FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1383940414263»
stelistul stelist07.07.2008 19:17
Nu vreau sa imi inchipui ce ar fi facut Oleg cu un lot mai puternic...

Acelasi lucru pe care il face acum in Ucraina. Antreneaza.

e bine ca antreneaza ca la noi asta nu prea se vede, desi tin foarte mult la fiara noastra nu prea il vad mare antrenor

razvan_stelist200707.07.2008 19:30
adrianultras25

Bagi mana adanc in buzunar, dar tare imi este ca buzunarul lui JJ e ...gaurit ,....cad banii pe jos .....

nu e gaurit....sa vii intr-o sambata la intersectia bd.ferdinand cu sos.pantelimon la sediul png sector2.da de pomana(ulei,malai,faina) la toti cei care n-au muncit toata viata lor(pensii mici) in loc sa bage si el acolo un banut la clubu ala care il are

Ochirosii are valoare si de cl, ce Messi si alte talente cati ani aveau cand au debutat. Experienta se capata numai prin meciuri jucate ati vazut ce pusti aveau cei de la Sevilla si mancau pamantul cand intrau in teren. Ce putem pierde in cl? oricum nu se asteapta nimeni sa trecem de grupe, asa macar putem castiga cativa jucatori foarte buni in urma grupelor.

asa e...sevilla il are pe diego capel ala care cand o lua la fuga incepeau fundasii nostri sa planga,ca nu il prindeau...Ochirosii si bicfalvi sunt foarte buni,si valorosi(bicfalvi trebuie adus neaparat de la buzau)

totusi daca nu ne vom intari cu un fundas de banda,un mijlocas central,un mijlocas coordonator si un atacant(de preferat pepe,schimbul rada-goitom sau toja ala care sa joace alaturi de Dayro moreno) nu vom putea spera la mai mult de locurile 2-5

vlad7507.07.2008 19:38
Nu vreau sa imi inchipui ce ar fi facut Oleg cu un lot mai puternic...

Acelasi lucru pe care il face acum in Ucraina. Antreneaza.

e bine ca antreneaza ca la noi asta nu prea se vede, desi tin foarte mult la fiara noastra nu prea il vad mare antrenor

Daca antrena pe

Dinamo Kiev sau pe Sahtior,putea fi campion. Dnepr nu prea este luata in seama. Acolo lupta se da intre cei doi oligarhi de la echipele astea 2.

Sa nu uitam ca Surkis are un frate sef la Federatie,un Mircea Sandu al ucrainienilor. Iar Ahmetov,este puternic sustinut de Putin si restul.Sau Medved si restul!

stelistul stelist07.07.2008 19:41
Daca antrena pe

Dinamo Kiev sau pe Sahtior,putea fi campion. Dnepr nu prea este luata in seama. Acolo lupta se da intre cei doi oligarhi de la echipele astea 2.

Sa nu uitam ca Surkis are un frate sef la Federatie,un Mircea Sandu al ucrainienilor. Iar Ahmetov,este puternic sustinut de Putin si restul.Sau Medved si restul!

poate va avea si sansa de a antrena una din cele doua puteri si atunci chiar se va vedea adevarata valoare a lui...il vreau la Steaua

clausblaus07.07.2008 19:52

De parca nu a-ti sti cine antreneaza,de fapt si de drept,la Steaua!"Sa traiasca marele patron si marele antrenor Gigi!"

Mugur_Cornateanu08.07.2008 01:08

L-am intrebat pe Toja despre interesul Stelei, si a parut surprins. A zis ca nu a auzit nimic. Deci probabil ca acest asa zis transfer este inca o minciuna ca atatea altele aruncata in ochii suporterilor.

metzzz08.07.2008 04:32
L-am intrebat pe Toja despre interesul Stelei, si a parut surprins. A zis ca nu a auzit nimic. Deci probabil ca acest asa zis transfer este inca o minciuna ca atatea altele aruncata in ochii suporterilor.

unde l-ai intrebat ? pe mess ? :whistle:

strezahuzum08.07.2008 06:50
Normal ca nu vine oricine la noi, atata timp cat nu oferim salarii occidentale. Rusii de ce pot? Pentru ca doresc sa investeasca...

Nu vreau jucatori gen Timosciuk, transferati pe 20 milioane de euro. Inteleg, momentan este prea mult pentru noi. Dar asa cum l-am gasit pe Elton la un pret bun, putem gasi un alt jucator bun la 3-4 milioane care sa vina la noi. Nu ma intereseaza ca vede Steaua ca pe o rampa de lansare, atata timp cat isi face datoria 2-3 ani si echipa merge...

Pai dupa episoadele Elton & Andrey crezi ca mai sunt multi jucatori sudamericani tentati sa vina la noi ? Eu ma mir ca au acceptat si astia pe care-i avem acum. Sa nu crezi ca in lumea impresarilor nu se cunoaste totul. Si de altfel unicul motiv pentru care nu l-au luat altii pe Elton era fizicul sau de "pitic". A, bine, pentru desfacut autobazele disperate dupa sacosele cu bani date pe ascuns (adica onorabil, se pare ca mai nou e OK sa iei bani numai sa nu fie pe fata) era arhisuficient. Dar intr-un campionat mai puternic sincer nu cred ca facea Elton fata.

Si repet, jucatorii "rapizi, tehnici si geniali" sunt deja acontati de echipele din vest. Diferenta e atat de mare intre noi si campionatele puternice de acolo incat jucatorii prefera echipele mediocre (de mijlocul clasamentului sau mai putin) din Spania, Italia sau Olanda decat echipele din top 5 din Romania. Pentru ca si salariile si conditiile si perspectivele de afirmare sunt cu totul si cu totul altele.

Referitor la coordonator: nu, nu doresc sa fie un one-man-show, de aceea am venit cu ideea de liant. Trebuie sa avem jucatori capabili sa combine, altfel avem iar trasee gen Goian-Pepe Moreno.

Am vazut ca s-a asimilat ideea ca Nicolita a jucat excelent sub bagheta lui Protasov. Gresit! Cu Oleg, echipa a mers bine, iar Banel la capacitate maxima, adica cel mult mediocru. M-am saturat sa aud ca Banel poate, dar este intr-un con de umbra. Meciul de la Sevilla a fost o intamplare, jucatorul nu are valoare de Steaua si punct. Inteleg ca Mendoza nu a fost pus in valoare din cauza unor erori tactice, dar in cazul lui Banel vorbim de un jucator care reuseste o preluare din 5, care da o centrare buna din 10, caruia ii iese un dribling din 20. Oricum ai sta in teren, oricine te antreneaza, preluarile, geniul fotbalistic, tehnica, precizia nu te pot trada constant, asa cum este cazul lui Banel. Si eu mai reusesc o faza frumoasa in curtea scolii o data la doua meciuri, dar asta nu ma face fotbalist.

Antrenor precum Protasov nu mai pupam noi vreodata. Nu vreau sa imi inchipui ce ar fi facut Oleg cu un lot mai puternic: Dayro, Thereau, Elton, Mendoza, Rica, Pepe, Szekely...

Cand am zis eu ca Nicolita ar fi aratat cine stie ce talent pe vreme lui Oleg ??? Subscriu 100% la parerea ta in ceea ce-l priveste. Altceva am vrut sa zic cand am adus aminte de ucrainean. Cred ca esti de acord ca atunci Steaua juca (in majoritatea partidelor, bineinteles ca au fost si exceptii cand am jucat slab) cu 2 viteze peste ce am jucat de atunci, pe jos, combinativ, samd. Si totusi, jucam cu 2 inchizatori la centru terenului - deci nu ai neaparata nevoie de un Hagi la mijloc ca sa joci ofensiv, nu ? Diferenta o facea atitudinea in teren si tactica - Steaua lui Protasov urca sus de tot, presa adversarul in jumatatea lui (tin mine ca uneori Ghionea si Goian urcau in jumatatea adversa !!) si recupera balonul repede si mult mai aproape de poarta adversa decat pe vremea lui Turcaloiu sau (regret sa o spun) in ziua de azi. Si cand recuperezi mingea repede, ehei, alta mancare de peste, jucatorii tai sunt demarcati (ok, nu toti), nici apararea adversa nu are fundul bine bagat in poarta, samd. Ah, dar tactica asta presupune niste riscuri - daca adversarul scapa de pressing, poate sa scape pe contraatac si sa-ti dea gol (vezi Rosenborg). Si noi nu vrem sa mai riscam, de ce sa riscam , Doamne fereste. Mai bine mai facem un egal, ne chinuim cu faze fixe, etc, etc. Nu riscam, altfel vai, ce nenorocire, poate ratam grupele sampions lig si nu mai vede Bekkali "banii mei bah zdrentelor, banii mei, ha ha".

En fin, am cam divagat de la subiect. Ideea de baza era ca trebuie sa scapam odata de obsesia asta a "coordonatorului" si "atacantul de careu" si sa renuntam la fotbalul jucat la intamplare pana cand "face X-ulesu" ceva si sa-l inlocuim cu fotbalul jucat "dupa un sistem", coerent si in care jucatorii alearga cu rost, nu ca niste gaini fara cap.

ssinpadureacualune08.07.2008 07:51

In sfarsit s-a terminat cu Lovin.Nu ar vorbi si Nicolita aiurea ca sa fie totul perfect...

Mugur_Cornateanu08.07.2008 08:45

unde l-ai intrebat ? pe mess ? :whistle:

uite-te mai intai la locatia mea, apoi pune intrebari care se vor ironice.

mountytoma08.07.2008 09:38
Si daca vrei fotbal spectacol si de performanta,ce romani din Liga I sunt capabili sa faca acest lucru?Dica a plecat,era singurul care cat de cat putea juca la un nivel mare.

Straini avem multi si avem si multi valorosi.Trebuie sa recunoastem asta.Faptul ca titlul a fost luat de o echipa cu foarte multi straini in lot,nu iti zice nimic?

strainii din lotul cfrului au contribuit cu max 25% la castigarea titlului. antrenorul lor cu alte 25%, restul a venit din umbra.

nu va faceti iluzii, cu 3-5 milioane de euro nu luam nici un brazilian sau argentinian care sa stie fotbal cat Bostina sau mai nou, Claudiu Ionescu!

weeezer08.07.2008 10:53

Kapetanos, ultima oara la AEK, a semnat cu Steaua. Alt clampau de 1.90. Mai mult nu vreau sa ma pronunt pana nu-l vad pe teren, insa parerea mea este ca jucatorii inalti si buni gen Kaka sunt rari.

fedora08.07.2008 10:57

Carne de tun pentru tactica "aruncã mingea in fațã"...

c.ronaldo1708.07.2008 11:02

Cred ca nici echipa de basket nu are atatia calai cati are echipa de fotbal.

weeezer08.07.2008 11:02

Ce e cel mai dureros e ca, desi luam carlani care sa dea cu capu, s-ar putea sa jucam in continuare cu Banel pe dreapta (si, desigur Szekely pe stanga iar Ochirosii pe linie moarta), si stim cu totii cum centreaza Banel...

Joga Bonito08.07.2008 11:03
insa parerea mea este ca jucatorii inalti si buni gen Kaka sunt rari.

Hai, mai ai un pas si o sa constientizezi ca nu exista Mos Craciun.

Pana la urma e un transfer util. Decat sa-l stiu in lot pe Badea sau Surdu, mai bine ii acordam credit grecului asta, care presupun ca va fi pricipalul contracandidat a lui Arthuro.

c.ronaldo1708.07.2008 11:05

Cred ca super conducerea noastra l`ar fi putut transfera pe Jula decat 2 necunoscuti daca tot vor atacanti inalti.

MIREL6RADOI08.07.2008 11:07
Cred ca super conducerea noastra l`ar fi putut transfera pe Jula decat 2 necunoscuti daca tot vor atacanti inalti.

Totally agree... :thumbsup:

razvan_stelist200708.07.2008 11:10
insa parerea mea este ca jucatorii inalti si buni gen Kaka sunt rari.

Hai, mai ai un pas si o sa constinetizezi ca nu exista Mos Craciun.

Pana la urma e un transfer util. Decat sa-l stiu in lot pe Badea sau Surdu, mai bine ii acordam credit grecului asta, care presupun ca va fi pricipalul contracandidat a lui Arthuro.

ce aveti ma cu Badea...e jucator bun,dar nu a mai jucat asa mult si a scazut in valoarea

weeezer08.07.2008 11:13

28 de meciuri, 5 goluri in 2 ani pentru AEK. E bun.

razvan_stelist200708.07.2008 11:17

sunt cam sceptic in privinta acestui atacant grec.statistica arata ca a jucat la kozani(2000-2002) si a dat 7 goluri in 32 meciuri in 2 ani;iraklis (2002-2005) si a dat 10 goluri in 75 meciuri in 3 ani si la aek atena (2006-2008) unde a dat 5 goluri in 28 meciuri,in 2 ani.per total acest jucator in 8 ani de cariera a jucat 135 meciuri si a marcat 21 goluri...din cate imi aduc minte Dica marca peste 11-12 pe sezon,deci daca tot l-a vandut putea sa aduca un atacant ca lumea...eu unul am o parere buna despre goitom ala care am vazut ca pe langa ca e inalt am auzit ca joaca bine;si toja am vazut ca este bun,dar nu cred ca vine el din america in Romania.sper insa in continuare la un schimb rada-goitom sau Baciu-goitom si la aducerea lui pepe moreno si a unui mijlocas coordonator...dar cred ca visez :sad2:

fedora08.07.2008 11:18

Pai numai Badea a inscris 21 de goluri de cand e la Steaua si nu a fost jucat de foarte mult timp...

Nici nu stiu ce sa mai cred.

MIREL6RADOI08.07.2008 11:22

:thumbup: Cel mai... :yeahh:

Bogdan4Steaua08.07.2008 11:24

Da, se pare ca insistam pe tactica mingilor bubuite in fata pe un varf de careu.

strezahuzum08.07.2008 11:26

Sampions Lig, here we cam ! Ghiv mi dza moni, banii mei, bah hahalerelor care sunteti hahalere

«1383940414263»