dupa meciul din seara asta, cred ca trebuie sa fie clar pentru toata lumea, ca szekely si Dayro sunt foarte buni si trebuie sa joace titulari. Nicolita a demonstrat inca o data ca nu are nici o legatura cu sportul asta (tot ce se lovea de el era minge pierduta), pana si Lovin mi-a placut mai mult si a avut cateva realizari tehnice fata de tigan. Surpriza neplacuta pentru mine a fost Golanski care a jucat foarte slab in prima repriza.
remarcati - Dayro, Szekely, Ghionea si intr-o oarecare masura P.Marin
inca nu mi-am format o parere clara despre Stancu si Tiago (insa tiago nu straluceste dar poate fi util)
dezamagiri - Nicolita, Surdu, A.Ionescu, Badea
Sper sa scapam cumva de Nicolita si de Surdu pentru ca trebuie sa ii dam o sansa lui Ochirosii.
Daca nu pleaca Goian, Radoi si Ghionea cred ca nu ar mai fi o problema despartirea de Rada in conditiile in care ar veni la club un superatacant ca Goitom.
Una peste alta, astazi am vazut in prima repriza, o stea aproape de ce imi doresc, la care mai trebuie cateva retusuri care oricum vor veni dupa revenirile lui Plesan, Radoi , Emeghara si arthuro + eventuale noi transferuri.