@LeGenD,chestia asta cu protestatul am mai discutat-o. In cazul nostru,din pacate,nu o sa tina. Jiji baga repede bodyguarzii si se sperie majoritatea suporterilor de frica sa nu isi bataie. Si chiar daca se fac proteste,Jiji o sa rada si trece mai departe. I se rupe lui de suporteri. Lui i se rupe si de proprii jucatori d-apoi de "terti" precum suporterii.
Ei sunt vazuti de cioban ca masa de manevra,d-aia a fost adus Hagi si tot din acelasi motiv e si Lacatus antrenor. El nu vrea scandal cu suporterii nu pentru ca ar vrea aprobarea lor ci pentru ca apoi trebuie sa raspunda in fata mass media si i-ar provoca alte dureri de cap. Cand nu stiu cati oameni il injurau s-a aratat putin speriat si apoi a avut tupeul(tupeu pentru ca avea gorile pe langa el) sa-i apostrofeze pe acei oameni de parca vorbea cu niste copii.
Singurul protest adevarat,care ar atrage atentia mass media,ar fi neprezentarea la meciuri,pentru ca ar afecta putintel bugetul si ar fi o lovitura pentru "managementul" becalian,ar arata dezgustul fanilor adevarati pentru modul in care e condusa Steaua acum. Daca se fac proteste pe stadion,cu bannere,injuraturi sau ce vreti voi,Becali ori o sa bage gorilele in galerie,ori nu o sa lase acele bannere,ori o sa il doara in cot. Tineti bine minte ce va spun,pentru el suporterii nu exista,pentru ca el nu a fost suporter la viata lui. A fost un cioban devenit bisnitar,mai apoi atarnator pe langa cativa baieti importanti,de fapt asa a si ajuns sa preia Steaua,din legaturile sale cu Paunescu.
Nu putem sa ii schimbam mentalitatea lui Becali,oricat am incerca. El tine acest club si l-a separat total de fanii sai,ba chiar pentru multi dintre jucatori galeria si suporterii nu mai inseamna nimic,ei isi iau banii de la palat si merg acasa linistiti. As vrea sa ii vad in momentul in care stadionul ar fi gol nu stiu cate meciuri la rand. Dar asta nu se va intampla. Nu se va intampla pentru ca unii inteleg ca astfel abandonezi echipa,ca o faci din comoditate sau multi nu o fac pentru ca si-au luat deja abonamente. Realistic vorbind,o asemenea masura extrema ar fi singura care ar atrage atentia,insa chiar si asa ma indoiesc ca becalul s-ar schimba.
Dupa cum bine zicea un alt stelist amarat,de Becali scapam doar daca intra la puscarie sau daca acesta crapa.
Vai de capul nostru.
Sorry de off-topic.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.