E clar, Kapetanos nu mai intra prea curand, va fi ultima optiune.
Nu are omul nici o vina. Atata poate, a venit liber de contract. A intrat in dizgratia zeului suprem din Ghencea, creditorul, va fi cel mai probabil a treia sau a patra rezerva, dupa Arthuro, Badea, sau cine o mai vrea creditorul.
Repet, nu l-am vazut inca pe Arthuro la munca. Daca nu da randament, ce ne facem?
Nu era mai simplu sa il pastram pe Jose Moreno, jucator care a confirmat? Dar nu, costa 1 milion, era prea scump. Am preferat sa renuntam si sa aducem un experiment, Arthuro, si o rezerva gratis, Kapetanos. Asta nu e management de doi lei?
Cei de la Dallas pluseaza la bani in cazul lui Toja, iar daca stirea este adevarata, creditorul va renunta aproape sigur. Luam un altul, imprumutat. Vreun Tiago 2, jucatorul super ofensiv care da 80% dintre pase inapoi.
Cu totii suntem entuziasmati de Szekely. Da, este un transfer reusit, aduce un mare plus in jocul Stelei. Dar daca, doamne fereste, se accidenteaza?
Oricum, prezenta lui Banel in teren mi-a reconfirmat faptul ca, din pacate, Lacatus este doar o marioneta.
Partea cu: "Sa-l bagi bai, pe Badea! - Da, Gigi, il bag!" mi-a starnit dezgust.
Ce sperante sa avem daca ne chinuim cu echipe de Liga a doua sau a treia? Noi facem egal cu Nurnberg, echipa retrogradata in a doua Liga Germana, iar rezervele CFR-ului se distreaza cu Bochum, echipa de mijlocul clasamentului in Germania, care s-a si intarit? Daca era vreun Eto'o mai intelegeam...
Sincer, chiar nu vad cum am avea sanse, oricat de optimisti am fi. Avem aparare, dar mijlocul si atacul sufera vizibil. E penibil daca noi ne bazam in atac pe un jucator care nu a evoluat inca nici un minut pentru noi, iar sezonul incepe saptamana viitoare.