Ce a facut Victor a fost sa spuna lucrurilor pe nume, si ii multumesc pentru asta. Desi multi "suporteri" cred ca un conducator baga bani la echipa doar ca i place sau doar ca vrea sa stea la oficiala sau doar ca "tine cu echipa X de cand mergea in 4 labe", ei bine, adevarul e altul. Taher. Iancu, Borcea, Porumboiu...toti fac din fotbal o afacere. Si pana la urma, is banii lor, ii pot folosi in orice scopuri. Inteleg oarecum faptul ca Gigi este demotivat, dar nu inteleg de ce nimeni din club nu incearca sa-l motiveze. Sa-l jupuiasca de bani, sa traga cat mai mult posibil, sa-l convinga ca TREBUIE sa investeasca in club. Nu sa stea si sa zica ca "asta este, n-am avut bani, jucatorii au plecat, etc"
Ce nu reusesc eu sa pricep e de ce nu vine Gigi si ii zice la manager(sau ma rog, la Lacatus sau Argaseala sau oricui): uite bai, atatia bani ai de transferuri, atatia de salarii, daca intr-un an nu reusesti obiectivele astea, te dau afara.
Ii ft simplu si nu cred ca l-ar acuza careva de insuccesele Stelei.
Eu personal as face la Steaua o mare sedinta, as face o lista cu lotul de jucatori, as vedea care-s punctele slabe ale echipei, as vinde acei jucatori, as ridica salariile la cei care au ramas si as completa echipa cu jucatori cu salarii peste media de salarii actuala. Asa creste media salariilor de la an la an(mai bine zis din 6 in 6 luni) si ar ramane doar jucatorii valorosi la echipa. Si intr-un mercato as vinde unul MAXIM 2 jucatori de valoare, iar din banii aia as lua pusti talentati. Dar ma rog, asta e doar o propunere...
iar ultima dorinta nu este cv nou pentru nimeni: un departament de scouting bine pus la punct
Numai bine si Haide Steaua...la bine si la rau!