Tiago e mijlocas ofensiv, nu defensiv, joaca in spatele varfurilor (gen Dica).
La Steaua va juca mai mult ca sigur langa O.Petre si va fi omul responsabil cu creatia
.
Punctele dinamovistilor si rapidistilor au fost cumparate pe bani, nu e vorba de reciprocitate.Chiar credeti ca fara Dica, Goian si eventual Radoi, si cu aceasta campanie de achizitii, avem sanse la titlu?
Cred ca a fost placerea rapidului si a lui Dinamo sa se razbune pe Steaua lasand clujul sa castige...
Eu cred ca Steaua are sanse la titlu, daca isi vede de fotbal, si mai ales daca Lacatus isi vede de echipa pe care o are, caci daca asteapta un superjucator de 15 mil euro pentru atac, s-ar putea sa se pensioneze inainte sa il primeasca de la falitul Becali. chiar daca, prin absurd, ar veni un superatacant, nici ala nu face nimic daca nu primeste pase. asa ca pana la urma ne intoarcem a durerea cea mare: constructia, pasele, suturile la poarta... ati vazut turcia si rusia la euro? aveau intr-un meci mai multe suturi pe poarta decat Steaua in vreo 6-7 meciuri! eu i-as baga pe jucatori in sedinta sa studieze cum suteaza Kolodin, rusul ala care parca tragea cu tunul de la 40 de metri. de la noi doar Golanski stie sa suteze asa tare, dar o face mult prea rar.
eu de la perioada de transferuri nu mai astept decat sa se incheie odata: sa stie Laca pe cine se poate baza. Si daca ar accepta nea Imi sa il supervizeze ar fi super.
nu ma ingrijoreaza transferurile clujului si rapidului cat ma ingrijoreaza ca Rednic s-a intors la Dinamo si a inceput sa il joace pe Bostina cordonator. daca noi am fost fraieri si l-am facut cadou pe cel mai tehnic si cu imaginatie jucator din Liga I...
Cine ti-a zis asta?
Stii prost prietene!
Tiago e un jucator polivalent.Poate jucasi ofensiv si defensiv si in stanga si in dreapta.
Si o sa fie folosit defensiv nicidecum in spatele varfurilor,de fapt a varfului.
Tocmai din cauza ca jucam cu un singur varf, Tiago va fi mijlocas la inchidere.
In spatele varfului masiv va fi probabil un altatacant reprofilat.
Tiago nu a fost adus ca sa il inlocuiasca pe Dica.
Cei 2 sunt jucatori total diferiti!
Pai, pentru inlocuirea lui Dica nu a fost adus Dayro in iarna?
Tiago probabil va juca in locul lui Lovin deoarece nu cred ca vom scapa de sistemul cu 2 inchizatori. La jucatorii care ii avem in lot probabil se va pastra sistemul 4-2-3-1 cu Banel si szekeli extreme, Dayro in spatele varfului care probabil va fi arthuro asta...
Pai, pentru inlocuirea lui Dica nu a fost adus Dayro in iarna?Tiago probabil va juca in locul lui Lovin deoarece nu cred ca vom scapa de sistemul cu 2 inchizatori. La jucatorii care ii avem in lot probabil se va pastra sistemul 4-2-3-1 cu Banel si szekeli extreme, Dayro in spatele varfului care probabil va fi arthuro asta...
Daca n-ar fi Bananel n-ar arata deloc rau echipa
Pai eu l-am pus pe Banel pentru ca e clar ca va ramane titular.
Sper doar sa fie impresionati niste straini de cat a alergat la Euro si sa ne scape de el, dar slabe sperante...
Cine ti-a zis asta?
Stii prost prietene!
Tiago e un jucator polivalent.Poate jucasi ofensiv si defensiv si in stanga si in dreapta.
Si o sa fie folosit defensiv nicidecum in spatele varfurilor,de fapt a varfului.
Tocmai din cauza ca jucam cu un singur varf, Tiago va fi mijlocas la inchidere.
In spatele varfului masiv va fi probabil un altatacant reprofilat.
Tiago nu a fost adus ca sa il inlocuiasca pe Dica.
Cei 2 sunt jucatori total diferiti!
n-am zis ca il va inlocui pe Dica, ci ca joaca intr-o pozitie asemanatoare (mai ales cum il mai vedeam pe la nationala). dar sper sa nu il regasim intr-un sistem cu 2 mijlocasi la inchidere, astfel s-ar irosi.
despre el mi-a zis un tip de pe un forum al Benficai. ca e polivalent e alta treaba, dar el a jucat intre linia de atac si mijloc in ultimii 2 ani la Estrela Amadora.
La Steaua a fost adus pt mijloc nu pt atac.
Steaua nu foloseste mijlocas ofensiv.
Dica era ceva varf uitat...
parerea mea e ca daca pleaca Radoi si Goian, ne va fi foarte greu in viitorul campionat. eu pun revenirea Stelei din sezonul precedent pe seama revenirii lui Radoi, care e inima acestei echipe.
Daca totusi sumele mentionate sunt macar aproape de adevar si ciobanul ar fi dispus sa investeasca ceva bani, cred ca decat sa umblam ca nebunii, prin toata lumea dupa cine stie ce jucatori, am putea sa ne orientam spre Costea si Deac din campionatul intern.
parerea mea e ca daca pleaca Radoi si Goian, ne va fi foarte greu in viitorul campionat. eu pun revenirea Stelei din sezonul precedent pe seama revenirii lui Radoi, care e inima acestei echipe.Daca totusi sumele mentionate sunt macar aproape de adevar si ciobanul ar fi dispus sa investeasca ceva bani, cred ca decat sa umblam ca nebunii, prin toata lumea dupa cine stie ce jucatori, am putea sa ne orientam spre Costea si Deac din campionatul intern.
Sau am putea sa-i investim in infrastructura si sa scoatem si noi un Modric sau un Arshavin.
degeaba i-am scoate daca nu ii si lasam sa se afirme. exmplul cel mai elocvent e Ochirosii, tocmai in momentul in care parea sa aiba o explozie a fost imprumutat aiurea la Buzau, sa speram ca isi va reveni si va fi pastrat in lot anul asta pentru ca eu unul am mare incredere in baiatul asta e cu mult peste Nicolita. Ar fi bine de asemenea sa renuntam la Lovin si sa il pastram in lot pe Bicfalvi.
Eu sunt de acord cu crearea unei pepieniere proprii de jucatori dar nu cred ca putem face fata decat daca o sa aducem tineri si din alte zone ale lumii nu numai din Romania. Ar fi bine si pt nationala. uite de ex bojan care e sarb va juca pt Spania.
hai ca am mai facut un transfer....l-am vandut pe Dica....pe 2 mil de euro,pacat,puteam lua 5 mil daca patronul era destept si nu-l termina psihic si material,sa-l platesti pe Banel mai bine pt ca alearga,si atat de tare isi dorea sa plece de la Steaua precum Paraschiv,era scarbit,multa bafta Dica,nu uitam niciodata ce ai facut pt Steaua......tiago Gomes asta vad ca unii il vad deja polivalentul lu' peste,daca era asa de bun plateau cash si-l trasferau....cl.ionescu inlocuitorul lui Dica,vise taica.....Dayro se adapteaza bine intr-un sistem 4-4-1-1,la un 4-2-3-1 trebuie sa vina din stanga si nu-l avantajeaza pt ca e obligat sa mearga in tusha.....o echipa probabila,in cazul in care pleaca Goian si Radoi(putin probabil,pt ca valoarea lui de piata e asemanatoare cu a lui Goian,pana in 5 mil de euro).......zapata-golanski,rada,Ghionea,nesu(emeghara cand se face bine titular)-Janos Szekely(Banel),plesan(Gomes),ov.Petre,Ochirosii-Dayro(Stancu)-arthuro,problema cea mare o constituie valoarea si forma scazuta a rezervelor si lipsa de curaj a lui Lacatus de a miza pe tineret......raman la parerea ca lotul Stelei nu permite in cazul in care ne calificam in Liga sa faca fata cu succes in campionat si cupa ,pt ca nu exista concurenta pe posturi....intotdeauna Steaua ![]()
degeaba i-am scoate daca nu ii si lasam sa se afirme. exmplul cel mai elocvent e Ochirosii, tocmai in momentul in care parea sa aiba o explozie a fost imprumutat aiurea la Buzau, sa speram ca isi va reveni si va fi pastrat in lot anul asta pentru ca eu unul am mare incredere in baiatul asta e cu mult peste Nicolita. Ar fi bine de asemenea sa renuntam la Lovin si sa il pastram in lot pe Bicfalvi.Eu sunt de acord cu crearea unei pepieniere proprii de jucatori dar nu cred ca putem face fata decat daca o sa aducem tineri si din alte zone ale lumii nu numai din Romania. Ar fi bine si pt nationala. uite de ex bojan care e sarb va juca pt Spania.
Putea sa se afirme foarte bine si la Buzau, a avut ghinion cu accidentarea dar acea accidentare putea surveni si daca juca la Steaua.Faptul ca ii imprumuta la satelit ar trebui sa-i motiveze pe tinerii jucatori din pacate la noi nu se intampla asa.Bojan e nascut in Spania din tata sarb si mama spanioloaica, deci e spaniol.
Claudiu Ionescu inlocuitorul lui Dica...pai nu era deja Bogdan Stancu??Ce sa mai zic de Dayro...cred ca si acum isi baga unghia in gat ciobanu ca l-a cumparat definitiv.Cred ca daca nu-l lua de tot era primu plecat inaintea lui Mendoza,inaintea tuturor.Sincer cu parere de rau va spun sa nu va faceti mari sperante sa-l vedeti pe Dayro titular pe un post care-i convine...ceva central...Nu se va intampla asa ceva.
In privinta lotului mi se pare ca avem un lot foarte bun,insa mai trebuie 2 lucruri.Plecarea OBLIGATORIE a lui Florin Lovin si a lui Banel Nicolita si acordarea unei sanse unuia din mijlocasii stanga veritabili pe care-i avem...adik Neagoe sau Ochirosii.M-am saturat de improvizatii,vreau sa joace pe banda un mijlocas de banda,nu unul central sau vreun varf.Daca Becali nu se va baga si se vor intampla lucrurile de mai sus sunt sigur ca putem face un sezon foarte bun.Doamne Ajuta!!
Nu ne trebuie inlocuitor pt Dica.
Ne trebuie un fotbalist nou.Mai bun.
Daca vrei sa faci performanta trebuie sa tragi tare sa te imbunatatesti tot timpul.
Nu ne trebuie un Dica 2.Ne trebuie un nou jucator care sa traga echipa dupa el.
La Barcelona intr-o vreme acel jucator era Ronaldhinho.
A fost topul.Dar cu timpul s-a tocit.El s-a plictisit, adversarii l-au invatat si stilul de joc al Barcei(care se baza pe Ronaldinho) nu a mai speriat pe nimeni.
Si ce s-a intamplat?
A venit Messi.
Si cand Messi se va toci, Bojan ii va lua locul.Si tot asa.
Asa trebuie si la noi.
A fost Dica.
A fost cel mai bun!
Dar a fost.
Acum nu mai este.Acum trebuie sa fie altcineva.
degeaba i-am scoate daca nu ii si lasam sa se afirme. exmplul cel mai elocvent e Ochirosii, tocmai in momentul in care parea sa aiba o explozie a fost imprumutat aiurea la Buzau, sa speram ca isi va reveni si va fi pastrat in lot anul asta pentru ca eu unul am mare incredere in baiatul asta e cu mult peste Nicolita. Ar fi bine de asemenea sa renuntam la Lovin si sa il pastram in lot pe Bicfalvi.Eu sunt de acord cu crearea unei pepieniere proprii de jucatori dar nu cred ca putem face fata decat daca o sa aducem tineri si din alte zone ale lumii nu numai din Romania. Ar fi bine si pt nationala. uite de ex bojan care e sarb va juca pt Spania.
aici ai dreptate.bicfalvi este mai talentat ca Lovin,iar Ochirosii mult mai tehnic ca Banel.ar trebui pastrati in lot sau macar lasati sa joace la Steaua 2 si in meciurile de cupa cu echipe slabe(cum a fost anul trecut fcm bacau)sa fie chemati in lot si bagati in teren.
arthuro nu este insa atat de bun.cred ca ar trebui adus un atacant bun;iata cateva sugestii
-Milan Purovic-Sporting Lisabona
-Pawel Brozek-Wisla Kracovia
-Miroslav Radovic-Legia Varsovia
-Florin Cernat-Dinamo Kiev
-Ivan Saenko >Nurnberg
-Robert Vittek>
-Sasa Bjelanovic-AC Torino
-Robert Acquafresca-Cagliari(este noul talent al fotbalului italian)
-David Aganzo-Deportivo Alaves(cu asta cred ca am avea sanse destul de mari)
-Habib Bamogo/Bakari Kone-OGC Nice
-Johan Elmander-Toulouse
-Gervinho-Le Mans
-Ireneusz Jelen,Thomas Kahlenberg(mijlocas coordonator foarte bun)-Aj Auxerre
Elmander s-a transferat la Tottenham din cate stiam, oricum jumatate din jucatorii aia nu ar veni sa joace in Romania, nici cu gandul la CL macar zic eu. daca l-am luat pe Goitom ala de la Murcia ne-am rezolva problemele in privinta atacantilor.
sa speram ca vor fi cele mai bune transferuri dar cu nea Gigi nu prea cred vom vedea noi totusi imi pare rau ca a plecat Dica dica10 ie un jucator bun care putea sa is revina in orce moment..........FORZA Steaua ![]()
ahahhahhahhahahahhahahha
Ce vise!!!
Jucatorii aia enumerati de tine nu vin nici la football manager!
Aquafresca?![]()
Pe ala il vrea interul...sigur vine la noi.
Purovic?
daaaaaaa
Ca doar nu e un jucator tanar, mare speranta,etc
Saenko?
De ce nu Pavlychenko ca doar amandoi au jucat la euro 2008 pt rusi?!
Astea sunt povesti.
Ca faza cu transferul ratat al lui Guiza.
Las-o-n sange!
Daca si ala venea la Steaua...![]()
Ala acum 2 ani era un atacant foarte bun in Spania.De top!
Nu era el prost sa vina in Romania...
Credeti ca ii baga Mallorca clauza de 15 mil euro in contract daca nu avea valoare si daca era gata sa plece la fiecare echipa care sare cu o propunere?
Gatati odata cu transferurile de football manager!
am gasit noi jucatori,din campionatul brazilian ce ar putea veni la Steaua;nu sunt jucatori din footbal manager,sunt luati de pe un site german(coteaza valoarea fiecarui jucator).alte propuneri sunt:
Weldon >Cruzeiro
Marcelo Moreno
Guilherme
Souza >Flamengo
Marcinho>
Conca-Fluminese
Nilmar-Corinthians(foarte bun)
Daca jucatorii sunt cotati la peste 1 milion nu e nici o sansa sa ii luam
Nilmar nu e ala care a fost si la Lyon?
Are dreptate.
Da da!
Sunt buni.
I-am transferat pe toti la FM08 si toti dau cel putin 20 de goluri pe an.
Nilmar ala da cate 30!
FITI SERIOSI!
Honorato Da Silva zis si Nilmar, fost jucator al lui O.Lyon si Corinthians, actual jucator al lui Internacional Porto Alegre e un jucator de nationala Braziliei(a pierdut contactul cu nationala datorita unei accidentari acum un an).
Doar un rupt de realitate ar putea crede ca el vine la Steaua.
Restul sunt niste necunoscuti pe care nu i-a vazut nimeni cum joaca si ce stiu.
Si pe Mazilu a dat Dnepr 4 milioane si l-au luat si acum sunt "fericiti" ca poarta cineva tricoul cu numarul 9(ca alte treburi Mazilu nu prea a facut).
Are dreptate.Da da!
Sunt buni.
I-am transferat pe toti la FM08 si toti dau cel putin 20 de goluri pe an.
Nilmar ala da cate 30!
FITI SERIOSI!
Honorato Da Silva zis si Nilmar, fost jucator al lui O.Lyon si Corinthians, actual jucator al lui Internacional Porto Alegre e un jucator de nationala Braziliei(a pierdut contactul cu nationala datorita unei accidentari acum un an).
Doar un rupt de realitate ar putea crede ca el vine la Steaua.
Restul sunt niste necunoscuti pe care nu i-a vazut nimeni cum joaca si ce stiu.
Si pe Mazilu a dat Dnepr 4 milioane si l-au luat si acum sunt "fericiti" ca poarta cineva tricoul cu numarul 9(ca alte treburi Mazilu nu prea a facut).
nu sunt chiar necunoscuti...conca si guilherme sunt titulari la echipele lor de club,iar conca este considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din copa libertadores;in plus marcelo moreno este cel mai bun jucator al nationalei boliviei,are 1.87 m si este rapid.
I-ai vazut tu jucand live in cateva meciuri sau ai citit pe wikipedia?
Si Dica a fost acum 2 ani al 3lea cel mai bun jucator din CL...