[echipa lor nu sta intr`un singur jucator.
eu as prefera sa nu mai cumparam nimic, dar sa si oprim plecarile. sa aiba Lacatus timp sa formeze o echipa. cfrul sper sa cumpere la greu, sa ramana fara bani si sa inceapa cearta intre cine joaca si cine nu.
o echipa unita e mult mai buna decat o adunatura de "vedete". pentru ca eu consider fotbalistii CFR-ului jucatori de mana a doua. la Dinamo nu-mi fac griji, ca si ei cumpara la greu, si rapidul la fel. un nucleu stabil de jucatori, care au jucat mult timp impreuna, poate fi cheia succesului nostru. evident cireasa de pe tort ar fi neimplicarea ciobanului in echipa, dar te pui cu prostul?
pentru cei ce se iau de Baciu: a jucat el doar zece meciuri, dar cand a jucat a facut-o in general bine. spre deosebire de ilustrul capitan sau Dica, care nu au reusit zece meciuri bune din 50, de exemplu!
Radoi face 35 meciuri bune din 50! Este un jucator cu ambitie multa.A suferit si accidentari,si perioade mai slabe dar a revenit de fiecare data.
Si de ce te bucuri tu ca CFR`ul cumpara multi jucatori?Foarte bine.Ai un lot mare,ai de unde alege.Iti poti tria 28 jucatori buni si pe ceilalti i poti imprumuta ( in cazul nostru la Buzau ) pentru a juca si a intra in forma.In schimb noi jucam cu Nesu,Radoi,Lovin,Ov.Petre,Ghionea,Goian etc. de 4-5 ani.