

singura chestie de genul asta la care m-as baga este urmatoarea: daca toata lumea i-o trage lui Becali, eu de ce sa nu?

DelPiero1022.07.2008 15:38

Despre ce vorbiti aici?Despre transferuri? :dry: Am o presimtire sumbra...Toja nu va veni la Steaua...nici el,si nici alt jucator!

metzzz22.07.2008 15:56
Despre ce vorbiti aici?Despre transferuri? :dry: Am o presimtire sumbra...Toja nu va veni la Steaua...nici el,si nici alt jucator!

ai o presimtire sau o certitudine ? eu cred ca a 2 a e mai corecta si concisa. nimeni nu v-a mai veni la Steaua , cu atat mai putin jucatori valorosi.

Marius22.07.2008 16:44

Nu e neaparat un lucru rau ca nu ar mai veni jucatori in acesta vara. Daca ne gandim logic, au venit 7 (8 cu tatarusanu), 3/4 de echipa. Ceea ce e un lucru rau. Daca va amintiti, Steaua cea omogena de acum 2-3-4 ani s-a creat tocmai prin pastrarea unui nucleu largit de fotbalisti. De vara trecuta insa tot aducem cate 10 jucatori in fiecare pauza, lucru nerecomandat in cazul in care se doreste performanta.

Despre Toja. Va puneti sperantele intr-un fotbalist vazut in 2 sau 3 filmulete pe iutub, dintre care ala de all star game e chiar neconvingator. Uitati ca in MLS e un alt tip de fotbal, nu foarte tacticizat, bazat pe spectacol si atragerea spectatorilor. Ce se va intampla cand Toja va incerca driblinguri largi pe 5-6 metri la Medias, cu 3 fundasi langa el si cu un teren brazdat de gauri si smocuri de iarba?

DelPiero1022.07.2008 17:56

ai o presimtire sau o certitudine ? eu cred ca a 2 a e mai corecta si concisa. nimeni nu v-a mai veni la Steaua , cu atat mai putin jucatori valorosi.

Certitudini n-am cum sa am decat atunci cand se anunta...eu n-am 'informatii' din interiorul clubului,precum Victor,de pilda! :blink:

Raul198822.07.2008 21:11

am gasit o declaratie unui om (cred ca ii managerul)din clubul FC Dallas pe pagina suporterilor FC Dallas

Quote from Schellas when asked by Buzz for his thoughts on the $1.5 offer....

"That's a deserving number. He's a great player and we would definitely miss one of our all-stars. I want what he wants and it might undermine my career. But I really believe that relationships between players and coaches are the same. It's what can you do for the team? What can I do for the team? What can you do for yourself and what can I do for myself and maybe we can go the same direction. If it's the best for Juan, I have always said I'll support you. But there's also a sense of obligation to this team and to the city to do well. It's a fine line there but as always, I' m very supportive."

Yeah...he's gone. A coach doesn't talk like that unless he knows the player is leaving.

victor23.07.2008 07:08
Te inseli, ceea ce a spus Victor este valabil oriunde in lume, numeste orice campionat vrei, Anglia, Franta, nu conteaza.

O fi valabil, insa in nici un caz nu se plange dupa asa ceva. Ce dracu, aplicand logica asta inseamna ca am putea sa plangem dupa Borcea, exemplu ff bun de "conducator puternic", in stare sa "aduca" 15-20 de puncte per sezon prin "relatii".

nu m-ai inteles: un conducator puternic te ajuta sa nu pierze 10-12 pct. pe sezon, pe care altfel le-ai irosi in conditii "neasteptat" de nefericite (si pot sa-ti dau multe ex. din campionatele trecute, cand am ajuns in situatii limita in anumite jocuri, pe decizii "ciudate", dar teoretic acoperite de regulament, dictate de arbitrii: cu Dinamo 2 eliminari impotriva Stelei acum 2 ani, la 0-0, iar la ultimul meci bratu iertat de al II-lea galben la o simulare in careul nostru, in min. 52 la 1-0; sau la Vaslui eliminare Thereau in min 7 intr-o faza extrem de neclara; sau 2 goluri anulate in deplasarea de la Arad de acum doi ani; etc). va repet, fara un conducator puternic in Romania nu te poti apropia de locul I sau II. chestiiile de genul "singuri impotriva tuturor", sau "saraci dar cinstiti" mi se par lozinci de looseri.

inchei cu ex. urziceniului, care a ajuns unde a ajuns si pentru ca MM e presedinte acolo. eu il stiu cum gandeste asa ca nu am indoieli ref metodele aplicate. iar la Brasov, venirea lui vama a facut ca promovarea sa fie obtinuta la pas, dupa 3 ani de penitenta. la Bistrita, gloria sta fara probleme in divizie de ani buni, la fel si galatiul, indiferent de schimbarile din lotul echipei. sigur, un presedinte experimentat nu se ocupa numai de eventuale aranjamente. stie sa aleaga si antrenorul potrivit (la Urziceni: Petrescu, la Brasov: tiganu' mic; la Bistrita: sabau; la galati: grigoras), capabil sa ajute si sa creasca echipa. eu va garantez ca daca MM ar fi ramas manager general, Hagi sau Lacatus nu ar fi fost adusi antrenori la Steaua. nici un presedinte serios nu accepta un astfel de risc experimental. inchei amintind doar de situatia penibila creata la meciul cu buzaul din tur, cand amatorismul lui Ilie -Argaseala - Lacatus a fost ceva incredibil. acolo nu Becali e de vina, ci stafful tehnico-administrativ.

cat despre Borcea, aici nu mai e vorba de 10 pct., ci probabil de 30 pct.. asa ceva insa nu cred ca intereseaza Steaua.

pentru raul1988:

toja si-a dat acordul si ne-am inteles cu el in toate privintele. dallas mai spera sa obtina o oferta super avantajoasa, de ultim moment, pentru el cu ocazia all star game. aseara am ridicat oferta la 1 mln.E, platibili intr-o transa, dar americanii cer 2 mln.USD netto.

AdrianUltras2523.07.2008 08:54

Bai da' mai lasati-ma cu Toja asta in pace.

De ce nu poate fi folosit Ochirosii?

Ati vazut macar meciul echipei de tineret de aseara?

A intrat Ochirosii, a jucat simplu, nu s-a complicat, a dat o pasa de gol.PUNCT!

Are viteza, tehnica, fizic.

L-am vazut cu mingea la picior.Incearca tot timpul sa tina capul sus.Gandeste pe teren!

Da pase printre si diagonale.

Faza golului lui Stancu a fost facuta in totalitate de el:

Si-a ametit adversarul direct cu o bicicleta a la Ronaldo, l-a dezechilibrat, a trecut pe langa el in viteza si a centrat perfect in fata portii de unde Stancu nu a avut nici o problema.

Daca nici acum nu i se da sansa atunci cand?!

victor23.07.2008 11:09
Bai da' mai lasati-ma cu Toja asta in pace.

De ce nu poate fi folosit Ochirosii?

Ati vazut macar meciul echipei de tineret de aseara?

A intrat Ochirosii, a jucat simplu, nu s-a complicat, a dat o pasa de gol.PUNCT!

Are viteza, tehnica, fizic.

L-am vazut cu mingea la picior.Incearca tot timpul sa tina capul sus.Gandeste pe teren!

Da pase printre si diagonale.

Faza golului lui Stancu a fost facuta in totalitate de el:

Si-a ametit adversarul direct cu o bicicleta a la Ronaldo, l-a dezechilibrat, a trecut pe langa el in viteza si a centrat perfect in fata portii de unde Stancu nu a avut nici o problema.

Daca nici acum nu i se da sansa atunci cand?!

Ochirosii e un jucator interesant care poate creste foarte mult. sigur insa ca fiind tanar poate avea mari fluctuatii in exprimare, iar la Steaua este suficient sa ai 2-3 jocuri proaste si te ia lumea in colimator.

Ochirosii este un jucator de banda stanga pur, oarecum liniar insa, caruia ii convine jocul pe contra-atac. din pacate in campionat Steaua nu prea are ocazia sa joace pe contre, majoritatea echipelor aparandu-se aglomerat in fata noastra. toja pare mai "complet" ca mijlocas, putand juca usor si-n centru. are usurinta tipic sud-americana in controlul balonului si-n plus arata cum ca ar avea si forta de patrundere din zona centrala, fiind avantajat de fizic. eu zic sa nu-l luati in usor, caci sud-americanii stiu fotbal si mai mereu aduc "plus-valoare" in jocul echipelor lor, facand adesea diferenta in momentele cheie. macar sa accepte dallas transferul!

eu personal consider ca nu prea te poti baza pe jucatorii romani in meciurile cheie. au psihicul labil si cedeaza la greu.

steaua_gloria23.07.2008 11:26

Intr-un interviu sport.ro , Claudiu ionescu spune ca nu se va mai intoarce in viata lui la Steaua. Pai el nu a fost cumparat de la buzau pt 150 de mii , sau a fost imprumutat ? ? ! Daca a fost cumparat inseamna ca la buzau e imprumutat in acest moment.

PS: Oricum , orice-i posibil stiind apropierea dintre patronii celor 2 cluburi.

AdrianUltras2523.07.2008 11:52

Victor

Si Ochirosii e destul de inalt.Are peste 180.Pe undeva pe la 185.

Eu nu l-am vazut pe Toja.Nu stiu ce poate.

Dar daca aducem iar rezerve gen Kapetanos, Tiago,etc, nu are cum sa fie bine.

Steaua trebuie sa transfer titulari.

Nu inteleg de ce e asa de greu sa vina Halenar...

Din pacate oficialii Stelei se uita in alte parti dupa jucatori.

P.S. Ar fi bine ca Arthuro sa poata!

bijoux_bz23.07.2008 13:17

Se pare ca toja va semna. Am incredere in el si in Dayro ca ne vor mai prelungi un pic agonia... daca nu picam cu fiorentina sau atletico madrid ne calificam si in Liga. in campionat insa ... poate la anul.

Mult succes toja!

Fa-ne sa te iubim!

SebahSTEAUA23.07.2008 13:33
:)) Ochirosii 1.85 hahahahaha...are cam cu 10 cm mai putin =)) hahahahhahaa 1,85 , auzi si nici fizic n-are. Cred ca cea mai mare distanta de la care l ai vazut este 100 de metri. Altfel nu mi explic cum poti spune asa ceva. Ochirosii este un fotbalist de perspectiva cu foarte multe calitati, dar inalt si "facut" SIGUR nu e
AdrianUltras2523.07.2008 14:54

Prietene SebahSteaua iti sugerez sa nu mai pui botul la tot ce scrie pe wikipedia.

Dar nu trebuie sa ma crezi pe mine cand vine vorba de inaltimea lui Ochirosii.

E destul sa te uiti la meciuri si sa il vezi cum sta in comparatie cu alti jucatori.

Uite, de ex Radoi are 179 inaltime.

Sa te uiti cum arata Radoi pe langa Ochirosii.

O sa vezi o diferenta de cel putin o palma.

Lasa prietene football managerul si wikipedia si daca vrei sa te interesezi despre jucatori mai mergi la meciuri!

ochirosii_1.jpg

Ti-am pus o poza sa iti faci o parere.

Vezi ca calul de Constantin are pe undeva pe la 188.

RedScorpyON23.07.2008 15:17
Prietene SebahSteaua iti sugerez sa nu mai pui botul la tot ce scrie pe wikipedia.

Dar nu trebuie sa ma crezi pe mine cand vine vorba de inaltimea lui Ochirosii.

E destul sa te uiti la meciuri si sa il vezi cum sta in comparatie cu alti jucatori.

Uite, de ex Radoi are 179 inaltime.

Sa te uiti cum arata Radoi pe langa Ochirosii.

O sa vezi o diferenta de cel putin o palma.

Lasa prietene football managerul si wikipedia si daca vrei sa te interesezi despre jucatori mai mergi la meciuri!

ochirosii_1.jpg

Ti-am pus o poza sa iti faci o parere.

Vezi ca calul de Constantin are pe undeva pe la 188.

Bah ma lasi?! Radoi are 181 cm,Razvan are 180,iar [...] din Brasov are 183.Io zic sa te mai gandesti...

AdrianUltras2523.07.2008 15:19

Red ScorpyON

Mai informeaza-te si tu!

victor23.07.2008 15:32
Se pare ca toja va semna. Am incredere in el si in Dayro ca ne vor mai prelungi un pic agonia...

Mult succes toja!

Fa-ne sa te iubim!

ce inseamna "ne vor prelungi agonia"? taticu' daca suferi atat nu te mai chinui! schimba echipa si uita-ne! unora am impresia ca le-ar cam trebui niste "stapane", sa-i mai disciplineze!

AdrianUltras2523.07.2008 15:37
unora am impresia ca le-ar cam trebui niste "stapane", sa-i mai disciplineze!

ahahhahahahhahahahahha

:))

:spank:

DAMASKINOS23.07.2008 15:46

Radoi are cam 1.77 iar Constantin nu e la fel de inalt ca Ghionea:).Poza ta nu e relevanta pentru ca jucatorii nu stau in pozitia drepti.

PS:Daca te uiti la inceputul meciurilor cand sunt jucatorii aliniati se observa clar ca Radoi e aproape cat Nesu de inalt.

«1464748495063»