FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«1333435363763»
metzzz01.07.2008 15:57

Macar de i-ar juca pe baietii aia de la Steaua 2 si nu i-ar trimite iar la Buzau sa isi rupa picioarele la o echipa care nu are nimic de facut altceva decat simpla prezenta in Liga 1 , iar Ochirosii si Szekely sa ii ia locul lui Banel ca altfel suntem mancati. Poate putina carne proaspata in echipa o sa le dea de gandit si celor mai batrani ca trebuie sa munceasca , ca le-a cam trecut timpul si vin si cei tineri din urma dornici de afirmare. Deci daca tot nu cumpara pe nimeni , macar sa forteze cu Mustata ,Bicfalvi, Rusu si Ochirosii. Sincer , parerea mea e ca jucatorii acestia sunt de calitate

DelPiero1001.07.2008 22:16

Ciobanul zice ca sunt suficiente transferurile si ca nu mai ia pe nimeni!Ce mah,voi chiar sperati ca va veni un mijlocas ofeniv de valoare in Ghencea?Hai mah,ce naiba...totusi,Szekely,Stancu Tiago si chiar Cl.Ionescu par a fi sperante...acum,SA SPERAM ca vor deveni certitudini...

P.S.Inca nu-mi vine sa cred ca Banel Jagardel,Surdu si Lovinel mai sunt in Ghencea!Incredibil...oare o sa mai apuc ziua cand n-o sa mai vad [...] zbenguita aia calcand terenul al nostrului Templu?

mountytoma02.07.2008 06:20
totusi,Szekely,Stancu Tiago si chiar Cl.Ionescu par a fi sperante...acum,SA SPERAM ca vor deveni certitudini...

l-ai uitat sa-l treci si pe Ochirosii la sperante sau il consideri deja certitudine? eu sper sa joace titular toate meciurile pustiul asta! daca il imprumuta iar pe undeva cred ca innebunesc.

nu ar strica un silenzio stampa si la noi (Rednic a impus-o deja la Dinamo), sa se concentreze baietii la antrenamente si pregatiri, nu sa cada in capcanele jurnalistilor si sa dea declaratii ametitoare! Goe nu s-a invatat minte dupa suspendarea primita in urma declaratiilor despre Otelul...

DelPiero1002.07.2008 07:31
totusi,Szekely,Stancu Tiago si chiar Cl.Ionescu par a fi sperante...acum,SA SPERAM ca vor deveni certitudini...

l-ai uitat sa-l treci si pe Ochirosii la sperante sau il consideri deja certitudine? eu sper sa joace titular toate meciurile pustiul asta! daca il imprumuta iar pe undeva cred ca innebunesc.

nu ar strica un silenzio stampa si la noi (Rednic a impus-o deja la Dinamo), sa se concentreze baietii la antrenamente si pregatiri, nu sa cada in capcanele jurnalistilor si sa dea declaratii ametitoare! Goe nu s-a invatat minte dupa suspendarea primita in urma declaratiilor despre Otelul...

Ma refeream doar la transferuri!Asa,si Bicfalvi este o speranta!Mai este Bicfalvi la noi? :noexpression:

Bogdan4Steaua02.07.2008 07:43

Mai este, dar este posibil sa il vedem iar pe la Buzau la sfarsitul perioadei de pregatire. De ce sa tinem in lot un jucator talentat si de perspectiva? Mai bine mergem pe Lovin...

strezahuzum02.07.2008 07:49

Sau Banel ... in caz ca mai putem tine la echipa aceasta vedeta de clasa mondiala dupa care alearga Chelsea, Barcelona si Real Madrid simultan ...

Marius02.07.2008 08:38

Bicfalvi e la Buzau, nu la Steaua.

Bogdan4Steaua02.07.2008 08:54

Da, nu l-au luat nici macar in pregatiri. Cu atat mai grava este situatia...

karas_ultras02.07.2008 10:23

Bicfalvi n-a confirmat nici pe departe la Gloria, pe cand Ilie Dumitrescu sau Dan Petrescu au revenit la Steaua dupa ce au jucat excelent la FC Olt. Eric s-a cam ingrasat si e foarte lent la mijlocul terenului!... In plus, profilul sau este tot defensiv, iar echipa Stelei la momentul de fata are destui jucatori "distructivi", sa zic asa...

Majoritatea dintre voi a ramas cu impresia golului cu Poli Iasi, dar daca urmareati mai atent Gloria in retur, observati ca Eric n-a adus nimic special in jocul echipei. Este un jucator de perspectiva, dar depinde de el daca mai creste sau se plafoneaza...

Oricum, nu Bicfalvi lipseste Stelei acum, ci mijlocasi tehnici, iuti, care sa stie sa dea o pasa filtranta, sa scoata adversari din joc prin dribling, sau sa deschida jocul in margine... Margine unde nu-i gasim decat pe Ochi si Szekely, ca promisiuni, nu certitudini si poate, Neaga... Banel si Surdu ies din discutie!

fular-campionii fular-campionii fular-campionii

mountytoma02.07.2008 10:38
Bicfalvi n-a confirmat nici pe departe la Gloria,

ai dreptate, Eric pare resemnat. pacat ca oficialii Stelei nu isi dau seama ca 'transferul' lui la buzau ii face mai mult rau. mai bine sta rezerva la Steaua, are mult mai multe de invatat aici!

Marius02.07.2008 10:58

Cred ca invata mai mult la Buzau, titular meci de meci, antrenat de Fane Stoica nu "antrenat" de ... stim noi cine. Pana una alta, acum chiar nu are loc la Steaua.

Bogdan4Steaua02.07.2008 11:18

Decat Lovin, il prefer pe Bicfalvi. Macar este de perspectiva.

Da, ar trebui sa joace mai des, dar nu la o echipa fara identitate gen Gloria Buzau. Ii facem mai mult rau baiatului decat bine. Decat 10 meciuri intr-o echipa slaba spre foarte slaba, ii prind mai bine 2-3 meciuri la Steaua. Eric trebuie educat in spiritul stelist, trebuie sa joace alaturi de jucatori de top, nu alaturi de tineri adunati din zece colturi. In acest regim nu va progresa, este ca si cum ar fi ramas inca 2-3 ani la Jiul.

sonic200502.07.2008 12:00

Lovin si Surdu oricum nu vor mai prinde echipa. Lovin are concurenti directi pt postul de mijlocas pe Plesan, Ov Petre si Tiago iar Surdu nu poate sa ii ia fata lui Ochirosii si lui Neaga.

In momentul asta cred ca ne putem dispensa fara probleme de Lovin, Surdu si Badea. Nicolita daca pleaca trebuie adus un jucator in locul lui pe dreapta.

Bogdan4Steaua02.07.2008 12:48

Problema trebuie vazuta altfel.

Se pare ca tandemul standard va fi Tiago - Petre. Daca ramanem cu lotul actual, rezerva lui Tiago va fi Plesan iar rezerva lui Petre va fi Lovin.

Referitor la Surdu. Daca Ochirosii nu este trimis din nou in mod stupid la Buzau, i se va da credit. Pustiul va avea sansa de a se afirma in primele 3-4 meciuri. Daca jocul nu va merge, Ochirosii va fi trecut pe linie moarta. In acest caz, Szekely trece pe stanga si pe dreapta intra cunostinta noastra, Banel. Nu cred ca Romeo va prinde primul 11.

weeezer02.07.2008 12:58

Mi se pare o tampenie sa-l pui pe Szekely pe stanga. Mai bine il pui pe Banel pe partea stanga, unde in cel mai rau caz joaca prost, la fel ca si pe dreapta, decat sa-l fortezi pe Janos acolo si dupa aia sa te miri de ce nu da randament.

s0r1n11102.07.2008 13:05

De asta ma tem si eu.Prevad din nou sezonu' asta jucatori reprofilati,care bineinteles nu vor da randamentul asteptat.Deci,se va repeta povestea din nou,cum ne-am obisnuit in ultimii ani.

mountytoma02.07.2008 14:03
Decat Lovin, il prefer pe Bicfalvi. Macar este de perspectiva.

Da, ar trebui sa joace mai des, dar nu la o echipa fara identitate gen Gloria Buzau. Ii facem mai mult rau baiatului decat bine. Decat 10 meciuri intr-o echipa slaba spre foarte slaba, ii prind mai bine 2-3 meciuri la Steaua. Eric trebuie educat in spiritul stelist, trebuie sa joace alaturi de jucatori de top, nu alaturi de tineri adunati din zece colturi. In acest regim nu va progresa, este ca si cum ar fi ramas inca 2-3 ani la Jiul.

a aparut odata un pusti la Steaua, care nu prea le avea cu fotbalul, se spunea ca ar avea un unchi general deci pilele l-au adus in lotul Stelei. antrenandu-se cot la cot cu Belodedici, Lacatus, Iovan, Balint etc, pustiul ala a ajuns apoi un mare fotbalist. a jucat in italia si anglia, fiind poate singurul care a lasat o impresie foarte buna pe unde a jucat afara. ghici cine antreneaza urziceniul?

de aceea cred si eu ca e mai bine pentru bicfalvi rezerva la Steaua decat titular la buzau! chiar daca ar avea de invatat de la alti jucatori decat cei din generatia castigatorilor Cupei Campionilor!

karas_ultras02.07.2008 15:26
a aparut odata un pusti la Steaua, care nu prea le avea cu fotbalul, se spunea ca ar avea un unchi general deci pilele l-au adus in lotul Stelei. antrenandu-se cot la cot cu Belodedici, Lacatus, Iovan, Balint etc, pustiul ala a ajuns apoi un mare fotbalist. a jucat in italia si anglia, fiind poate singurul care a lasat o impresie foarte buna pe unde a jucat afara. ghici cine antreneaza urziceniul?

de aceea cred si eu ca e mai bine pentru bicfalvi rezerva la Steaua decat titular la buzau! chiar daca ar avea de invatat de la alti jucatori decat cei din generatia castigatorilor Cupei Campionilor!

...si care a fost imprumutat la FC Olt ca sa JOACE, mai baieti!... Poate nu va e clar, dar un meci oficial e de 100 de ori mai solicitant si elocvent pentru un fotbalist si antrenorul sau decat celebrul 5+2!!! Ce sa invete stand pe banca alaturi de Banel si Surdu?...

Poate-i altfel la fotbal australian!...

ultrash02.07.2008 15:29

Din pacate Ionut Rada e pe picior de plecare. Steaua negociaza deja cu Murcia(Segunda) transferul lui in Spania. Murcia ar urma sa dea o suma de bani plus varful suedez Henok Goitom. Desi are referinte foarte bune atacantul din Suedia fiind si tanar(23 ani) totusi cred ca e o mare prostie sa-l cedam pe Rada. Rada e un super fundas central,rapid. Steaua are de luptat pe 3 fronturi,ca in fiecare sezon. Campionat,Cupa si Europa. Or sa se accidenteze doamne fereste fundasii centrali din lot,or sa fie suspendati,ba poate or sa si plece. Rada ne era de mare folos...

Ce sa-i faci! Niste tarani,n-ai cu cine ba,n-ai cu cine. Jiji-cioban infect se apuca sa destabilizeze echipa,sa creeze scandal cu Goe si tot felul de nimicuri dinastea :( e pacat...

Bogdan4Steaua02.07.2008 17:28

Daca pleaca Goian(nu credeti balivernele creditorului, daca vine o oferta tentanta, Goe e ca si plecat), ne bazam doar pe Radoi, Ghionea, Rada si Baciu pentru doua posturi de fundas central. Radoi si Ghionea vin dupa accidentari care i-au tinut mult timp departe de gazon si o recidiva ii poate scoate din nou din circuit.

Daca il cedam pe Ionut, avem posturile descoperite. Dar nimic nu ma mira, si un milion sau cat ar obtine pentru Rada sunt suficienti pentru Becali.

Dinamovistii obtin lejer 10 milioane pe cuplul Stefan-Moti(pe care nu il consider un cuplu puternic, ba dimpotriva), iar noi il dam pe Rada cu 1 milion, pe Dica cu 2 milioane.

Patetic...

AdrianUltras2503.07.2008 06:21

Pe mine nu ma intereseaza cine joaca atat timp cat echipa merge.

Poate sa fie Lovin si nu Dayro, mie mi-e tot una.

Nici pe voi nu ar trebui sa va intereseze cine joaca atat timp cat echipa merge bine.

Iar la faza cu "cateii vand nonvalori pe n milioane si noi luam 2 pe Dica", fiti un pic seriosi!

cateii au ca scop vanzarea jucatorilor pe bani buni.Asta a fost scopul lor de vreo 20 de ani incoace.Steaua e interesata de performanta, nu de stabilirea unor recorduri de vanzari.

radu Stefan e varza.moti la fel.De abia se descurca in Liga 1.

In cupe europene au fost umiliti.

Dar datorita publicitatii facute de giovaniii becalii, putiflenderul ala a ajuns la Lazio.Si din 10 meciuri jucate in 3 a fost printre cei mai slabi.Si tot l-au luat aia.

De ce?

Pt ca sunt prosti.

Pt ca au luat o teapa imensa.

cateii vand jucatori pe sume mari si dupa un an ii aduc inapoi liberi de contract(ca isi dau seama cluburile care i-au achizitionat ca is tepe) si apoi iar ii infloresc si iar ii vand.

Si acesta e circuitul jucatorului dinamooist in natura.

Nu ar trebui sa va intereseze pe voi cine vinde mai tare.Ar trebui sa va intereseze binele echipei.

Nu ar trebui sa va intereseze cine e titular.Ar trebui sa va intereseze ca echipa sa mearga.

LeGenD03.07.2008 07:10

Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru.Ca echipa sa joace.

Dar,nu mi`l doresc pe Lovin in teren.Pentru ca in toti anii de cand joaca la Steaua a avut timp sa isi arate adevarata valoare.Si asta nu s-a intamplat.De aici,putem trage o singura concluzie : Lovin nu e jucator de Steaua.

axl03.07.2008 07:46
Murcia ar urma sa dea o suma de bani plus varful suedez Henok Goitom.

Alt varf? Da' fundasi? Da' mijlocasi?

JDERUL03.07.2008 08:12

@

axl

Ai pus foarte bine problema.Ar trebuie sa se caute un inlocuitor pentru Banel care sa refaca banda dreapta la ceea ce era odinioara. Apoi,daca la fundasii centrali sa zicem ca stam relativ bine,avem doar 2 laterali,Nesu si Golanscki.In conditiile in care P.Marin va ramane suspendat ne va fii foarte greu sa suplinim lipsa unuia dintre cei doi.Daca mai avem in vedere si eventualele plecari ale lui Goe si Rada,atunci pot spune ca ne confruntam deja cu probleme majore.Si...doamne fereste de o accidentare a lui Zapata!Cu Vatca sau Cernea in poarta.....

Si cand ma gandesc ca ciobanopitecu declara deunazi ca Steaua va defila prin campionat asa cum a facut Spania la ,,Euro 2008"?

s0r1n11103.07.2008 08:45

Mai ales dupa victoria impotriva superechipei Austria Karnten, ciobanul o sa declare iar ca are echipa foarte buna si ca nu mai transfera pe nimeni.

P.S.Din partea lui JJ ma astept sa-l bage pe Surdu titular dupa golul de aseara.

«1333435363763»